FORUM TV-SATСубота
27.04.2024, 04:14

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум TV-SAT » « Хоббі наших користувачів » » Авто - електроніка, , підсилювачі, акустика » FM модулятор PR-319
FM модулятор PR-319
viskomДата: Субота, 15.08.2009, 19:34 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 1940
Статус: Оффлайн
FM модулятор PR-319



Автомобільний MP3 - FM - модулятор (FM трансміттер), з вбудованим FM стерео передавачем перетворить будь-яку автомагнітолу в CD і MP3-плеер.
Серед користувачів комп'ютерної і іншої сучасної цифрової техніки, поза сумнівом, багато автомобілістів. Кожний з них був би не геть слухати накопичені на комп'ютері музичні і літературні архіви і під час знаходження за кермом автомобіля. В даний час здійснити таке бажання – не проблема. Автомобільні CD магнітоли з підтримкою MP3 продаються повсюдно. Але є ще один спосіб - простіший і дешевший, ніж покупка і установка нової магнітоли. Йдеться про дуже цікавий пристрій, що дозволяє слухати музику в автомобілі із звичайного USB брелка - MP3 FM Модулятор. Цей FM модулятор обладнаний USB портом, встановлюється в кубло прікурівателя автомобіля, від якого і одержує необхідну напругу живлення 12 Вольт. Носіями інформації служитимуть звичайні USB флеш накопичувачі, на які заздалегідь записуються музичні або файли у форматі MP3.

Унікальний пристрій MP3 FM Модулятор - дозволяє слухати MP3 в автомобілі через Вашу магнітолу по радіо-каналу.

MP3 FM модулятор це новий товар для автомобілістів. Став власником цього пристрою Ви зможете почати слухати музику у форматі MP3 вмить. Модулятор встановлюється в кубло прікурівателя автомобіля, від якого і одержує необхідне живлення - 12 Вольт. Носіями інформації служитимуть звичайні USB флеш, SD Memory Card накопичувачі, які є майже у всіх. Запишіть МР3 файли на флешку або SD Memory карту вставте в модулятор і насолоджуйтеся любимими композіцимі, художньою або повчальною MP3 літературою.
Щодня ми проводимо годинник в автомобілі. Хтось стоїть в пробках, а у когось робота пов'язана з постійною їздою. Як би ні старалися Ді-Джєї популярних радіостанцій, догодити всім слухачам - не вийде. Мати MP3 програвач в автомобілі дуже приємно. Ви можете слухати музику, яку відібрали Ви самі або записати аудіо-кніги - це новий спосіб «читання», яким можна користуватися за кермом.
Але дуже багато автовласників мають старі касетниє магнітоли, CD-проигрыватели, а іноді тільки радіоприймачі. Міняти аудіосистему не виходить. У одного немає часу, у другого бажання, у третього грошей... Всім трьом допоможе MP3 FM модулятор.

Цей пристрій встановлюється в кубло прікурівателя автомобіля, від якого і одержує необхідне живлення - 12 Вольт. Носіями інформації служитимуть звичайні USB накопичувачі, флешки (USB flash drive) або будь-які інші пристрої наприклад Зовнішні жорсткі диски HDD (USB-HDD накопичувачі), а за допомогою картрідера і Флеш карти пам'яті (флеш карти, flash cards). Окрім цього дозволяє підключити будь-яке аудіо пристрій (CD, DVD або МРЗ-плеер) до лінійного входу і слухати музику через магнітолу автомобіля.
Модулятор PR-319 транслює музику в FM діапазоні, а радіоприймач в авто настроюється на відповідну радіохвилю. Настройка і управління здійснюються за допомогою 4-рех кнопок. Кнопки А- і В+ задають одну з 14-ти передвстановлених частот (87,7 / 87,9 / 88,1 / 88,3 / 88,5 / 88,7 / 88,9 / 89,1 /106,7 / 106,9 / 107,1 / 103,3/ 107,5 / 107,7 Мгц), на якій і вестиметься радіо трансляція з HI-FI якістю. За управління відтворенням відповідає окрема кнопка, оставщиеся бічні призначені для перемотування відтворних файлів. FM модулятор PR-319 має вбудований USB 2.0 порт для читання з USB носіїв, светодіодний цифровий індикатор червоного кольору який показує на якій частоті йде трансляція, а так само 2,5 мм лінійний аудіо вхід через який можливі за допомогою комплектного стерео кабелю підключити будь-який аудіопристрій (CD, DVD або МРЗ-плеер) і пульт для дистанційного керування.

FM модулятор PR-319 – корисний аксесуар для автомобіля, може стати недорогим і оригінальним подарунком для будь-якого автовласника.

Відповіді на питання, що часто ставляться:

-Все-таки не ясно, як він працює... як він підключається до колонок?
-Модулятор не підключається до колонок напряму. Грає музику Ваш радіоприймач. Модулятор передає музику на одній з передвстановлених радіочастот, яку Ви вибираєте самі. Ви настроюєте радіоприймач на ту ж частоту, він в свою чергу ловить передаваний радіосигнал від модулятора і відтворює в аудіосистему Вашого автомобіля в стереофонічному діаппазоне.

-який об'єм пам'яті може бути на флешке?
-Любий, залежно від технічних характеристик самої флешки.

-Устройство підтримує USB 2.0?
-так, підтримує.

-де виробляється пристрій?
-Гонконг.

-який радіус радіопередачі приладу? Якщо поряд проїздитиме автомобіль з набудованим приймачем на ту ж частоту, він слухатиме мою музику?
-Радіус дії модулятора близько 10 метрів. Теоретично ситуація можлива, але маловірогідна.

-Для яких прикурювачів підходить модулятор? Чи підійде він до іномарки? А до вітчизняного авто?
-Прикурювачі у більшості автомобілів (і вітчизняних і імпортних) мають стандартні розміри. Вам потрібно перевірити в прикурювач своєму автомобілі. Якщо він стандартний, то модулятор можна використовувати.

-Передаваємий звук стерео чи моно?
-Стерео.

-В якій теці повинні бути МР3 файли на флешке?
-Файли повинні бути в кореневій директорії.

-як управляти прослуховуванням?
-Файли починають програватися по порядку. Можна перестрибувати по піснях вперед і назад. Окрім цього перед виключенням можна запам'ятати останню пісню шляхом натиснення і утримування кнопки «Play/Pause».

Доступно тільки для користувачів

torrissimoДата: Неділя, 27.12.2009, 19:34 | Повідомлення # 2
новачок

Країна:
повідомлень: 1
Статус: Оффлайн
Прошу вибачення, але скільки він коштує та як його придбати?
viskomДата: Неділя, 27.12.2009, 19:59 | Повідомлення # 3
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 1940
Статус: Оффлайн
Quote (torrissimo)
Прошу вибачення, але скільки він коштує та як його придбати?

коштує приблизно 220грн. шукайте на радіоринку або в магазинах Радіотовари.


Sat-Integral S-1237 HD Able
Форум TV-SAT » « Хоббі наших користувачів » » Авто - електроніка, , підсилювачі, акустика » FM модулятор PR-319
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024