FORUM TV-SATП`ятниця
26.04.2024, 16:49

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум TV-SAT » « Хоббі наших користувачів » » Авто - електроніка, , підсилювачі, акустика » Автомобільне телерадіомовлення
Автомобільне телерадіомовлення
RATVODДата: Субота, 06.03.2010, 10:32 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Автомобільне телерадіомовлення



RATVODДата: Субота, 06.03.2010, 10:35 | Повідомлення # 2
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Можливості

автомобільного телерадіомовлення

З кожним роком пристрої для автомобіля стають все досконаліші,
а автоелектроніка усе більш багатофункціональною.

Виробники сучасних машин, змагавшись між собою, створюють такі екземпляри, в яких в пору жити, а не лише здійснювати поїздки. Час аудіо касет кануло в небуття, а на їх місце прийшли сучасні стерео системи з якісним відтворенням.

Звичайна автомагнітола тепер уже не користується таким успіхом, як раніше. Сьогоднішнім автовласникам подавай чого-небудь новенького і "навороченого". І потім, просто музика вже не дуже-то і владнує. Хочеться і фільм какой-нибудь проглянути, і новини. З фільмами, звичайно легше. DVD - програвач встановити нескладно. А ось новини поглянути - це вже складніше, хоча не є неможливим.

Існує цілий ряд пристроїв, які можуть в цьому допомогти.

1. Автомобільний телевізор зі вбудованим приймачем. Улюблені передачі Ви звичайно поглянути зможете, але це якщо дуже сильно повезе. Якщо Ви раптом виявитеся в безпосередній близькості від телевізійної вежі, то декілька каналів набудувати вийде, але не факт, що це будуть ті, які Вам потрібні. А чим далі від вежі, тим менше вірогідність успіху. До того ж якість відтворення в таких пристроїв, м'яко кажучи, не зовсім хороше.

2. ТБ-тюнери. Вони значно покращують якість відтворення, та і кількість трансльованих каналів збільшується в 2-3 рази. Але п'ять же, при значному віддаленні від телевізійної вежі або при великій швидкості пересування якість зображення набагато погіршується.

3. Цифрове телебачення. Технологія, яка на декілька кроків, випередила аналогове телебачення. Такі умови, як віддаленість від вежі, відбита або швидкість пересування, абсолютно не впливають на якість трансляції і кількість каналів. Але таке задоволення не можна віднести до розряду дешевих. Тому, як правило, цифрове телебачення це прерогатива дорогих марок автомобілів.

Проте право вибору залишається за автовласниками. Все залежить від того, скільки часу вони проводять в автомобілі, що хочуть бачити у себе в салоні і яку суму готові викласти, аби порадувати себе коханого і свою ластівку-машину.

auto39.ru


Форум TV-SAT » « Хоббі наших користувачів » » Авто - електроніка, , підсилювачі, акустика » Автомобільне телерадіомовлення
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024