FORUM TV-SATСереда
24.04.2024, 13:00

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Супутникові новини » ХРИСТИЯНСЬКІ канали на SAT TV
ХРИСТИЯНСЬКІ канали на SAT TV
RATVODДата: Понеділок, 07.12.2009, 15:44 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
Християнські канали

на SAT TV


Всі, хто викладає новини будь-якого роду,

повинні виставляти посилання на першоджерело !!!


Посилання повинно виглядати так: і бути активним
RATVODДата: Понеділок, 07.12.2009, 15:47 | Повідомлення # 2
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
Православний телеканал " Спас "

віщає через супутник " Ямал - 201 "

Почалося мовлення православного каналу "Спас" через супутник «Ямал-201», який експлуатує ВАТ "Газпром космічні системи", повідомляє в п'ятницю прес-служба російського супутникового оператора.

Завдяки супутниковому мовленню потенційна аудиторія каналу "Спас" складає порядка 60 мільйонів чоловік.

Телеканал "Спас" вперше вийшов в ефір чотири роки тому - влітку 2005 років. Мовлення триває до 16 годин щоденно, надалі планується перейти на цілодобовий режим роботи. На каналі демонструються як власні, так і такі, що купуються програми. При цьому 60% мовлень присвячено суспільній тематиці, 40% - православ'ю.

"Місією православного телеканалу "Спас" є формування світогляду і системи етичних координат, необхідних для ефективного розвитку держави, на основі відвічний православних цінностей, а також сприяння розвитку і зміцненню духовно-етичних основ російської держави", - нагадує прес-служба ВАТ «Газпром космічні системи».

Як відзначає компанія, відновлення мовлення телеканалу через супутник «Ямал-201» збіглося з початком нового етапу в його розвитку. Завершився процес входження в проект як основний власник Московської Патріархії Російської Православної Церкви. Прийняті ряд важливих рішень про збільшення об'ємів і розширення жанрової різноманітності програм і рубрик, які вироблятимуть безпосередньо творчі підрозділи телеканалу.

Супутник зв'язку «Ямал-201», що працює на орбіті з 2003 року, має широку зону покриття, яка охоплює практично всю територію Росії і країн СНД. Сигнал телеканалу "Спас" на супутник подається через розташований в Москві центр цифрового супутникового телебачення «Газпром космічні системи» і телепорт компанії в підмосковному селищі Довго-льодовий.

© РІА НОВОСТІ


RATVODДата: Понеділок, 07.12.2009, 15:47 | Повідомлення # 3
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
CNL 7 років в ефірі !

З 10 по 12 липня в місті Кременчуці пройшла святкова конференція, присвячена дню народження християнського телеканалу CNL.

Повідомляє Інформаційне Агентство CNL-NEWS.

У програмі конференції був святковий концерт, зустрічі з відомими телепроповідниками, проповіді, молитви за сім'ї, за зцілення, за духовне відновлення.

На конференцію прибули християни різних конфесій і деномінацій міста Кременчука, а також віруючі з інших міст України і Росії.

Дуже багато вдячності і хороших побажань було сказано на адресу телеканалу CNL учасниками конференції.

«Просто дивно. Я безмірно щаслива. Слава богу, що Він дозволив нам бути тут. Ми благословлені від і до», - говорить Ірина, Кубань (Росія).

«Слава богу, за канал CNL, за те, що Максим Максимов їздить по країні і проповідує. Люди залучаються. Я був і на конференції в Києві. Головне, щоб дух єдності був і дух упокорювання, упокорювання перед Господом, один перед одним, єдність не лише в протестантських церквах, але єдність між конфесіями», - вважає православний священик батько Борис, с. Троїцкоє (Україна).

«Величезна радість спостерігати за цими молодими хлопцями, які очолюють цей телеканал. Я благословляю їх на те, аби Євангеліє досягало тих куточків землі, де люди ще не чули про Господа», - говорить Валентина, церква «Заповіт», м. Кременчук (Україна).

Три дні Максим Максимов, Віктор Судаков і Анатолій Мокляк надихали Словом Божим всіх присутніх. Було вознесено дуже багато молитов за людей, а також за співробітників телеканалу.

Під час останніх зборів телеканалу CNL подарували великий торт зі свічками. Але найголовнішим дарунком для команди CNL стали вдячні учасники конференції і телеглядачі CNL, які також стали свідками цієї конференції через прямий ефір.

У офіси телеканалу на перебій поступали дзвінки з поздоровленнями і словами вдячності. Люди говорили про змінені життя, про чудеса і славу Божою.

RATVODДата: Вівторок, 29.12.2009, 22:01 | Повідомлення # 4
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
Телеканал "JCTV" отримує ліцензію Мінзв'язку Росії

Напередодні Нового року, телеканал JCTVвдало проходить процедуру ліцензування
в
Міністерстві зв'язку Російської Федерації, - повідомляє Християнський Мегапортал invictory.org.

Молодіжне християнське телебачення, вперше в історії Росії, отримує державну ліцензію на телевізійне мовлення по території Росії і зарубіжних країн.

«Таким чином, мрія телеканалу ТБН, про створення музичного молодіжного телеканалу, який міг би допомагати молоді, зберігати внутрішню чистоту, формувати сучасні і правильні музичні смаки, відношення до моди, один одного і церкві, ставати ближче», - розповів виконавчий директор телеканалу ТБН Іван Іклюшин.

Телеканал ТБН звертається до всіх віруючих людей, з проханням підтримати цю ініціативу, для початку мовлення телеканалу.

Нагадаємо, що сьогодні JCTV віщає в рамках телеканалу ТБН, щодня в 23:00 за московським часом. «Ми пам'ятаємо, що колись подібна дорога проходил і телеканал «Посмішка дитяти», яке сьогодні нестримно розширює свою аудиторію, і вже не перший рік успішно працює самостійним телевізійним каналом для дітей», - відзначив Іван Іклюшин.


RATVODДата: Середа, 27.01.2010, 15:56 | Повідомлення # 5
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
ТБН практично єдиний

суспільний телеканал в Росії

Серед засобів масової інформації розвернулася дискусія на тему суспільних телеканалів в Росії, і за результатами досліджень стало відомо, що ТБН є одним з небагатьох суспільних телеканалів з християнським світоглядом, - повідомляє Християнський Мегапортал invictory.org.

«Російське суспільне телебачення це саме те, що потрібне зараз російськомовним людям і Росії, - підкреслив президент ТБН Ігор Никітін. - Адже російська мова об'єднує майже 300 мільйонів людей, що живуть по все планеті. Причому більше половини з них живе зарубежом».

Суспільні телеканали існують і активно розвиваються по всьому світу. Лише у США їх налічується сотні. Суспільне телебачення існує на фінансову і добродійну підтримку глядачів, які можуть також впливати на формування цих телеканалів. Суспільні телеканали, більшість з яких дотримуються християнських принципів, як правило, показують багато духовно-просвітницьких, культурних і багато інших програм, які впливають на благо суспільства.

«У цьому немає нічого дивного, адже саме християни є відповіддю на багато соціальних проблем суспільства, - відзначив президент телеканал ТБН. - Недивно, що Джордж Буш молодший приділяв величезну увагу суспільним телеканалам. Він щорік брав участь в різних форумах, присвячених суспільному телебаченню, а також всіляко прагнув передати більше повноважень християнським організаціям, які надають допомогу в соціальній сфері».

INVICTORY™


RATVODДата: Середа, 10.02.2010, 22:31 | Повідомлення # 6
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
ТБН підпише угоду

з канадською компанією

В рамках Конвенції NRB (National Religious Broadcasters),
яка пройде з 27 лютого по 2 березня 2010 року, в Нешвіле, США,
телеканал ТБН планує підписати угоду з канадською компанією Vianet TV
по просуванню пакету "Духовний", до якого увійдуть провідні християнські телеканали, -

повідомляє Християнський Мегапортал invictory.org.

Особливістю послуги IP-телебачення, яку надає компанія Vianet, є простота замовлення (це можна зробити по телефону або через інтернет) і установки.

За неперевіреними даними, швидше за все, пакет «Духовний» в перебігу першого року, поширюватиметься без абонентської плати.

Домовленість про спільне поширення пакету «Духовний» була досягнута на виставці CSTB «Кабельні і супутникові мовці 2010», яка проходила в Москві з 2-го по 4-х лютого, де була представлена сім'я суспільного телебачення: ТБН, «Посмішка дитяти», JCTV і «Рідний».

invictory.org


RATVODДата: П`ятниця, 05.03.2010, 08:59 | Повідомлення # 7
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
Ватиканський CTV почне

виробляти передачі в HD якості

Програми для віруючих скоро вироблятимуть у відео високої чіткості (HDTV).
З жовтня 2010 року телевізійна служба Ватикану CTV почне виробляти передачі як HD.



"Цим кроком ми хочемо перейти до останніх міжнародних стандартів якості", стверджує CTV.
Згідно запланованому постачанню нового устаткування для мовлення в HD, в жовтні виходить CTV в HDTV. Поки CTV здатний виробляти програми в HD на устаткуванні, узятому в лізинг.
Оновлення устаткування фінансується за рахунок власних ресурсів CTV і допомозі американського католицького фонду Knights of Columbus.
За даними ватиканського телебачення CTV щорік випускається близько 200 програм.
CTV не володіє власною мовною базою і передає лише мовцям відео-і аудіоматеріали.


RATVODДата: Субота, 19.06.2010, 20:43 | Повідомлення # 8
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
Телеканал "Спас" спростував чутки

про своє закриття

Телеканал "Спас" не збирається закриватися і продовжує свою роботу.
Про це "Ленте.ру" заявили в керівництві телекомпанії.

Раніше ряд ЗМІ повідомили про те, що з 30 червня телеканал припинить роботу по фінансових причинах.

"Спас" позиціює себе як православний канал. Одним з його співзасновників є РПЦ.

Телеканал вийшов в ефірі влітку 2005 року, а з січня 2010 року перейшов на цілодобове мовлення.

lenta.ru


RATVODДата: Понеділок, 14.03.2011, 12:38 | Повідомлення # 9
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
Телеканал "Імпакт ТВ" розпочинає

мовлення з супутника Amos-3

З 14 березня, відомий російськомовний телеканал "Імпакт ТВ" з м. Сакраменто, штату Каліфорнія, розпочинає мовлення на європейському супутнику Amos-3. Про це повідомляє офіційний сайт телеканалу.

Відзначимо, що на цьому ж супутнику транслюються такі відомі телеканали як Інтер, Інтер +, НТН, К1, РТР Планета "і ін

Телеканал Impact Television Network з одиночної програми "Сила Хреста" виріс у 24-годинний слов'янський сімейно-орієнтований канал в Америці. В даний час Impact транслює свої програми в мережі Comcast, з виходом на всю територію США і великі міста колишнього Радянського Союзу. Мета каналу Impact незмінна - надавати правильне вплив на наші сім'ї і на навколишній світ! Приймати сигнал каналу також можна з супутника Galaxy-25 (93.1 гр.з.д.). Мовлення каналу здійснюється у відкритому вигляді.

Параметри мовлення:

супутник Amos-3, частота 11389 MHz, поляризація горизонтальна,символьна швидкість 27500 М/с, FEC 3 / 4

Журнал Mediasat



RATVODДата: Середа, 15.08.2012, 16:08 | Повідомлення # 10
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
Нацрада видала ліцензію

релігійному телеканалу
Надія




Заступник голови Нацради Лариса Мудрак зазначила, що компанія зуміла доопрацювати та виправити всі спірні моменти, які виникали в процесі подачі заяви на супутникову ліцензію

Національна рада України з теле-і радіомовлення видала ліцензію на супутникове мовлення телеканалу Надія.
Таке рішення члени Нацради прийняли 14 серпня.

Як повідомляє прес-служба регулятора, мовлення каналу Надія буде здійснюватися в просвітницькому форматі. В ефірі будуть переважати програми релігійного спрямування.

Канал Надія отримав ліцензію лише з третьої спроби, оскільки раніше регулятор робив телекомпанії ряд зауважень. До цього Нацрада був незадоволений відсутністю програм власного виробництва в ефірі. Однак колектив каналу належним чином відреагував на це зауваження.

"Частка власного продукту збільшилася на 2:00. Складається вона з програм, які ми вже зараз маємо в попередній версії. Це своєрідна гарантія того, що вони вийдуть в ефір", - зазначила продюсер телеканалу Л. В. Леміш під час засідання. За її словами, частка продуктів власного виробництва буде збільшуватися і далі.

Заступник голови Нацради Лариса Мудрак зазначила, що компанія зуміла доопрацювати та виправити всі спірні моменти, які виникали в процесі подачі заяви на супутникову ліцензію. Також Мудрак порадила пам'ятати про досвід роботи деяких каналів релігійного напряму в українському ефірі. Вона нагадала про конфлікт, який колись виник з регулятором в ТРК Київ. Свого часу в ефірі компанії часто транслювалася передача "Посольство Боже" за участю пастора Сандея Аделаджи.

Раніше ТОВ Телевізійний канал Надія представив членам Нацради концепцію "позитивного конструктивного телебачення для всієї родини", щоб пропагувати сімейні цінності.

Телеканал Надія мовитиме в просвітницькому форматі в Україні та інших країнах в зоні впевненого прийому сигналу з супутника. Передачі будуть вестися переважно українською мовою (не менше 75%). Частка програм власного виробництва складе 5:00 2 хв. на добу, а мінімальна частка національного аудіовізуального продукту - 18 годин 2 хв. на добу. Максимальна частка аудіовізуальної продукції іноземного виробництва складе 5:00 58 хв.


RATVODДата: Неділя, 20.07.2014, 10:57 | Повідомлення # 11
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28366
Статус: Оффлайн
Gospel Channel нa Eutelsat Hot Bird



Ісландський християнський канал Gospel Channel приєднався до широкої пропозиції FTA з найбільшої європейською орбітальної позиції EUTELSAT HOT BIRD 13°E. До цих пір цей релігійний канал був доступний в Європі через супутники Eutelsat 28A (28.5°E) і Thor 5 (0.8°W).
Мовлення з 13 ° E буде, однак, з кращим покриттям.

За проектом Gospel Channel стоїть євангеліст Ерік Еріксон, який запустив канал після 9 місяців підготовки, 28 липня 1992 року. В даний час канал досягає популярності близько 80% населення в Ісландії через наземні і кабельні мережі. Для іншої частини населення через супутник Thor 5 канал може також спостерігати ще 12 мільйонів домогосподарств у Великобританії, Ірландії та Шотландії з платформи Sky Digital (супутник Eutelsat 28A).
Gospel Channel в першу чергу транслює релігійні програми, ток-шоу і музику Євангеліє. Програма є безкоштовною.

Технічні параметри:

Eutelsat Hot Bird 13D (13.0°E)
tp. 90 (12,520 GHz, pol. V, SR: 27500, FEC: 3/4; DVB-S/QPSK)

ID: Gospel Channel TV
PID V: 1021 (MPEG-2/SD)
PID A: 1022
PID PCR: 1021
SID: 9002
PID PMT: 902
Provider: STN Ltd
Кодування: немає


2014-07-19


Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Супутникові новини » ХРИСТИЯНСЬКІ канали на SAT TV
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024