FORUM TV-SATВівторок
23.04.2024, 16:59

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Супутникові новини » Канали для дітей на SAT - TV
Канали для дітей на SAT - TV
RatvodTechДата: Середа, 29.04.2009, 09:21 | Повідомлення # 1
Зам.Адмін

Країна:
повідомлень: 227
Статус: Оффлайн
Канали для дітей

на SAT TV


Всі, хто викладає новини будь-якого роду,

повинні виставляти посилання на першоджерело !!!


Посилання повинно виглядати так: і бути активним
RATVODДата: Неділя, 20.07.2014, 11:13 | Повідомлення # 61
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28364
Статус: Оффлайн
На телеканалі Плюсплюс відбудеться прем'єра

другого сезону серіалу "Джессі"




Крім жартів: другий сезон комедійного Disney-серіалу "ДЖЕССІ". Прем'єра в Україні відбудеться 20 липня на телеканалі Плюсплюс.

Після приголомшливого успіху в США, де "Джессі" побачили 4600000 телеглядачів і серіал моментально отримав статус самого популярного телесеріалу п'ятниці за останні 3 роки, продюсери "Джессі" вирішили завоювати серця глядачів в Європі.

Прем'єра другого сезону серіалу "Джессі" в Україні відбудеться 20 липня в 15:30 на телеканалі Плюсплюс.

"Джессі" забезпечить українському глядачеві заряд позитивних емоцій і гарний настрій на весь тиждень. Адже історія розповідає про веселу і чудовою дівчинку-підлітка, яка в пошуках "своєї зірки" переїжджає з тихого і спокійного Техасу в галасливий і невгамовний Нью-Йорк. Підкорити велике місто виявляється не так просто. І Джессі влаштовується нянею в сім'ю відомого режисера Моргана і його дружини - популярної супер-моделі Христини. Їй належить приручити дику ящірку, заслужити любов неслухняних дітей і повагу поважних батьків. І тільки потім - запальні вечірки і захоплюючі пригоди. Але, завдяки почуттю гумору, заводному характером і незвичайною кмітливості, героїні з легкістю вдається перетворити на свято навіть самий нудний понеділок. У цьому їй допомагають пустотливі діти: Емма, Рави, Люк і Зурі, а також вірні друзі Джессі: дворецький Бертрам і швейцар Тоні.

Над створенням комедійного телесеріалу на чолі з продюсером Памелою ІллсО'Коннелработала команда, відома по таких популярних проектам, як "Все тіп-топ або Життя на палубі", "Все тіп-топ або Життя Зака і Коді", "Справи сімейні".

Роль Джессі виконує 18-річна "зірка Disney" - Деббі Раян. Актриса відома публіці за серіалами "Все тіп-топ або Життя на палубі" і "16 бажань".

Також в телесеріалі снімалісьПейтон Лист, Камерон Бейонсе, КаранБрар і Скай Джексон, відомі глядачам за такими проектами, як "Сімейка Адамс (Бродвейська версія)", "27 весіль", "Щоденник слабака", "Однокласники", "Пацієнт завжди правий".

Підключайтеся! У вихідні в 15:30 на Плюсплюс.

-
Disney Channel на каналі Плюсплюс надає розмаїття дитячих та сімейних передач, заснованих на оригінальних фільмах і серіалах. Програми Disney Channel на каналі Плюсплюс транслюються окремими ТВ-блоками. Серед популярних шоу Діснея - мультфільми "Фінеас і Ферб", "Ліло і Стіч", "Чудеса на віражах", ігрові серіали "Ханна Монтана", "Собака точка Ком" і багато інших. Для найменших глядачів в ефірі телеканалу передбачений спеціальний блок пізнавальних і веселих передач. До нього увійшли такі мультсеріали, як "Доктор плюшевих", "Джейк і Пірати Нетландіі", "Нові пригоди Вінні Пуха", розвиваюча програма "Клуб Міккі Мауса", "Арт Атак" та інші.

Плюсплюс - це розважальний та освітній канал для сімей з дітьми дошкільного та шкільного віку. За успішний запуск і високі показники на старті був удостоєний Національної телевізійної премії "Телетріумф" у номінації "Відкриття року". Плюсплюс транслює кращі мультфільми, улюблені всіма поколіннями, а також освітні та інформаційні програми. З грудня 2012 Плюсплюс має унікальне право трансляції кращих програмних продуктів Disney Channel. Плюсплюс є частиною групи "1 +1 медіа".

19.07.2014



RATVODДата: Субота, 26.07.2014, 11:41 | Повідомлення # 62
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28364
Статус: Оффлайн
Дитяча програма «Хочу бути» стартує

на
Першому національному 26 липня




У суботу, 26 липня, на Першому національному відбудеться прем'єра нового дитячого проекту «Хочу бути». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

Програма вийде в ефір о 13.05.

Нагадаємо, нову програму «Хочу бути» канал презентував 15 липня. Як повідомляв Перший, цільовою аудиторією проекту стануть діти 10-13 років, які зможуть дізнатися про різноманітні професії. Двоє ведучих «Хочу бути», хлопчик і дівчинка, виступлять у ролях «Практика» та «Розумника». «Практик» уявлятиме себе в різних професіях та випробовуватиме їх на собі, а «Розумник» цікавитиметься теорією, тому шукатиме в інтернет-енциклопедії цікаву інформацію про спеціальності.

Раніше Перший національний повідомляв, що програма «Хочу бути» стартує 27 липня, у неділю.

Крім проекту «Хочу бути» на Першому стартують ще дві нові дитячі програми - «Школа Мері Поппінс» та «Національний відбір на дитячий пісенний конкурс "Євробачення-2014"».

25.07.2014



RATVODДата: Четвер, 14.08.2014, 13:29 | Повідомлення # 63
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28364
Статус: Оффлайн
Paramount Pictures і Nickelodeon оголосили

про вихід продовження фільму
"Черепашки - ніндзя"




Після приголомшуючого успіху прем'єри повнометражного фільму "Черепашки-ніндзя" на кіноекранах в минулі вихідні Paramount Pictures і Nickelodeon Movies, підрозділи Viacom, Inc. (NASDAQ: VIAB, VIA), оголосили про майбутній вихід сиквела фільму, продюсером якого знову стане компанія Platinum Dunes Майкла Бея.

Бей буде продюсувати фільм разом зі своїми партнерами по PlatinumDunes Ендрю форм і Бредом Фуллером. Також в ролі продюсерів виступлять Гален Уолкер і Скотт Медник. Автори - Джош Аппельбаум і Андре Німець ("Місія Неможлива: Протокол Фантом") - знову візьмуться за сценарій, вони також будуть виконавчими продюсерами фільму, який ParamountPictures планує випустити на екрани 3 червня 2016.

Бред Грей (Brad Grey), голова і генеральний директор ParamountPictures зазначив: "Всі ми сподівалися, що публіка захоплено сприйме повернення черепашок. Так і сталося. Разом з нашими партнерами Mайклом Бейем і PlatinumDunes і, звичайно, Сайма Заргамі і співробітниками Nickelodeon ми схвильовані тим , які блискучі результати ми отримали в первиевиходние прокату, який незгасною силою володіє ця франшиза і тим, що нам надано можливість зняти продовження ".

Адам Гудман (Adam Goodman), президент компанії FilmGroup, що належить Paramount, так прокоментував цю подію: "Повернути глядачам черепашок в форматі повнометражного художнього фільму було неймовірно складним завданням, оскільки, ми самі, будучи їх шанувальниками, відчували величезну відповідальність за те, що ми повинні представити людям цих персонажів такими, якими вони їх люблять, і одночасно показати їх абсолютно по-новому. Результат перевершив наші найсміливіші очікування -публіка зустріла фільм із захватом. Тим більше цікаво і захоплююче буде тепер працювати на продовженням історії наших відважних героїв ".

У головних ролях "Черепашок-ніндзя" знялися Меган Фокс і Уілл Арнетт. Фільм вийшов в прокатв США і на найбільших міжнародних ринках 3 серпня, в Росії - 7 серпня. Загальні касові збори склали 93,7 мільйона доларів, у тому числі 65 мільйонів в США.

Бренд "Черепашки-ніндзя" користується неймовірною популярністю в усьому світі. Для всіх повнометражного шанувальників фільму в липні 2014 було випущено нове ігрове мобільний додаток "Черепашки-ніндзя" (2014) за мотивами фільма.Пріложеніе доступно в AppStore іGooglePlay.Недавно телеканал Nickelodeon оголосив про початок виробництва четвертого сезону анімаційного серіалу "Черепашки-ніндзя", а третій сезон буде запущений в Росії в лютому 2015 року. Нові серії другого сезону можна буде побачити в ефірі Nickelodeon в Росії у вересні цього року.

-
NICKELODEON - один з найпоширеніших і всесвітньо відомих мультимедійних розважальних каналів для сімейного перегляду. Свою диверсифіковану бізнес-імперію Nickelodeon побудував згідно девізу "Діти - на першому місці!" Портфоліо компанії включає телевізійні програми та продукти, поширювані по всьому світу, а також спеціальні заходи, споживчі товари, веб-портали, розважальні центри, книги, художні фільми та громадські ініціативи. Nickelodeon надає глядачам широкий асортимент телепрограм - від ситкомів, наприклад "АйКарлі", "Біг Тайм Раш", "Вікторія-переможниця" і "Марвін Марвін", до всесвітньо відомих мультсеріалів, таких як "Губка Боб Квадратні Штани", "Пінгвіни з Мадагаскару "і новий для російської аудиторії мультфільм" Робот і монстр ".Компанія також випускає освітні передачі для дошкільнят -" Даша-мандрівниця "," Команда Умізумі "та інші. Nickelodeon тричі був визнаний кращим дитячим зарубіжним каналом в Росії за підсумками премії "Велика Цифра" в 2011, 2013 і 2014 роках. Програми Nickelodeon дивляться понад 500 мільйонів сімей в 112 країнах, в тому числі і по 47 локальним телеканалам, що транслює оригінальний контент бренду.

Paramount Pictures Corporation (PPC) - глобальна компанія, що займається виробництвом і розповсюдженням фільмів. PPC входить до складу найбільшого холдингу Viacom (NASDAQ: VIAB, VIA), що включає кіно-, теле-і електронні розважальні бренди. PPC складається з декількох найбільш впливових в кіноіндустрії брендів - Paramount Pictures, Paramount Animation, Paramount Vantage, Paramount Classics, Insurge Pictures, MTV Films іNickelodeon Movies.Также група компаній PPC включає Paramount Home Media Distribution, Paramount Pictures International, Paramount Licensing Inc. і Paramount Studio Group.

13.08.2014



RATVODДата: Середа, 20.08.2014, 09:57 | Повідомлення # 64
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28364
Статус: Оффлайн
РОСІЙСЬКИЙ ДИТЯЧИЙ ТЕЛЕКАНАЛ ТРАНСЛЮЄ

АНТИУКРАЇНСЬКУ ПРОПАГАНДУ




Російський дитячий телеканал «Улыбка ребёнка» показав у своєму ефірі короткий анімаційний фільм про те, як українська армія нібито бомбардує Донбас.
Про це пише «Радіо Свобода».


Ролик, як зазначено в титрах, створили діти з Донбасу та художник Олексій Балашов, які втекли із зони АТО до Росії. Зазначається, що ролик був створений 3-4 липня на території табору для біженців у Ростовській області РФ.



На початку фільму продемонстровано дитячі малюнки, на яких зображене мирне життя. Далі йдуть картини палаючих автомобілів та зруйнованих нібито українською армією будинків. «Ми змушені були тікати в Росію», - каже одна із дітей за кадром. Ключовим гаслом фільму є «Рятуйте людей Донбасу».

«Радіо Свобода» пише, що намагалося дізнатися в автора фільму Олексія Балашова, чому у ньому не згадуються озброєні сепаратисти. Однак художник-аніматор цього не прокоментував.

2014-08-19



RATVODДата: П`ятниця, 22.08.2014, 00:15 | Повідомлення # 65
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28364
Статус: Оффлайн
Нацрада анулювала ліцензію

каналу
"Моя дитина"




Національна рада з питань телерадіомовлення прийняла рішення про анулювання супутникової ліцензії товариства з обмеженою відповідальністю "МАНЕЖ ТВ" (логотип "Моя дитина").

У заяві ліцензіата Національної ради йдеться про ліквідацію підприємства ліцензіата і припинення мовлення зазначеної телепрограми.

Як відомо, канал було засновано 3 жовтня 2011 року. Мовник входив в групу компаній "НТВ-Україна".

1 травня 2014 року телеканал припинив кабельне та супутникове мовлення. 17 липня 2014 року керівництво телеканалу прийняло рішення про закриття мовника.

Опублікував Володимир Мула

15 серпня 2014 р




RATVODДата: П`ятниця, 19.09.2014, 17:01 | Повідомлення # 66
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28364
Статус: Оффлайн
«Плюсплюс» та QTV по-різному бачать доцільність

патріотичної пропаганди на дитячих каналах




Директор по маркетингу телеканалу «Плюсплюс» (група «1+1 медіа») Ірина Мельничук вважає, що дитячий канал не має права нав'язувати дитині будь-яке ставлення до України, а виконавчий директор телеканалу QTV Ілля Семенов переконаний, що патріотизм можна «обережно пропагувати». Про це вони заявили під час дискусії «Життя дитячих каналів», яка відбулася 18 вересня в рамках конференції «Телебачення як бізнес» на форумі Kiev media week-2014.

Керівники двох дитячих анімаційних телеканалів визначили, що мають різну аудиторію і бачення того, як з нею можна говорити про Україну.

«Ми чітко розділяємо грань, про що маємо право говорити з дитиною, а яка територія належить виключно батькам. Адже мами та тата довіряють нам свою дитину в той час, коли вони працюють чи зайняті іншими справами. Ми не вважаємо себе вправі давати дитині відповідь на те, як потрібно ставитися до України, її символіки та іншого. Як телеканал ми не хочемо вступати в конфлікт з батьками в цьому питанні. Ми велика країна, в населення якої є багато поглядів, в них інколи і дорослий може заплутатися», - зазначила пані Мельничук.

Проте в ефірі каналу незабаром вийде другий сезон анімаційного проекту «Це наше і це твоє», де в коротких відео розповідається про ті чи інші цікаві українські винаходи, традиції. «Цей проект йде з успіхом, проте він не пропагандистський. У ньому ми просто розповідаємо дітям, що в нашій країні є «прикольного», але навіть не кажемо слово «Україна». Це пізнавальна програма, з якої дитина може запам'ятати, що трембіта - найдовший музичний інструмент в світі, а наш літак «Мрія» найбільший в світі, бо у нього вміщається 50 слонів, або два кашалоти», - розповіла директор по маркетингу телеканалу «Плюсплюс».

Ірина Мельничук звернула увагу аудиторії на те, що у каналу QTV інша позиція, адже вони зробили відеоролик з залученням музики українського гімну.

«Ми справді запустили цей ролик, але тільки на нашому сайті в Інтернеті, в ефір ми його не ставили», - зазначив пан Семенов.

Він впевнений, що пропаганда на дитячому каналі можлива. «Просто будувати її треба ні в якому разі не за шаблонами радянської пропаганди, якої було багато в мультиках 70-80 років, я їх досі пам'ятаю», - сказав він.

Виконавчий директор наголосив, що з одного боку, не можна готувати дітей до війни, а з іншої - їм потрібно прищеплювати патріотизм.

«Патріотизм та любов до своє Батьківщини однозначно треба закладати, просто важливо робити це робити це максимально акуратно і ніжно. Це дуже тонка грань. Всі ролики на нашому каналі, які містять якісь такі елементи, проходить дуже серйозний контроль редакторської ради, це вирішується не одноосібно, а декількома людьми. На відміну від «Плюсплюс», ми розмовляємо з дітьми радше як з дорослими, намагаючись бути одним з голосів, які на них впливають. Та і наша аудиторія - старша і в ній більше хлопців, яким не сподобається, якщо з ними розмовлятимуть як з маленькими», - зазначив пан Семенов.

Нагадаємо, телеканал «Плюсплюс» нещодавно анонсував співпрацю з американським каналом Nickelodeon та оновлений формат програми «Казка з татом».

19.09.2014

9274051


slavasamДата: Середа, 14.01.2015, 09:51 | Повідомлення # 67
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Перший повнометражний український анімаційний фільм «Бабай» покаже «Інтер»



У суботу 24 січня на телеканалі «Інтер» відбудеться телевізійна прем'єра українського повнометражного мультфільму «Бабай» виробництва студії «Укранімафільм». Про це повідомляє прес-служба каналу.
Анімаційна стрічка вийде в ефірі о 7.15.
«Інтер» також повідомляє значущі факти з продакшну і прокату фільму «Бабай». Художники-мультиплікатори намалювали для 70 хвилин повнометражного українського мультфільму понад 100 тис. малюнків. Українські діалоги для мультфільму прописувала письменниця Софія Андрухович, додавши мові особливої автентичності. За 23 роки незалежності України мультфільм «Бабай» став першим українським повнометражним анімаційним проектом, який вийшов на широких екранах країни.
Нагадаємо, після всеукраїнської прем'єри 18 грудня перший український повнометражний мультфільм «Бабай» вийшов у прокат у 104 кінотеатрах України. За перший вікенд бокс-офіс склав 960 тис. грн.
Виходу анімаційного фільму у прокат передувала промокампанія із залученням телеканалів групи «Інтер»: «Інтер», «Піксель», К1, К2, Enter Film і НТН. Реалізовувався промоушен, за словами генерального директора «Укранімафільму», продюсера анімаційної картини «Бабай» Едуарда Ахрамовича, на партнерських засадах - без залучення коштів. Зокрема, вони транслювали 15-секундний трейлер «Бабая». Також за партнерською програмою ролик вийшов на «Малятко ТБ» та на інтернет-сайтах.
На виробництво «Бабая» пішло п'ять років. Створювався він за фінансування Державного агентства України з питань кіно. Бюджет - близько двох мільйонів доларів за курсом долара 2008-го року. Режисер фільму - Марина Медвідь, автор сценарію - Вадим Шинкарьов, звукорежисер -Андрій Обод. Озвучували анімаційний фільм відомі українські актори театру і кіно: Остап Ступка (Чорт), Мирослав Кувалдін (Кіт-скрипун), Олеся Чечельницька (чарівна пташка Алконост) і «голос» центрального персонажу Борис Георгієвський (Бабай).
джерело
slavasamДата: Вівторок, 10.03.2015, 17:09 | Повідомлення # 68
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
У світі супутникових телеканалів. «Basti Бубу»


Яких тільки супутникових телеканалів не існує на світі! Їх кількість перевалила вже за десятки тисяч, і вони продовжують додаватися. Іноді серед них зустрічаються дуже цікаві екземпляри. У цій короткій замітці ми звернемо увагу на грузинський телеканал "Basti Бубу", який транслюється з супутника "Azerspace-1" у складі платформи "IveriaSat".
Це телеканал для дітей. Нашу увагу привернув його нічний ефір, зміст якого буде зрозуміло з невеликого фрагмента, який ми пропонуємо до перегляду:
В той час коли, наприклад, російські дитячі телеканали продовжують працювати і показувати різні передачі, грузинський мовник пропонує всім бажаючим заснути під приємні колискові пісні. Подібне програмування використовується і на російській радіостанції "Діти FM", яка повинна бути знайома користувачам позиції 36 градусів східної довготи, де працюють відомі DTH-провайдери "НТВ-Плюс" і "Триколор ТВ", а також любителям супутникового ТБ, що приймають програми зі супутника "Ямал" у позиції 90 гр.в.д., де також йде відкрита трансляція дитячої радіостанції. На "Діти FM" поздневечерний і нічний ефір повністю відданий музиці для релаксації.

Подібний прийом використовували і грузинські телевізійники. А чи добре у них вийшло - судити вам.
Параметри прийому телеканалу "Basti Бубу":

супутник "AzerSpace-1" (46 гр.в.д.), 11174 Ver SR28800 FEC 5/6.


Телеканал на момент написання замітки транслювався відкрито.
джерело
slavasamДата: Субота, 23.05.2015, 17:19 | Повідомлення # 69
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Ťuki - новий дитячий канал від телебачення JOJ




На словацькому ринку хоче стартувати черговий дитячий канал. Станція буде називатися Ťuki і повинна почати вже 1 червня 2015. Там буде тільки один оператор - імовірно компанії Slovak Telekom, яка вже має активну тестову позицію в одному з мультиплексів DVB-S2 на супутнику Thor 6 ( 0.8°W ).

Ťuki буде черговим платним проектом JOJ Group. Група вже має один дитячий канал - з нового року канал RIK, який надається деякими кабельними і супутниковими операторами. Ťuki навпаки виробляється в якості ексклюзивного каналу для одного оператора.

Станція Ťuki буде транслювати казки класиків, таких як Боб і Бобек, Так і Lolek, Почекайте кролика (Почекайте зайця) Miazgovci (Сімейний SMOLÍKOVÁ), Пет і Мат, і багато інших.Інформує про це Živé і Mediaboom.

Як і RIK, Ťuki буде словацькою мовою. Глядачі матимуть додаткове аудіо супровід в оригінальній редакції.

В даний час JOJ Group пропонує безкоштовні канали JOJ, PLUS, WAU і Senza, платний дитячий канал RIK, збирається почати фільмовий канал JOJ Cinema і дитячий Ťuki.

джерело


Повідомлення відредагував slavasam - Субота, 23.05.2015, 17:20
slavasamДата: Четвер, 06.08.2015, 10:41 | Повідомлення # 70
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
15 серпня відбудеться запуск нового дитячого телеканалу кращої світової анімації — Ani!


Ani – це перший телеканал зарубіжної анімації для дітей, створений з урахуванням інтересів і особливостей телеперегляду російських глядачів і на основі досвіду створення найуспішніших російських дитячих телеканалів — «Карусель» і «Мульт».

Філософію нового телеканалу прекрасно ілюструє його слоган — «Ani – власний світ вашої дитини». До нього ж відсилає і яскравий унікальний стиль оформлення каналу.

У програмній структурі Ani переважає вміст найбільш затребуваною тематики, розрахований на значний охоплення аудиторії і ідеально підходить для спільного сімейного перегляду.

Вже сьогодні бібліотека Ani — це більше 1000 годин кращої світової анімації: «Пінгвін Пороро», Свинка Пеппа, Веселі паровозики з Чаггінгтона, Шарлотта Суничка, Робокар Поллі, Друзі Ангелів, Зіг і Шарко, Небесні танцюристи, Бетті Блискавка, Могутні рейнджери, Смурфики, Мисливці на драконів, Правдива історія Червоної шапки, Клуб WINX: таємниця морської безодні, angry birds, Molang, Monklittledog, TreeFuTom, KateandMimMim, CJtheDJ і багато іншого...

Цілодобово для аудиторії від 6 до 14 років тільки мультфільми!

Запуск каналу супроводжує масштабна маркетингова підтримка з використанням ресурсів «Цифрового телебачення» та партнерів.

Прес-реліз «Сигнал Медіа»
джерело
slavasamДата: Неділя, 06.09.2015, 11:07 | Повідомлення # 71
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Nickelodeon збирається повернути до показу улюблені мульфильмы 90-х




Дитячий телеканал планує оновити деякі мультфільми 90-х років ХХ століття для нового покоління дітей, а потім повернути до показу.

Президент розвитку Nickelodeon Рассел Хікс повідомив, що зараз компанія переглядає варіанти шоу 90-х для того, щоб знайти потрібних кандидатів на відродження. З його слів, старим ідеям додадуть новизну і випустять в прокат. Що саме Хікс увазі під словом "новизна" поки не зрозуміло, але відомо, що це відродження не обов'язково буде виглядати як багатосерійний проект. Цілком імовірно, що це буде повнометражний фільм.

Рассел Хікс підкреслив, що люди, які росли на програмах і мультсеріаліах Nickelodeon, зараз вже виховують своїх дітей. Канал хоче подарувати новому поколінню ті ж чудові мультфільми, які були у їхніх батьків.

Нагадаємо, що Nickelodeon - дитячий телеканал, створений в 1977 році в США. В даний час здійснює трансляції на 22 мовах світу. Найпопулярніші серіали Nickelodeon - "Ей, Арнольд!", "Ох вже ці дітки!", і "Дуг".
ДЖЕРЕЛО
RATVODДата: Середа, 30.12.2015, 10:16 | Повідомлення # 72
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28364
Статус: Оффлайн
Новий польський телеканал для дітей «Top Kids»



Нині «Top Kids» мовить тільки в обраних кабельних мережах Польщі. Вихід на супутник вже теж анонсував, це має відбутися одразу після Нового Року. Технічні подробиці майбутнього супутникового мовлення поки невідомі, з'являться після укладення відповідних договорів.

Мовником «Top Kids» є фірма «Michal Winnicki Entertainment». Мовну ліцензію на даний канал вона отримувала в листопаді. За умовами отриманої ліцензії, пропозиція телеканалу адресовано дітям. «Top Kids» показує легендарні мультфільми 80-90-х років.

У ліцензії вказані також технічні параметри супутникового сигналу (супутник «Eutelsat Hot Bird», частота 11508 МГц, поляр. V, SR 27500).

У Польщі дозволяється використовувати інші параметри мовлення, відмінні від зазначених у ліцензії, але поява «Top Kids» саме на 11508 МГц найбільш імовірно, адже тут вже присутні два інших канали від «Michal Winnicki Entertainment» - безкоштовний «Power TV» і платний «Adventure HD ».



slavasamДата: Четвер, 21.01.2016, 18:54 | Повідомлення # 73
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
«Воля» запускає дитячий кіноканал


Найбільший провайдер кабельного та інтерактивного телебачення в Україні «Воля» 1 лютого запускає власний дитячий кіноканал «Воля Cine+ Kids», повідомляє Mediasapiens.

Аудиторія нового каналу - діти та підлітки віком 5-15 років. В ефірі каналу будуть мультфільми й повнометражні фільми для дитячого та сімейного перегляду.

Іноземні фільми й мультфільми будуть озвучені російською мовою, але в ефірі мовника планується чотири години на добу української анімації.

джерело
slavasamДата: Четвер, 28.01.2016, 18:58 | Повідомлення # 74
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Все для дітей: MEGOGO запустив новий телеканал


Онлайн-кінотеатр MEGOGO запустив ще один інтерактивний телеканал для дитячої аудиторії.

[M] ДИТЯЧИЙ HD розрахований на аудиторію дітей наймолодшого віку. Для зовсім юних глядачів представлено різні мультиплікаційні серіали та розвиваючі програми з простими історіями, орієнтовані на цей вік.

Директор з маркетингу MEGOGO Іван Шестаков зазначає, що в бібліотеці онлайн-кінотеатру зібрано чималу кількість дитячого контенту, що дозволило його розділити на групи і відкрити кілька нішевих каналів. Із запуском [M] ДИТЯЧИЙ HD на сервісі надані телеканали для всіх вікових категорій дітей.

Нагадаємо, що на MEGOGO для юних глядачів доступні й інші інтерактивні канали — [M] МУЛЬТПРЕМЬЕРА HD, [M] МУЛЬТСЕРІАЛ HD і [M] ТЕРЕМОК.

На сьогодні абоненти онлайн-кінотеатру можуть дивитися 17 інтерактивних каналів різних напрямків.

джерело
slavasamДата: Вівторок, 19.04.2016, 06:39 | Повідомлення # 75
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
42E: Турецький дитячий канал KIDZ з новим SR




На супутниковій системі Turksat на позиції 42°E відбулися зміни параметрів мовлення дитячої ігрової станції KIDZ / ANIMEZ. Міні-підвищив пакет symbol rate від 2400 ksymb/с на 4400 ksymb/с. Інші параметри були збережені.

Некодированный канал KIDZ мовить щодня з 6:00 до 21:30 годин веселі і освітні програми для дітей. Цільовою групою є діти у віці від 2 до 14 років. У час, що залишився на позиції KIDZ з'являється FTA програма Animez аніме з освітою. Після збільшення symbol rate (SR) у розподільному міні-пакет з'явився тест нової вільно передається станції Lifetime Channel.
Міні-пакет мовить у східному обсязі. Для прийому отже, необхідний блюдо більшого розміру (приблизно близько 120 см).

технічні параметри - KIDS / ANIMEZ, Lifetime Channel:

• Turksat 4A (42°E), частота. 12,089 Ггц, pol. H, SR 4400, FEC 5/6, DVB-S/QPSK

джерело
Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Супутникові новини » Канали для дітей на SAT - TV
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024