FORUM TV-SATЧетвер
25.04.2024, 15:57

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
  • Сторінка 6 з 6
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Супутникові новини » Канали для дітей на SAT - TV
Канали для дітей на SAT - TV
RatvodTechДата: Середа, 29.04.2009, 09:21 | Повідомлення # 1
Зам.Адмін

Країна:
повідомлень: 227
Статус: Оффлайн
Канали для дітей

на SAT TV


Всі, хто викладає новини будь-якого роду,

повинні виставляти посилання на першоджерело !!!


Посилання повинно виглядати так: і бути активним
slavasamДата: Субота, 23.04.2016, 08:13 | Повідомлення # 76
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
«Ред Медіа» готує новий телеканал «Малыш»


Як пише cableman.ru, найближчою осінню в Росії з'явиться новий дитячий канал під назвою «Малюк». Його запустить «Ред Медіа», про що представник холдингу Микола Буц повідомив в ході форуму Multiservice-2016.

Проект орієнтований на найменших глядачів від 1,5 до 7 років. За словами Буца, контент «Малюка» буде абсолютно безпечним і при цьому різноманітним. Ефірну сітку складуть навчальні та розважальні програми, у тому числі виробництва всесвітньо відомої Toonz Media Group.

Також «Ред Медіа» анонсувала нове позиціонування і ребренгиднг всіх своїх телеканалів – «Прем'єри», «Наше кіно», «Кіноклубу», «Чоловічого кіно» та інших. Всі вони оновлено 15 серпня.

Канал «Кінопрем'єра» стане показувати останні новинки прокату, «Кінохіт» представить зарубіжні картини з рейтингом 7+ на порталі «Кинопоиск», в ефірі «Кінородини» будуть повнометражні мультфільми і сімейне кіно, а «Киносвидание» покаже романтичні мелодрами.
джерело
RATVODДата: Субота, 22.10.2016, 07:37 | Повідомлення # 77
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Мультфільми на дитячих каналах

почнуть переривати рекламою




З метою повернення колишньої кількості дитячого контенту на ТБ, під час показу мультфільмів
буде дозволено перериватися на рекламу. Про це повідомляє «Комерсант».


Ідея з'явилася з подачі президента Національної асоціації телерадіомовників Едуарда Салагаева. За його заявою, питання вже було обговорене з першим заступником керівника адміністрації президента. Салагаев стверджує, що за час заборони на рекламу в дитячих передачах, а це без малого десять років, на телеканалах значно скоротилася кількість дитячого контенту.

Причини цього зрозумілі відразу – канали прагнуть вводити в сітку мовлення максимальну кількість рекламних блоків, а терпіти збитки не бажає ніхто.

«Реклама — це менше зло. Коли була заборонена реклама на дитячому телебаченні, стався помітний занепад дитячого телебачення в країні. Я не сперечаюся з батьками, дітьми, психологами, яким не подобається реклама на дитячому телебаченні, але якщо буде все менше дитячих передач і вони будуть все гірші, це теж не вихід із ситуації. Треба покращувати якість програм. Ми бачимо, який кадровий і творчий потенціал у нас є, але потенціалу треба допомогти розвиватися. Допомогти можна тільки фінансово, грошима — рекламою», — заявляє Салагаев.

Продюсер і президент Академії російського телебачення Олександр Акопов вважає, що зменшення в 1,5 рази дитячих передач потягнуло за собою й інші проблеми. Залишився в ефірі контент слабо приваблює глядача, а значить, потрібно підвищувати як кількість, так і якість продукту. Такі зміни можливі при нововведеннях щодо реклами.

«По-перше, є спеціалізовані дитячі канали, які зможуть витрачати більше грошей, а головне, що дитячі програми зможуть з'явитися на великих центральних каналах, в яких достатньо коштів для того, щоб вкластися в дитячі програми. Це підвищить якість самих передач, тому що якщо раніше вони фактично перебували поза боротьби за глядача, то сьогодні вони зможуть включитися в цю боротьбу і мають дуже хороші шанси, якщо розраховувати на те, щоб просто потрапити в сітку, а далі вже рейтинги», — пояснив Акопов.

Як відомо, двома роками раніше вже обговорювалося питання про переривання дитячих передач на рекламу. Однак тоді ідею забракували, пояснивши тим, що реклама негативно впливає на дітей.

Микита Наумов

19 жовтня, 2016.

Mediasat


RATVODДата: Вівторок, 13.12.2016, 11:00 | Повідомлення # 78
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
«Цифрове Телесімейство» запускає

дитячий телеканал
«О!»




Новий телеканал буде розрахований на дітей 3-8 років, а також їх батьків.


В основному, контент каналу становитимуть пізнавальні та освітні матеріали - канал розрахований на допитливих дітей.

За даними статистики - 31% російських телеглядачів дивляться ТБ з метою саморозвитку. У той же час, відсоток перегляду глядачами ТБ для розваги в 2015 році знизився на 12%.

«Ми відповідаємо на питання, які діти задають дорослим», - повідомили представники каналу.

Телеканал «О!» Буде вести цілодобове мовлення.

Микита Наумов


09 грудня, 2016.

Mediasat


RATVODДата: Вівторок, 15.08.2017, 08:54 | Повідомлення # 79
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Disney повертає на телеекрани

мультсеріал
«Качині історії»




Любителів «мультяшної» класики від кінокомпанії Disney чекає грандіозне повернення:
на телеканалі Disney XD незабаром
відбудеться прем'єра продовження відомого пригодницького
мультсеріалу «Качині історії» (DuckTales), оригінальна версія якого вийшла на екрани три десятка років тому!

У суботу, 12 серпня, напередодні запуску нових серій «Качині історії» глядачам каналу Disney XD був представлений годинний телевізійний фільм, присвячений мультсеріалу, який транслювався 24 рази поспіль, починаючи з півночі. Тобто, протягом усього дня.

Нові серії «Качині історії» почнуть регулярно виходити на каналі в суботу, 23 вересня.

Ремейку «Качині історії» з величезним нетерпінням чекало ціле покоління його шанувальників, яке виросло на мультсеріалі. У їх числі - виконавчий продюсер нових серій, Метт Янгберг, а також співпродюсер і редактор за сценарієм Франсіско Ангонес, який настільки сильно любить оригінальний мультсеріал, що навіть використовував слова з його тематичної пісеньки на своєму весіллі!

Нагадаємо, вперше Disney анонсувала випуск нових серій популярного мультсеріалу кінця 80-х «Качині історії» в лютому 2015 року.



Борис Скуратівський

- 14 серпня, 2017



RATVODДата: Субота, 21.10.2017, 09:17 | Повідомлення # 80
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Сьогодні в Європі віщає

329 дитячих телеканалів




Згідно з інформацією, представленою на сторінках звіту «Children's TV channels in Europe - Who are the key players?
підготовленого Європейської аудіовізуальної Обсерваторією, в даний час в Європі віщає 329 дитячих телеканалів.


На сьогоднішній день в ефірі різних країн Європи можна знайти в цілому 329 дитячих телеканалів (з урахуванням версій на різних мовах), що становить 6% від всіх національних і міжнародних телеканалів, що віщають на континенті. В середньому кожен з дитячих телеканалів віщає в 2,6 мовних версіях.

В даному звіті зроблено спробу проаналізувати загальний вибір дитячих телеканалів, що віщають в Європі, а також їх різні характеристики - такі, зокрема, як розміри аудиторії і контроль з боку провідних гравців ринку. Даний аналіз охоплює всю Європу, приділяючи окрему увагу ситуації в кожній країні.

Чверть всіх дитячих телеканалів, що віщають в Європі, є проектами американського приватного бізнесу (всього 33 бренди). А якщо враховувати те, що кожен американський дитячий телеканал представлений в Європі в середньому семи мовними версіями, то, в цілому, число таких каналів дорівнює 225, що складає 70% від загальної кількості каналів для дітей, які ведуть мовлення на європейському ринку.

Загальний рейтинг американських дитячих телеканалів, що віщають в Європі, становить 60%.

Борис Скуратівський

- 19 жовтня, 2017



RATVODДата: П`ятниця, 15.06.2018, 16:37 | Повідомлення # 81
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Discovery покаже контент українського виробництва



Дистриб'ютор ТВ-контенту МК-Дистрибьюшн (підрозділ МК Медіа Груп) підписав угоду
з телевізійним гігантом Discovery Networks (азіатсько-тихоокеанським підрозділом).


Про це кореспонденту Mediasat повідомили в прес-службі компанії.

Співпраця стартувала з угоди з придбання прав на дитячу передачу власного виробництва групи - Mouse Science 13 × 11 хв. (Виробництво студії MeetMinds 2017 рік). Це 13-серійне лялькове шоу для дітей віком від 4 до 7 років. У кожному випуску шоу дві лялькові миші, веселий всезнайка професор Квіз і його відчайдушний лаборант Чейз, дають відповіді на питання, яке задають діти в формі відеозвернення. Це питання про побутові проблеми і заборони дорослих, з якими діти стикаються щодня, але не можуть дозволити їх самостійно, так як вони пов'язані з певними фізичними і хімічними явищами, суть яких діти не розуміють. Передача в розважальній формі розповідає про ці явища і навчає.

«Команда МК Медіа Груп прийшла в захват, дізнавшись, що наші улюблені мишки з їх експериментами тепер будуть радувати глядачів телеканалу Discovery. Це був виклик для нас, і ми отримали колосальний досвід. Для медіа-ринку України це новий етап в міжнародній дистрибуції, і ми раді, що МК Медіа Груп приймає в цьому активну участь »- коментує угоду Артем Запольський, Керівник відділу продажів і закупівель.

«Мишача наука» тепер також буде транслюватися і чеською мовою в ефірі головного телеканалу Чехії - Česká Televize.

- 15 червня, 2018

Редакція


RATVODДата: Неділя, 11.08.2019, 07:44 | Повідомлення # 82
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Зустрічайте канал «Мультіландія»



Телеканал «Мультіманія» змінив назву на «Мультіландія»


Як і раніше, команда «Мультіландіі» працює над тим, щоб навіть найвимогливіший телеглядач міг знайти для себе щось цікаве.

Серпень на «Мультіландіі» багатий на прем'єри повнометражних мультфільмів:

10 серпня дивіться другу і третю частини мультфільму «Іван Царевич і Сірий вовк».

17 серпня вас чекають дві прем'єри - «Як спіймати перо Жар-Птиці» і «Чудо-юдо».

Не пропустіть чудові мультфільми «Садко» і «Два хвоста», які вийдуть в ефір 24 ​​серпня.

А 31 серпня парад прем'єр завершить «Урфін Джюс і його дерев'яні солдати».

Приємного перегляду!

09 серпня, 2019

slavasamДата: Понеділок, 16.09.2019, 21:48 | Повідомлення # 83
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
В Україні з'явився новий

дитячий канал [M] LEGO HD




Відеосервіс MEGOGO у співпраці зі всесвітньо відомим виробником дитячих конструкторів і ігрових матеріалів LEGO Group запустили в Україні новий телеканал [M] LEGO HD, програми якого орієнтовані на дитячу аудиторію. Про це кореспонденту Mediasat повідомили в прес-службі відеосервісу.

[M] LEGO HD крім України, також буде доступний передплатникам MEGOGO ще в 14 країн, включаючи ринки СНД, Балтії та Грузії. На MEGOGO канал [M] LEGO HD можна дивитися по підписці «ТВ і Кіно: Оптимальна», вартість якої на сьогодні становить 97 грн / міс.

Програмне наповнення [M] LEGO HD буде складатися з великої кількості контенту від легендарного виробника дитячого конструктора і іграшок. А саме: популярні мультсеріали - «Ніндзяго», «Супергерої DC», «Marvel: Нові Месники», «Marvel: Правоохоронці Галактики», «Парк Юрського періоду», «LEGO CITY», «LEGO friends» і багато іншого. В плейлист також увійшли спецвипуски LEGO і повнометражний фільм. Крім того контент каналу буде регулярно поповнюватися прем'єрами нових серій і шоу від студії LEGO.

«Контент LEGO - це захоплююче занурення в світ дитячих фантазій, своєрідне продовження взаємодії з іграшкою, з улюбленим персонажем. Адже кожному маленькому фанату конструктора LEGO для подальшої гри потрібно дізнатися нові історії і сценарії, щоб розширювати його всесвіт. Це не тільки розважає, а й розвиває дитину. До того ж, канал орієнтований і на дорослих, які захоплюються конструктором разом з дітьми », - коментує Іван Шестаков, директор зі стратегії та маркетингу MEGOGO.

Нагадаємо, в листопаді минулого року MEGOGO запустив власний музичний канал MEGOGO LIVE, присвячений українській альтернативній музиці.

джерело
RATVODДата: Субота, 26.10.2019, 16:42 | Повідомлення # 84
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Телеканал "Мульт HD" замінить "Тлум HD"



Телеканал"Тлум HD" закривається. Замість нього буде віщати телеканал "Мульт HD".


"Тлум HD" - російський мультиплікаційний телеканал для дітей до 12 років, що складає хіти російської і зарубіжної анімації в форматі високої чіткості.
"Тлум HD" входить до групи телеканалів компанії "Цифрове телебачення".

Ситуацію прокоментував генеральний директор "Цифрового телебачення" Роберт Гндолян: "Плани по запуску HD-версії телеканалу були з самого початку запуску проекту "Мульт". Але на той момент було недостатньо обсягу анімації вітчизняного контенту, а вітчизняного контенту в форматі HD було ще менше. Саме тому був запущений проект "Тлум HD ", який за рахунок додавання великого обсягу іноземної анімації допоміг закрити нішу HD".

За п'ять років, протягом яких "Цифрове телебачення" розвивало російську індустрію дитячої анімації, вийшло не тільки зібрати достатній обсяг російських брендів, а й справили близько 100 годин власних анімаційних брендів. Найбільше телеперегляд і на "Мульті", і на "Тлум HD" збирають саме російські бренди. Іноземні бренди стали "важити" все менше, (а коштувати все дорожче), а сітки телеканалів все більше синхронізувалися. Також окремо розвивається бренд Ani, сконцентрований на якісних закордонних анімації, відбір якої здійснює професійна команда російських редакторів.

За словами Роберта Гндоляна, переформатування "Тлум HD" і запуск повноцінної версії "Мульта" в HD - це логічний і плановий крок у розвитку бренду "Мульт". На телеканалі "Мульт" глядачі і далі отримуватимуть прем'єрну і ексклюзивну анімацію, а тепер ще в HD-форматі. А єдиний бренд дозволить швидше і простіше здійснювати промоутування і маркетинг всередині і поза бренду, що значно підвищує цінність для споживача, а значить, для партнерів - провайдерів платного ТБ.

"Мульт" - телеканал російських мультфільмів для дітей від 1,5 до 6 років. В ефірі: популярні мультсеріали "Білка і Стрілка. Пустотлива сімейка", "Маша і ведмідь", "Лунтик", "Смішарики", "Фіксіки", "Барбоскіни", а також класика "Союзмультфільму" і "Держтелерадіофонду".

25.10.2019

RATVODДата: Середа, 10.02.2021, 17:37 | Повідомлення # 85
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Disney оголосила про закриття

анімаційної студії
Blue Sky




Disney прийняла рішення закрити Blue Sky Studios.


Ця анімаційна студія подарувала світові такі відомі мультфільми, як «Хортон», «Ріо», «Роботи» і серію повнометражок «Льодовиковий період», передає Інтерфакс.

Повідомляється, що до такого рішення Disney прискорила коронавірусна криза. Компанія припинить роботу вже в квітні, будуть звільнені 450 співробітників. Можливо. їм нададуть робочі місця в Walt Disney Animation Studios або Pixar.

Blue Sky Studios була заснована в 1987 році. У 2017 році Disney купила студію у компанії 21st Century Fox. Студія випустила 13 повнометражних мультфільмів, останній з яких - в 2019 році.

Нагадаємо, в серпні минулого року Disney ліквідувала один із найлегендарніших в історії індустрії розваг бренд - 20th Century Fox. З тих пір студія називається 20th Television.

Лада Васюкова

10 лютого, 2021.




RATVODДата: Середа, 10.03.2021, 08:35 | Повідомлення # 86
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
«Союзмультфільм» запустить новий дитячий телеканал.

Можливо, на базі
«Мультиландіі»



Зображення: world podium

Студія «Союзмультфільм» працює над запуском неефірного дитячого телеканалу.


Ймовірно, новий канал буде працювати на базі вже існуючої «Мультіландіі», передають Известия.

Згідно з даними, «Союзмультфільм» говорив про плани по запуску власного телеканалу ще в 2019 році. Студія обговорювала ідею з телеканалом «Мультиландія», плануючи запустити новий дитячий канал на базі вже існуючого.

Цю інформацію підтвердили в прес-службі «Союзмультфільму». Однак додали, що «Мультиландія» не єдиний можливий партнер - студія розглядає і інших кандидатів.

Для запуску неефірного телеканалу «Союзмультфільму» потрібно отримати ліцензію Роскомнадзору. У студії вже є ліцензія ЗМІ від 28.11.2016 на телеканал «Союзмультфільм ТБ». У прес-службі кажуть, що працювати новий телеканал може і на основі цього документа.

Телеканал «Мультиландія»


«Мультиландія» - дитячий розважальний і розвиваючий телеканал. Почав мовлення 7 березня 2006 року.

Канал пропонує до перегляду мультиплікаційні і художні фільми, анімаційні серіали, а також навчальні та розвиваючі програми. Цільова аудиторія - діти від 4 до 12 років. До 9 серпня 2019 року телеканал називався «Мультимания».

Трансляція здійснюється на супутнику і в кабельних мережах 24 години на добу без реклами. Присутній в пакетах операторів «Триколор», «НТВ-Плюс», «МТС», «Ростелеком» і ін., А також на OTT-платформах.

На сайті «Мультиландіі» зазначено, що в першому півріччі 2020 року канал став першим серед дитячих телеканалів за приростом охоплення аудиторії в порівнянні з аналогічним періодом 2019 року.



У той же час, як стверджується на сайті, канал «Мультиландія» посів третю сходинку в рейтингу дитячих кабельно-супутникових каналів Росії. Його подивилися 24% дітей від 4 до 8 років з усієї Росії.



Очікування і прогнози


Новий телеканал «Союзмультфільму» може стати успішним. Про це говорить глава Асоціації кабельного телебачення Росії Юрій Припачкін. За даними фахівця, кіностудія використовує новий проект для отримання більшої монетизації власного контенту, в тому числі - радянської «Золотої колекції».

З цим згоден контент-директор «ЕР-Телеком» Сергій Кожевников. Однак, за його словами, телеканал зустрінеться з жорсткою конкуренцією, але колаборація з уже існуючим каналом може врятувати ситуацію.

«Варто також мати на увазі, що близько 65% всієї аудиторії платного телебачення доводиться на 20 безкоштовних телеканалів першого і другого мультиплексів, причому одним з таких ресурсів є дитяча «Карусель». Решта сотні різних каналів ділять між собою решту аудиторію, тобто 35% всіх телеглядачів, які є абонентами різних операторів платного ТБ», - сказав Кожевников.

Так, запуск проекту на основі існуючого каналу з напрацьованою базою операторів і аудиторією допоможе «Союзмультфільму» не тільки заощадити кошти на розкрутку, а й час - від одного до двох років роботи. Що стосується грошей, то витрати тільки на обладнання для запуску телеканалу могли б скласти $ 3-5 млн, зазначив Юрій Припачкин.

Лада Васюкова

09 березня, 2021.




RATVODДата: П`ятниця, 07.05.2021, 18:59 | Повідомлення # 87
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
«Гулівер повертається»:

Український мультфільм покажуть в десятках країн світу



Фото: ГОРДОН

Договори на дистрибуцію українського мультфільму
"Гулівер повертається" підписані з 35 країнами
.


В Україні прем'єра анімаційного фільму запланована на грудень поточного року, передає Інтерфакс-Україна.

Анімаційний фільм створений компаніями Gulliver Films і 95 Animation Studio, його бюджет складає близько $ 10 млн. За словами генерального продюсера мультфільму Олега Ходачука, картиною зацікавлені в десятках країн світу.

«Вже з 35 країнами підписані договори на дистрибуцію нашого мультфільму« Гулівер повертається ». Очікую, що ця цифра, як мінімум, подвоїться, і фільм побачить весь світ», - сказав він.

Так, генпродюсер мультфільму розповів, що в число цих 35 країн, зокрема, увійшли В'єтнам, Німеччина, Бразилія, Великобританія, Аргентина і Мексика. Ведуться переговори з Іспанією, Італією, скандинавськими країнами, Болгарією, Туреччиною, п'ятьма країнами з Близького Сходу, Португалією і португаломовними країнами Африки. Також картиною зацікавився Китай.

Про проект


Роботу над мультфільмом було розпочато в червні 2017 року. Компанія Ходачука звернулася до «Студії Квартал 95». Оскільки спочатку проект був орієнтований на міжнародний показ, команди взялися за проект анімаційного фільму, як найбільш перспективного на міжнародному ринку.

За словами Ходачука, для створення якісного продукту були залучені: аніматор Тоні Бонілла ( «Зоотопроліс», «Льодовиковий період 3», «Ріо 2»), сценарист Майкл Райан ( «Скубі-ду», «Кунг-фу панда», «Черепашки ніндзя»), режисером проекту став Ілля Максимов («Альоша Попович і Тугарин Змій»).

Перші півтора року, каже генпродюсер проекту, зайняло навчання 30 аніматорів. До речі, спочатку в якості мови персонажів була обрана англійська, фільм озвучувався на студії в Нью-Йорку.

Прем'єра


За словами Ходачука, перший показ мультфільму «Гулівер повертається» запланований на 20 травня в Бразилії. Однак, ймовірно, він буде перенесений в зв'язку з високою захворюваністю на COVID-19, яка зберігається в цій країні.

В Україні прем'єра анімаційного фільму повинна була відбутися ще 24 грудня 2020 року, але була перенесена через пандемію на квітень цього року, а потім - на 23 грудня 2021 року.

Лада Васюкова

07 травня, 2021.



RATVODДата: Вівторок, 17.08.2021, 00:10 | Повідомлення # 88
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Телеканал «2х2» перезапустився:

всесвіт каналів, новий логотип і куратори-блогери




Федеральний канал «2х2», що входить в холдинг «Газпром-Медіа», вперше
за 14 років існування оновив концепцію, змінив фірмовий стиль і логотип.


Нова концепція, особи і сітка мовлення


З 16 серпня «2х2» перетвориться на цілий всесвіт каналів. В ефірі з'являться тематичні блоки, які будуть курирувати блогери-експерти в різних областях: від науки до мистецтва. Глядачі, виходячи зі своїх інтересів, зможуть вибирати, за ким із героїв стежити і чиї рекомендації слухати. Таким чином, у кожного може з'явитися свій персональний канал на частоті «2х2».

Першими особами та провідними «2х2» стануть голос російського аніме-спільноти Анкорд, відеоблогер, відомий своїми кінооглядами Чак Рев'ю (Chuck Review), тіктокер Катерина Недорезова (Mirasol) і відеоблогер Ян Топлес. Кожен з них буде курирувати блоки за своїми темам.

З 16 серпня запускається тематичний блок про Японію від Катерини Недорезової «Арут ТВ», який виходитиме регулярно з понеділка по четвер у вечірньому слоті. Щочетверга глядачі побачать научпоп «Топлес ТВ» з Яном Топлес.

На глядачів чекають тематичні вихідні про аніме і кіно: на каналі стартують новини аніме-серіалів від Анкорд «Анкорд ТВ» і канал про кіно і дорослу анімацію з Chuck Review «Чак ТВ». Блоки будуть побудовані за принципом кураторських плейлистів. Пізніше на «2х2» з'являться інші особи і рубрики.

В оновленій ефірній сітці також з'являться нові проекти власного виробництва і прем'єри світових анімаційних хітів для дорослих.



«2х2» завжди був більше, ніж канал дорослої анімації - це філософія і спосіб життя сучасних молодих людей. Змінами в ефірі ми розширюємо смисли бренду і захоплюємо більше нових тем і героїв сучасної інтернет-культури. Інформаційний світ сильно змінився, сьогодні люди по-іншому споживають контент. З'явилася втома від його надлишку і виникла потреба в кураторів, які допомагають вибрати і осмислити найцікавіше. Оновлений «2х2» запрошує глядачів досліджувати культуру і разом створювати нову. За рахунок розширення кола інтересів від інновації до мистецтва ми плануємо розширювати аудиторію. Зміни торкнуться і сфери виробництва: найближчим часом ми представимо нові високобюджетні анімаційні серіали, які вплинуть на розвиток не тільки російської, а й світової дорослої анімації. Ми плануємо продавати наші нові шоу закордонним стрімінговим сервісам і телеканалам, тому що мистецтво дорослої анімації зараз актуально як ніколи» - Денис Всесвятский, директор телеканалу «2х2».

Новий логотип і оформлення


Логотип каналу залишився чорно-білим, але змінив написання цифр на мінімалістичні римські. Лого придумав програміст Іван з Саратова, і це перший прецедент в історії російського телебачення, коли федеральний канал намалював логотип разом з глядачем.

Новий брендинг розробило агентство ONY і insights-консалтинг Signal (part of ONY) спільно з командою каналу. В основі нової концепції лежить ідея навігації по сучасній культурі у вигляді інтернет-скролінгу і стрічки друзів. В оформленні задіяно безліч візуальних елементів з Діджитал-середовища: від спливаючих вікон до стилізації логотипу під «шапку» сайту.

Власне виробництво анімаційних фільмів


Спільно з відеоплатформою PREMIER телеканал «2х2» починає виробництво високобюджетних анімаційних фільмів для дорослої аудиторії. Першою прем'єрою стане видовищний блокбастер «Всесвіт хакинге» - про пригоди трьох російських хакерів в гик-всесвіту. Вихід фільму запланований на осінь 2021 року.

У 2022 року запланована прем'єра мультсеріалу Take My Muffin про кислотну Кремнієву долину. Це історія про єдинорога, який втратив пам'ять , який володіє суперздібностями видавати геніальні ідеї стартапів.

16 серпня, 2021.

RATVODДата: П`ятниця, 10.09.2021, 12:52 | Повідомлення # 89
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Телеканал «Duck TV» для самих

маленьких телеглядачів вийшов на російський ринок




З цим каналом, на логотипі якого знаходиться намальована качка, давно вже знайомі
любителі супутникового телебачення, які «колекціонують» канали з західних платних телеплатформ.


Канал «Duck TV» (або «ducktv») транслюється там вже більше десяти років, має східно-європейське походження і спочатку мав іншу назву.

За повідомленням ексклюзивного дистриб'ютора каналу на території Росії, платформи «Медіалогістика», телеканал «ducktv» призначений для найменшої телеаудиторії - дітей віком від 0 до 3 років, яким ще складно сприймати мультфільми з швидкою зміною дій і діалогами.

Новий канал (для Росії), на думку дистриб'ютора, повинен допомогти мамам відволіктися від дитини на деякий час, тому що її може зацікавити те, що відбувається на телеекрані. «Батьки можуть спокійно включати телеканал дитині фоном з упевненістю, що ніщо з показаного не злякає дитину і буде залучати його увагу простими, але яскравими візуальними образами і відеорядом, розважаючи і заспокоюїчи малюка» - йдеться в прес-релізі «Медіалогістики».

Хочеться відзначити в прес-релізі пункт, який одночасно говорить про достоїнства телеканалу, а з іншого боку віщує що в подальшому дитина не буде дивитися телебачення. Цитуємо: «До дворічного віку увага малюків більш розсіяна і його складно утримувати більше 2 хвилин. Також маленькі діти поки не можуть самостійно користуватися планшетом або смартфоном.»

Канал «Duck TV» спочатку називався «Bebe TV» і почав мовлення в 2007-му році на платформі супутникового телебачення UPC, що працює на такі країни як Угорщина, Румунія, Чехія та Словаччина. Сам канал був створений компанією Mega Max Media, яка базується в Братиславі. Був перейменований в «Duck TV» в 2011-му році.

У зв'язку з появою каналу в пропозиції «Медіалогістики», можна очікувати що він поповнить список каналів як російських операторів, так і мовників з країн СНД, України та Прибалтики.

Автор: obob.tv

05.09.2021.




Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Супутникові новини » Канали для дітей на SAT - TV
  • Сторінка 6 з 6
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024