FORUM TV-SATП`ятниця
26.04.2024, 06:07

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
  • Сторінка 7 з 7
  • «
  • 1
  • 2
  • 5
  • 6
  • 7
Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Супутникові новини » МУЗИЧНІ канали на SAT TV
МУЗИЧНІ канали на SAT TV
RATVODДата: П`ятниця, 01.05.2009, 01:14 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Музичні канали

на SAT TV




Всі, хто викладає новини будь-якого роду,

повинні виставляти посилання на першоджерело !!!


Посилання повинно виглядати так: і бути активним
RATVODДата: Вівторок, 05.02.2019, 09:03 | Повідомлення # 91
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Ще один російський музичний телеканал

припинив мовлення з
Hot Bird




Кількість російськомовних телеканалів на популярній орбітальній позиції 13 градусів східної довготи
продовжує скорочуватися за рахунок музичних мовників.


На самому початку поточного року з супутника Hot Bird припинив трансляцію канал Russian Music Box і через місяць глядачі на місці ще одного музичного каналу теж побачили чорний екран.

З 1 лютого припинилася дистрибуція телесигналу з точки 13 гр.сх.довг. музичного телеканалу «Шансон ТВ». Трансляція з цієї позиції була розрахована в першу чергу на кабельних провайдерів в Європі і тепер вони можуть його приймати з інших бортів. Перший розташований на 31,5 градусів східної довготи (супутник Astra 5B - 12051 Ггц, пол. V, SR 300000, FEC 3/4, DVB-S2 / 8PSK). Другий працює в позиції 4,8 градусів східної довготи (Astra 4A - 11747 Ггц, пол. V, SR 300000, FEC 3/4, DVB-S2 / 8PSK).

Любителі супутникового телебачення в Росії і країнах СНД можуть продовжити перегляд безкоштовного мовлення даного музичного телеканалу зі супутника Ямал-401, який працює на 90 гр.сх.довг. Параметри мовлення: 11265 Ггц, пол .. H, SR 300000, FEC 3/4, DVB-S2 / 8PSK

З усіх зазначених позицій трансляція сигналу «Шансон ТВ» йде у вільному доступі. Що ж стосується Hot Bird, то тут більше не залишилося жодного музичного російського телеканалу. Хоча свого часу тут, крім зазначених Russian Music Box і «Шансон ТВ», також транслювався телеканал RU TV.

03.02.2019

RATVODДата: П`ятниця, 23.08.2019, 08:20 | Повідомлення # 92
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Тільки на М1: концерт Софії Ротару

– спеціально до свята Незалежності України!




Справжня легенда, магнетична жінка, незрівнянна артистка, що своєю творчістю
поєднала декілька поколінь українців, – це все тільки про Софію Ротару!


Від грамплатівок до Instagram та YouTube, від дискотек батьків до найкрутішого фестивалю – поки вона співала, змінювалося все!

У День народження нашої держави, 24 серпня, головний музичний телеканал країни М1 зробить подарунок усім шанувальникам виконавиці.
Підспівана кожним “Червона рута”, хітові “Одна калина”, “Лаванда” і “Хуторянка”, новинка “Музыка моей любви” – найулюбленіші треки у незвичному форматі open-air пролунають у святковому етері М1.

Артистка з легкістю довела, що за силою драйву анітрохи не поступається своїм молодим колегам! До слова, на великих концертах в Україні Софія Михайлівна не з’являлася майже 10 років! Не дивно, чому публіка прийняла артистку неймовірно тепло.

“Софія Ротару. До Дня незалежності України”

24 серпня, 19:30

Прес-служба М1: (044) 205-44-80

За матеріалами: Прес-служба М1




RATVODДата: Вівторок, 03.09.2019, 10:43 | Повідомлення # 93
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Цієї осені BRIDGE MEDIA робить подарунок

усім любителям вишуканої музики
!




3 вересня в ефірі з'явиться новий телеканал сімейства BRIDGE MEDIA - BRIDGE TV DELUXE.


Нарешті у преміальної аудиторії, яка цінує свій час, має високий смак, любить якісно проводити свій час з'явиться привід включити телевізор. Музика, яка стане ідеальним фоном для життя, а в будинку стане прикрасою інтер'єру. Музика яка надихає. Від класики і джазу, до інді і IDM. Музичні відкриття і кліпи доведені до творів мистецтва. Якщо любите музику і вважаєте себе особливим, то ви знайдете на BRIDGE TV DELUXE свій ритм і відкриєте масу нових імен.

BRIDGE TV DELUXE - це та музика, яку хочеться слухати, насолоджуватися її якістю, занурюватися в її атмосферу спокою і глибини.

BRIDGE TV DELUXE - це музичний телеканал для натхнення!

Телеканал буде доступний в HD якості з 3 вересня 2019 року і замінить собою телеканал BRIDGE HD.

Запитуйте в пакетах кабельних і супутникових операторів.

Технічні характеристики каналу:



RATVODДата: П`ятниця, 13.09.2019, 21:21 | Повідомлення # 94
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
ТНТ MUSIC запустив HIP HOP RADIO!



Повний, доступний 24/7 і постійно оновлюваний плейлист, в якому
є всі актуальні новинки, головні бенгери моменту і майбутні хіти.[
/b]


Зарубіжний і російський хіп-хоп, стара і нові школи. Слухайте HIP HOP RADIO!

Тільки хіп-хоп - у всіх проявах, без компромісів і обмежень, цілодобово! Телеканал ТНТ MUSIC і команда ТНТ MUSIC RADIO запустили нову онлайн-радіостанцію HIP HOP RADIO.

В ефірі - актуальні хіти від реп-зірок і фрешменов, а також новинки, які вистрілять зовсім скоро. Російська і зарубіжна сцени, краще з двох узбереж і південних флоу, грайм, мамбл і клауд. Основа нашого плейлиста - треки-лідери чартів усього світу і стрімінгових платформ. Крім визнаних героїв, в ротацію потрапляють і новачки, у яких є великі шанси посунути хіп-хоп-монстрів у всіляких топах, а також артисти, далекі від мейнстріму.

Онлайн-радіостанція доступна всім на сайті [b]hiphopradio.ru
, а також в радійних агрегаторах. Цієї осені в ефірі з'являться програми власного виробництва. У цьому ж сезоні буде випущено мобільний додаток.

СЛУХАТИ HIP HOP RADIO


RATVODДата: Субота, 02.11.2019, 09:40 | Повідомлення # 95
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Нацрада проліцензувала

інтерактивний
музичний телеканал



Фото: Internet Of Music

Новий мовник хоче інтегруватися зі спеціально створеною соціальною мережею,
глядач може голосувати за відеокліпи з плейлиста.


Національна рада з питань телебачення і радіомовлення 30 жовтня ухвалила рішення видати супутникову ліцензію новому музичному телеканалу inRating
(ТОВ «Телеканал інрейтінг тіві»). Мовник пов’язаний із групою каналів Vianet (NIKI Kids, NIKI Junior, EU Music, 4ever Music і Black) Рудольфа Кірноса, яка була названа технічним партнером нового каналу. За це рішення члени відомства проголосували одноголосно.

Юридична особа телеканалу заснована 14 серпня, у статутному фонді прописано 3,6 мільйона гривень. Компанія належить мешканцю Києва Андрію Чебанову, він же вказаний її директором. Останній представляв телеканал у Нацраді, вказавши, що є власником компанії у сфері IT-розробок.

Канал буде «першою у світі телевізійної соціальною мережею», глядач зможе голосувати за кліпи після реєстрації в однойменній новоствореній соціальній мережі: «Ми створили нову соціальну мережу inRating, вона працює на 35 мовах. Вона дуже багатофункціональна і не має аналогів у своєму роді. (…) Це перша у світі телевізійна соціальна мережа. Ми підготували унікальне технологічне рішення для інтеграції соціальної мережі з телеканалом. Деякий час ми тестуємо цей продукт. Це перший у світі телевізійний проект, інтегрований з соціальною мережею, що дозволяє аудиторії, глядачам телеканалу управляти контентом, впливати на теми денних ефірів, піднімати рейтинги кліпів, формувати хіт-паради тощо», – повідомив Андрій Чебанов.

Соцмережу розробляли останні три роки, над продуктом працює близько 40-50 чоловік: «Нашу мережу верифікувала компанія Google як перспективний стартап. Ми потрапили в програму Google Credits. Це дуже серйозне досягнення у світі IT-розробок. Наша мережа працює в усьому світі, в 50 країнах Європи, Азії та СНД пройшли національні відбори конкурсів краси. Одна з функцій мережі – це платформа для голосування. У мережі на сьогодні більше 200 тисяч користувачів, динаміка приросту дуже серйозна. Ми створюємо унікальний продукт, який не має аналога», – зазначив він, додавши, що наступного року про нову соцмережу компанія заявить на всіх світових конференціях як про «коробкове рішення». Платформою вже цікавиться у Молдові та Білорусії.

Модель монетизації – рекламна модель: продаж телереклами, брендування в ефірі, продаж реклами в стрічці новин соцмережі. Новий мовник почне роботу відразу після отримання ліцензії. Мовник буде дотримуватися мовної квоти і днів пам’яті. Аудиторія соцмережі з інших країн не зможе впливати на рейтинг кліпів в ефірі телеканалу. Послуги з оренди ємності надаватиме супутниковий оператор Eutelsat.

Відзначимо, 17 жовтня Нацрада проліцензувала музичний хіп-хоп інтернет-телеканал Black, що входить у групу Vianet.

Нагадаємо, 30 жовтня регулятор також проліцензував новий супутниковий телеканал-двійник екс-нардепа Євгена Мураєва.

Від Павло Мандрик

31.10.2019

slavasamДата: Четвер, 30.07.2020, 22:45 | Повідомлення # 96
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
Вадим Рабинович став новим власником каналу O-TV


Музичний канал O-TV змінив власника. Телеканал майже за 2,8 мільйона гривень придбав депутат від «Опозиційною платформи - За життя» Вадим Рабинович, передає Детектор Медіа.

Згідно з даними, Рабинович отримав 50% володіння телеканалом, які раніше належали екс-депутату «Блоку Петра Порошенка» Олександру Брігенцу. Друга половина компанії належить помічнику Рабиновича на громадських засадах Андрію Альошина.

За словами Олександра Брігенца, під час його перебування у Верховній Раді O-TV набрав майже 10 мільйонів гривень боргів. У зв'язку з цим виникла необхідність шукати інвестиції, а в даному випадку - покупця, щоб канал не збанкрутував.

У той же час Бригинець зазначив, що O-TV був проданий Рабиновичу з умовою, що канал залишиться музичним, транслюватиме українську музику і діяти відповідно до законодавства.
джерело
RATVODДата: Вівторок, 18.05.2021, 12:22 | Повідомлення # 97
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Телеканал VH1 Europe йде в історію



Цей музичний телеканал був одним з перших платних мовників в Росії.


Саме VH1 присутній в списку двох десятків каналів, які починали трансляцію на новій цифровій платформі "НТВ-Плюс" на самому початку "нульових". Згодом, у нього з'явилася ретро-версія "VH-1 Classic", а на російському телеринку кілька років працювала локальна версія. На жаль, але в 2021-му році і цей "довгожитель" музичного телебачення припинить мовлення.

Власник каналу, ViacomCBS планує провести ребрендинг "VH1 Europe", який доступний для перегляду в багатьох країнах. З 1 серпня 2021 року канал буде називатися "MTV 00s", орієнтуючись на показ музики першого десятиліття нового тисячоліття.

У Viacom вважають, що "MTV 00s" повинен бути краще сприйнятий аудиторією, оскільки міжнародні дослідження показали, що бренд "MTV" має набагато більш високу впізнаваність, ніж "VH1". І новий канал стане прекрасним доповненням до пропозиції до інших каналів сімейства "MTV".

Це продовження розпочатого в минулому році ребрендингу. Канал "MTV Dance" змінила назву на "Club MTV". Музичний напрям залишився колишнім - показ різних стилів танцювальної музики. Восени минулого року "MTV Rocks" перетворилися в "MTV 90s" і "VH1 Classic" було переформатовано на "MTV 80s". На каналах представлена ​​музика 90-х і 80-х років минулого століття відповідно.

Канал "MTV 00-х" вперше він був запущений в ефір 29 травня 2020 року у Великобританії. Він з'явився як експеримент на сайті MTV OMG і була доступний до 22 червня минулого року.

Також на європейському ринку відбудуться зміни в мовленні каналу "MTV Music 24", якій 1 червня 2021 року замінений на "NickMusic".

13.05.2021

RATVODДата: Неділя, 01.08.2021, 07:41 | Повідомлення # 98
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Сімейство всесвітньо відомих телеканалів MTV

з 2 серпня поповниться новим телеканалом.



Логотип телеканалу MTV OOs.

Новий телеканал отримає назву MTV 00s.


Як випливає з назви, телеканал буде орієнтований виключно на музичні кліпи першого десятиліття нового тисячоліття.

Даний телеканал замінить майже по всій Європі існуючий телеканал сімейства MTV VH1. Нагадаємо, що телеканал VH1 був запущений в 1985 році, щоб розвинути тодішній успіх націленого на молоду аудиторію сестринського каналу MTV, пропонуючи музичні відеокліпи для більш дорослої аудиторії, ніж аудиторія MTV. Як і MTV, VH1 в кінцевому підсумку відійшов від показу виключно музичних кліпів на користь різних шоу. Після запуску MTV 00s, телеканал VH1 буде, як передбачається, доступний в Європі тільки в Італії, де транслюється його локальна версія VH1 Italia.

Також з 2 серпня логотипи здебільшого телеканалів сімейства MTV будуть змінені, а саме телеканалів MTV, MTV Live, MTV Hits, MTV Club, MTV Music, MTV Classic і MTV Base. Логотипи недавно перейменованих каналів MTV 80s і MTV 90s залишаться без змін.


Нові логотипи телеканалів сімейства MTV.


В даний час група телеканалів MTV належить американській групі ViacomCBS.

29.07.2021.



Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Супутникові новини » МУЗИЧНІ канали на SAT TV
  • Сторінка 7 з 7
  • «
  • 1
  • 2
  • 5
  • 6
  • 7
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024