FORUM TV-SATСубота
20.04.2024, 14:23

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Супутникові новини » Новорічні програми на каналах SAT - TV
Новорічні програми на каналах SAT - TV
RATVODДата: Вівторок, 15.12.2009, 12:06 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28363
Статус: Оффлайн
Новорічні програми на каналах SAT - TV


RATVODДата: Вівторок, 15.12.2009, 12:25 | Повідомлення # 2
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28363
Статус: Оффлайн
Телеканал ТНВ

У Казані пройшли з"йомки новорічного шоу телеканалу "татарстан - нове століття", яке телеглядачі побачать 31 грудня. На заході були відмічені не лише вершки татарської естради, але і провідні політики країни: Дмітрій Медведев, Владімір Путін, Минтімер Шаймієв. навіть Уітні Х"юстон і Філіпп Кіркоров разом з Веркою Сердючкою запалювали під татарську танцювальну.

" Незвичайний концерт "

саме так називається новорічна вистава, учасниками якої стали співці, телеведучі, запрошені гості і .куклы. шоу дійсно вийшло незвичайним. по-перше, конферансьє. їм став сам салават фатхутдинов, а вірніше його лялька. де ще можна побачити, як лялькова копія легендарного татарського співця жартує над колегами по зоряному цеху? по-друге, виконавці. більше 50 зірок татарської естради заспівали свої хіти. ну, і по-третє, звичайно ж, vip-персоны. президенти россии і татарстана, прем'єр-міністр путини і легендарна уитни хьюстон - всі вони цього вечора говорили по-татарськи.

У новорічну ніч політиці місця немає

за словами одного з авторів сценарію замиры гараевой, телевізійна версія концерту продовжиться не менше 6 годин. "лише виконавців 50 чоловік. адже окрім пісень є ще жарти, діалоги, підведення. одне скажу: ті, хто в новорічну ніч включать тнв, на інші канали не підуть. буде весело і смішно!". наприклад, російський прем'єр владимир путини розповідає главі татарстана минтимеру шаймиеву про те, як вони в московському кремлі сабантуй провели...

Свинячий грип свято не зіпсує!

головними героями вирушаючого року по праву можна назвати свиней. стільки переполоху в світі людей, напевно, не викликала ще жодна тварина. ось і зірки татарської естради вирішили віддати належне хрюкаючим братам нашим меншим. "ми вже кого лише не грали! - розповідає соліст тріо "зу-ляй-ля" ляйсан махмутова. - пам'ятається, три роки тому тнв знімав мюзикл "шурале і все, все, все". так от, там я зіграла злу джалмауз: довелося начепити на себе величезний кривий ніс. а цього разу нам дісталася пісенька трьох поросят..."
до речі, свинячу тему не обійшов стороною і ведучий програми "Туган ?ир" рамиль гарипов. напередодні нового року він розмовляє з цими тваринами.

2010-й - рік тигра

яке свято без символу року, що настає? про властивості тигра на концерті міркує конферансьє, а співець зиннур порівнює його з барсом і виконує свій хокейний хіт "ак барс" - чемпіон!".
"окремо хочеться сказати про декорації, - говорить замира гараева. - і співці, і глядачі, та що приховувати, я і сама була в приємному Шоке від того, що наші хлопці змайстрували на сцені. вийшло справжнє снігове королівство. а лялькові копії медведева, путина, шаймиева, хьюстон і інших ведуть себе як живі! що і говорити, актори - справжні майстри своєї справи". до речі, в святі задіяно відразу чотири лялькові театри: казанський "?кият", а також челнинский, альметьевский і уфімський лялькові театри.

RATVODДата: Вівторок, 15.12.2009, 12:36 | Повідомлення # 3
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28363
Статус: Оффлайн
Новий рік на RU.TV

31 грудня глядачів музичного телеканалу RU.TV чекає справжній новий рік з трьох дня і до години ночі!
Новорічний вогник після півночі? Декілька артистів? Трохи караоке? Лише не на RU.TV! 10 годин полум'яних поздоровлень, десятки кращих артистів з дарунками! 100 кращих пісень десятиліття в режимі караоке! Бой курантів кожну годину для всіх часових поясів країни!
Не запізнися зустріти свій Новий Рік разом з телеканалом RU.TV!

Новорічні Хіт-паради RU.TV

Протягом всіх новорічних канікул дивися святкові випуски хіт-парадів: «10 парубків», «10 дівчати», «Супер 10», «Тема» і «Закачаєшся»! Від такої кількості гарячих хітів крига скресне вже в січні! Не пропусти, а то замерзнеш!

На RU.TV Новорічна D-версія!

31 грудня, в новорічну ніч, з 2 годин і до самого ранку запалюватимемо під ритми D-версии на телеканалі RU.TV!
Новорічна ніч на RU.TV буде жаркою! У ефірі лише самі кращі танцювальні хіти! Командувати запальним парадом буде неперевершений Ігор Кокс! D-версия на RU.TV з 2 годин ночі до 6 ранку!
«D-версия з Ігорем Коксом» - щонайпотужніший стереозвук і кращі танцювальні хіти. Дві години клубних хітів в режимі нон-стоп.

RU.TV покаже кращі виступи«Золотого Грамофона»!

У новорічні свята, з 8 по 10 січня, в ефірі телеканалу RU.TV дивитеся кращі виступи артистів на Щорічній церемонії вручення народної музичної Премії «Золотий Грамофон» 2006, 2007 і 2008 років.
Про народну музичну премію «Золотий Грамофон» мріють всі артисти російського шоу-бізнесу без виключення. Це грандіозний концерт на Кремлівській сцені, який щороку з нетерпінням чекають телеглядачі і слухачі «Російського Радіо» і, звичайно, цю церемонію мріє побачити кожен. «Золотий Грамофон» - це не просто премія, це одне з кращих концертних шоу країни! Найцікавіші виступи церемонії «Золотий Грамофон» телеглядачі побачать в новорічні свята на музичному телеканалі RU.TV!
Ефір:
Золотий Грамофон 2006 - 08 січня в 19:00
Золотий Грамофон 2007 - 09 січня в 19:00
Золотий Грамофон 2008 - 10 січня в 19:00

Концертний зал RU.TV. Дивитися всім!

29 листопада в 20:00 дивіться концерт співачки Валерії «Нежность моя»!
У найближче воскресіння, 29 листопада, в програмі «Концертний зал» зі всіма глядачами телеканалу RU.TV своєю ніжністю поділиться незрівнянна Валерія.
«Концертний зал» - це концерти кращих музикантів на телеканалі RU.TV! Хватіт бігати по касах у пошуках кращих квитків! На RU.TV для телеглядачів лише кращі місця прямо перед телевізором. Влаштовуйтеся зручніше і робіть звук голосніше. І не забудьте покликати друзів. Ефір: в неділю, в 20:00.

Гала-концерт Бориса Моїсєєва в прямому ефірі телеканалу RU.TV

13 грудня в 20:00 в ефірі телеканалу RU.TV дивитеся гала-концерт Бориса Моїсєєва в Кремлі!
У найближче воскресіння, 13 грудня, в програмі «Концертний зал» на музичному телеканалі RU.TV відбудеться гала-концерт Бориса Моїсєєва в Кремлі. Пропустити таке неможливо!

Новорічні концерти в ефірі RU.TV

В дні новорічних свят в програмі «Концертний зал» на музичному телеканалі RU.TV очікується аншлаг!
Калейдоскоп кращих виступів улюблених артистів чекає постійних телеглядачів каналу RU.TV: Григорій Лепс, Валерія, Зара, Філіпп Киркоров і багато інших виступлять спеціально для них!
Дивитеся кращі виступи в програмі «Концертний зал» на телеканалі RU.TV:
01 січня в 19:00 - Григорій Лепс
02 січня в 19:00 - Валерія
04 січня в 19:00 - Зара
05 січня в 19:00 - Чай Удвох
06 січня в 19:00 - Вінтаж
07 січня в 19:00 - Філіпп Киркоров.

Співай з телеканалом RU.TV !

Увага! По прогнозах синоптиків, в дні новорічних свят у всіх глядачів телеканалу RU.TV очікується відмінний настрій!
Атмосферний тиск буде веселим! Причина тому - святкові новорічні програми «КаРУоке»! «КаРУоке» - популярні пісні, які знає вся країна. Кожен суботній вечір в ефірі телеканалу RU.TV звучать у виконанні самих телеглядачів.
2 години «КаРУоке» на РУТВ! Співайте з коханим артистам щодня з 1 по 7 січня в 20-00!

Телеверсія міжнародного конкурсу «Міс Російське Радіо - 2009» в ефірі RU.TV!
3 січня в ефірі музичного телеканалу RU.TV - телеверсія міжнародного конкурсу краси «Міс Російське Радіо - 2009»

Увага! 3 січня будьте обережні при перегляді каналу RU.TV!
На екрані з'являться сліпучі, карколомні, запаморочливі красуні -
учасниці міжнародного конкурсу краси «Міс Російське Радіо 2009»!

Дивіться телеверсію «Міс Російське Радіо» в ефірі телеканалу RU.TV 3 січня в 19-00!

RATVODДата: Вівторок, 15.12.2009, 12:46 | Повідомлення # 4
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28363
Статус: Оффлайн
Телеканал AXN Sci-Fi

Напередодні нового року залицяльників містики, що захоплює дух, чекають трилери «Факультет», «Крик 3» і «Мисливці за скарбами».

Крім того, на каналі стартує новий тематичний блок «повір в надприродне», в рамках якого глядачі зможуть поглянути серіали «Мертві як я», «Надприродне» і «Медіум».

RATVODДата: Вівторок, 15.12.2009, 13:02 | Повідомлення # 5
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28363
Статус: Оффлайн
Телеканал "Nickelodeon"

25. 26 і 27 грудня - Спеціальні різдвяні і новорічні випуски всіх ваших найулюбленіших мульт-серіалів.

Даша-мандрівниця - Подарунок для Діда Мороза

Напередодні Різдва Даша і Черевичок вирушають на північний полюс, аби вручити дарунок Дідові Морозу. Їм доведеться здолати високі, завалені снігом гори і замерзлу річку. Це буде небезпечна подорож, але все закінчиться добре. І навіть Шахрай зрозуміє, як це здорово - дарувати дарунки!
Пригоди Джіммі Нейтрона, хлопчика-генія - Щасливого Різдва, Джіммі!
Джіммі упевнений, що Санта Клауса не існує, і збирається довести це - для чого вирушає на північний полюс разом зі своїми друзями, Карлом і Шином. На північному полюсі хлопці знаходять як там не є справжнісіньку майстерню Санти, але Джіммі вважає, що це звичайна фабрика іграшок. Насправді, переконати Джіммі практично неможливо. А потім відбувається ось що: радіокомпас Джіммі випадково випускає згусток енергії у напрямі джерела незрозумілого сигналу. Ця енергія «перетасовує» атоми в телі Санта Клауса, і той тимчасово виходить з буд. Хто ж тепер принесе дітям різдвяні дарунки? Загалом, Джіммі доведеться забути про своє скептичне відношення до чаклунства і спробувати врятувати Різдво, поки жителі Ретровілля не придумали нове свято.

Чудо-звірята - Врятувати оленятко.

Лінні, Мінь-Мінь і так рятують дівчинку-оленятко, застряглу в льодах на північному полюсі. Але вона втікає і ховається, тому що жахливо робеет:Санта Клаус збирався запрягти її разом з іншими оленями в свою різдвяну упряжку, а вона не упевнена, що впорається з таким відповідальним завданням.

Губка Боб Квадратні Штани - Спеціальний різдвяний випуск.

У підводному місті Бікіні Боттом ніхто навіть не чув про Різдво і Санта Клауса, поки Сенді не розповіла їм про це свято мешканців суші. Губка Боб спалахнув ідеєю влаштувати Різдво в Бікіні Боттом і заразив всіх і кожного своїм безмежним ентузіазмом. І тепер всі морські жителі з нетерпінням чекають Санта Клауса. Все, окрім буркотуна Ськвідварда, який лише глузує з Губки Бобом і не вірить у всі ці казочки. А потім настає довгождане Різдво, але Санта Клаус не приходить, і всі винять Губку Боба за свої нездійснені надії. Але сюрприз! Хто б міг подумати, що саме Ськвідвард врятує Різдво, і свято все-таки відбудеться!
А 1 січня в 17:00, дивіться Двогодинний блок безперервного Губки Боба - відмінний початок нового 2010 року!

RATVODДата: Вівторок, 15.12.2009, 13:32 | Повідомлення # 6
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28363
Статус: Оффлайн
Телеканали TIJI і Gulli

Телеканали TiJi і Gulli готують прем'єри до зимових шкільних канікул і новорічних свят:
юних глядачів чекають нові мультсеріали
.

У грудні на TiJi прем'єрний показ мультсеріалу «Озі Бу» і музичного мультика «Пороро» про співаючого пінгвіна і його друзів. У січні 2010 року на каналі - веселі і повчальні історії про маленького ослика Тротро, а в лютому - мультсериалы «Чарівна карусель» і «Хуаніто Джонс».

Глядачів Gulli, залицяльників якісної анімації, чекають захоплюючі мультсеріали -«Вуличний футбол» (щодня з 14 грудня 2009 р.) і «Папірус» про пригоди староєгипетського хлопчика (з 11 січня 2010). Gulli запрошує до екранів не лише школярів, але і всю сім'ю для перегляду фільмів легендарної підводної одіссеї Кусто (серіал «Кусто» виходитиме щоп'ятниці з 24 грудня).

Найприємніший дарунок чекає малят на початку 2010 року на TiJi: на каналі з'явиться довгожданий російський контент - лише краща сучасна мультиплікація.


mykolakДата: П`ятниця, 24.12.2010, 22:52 | Повідомлення # 7
V.I.P

Країна:
повідомлень: 947
Статус: Оффлайн
Новий рік за старим форматом

На «Інтері» знову буде «Квартал 95», «1+1» і ТРК «Україна» покажуть концерти російського виробництва, ICTV - «Велику різницю по-українськи», СТБ використає «Х-Фактор», а Новий канал - «Зроби мені смішно»; Перший національний збере на новорічній сцені зірок української естради під гаслом «Перші на першому», а також поекспериментує з прямими включеннями з різних кінців України та світу. К1, НТН і ТЕТ нагадають своїм глядачам новорічні проекти минулих років. Українське телебачення зустріне новий 2011-й без особливих сюрпризів.

«Інтер»

Група «Інтер» вирішила використати мотиви нагородженого «Телетріумфом» серіалу «Свати». «Студія Квартал 95», яка входить до складу групи, спільно з російським продакшном «Леополис» підготувала мюзикл «Здрастуй, свахо, Новий рік!», який «Інтер» продемонструє опівночі. Продюсери фільму - Володимир Зеленський, Андрій Яковлєв, Борис і Сергій Шефіри, режисер - Євген Бедарєв. Упевненості в тому, що «Свати» можуть забезпечити успіх, каналові додали показники четвертої частини серіалу, яку дивились близько третини українських телеглядачів.

Передуватиме мюзиклу традиційний новорічний випуск «Вечірнього кварталу» (20:55) за участю Миколи Баскова, Потапа і Насті Каменських, Йолки і Монтсеррат Кабальє. Нагадаємо, що в попередні роки саме проекти «Кварталу 95» - «Вечірній квартал. Новорічний випуск» і мюзикл «Як козаки» - вивели «Інтер» у новорічні лідери за аудиторіями 18+ та 14-49.

У перші дні 2011 року в ефірі «Інтера» заплановані прем'єри фільмів «Щастя за контрактом» (1 січня, 20:40), «Про любоff» (2 січня, 20:30), «Парад зірок» тощо. Особливу увагу у святкові дні канал обіцяє приділити дітям - для них в ефірі з'явиться італійський анімаційний серіал «Вінкс», повнометражний мультфільм «Клуб Вінкс - чарівна пригода» (1 січня, 14:10), мультфільми «Лускунчик» (2 січня, 13:15), «Маша і ведмідь», «Бабка Йожка та інші» і «Нові пригоди Бабки Йожки».


К1, К2, НТН, MTV-Україна

К1 31 грудня о 20:00 покаже російську комедію «Новорічний кілер» із Дмитром Нагієвим, Алісою Гребенщиковою та Данилом Співаковським у головних ролях, а о 21:40 - фінал Вищої ліги Клубу веселих і кмітливих. Опівночі в ефір каналу вийде мюзикл «Ніч в музеї» (виробник - компанія «Фільм плюс продакшн» Михайла Крупієвського, сценарій «Кварталу 95»), який «Інтер» показував 2008 року.

На каналі К2 31 грудня - день концертних програм: «Україна. Голос. Душа» Таїсії Повалій (14:40), «Зіркові канікули» (17:25), далі в ефірі з'явиться популярний у цьогорічному програмуванні мюзикл «Ніч в музеї» (22:45) та ще один концерт «Особливості інтернаціонального нового року» (1:00).

НТН в останній день 2010-го продемонструє концерт Михайла Задорнова «Не дай себе засохнуть!» (21:20) та минулорічний інтерівський мюзикл «Як козаки» (23:15). MTV-Україна на переддень Нового року підготувала повтори церемоній MTV Video Music Awards 2010 і MTV Europe Music Awards 2010, а у новорічну ніч покаже добірку музичних відеокліпів у програмі Only Hits.

«1+1» і ТЕТ

У святковому телеменю «1+1» - продукти російського виробництва і власний проект «Новорічна дискотека. Хіти 80-х».

Прем'єрний випуск «Олів'є шоу 2011» «Первого канала» вийде в ефір о 22:00 31 грудня і триватиме близько чотирьох годин. Із 2:25 глядачів розважатимуть диско-хіти: на танцмайданчику з'являться Dschinghis Khan, Baccara, Gazebo, Fancy, «Земляне», «Кар-мэн», «Комбинация», «Технология», «Скрябін», «ТіК», Гайтана і Альоша. Ведучим проекту буде Андрій Доманський. У танцювальному форматі канал святкував і минулий, 2010-й, Новий рік.

Мюзикл «Морозко» виробництва каналу «Россия» вийде в ефір «1+1» 1 січня о 20.00. Головні ролі виконують Юрій Стоянов та Анастасія Задорожна, також у ролях Ані Лорак, Лоліта Мілявська, Вєрка Сердючка, Крістіна Орбакайте, Філіп Кіркоров та інші.

Також «Плюси» підготували святкові спецвипуски «Сніданку з 1+1» та шоу «Зірка + зірка». В останньому «Сніданку» 2010 року, який вийде 31 грудня о 6:55, Лідія Таран і Руслан Сенічкін поміняються місцями, а Дмитро Дикусар і Олена Шоптенко гратимуть Діда Мороза і Снігурочку. Автори програми вирішили влаштувати ранок у стилі дитячого садочку біля ялинки. Лідія з'явиться в образі «чи то виховательки дитсадочка 70-80-х років, чи то ведучої початку ери телебачення». Руслан Сєнічкін стане Сріблястим Кроликом, який танцює рок-н-рол. Як пояснює шеф-редактор «Сніданку з 1+1» Юлія Жмакіна, вранці 31 грудня люди можуть дозволити собі подивитися телевізор: «Оскільки класичний "Вогник" вранці не зовсім підходить, ми зупинилися на ідеї новорічного ранку в дитячому садочку або під домашньою ялинкою. Чому? В передноворічний час багато хто зазвичай згадує своє дитинство...».

У спецпроекті «Зірка + зірка. Новорічні пригоди» українські і російські учасники шоу виконуватимуть нові версії новорічних пісень. Вестимуть вечір ведучі програми «ГПУ» Юрій Горбунов, Потап, Андрій Богданович і Дядя Жора. В ефір програма вийде 1 січня о 21:50.

31 грудня ТЕТ покаже мюзикли «Попелюшка» (20.30) та «Сорочинський ярмарок» (23:00), які вперше вийшли на «Інтері» 2003 та 2002 року, а о 0:10 розпочнеться проект «До світанку».

ICTV

На ICTV новорічна ніч пройде з гумором. 31 грудня на каналі відбудеться українська телепрем'єра комедії «Наша Russia: Яйца судьбы» (19:15). Також у програмі цього дня - дайджест програми «Наша Russia» (23:10). Як і торік, для святкового пік-прайму канал підготував спецвипуск шоу «Велика різниця по-українськи» (21:00) з Олександром Цекалом та Іваном Ургантом, в якому з'являться пародії на Володимира Зеленського, Людмилу Гурченко, Святослава Вакарчука та інших зірок. Серед новорічних спецвипусків - випуск програми «Під прицілом» під назвою «Новорічний марафон» (25 грудня, 15:45) та програма кумедного відео «Люди, коні, кролики та домашні ролики» (1 січня, 10:30).

Торік перший спецвипуск «Великої різниці по-українськи» за аудиторією 14-49 («Вся Україна») отримав рейтинг 5,69% і частку 13,36%, а в містах із населенням понад 50 тисяч частка сягала 15,45%, що, за словами прес-служби каналу, становило новорічний рекорд каналу.

Також у двох святкових випусках програми «Козирне життя», 26 грудня та 2 січня (11:35), зірок нагороджуватимуть премією «Козирний кадр».

mykolakДата: П`ятниця, 24.12.2010, 22:52 | Повідомлення # 8
V.I.P

Країна:
повідомлень: 947
Статус: Оффлайн
ТРК «Україна»

Уже вчетверте «Україна» показуватиме у новорічну ніч «Голубой огонёк на Шаболовке» (21:50) виробництва каналу «Россия». «Це багаторічна традиція. Глядач так звик зустрічати Новий рік із цим проектом, що він стає невід'ємним атрибутом зимового свята», - пояснили ТК на каналі. Російський проект давав каналові високі показники з 2008 року, а у Новий 2010-й отримав середній рейтинг 5,89% і частку 13,44% (18+, «Вся Україна»).

Також 31 грудня ТРК «Україна» повторить низку проектів минулих років - «Новий рік з Максимом Галкіним» (11:10), «Голубой огонёк на Шаболовке 2010» (15:15) та художній фільм «Глухар. Приходь, Новий рік!» (13:30). Серед прем'єрних проектів в ефірі каналу - спецвипуск «Глухар. Знову Новий!» о 17:45 та шоу «Новий рік в селі Глухарьово: Зоряна брама» виробництва каналу НТВ. За задумом шоу, до села Глухарьово з'їдуться зірки вітчизняної естради, кіно і телебачення, з якими під час проходження через Зоряну браму (головний вхід у село) починають відбуватися дива. У традиційному новорічному святі з'являються «несподівані» персонажі і дивні об'єкти. Так, Філіп Кіркоров постане в образі фараона, Борис Моїсеєв перетвориться на Карлсона, Лоліта буде Мортицією Аддамс, Валерія стане чоловіком і не звертатиме уваги на свою вагітну дружину, роль якої грає Йосип Пригожин. Іван Охлобистін буде Лікарем Айболитом, якому доведеться лікувати не тільки хворих тварин, але і Рембо (Миколу Пореченкова), а Ані Лорак перетвориться на Нейтірі з фільму «Аватар». Крім цього, у «дивних» образах з'являться Дмитро Маліков, Софія Ротару, Наталя Корольова, Діма Білан, Людмила Гурченко, Жанна Фріске, Сергій Звєрєв, Надія Кадишева, Таїсія Повалій, Тетяна Буланова, Анастасія Стоцька та інші зірки шоу-бізнесу. Сам же Максим Аверін під час шоу змінить 52 образи - від чорта з «Вечорів на хуторі біля Диканьки» до Шрека. Перша частина шоу розпочнеться 31 грудня о 19:30, а продовження - відразу після «Голубого огонька на Шаболовке - 2011» о 01:20.

1 та 2 січня о 19:00 ТРК «Україна» вже традиційно покаже російський концерт «Песня года 2010».

СТБ

В центрі новорічного програмування каналу цього року - шоу «Х-Фактор». З 10:00 31 грудня до 19:00 1 січня канал транслюватиме найкращі, на його думку, моменти кастингів вокального шоу, а о 19:00 1 січня розпочнеться прямий ефір фіналу програми. Нагадаємо, що у минулу новорічну ніч СТБ транслював повтори шоу «Україна має талант».

8 січня відбудеться гала-концерт проекту «Х-Фактор», на якому назвуть переможця - власника 2 мільйонів гривень і титулу «Найкращого виконавця України». З 3 по 9 січня СТБ транслюватиме повтори 7 сезону програми «Битва екстрасенсів. Війна світів», а найкращого екстрасенса назвуть 9 січня.

У передріздвяний тиждень канал покаже низку радянських та російських «новорічних» художніх фільмів: «Карнавальна ніч» (2 січня, 7:10), «Лузер» (3 січня, 9:40), «Зимовий роман» (4 січня, 9:40), «Моя мама - наречена» (5 січня, 9:40) , «Історія кохання, або Новорічний розіграш» (6 січня, 9:40), «Зимова вишня» (7 січня, 9:00), «Гасіть світло» (8 січня, 12:40), «Посилка з Марсу» (8 січня, 14:30), «Попелюшка» (кольорова версія) (8 січня, 17:00).

Новий канал

Цей канал розпочав святкування найпершим, ще 12 грудня розпочавши цикл спецвипусків гумористичного шоу власного виробництва «Зроби мені смішно 2011». Останній із них, четвертий, покажуть у новорічну ніч із 23:00 до 01:00. «Заспівають усі: і Маша Єфросініна, і Кузін, і Педан, і Притула, причому в таких міксах, і в таких дуетах, і з такими піснями відомими, але переробленими на абсолютно інший кшталт, що, я думаю, це буде надзвичайно цікаво», - розповідає про новорічний випуск генеральний продюсер Нового Оксана Панасівська.

Шоу «Зроби мені смішно» мало найвищі показники серед програм нового сезону Нового каналу. Торік Новий у новорічну ніч також транслював проект власного виробництва - гала-концерт «Фабрики зірок-3», на якому було оголошено переможців.

В останній тиждень старого і на початку нового року на Новому транслюватимуть низку новорічних спецвипусків основних проектів каналу. У двох спецвипусках «Інтуїції» (31 грудня і 7 січня о 21:00) учасниками стануть ведучі української і російської версії - Андрій Доманський і Віктор Логінов. У «Світлих головах» 30 грудня (22:05) обиратимуть володарку титулу «Найсвітліша голова», а документальний проект «Новий погляд» 27 грудня (22:05) з'ясовуватиме, як президенти готують новорічні звернення до народу, звідки взялася ця традиція і хто пише тексти звернень. 26 грудня у випуску «Info-ШОКу» (13:30) розкажуть про зворотний бік свята, а новорічною темою «Ексклюзиву» стане святкове вбрання зірок. Починаючи з 31 грудня, в ефірі Нового каналу покажуть трилогію «Назад в майбутнє».

А 1 січня канал, дотримуючись практики багатьох європейських мовників, цілий день транслюватиме мультфільми: «Синдбад: Легенда семи морів», «Мадагаскар», «Мадагаскар-2», «Шрек», «Шрек-2», а також два новорічні проекти від Dreamworks - мультфільми «Налякані до шрекоти» і «Секрети шаленої п'ятірки. Панда кунг-фу».

Перший національний

Натомість, державний телеканал підтримає традицію новорічних живих трансляцій, характерну для американського телебачення. З 23:00 Перший робитиме прямі включення з головних площ Києва, Дніпропетровська, Харкова, Львова і Сімферополя. За словами генерального директора Національної телекомпанії України Єгора Бенкендорфа, ведуться переговори з іноземними партнерами щодо трансляцій із Китаю, Південної Кореї, Азербайджану, Грузії, Росії, Білорусі, Франції, Німеччини, Великої Британії, Іспанії та США. Мета проекту, за словами пана Бенкендорфа - об'єднати світ. Подібні трансляції минулого року проводив Перший діловий канал. У рамках святкового телемарафону він робив включення з двох знімальних майданчиків: новорічного Майдану Незалежності та з неофіційної резиденції Діда Мороза в Києві.

В останні години 2010 року Перший покаже концерт українських зірок під назвою «Перші на Першому» (20:15 - 1 частина, 21:25 - 2 частина), що стане кульмінацією хіт-параду «Національна двадцятка». Третю, заключну частину концерту транслюватимуть 1 січня о 20:00. Серед учасників проекту - Ані Лорак, Тіна Кароль, Микола Гнатюк, Ірина Білик, Олександр Пономарьов, Світлана Лобода та інші. У пік-праймі на НТКУ - концертна програма «Велика новорічна подорож» (22:30 - 3:00).

У переддень Нового року Перший покаже спецвипуски кількох своїх проектів. 31 грудня о 9:30 у проекті «Легко бути жінкою» розкажуть про традиції святкування Нового року, о 14:10 у «Шеф-кухарі» Михайло Поплавський готуватиме новорічні страви, о 18:25 Перший транслюватиме спецвипуск «Золотого гусака» - скетч-шоу «Квартира 2011» за ідеєю та сценарієм Іллі Ноябрьова. Також цього дня о 12:10 інформаційно-аналітична програма «Підсумки тижня» представить спеціальний проект «Підсумки року». «Це буде принципово відмінний від традиційного спецформат: півторагодинна програма на дві студії з гостями, включеннями, глибокими та емоційними обговореннями головних подій політики, економіки, суспільства, культури і спорту», - розповідає Єгор Бенкендорф. 1 січня о 3:00 в рамках новорічного спецвипуску «Фольк-music» виступлять представники всіх регіонів України.

Також під Новий рік на НТКУ покажуть святкове шоу з учасниками національного відбору пісенного конкурсу «Євробачення» (30 грудня, 19:00 - 1 частина, 21:40 - 2 частина).

Тоніс

Канал ТОНІС в переддекнь Нового року запропонує художні фільми «Таємниця Снігової королеви» (12:20),«Садко» (21:05) та мультфільм «Падал прошлогодний снег» (20:45). Опівночі канал покаже концерт групи «Океан Ельзи».

М1

На каналі М1 вітати зі святом та дарувати гарний настрій обіцяють з самого ранку 31 грудня. Відкриє низку програм снігуронька - «Дєвушка Блонда», яка підготувала TOP-100 кліпів за 2010 рік. Увечері естафету в ефірі М1 перехопить концерт з Майдану Незалежності. Після «українських святкувань» М1 пропонує провести час в компанії дівчат з Victoria's Secret Fashion Show, а завершить новорічну ніч спеціальний випуск програми Pop.Ua - Караоке.

Опівночі усі канали обіцяють в ефірі привітання президента та гімн України.

Тетяна Веремчук

mykolakДата: Субота, 25.12.2010, 01:09 | Повідомлення # 9
V.I.P

Країна:
повідомлень: 947
Статус: Оффлайн
Розклад новорічних програм на
загальнонаціональних каналах




stoggkaДата: Понеділок, 17.01.2011, 11:09 | Повідомлення # 10
житель форуму

Країна:
повідомлень: 63
Статус: Оффлайн
Новогодний эфир принес телеканалам больше денег, чем годом ранее

Крупнейшие рекламодатели усилили свое присутствие в новогоднем эфире федеральных телеканалов, об этом свидетельствуют данные TNS Russia. В ночь на 1 января 2011 года первая десятка рекламодателей увеличила объем размещений в пунктах рейтинга (gross rating point GRP) на 9% по сравнению с аналогичным периодом 2009 года, до 755 пунктов рейтинга.

Лидером новогоднего телеэфира стал FMCG-производитель Procter & Gamble, увеличивший свой рекламный объем сразу на 193%, до 215 GRP. Положительная динамика наблюдалась также у производителя бытовой химии Reckitt Benckiser (бренды Cillit, Vanish, Calgon), выкупившего на 64% больше рекламы, и компании Kraft Foods (бренды Jacobs, Alpen Gold, Estrella), показавшей прирост в размещениях на 40%.

Из топ-10 «ночных» рекламодателей шесть участвовали и в прошлогодней праздничной гонке за телезрителем, из них три компании — L’Oreal, Mars Russia и МТС — в этот раз предпочли снизить свою рекламную активность, набрав только 81 GRP (-7%), 70,6 GRP (-6%) и 49 GRP (-5%).


Помогу всем!
funt3Дата: Середа, 21.12.2011, 21:12 | Повідомлення # 11
V.I.P

Країна:
повідомлень: 429
Статус: Оффлайн
ТВ3 подарит калейдоскоп впечатлений в дни новогодних праздников



Танцуй, плач, смейся, сопереживай, удивляйся, мечтай… живи! Включайся! В эти дни, на ТВ3: комедии, музыка, фэнтэзи, приключения, классика российского кино, болливуд и немного ужаса.

Люби!

На календаре - 31 декабря, за окном - мороз и метель, а на ТВ3 – лето, музыка и большая чистая любовь. Спешите видеть: "Новый Год по-болливудски" - праздничная подборка музыкального видео индийских исполнителей. На этом, встречи с Болливудом не заканчиваются. 2-5 января смотрите фильмы: "Не похищенная невеста", "Волшебный бриллиант", "Немного любви, немного магии", "Криш".

Встречай друзей!

Фильмы – легенды, фильмы – цитаты. Такие знакомые и потому такие близкие. Доброе российское кино: волшебная комедия "Просто ужас" - 31 января, 09.30; сказка "Выше радуги" - 31 декабря, 12.00; родные "Чародеи" - 1 января, 15.00; вечно молодые "Д`Артаньян и три мушкетера" - 7-9 января – это настоящая встреча с давними друзьями!

Думай!

Находить состав преступления, тренировать логику, переходить от общего к частному, оттачивая метод дедукции, ты можешь всю новогоднюю неделю! Делай это вместе с героями фильма "Приключения Шерлока Холмса и доктора Ватсона" - 2-6 января. Классическое прочтение сюжета, блистательный актерский ансамбль, элегантное чувство юмора режиссера, сценариста и актеров обеспечили этому фильму любовь многих поколений телезрителей.

Смейся!

Смех продлевает жизнь, укрепляя иммунную систему. Не оставляй шансов Гриппу и ОРЗ! Позаботься о своем здоровье! В преддверии наступающего Нового Года веселье и отличное настроение подарят Вам комедии: "Заходи - не бойся, выходи - не плач…" - 31 декабря, 19.00; "Операция праведник" - 31 декабря, 21.00

Мечтай!

Новый Год начни с мечты. Фантазируй, представляй, не ограничивай своё воображение, а главное – верь. Мечты сбываются, именно тогда, когда в них верят. Телеканал ТВ3 приготовил настоящий подарок для всех фантазёров – взрослых и детей - по-новогоднему волшебный анимационный фильм "Полярный экспресс" - 31 декабря, 23.00.

Удивляйся!

Тебя поразит мастерство участников мега - популярных шоу фокусников-иллюзионистов: "Удиви меня!-2" - 1-9 января и "Кто обманет Пенни & Теллера?" - 2-9 января, 12.00. Они потрясают, они завораживают. Их фокусы снимаются на одном дыхании, с одного дубля. Смотри! Никаких спецэффектов, никакой компьютерной графики, только магия.

Открывай!

Не терпится отправиться в путешествие, запастись яркими эмоциями и узнать что-то новое? Оставайся с нами. Познавай другие вселенные в многосерийном фильме "Звездные войны. Войны клонов" - 1-9 января, 9.00. Посети фантастический, сказочный мир средневековья вместе с героями фильмов: "Последний Тамплиер" - 7 января, 19.00; "Ведьмак" - 2-8 января,10.00. Испытай эту реальность на прочность в компании ведущих популярной программы "Разрушители мифов" - 7 января, 16.45.

Включайся!

Хочется пощекотать свои нервы? Повысить уровень адреналина в крови? Смотри на телеканале ТВ3 остросюжетные фильмы. Они захватывают дух и ускоряют пульс: вампирская сага "Блэйд" - 4 и 5 января, 23.00; детективный триллер по мотивам трилогии шведского писателя Стига Ларсона "Миллениум" - 7-9 января.

И наконец, зажги на танцполе!

Встречай Новый Год в движении. С лучшей музыкой, любимыми исполнителями популярными радио ведущими и прекрасным настроением. Мурзилки LIVE – 31 декабря, 3.00; Дискотека 80-х – 2, 3 и 6 января, 23.00.

Джерело


"Не відкладай на завтра те, що можна відкласти на післязавтра!"

Повідомлення відредагував funt3 - Середа, 21.12.2011, 21:13
funt3Дата: Субота, 24.12.2011, 03:38 | Повідомлення # 12
V.I.P

Країна:
повідомлень: 429
Статус: Оффлайн
Новый год на ТВ - 2012!



Новый 2012 год все ближе! "ТелеВести.Ру" предлагает Вам самую интересную новогоднюю телепрограмму ведущих телеканалов.
Новый год на ТВ - все самое интересное, что можно увидеть в новогоднюю ночь на ТВ в нашем эксклюзивном обзоре.

Самое интересное в новогоднюю ТВ ночь с 31 декабря на 1 января 2012 года:

Все телеканалы:

23.55 Новогоднее обращение Президента Российской Федерации Д.А. Медведева.

Первый канал:

09.10 Х/Ф Карнавальная ночь

В Доме культуры в разгаре подготовка к празднованию Нового года. Молодые энтузиасты во главе с Леной Крыловой (Людмила Гурченко) вопреки планам начальника Серафима Ивановича Огурцова (Игорь Ильинский) провести полезное мероприятие, решают организовать по-настоящему веселый новогодний бал-карнавал

16.15 Х/Ф Ирония судьбы, или С легким паром!
Лучший новогодний фильм нашей страны. По давно заведенной традиции, 31 декабря четыре приятеля отправились в баню. Вымылись, выпили... А потом вспомнили, что одни из них должен лететь в Ленинград жениться. Отправились в аэропорт. Двое друзей к тому времени уже спали, а двое - самые стойкие - решили, что на роль жениха больше всего подходит доктор Женя Лукашин. Поэтому именно он, ничего не подозревая, улетел от своей московской невесты и пришел в сознание только после посадки. Что было дальше, знает каждый.

19.45 Премьера. "Две звезды". Большой новогодний концерт
Первый канал представляет новогодний музыкальный марафон "Две звезды" с Филиппом Киркоровым и Андреем Малаховым в роли ведущих. Мы приготовили для вас 60 кг конфетти, 17 км серпантина, 6000 бенгальских огней... и 38 звездных дуэтов.

22.20, 00.00 Премьера. "Оливье-шоу". Новогодняя ночь 2012 на Первом
В 2012 год с Первым каналом! "Оливье-шоу" на Первом стартует в домах миллионов телезрителей в канун Нового года! Под бой курантов и под звон бокалов зрителей поздравят любимые артисты и телеведущие. Встречают гостей вечера "главные по гардеробу" - Валдис Пельш и Светлана Зейналова, "главные по буфету" - Вера Брежнева, Юлия Зимина и Андрей Малахов, за тосты, шутки, салюты и фейерверки отвечают Иван Ургант и Александр Цекало.

Россия 1:

08.05 Х/Ф Стиляги
Люди в строгих костюмах с одинаковыми лицами стройно маршируют к светлому будущему. Шаг влево, шаг вправо - запрещены. Эй, народ! Жизнь слишком хороша, чтобы провести ее в унылом однообразии! Пусть у каждого будет свой стиль! Стиляги - люди, которые даже в мире, полном суровых запретов и единых правил, не боятся быть свободными!

15.05 Лучшие советские комедии:
Операция "Ы" и другие приключения Шурика, Бриллиантовая рука, Иван Васильевич меняет профессию.

00.00 Новогодний Голубой огонек-2012
Традиционный новогодний "Голубой огонек" - фирменное блюдо телеканала "Россия". В эту праздничную ночь участники старого доброго "Голубого огонька" ждут всех в своей веселой компании!

ТВ Центр

23.10, 00.00 Новогодняя sms-ка
Новогодняя ночь - это всегда ночь чудес. В это время может произойти всё что угодно - даже самое невероятное. Например, любимая девушка забудет о звёздной карьере и вернется к молодому человеку. Или вдруг придет SMS-приглашение на праздник - причем с незнакомого номера, в незнакомую квартиру, к незнакомым людям

НТВ

20.50, 00.00 Мировая новогодняя премьера. "Очень Новый год"
Ни один праздник не ждем мы так, как Новый год, хотя вроде взрослые и рациональные люди. Почему же тогда каждый год несем домой еще одну пахнущую хвоей елку, украшаем ее всё теми же любимыми елочными игрушками, собираем за столом всех близких, готовим самые удачные, не раз проверенные блюда

00.30 Новый год в деревне Глухарево
В новогоднюю ночь НТВ обещает быть теплым, уютным и семейным, и по традиции показать миллионам своих зрителей удивительную волшебную историю. Закройте глаза и представьте: смолистый запах хвои смешивается с ароматом мандаринов и чего-то полузабытого и радостного из детства, огоньки новогодних гирлянд отражаются в бокале шампанского, за покрытыми инеем окнами медленно падают хлопья снега

ТНТ

20.00 Наша Russia. Яйца судьбы
Прилетев в чемодане в Москву, Равшан и Джамшуд получат очень серьезный заказ, разгромят золотую квартиру авторитетного олигарха, потеряют "насяйнику" Леонида, притворятся Познером и Цекало, а в конце узнают тайну яиц, способных изменить мир

23.00, 00.05 "Комеди Клаб". Новогодний выпуск
Новогодняя ночь с "Сomedy Сlub" на "ТНТ"! Гости праздничного выпуска "Сomedy Сlub" соберутся не только на празднование Нового года, но и на церемонию вручения Первой ежегодной премии "Звезда ТНТ в СomedyСlub", ведущими которой стали Гарик Мартиросян и Павел Воля.

СТС

22.30, 00.00 Шоу "Уральских пельменей". "Снегодяи"

Официальные дилеры юмора "Уральские пельмени" представляют свое новогоднее шоу!

ТВ 3

23.00, 00.00 Х/Ф Полярный экспресс

канун Рождества маленький мальчик получает возможность отправиться на Северный полюс и воочию увидеть Санта-Клауса, в существование которого он не верит. Сев на сказочный поезд под названием "Полярный экспресс", он вместе с другими пассажирами становится участником незабываемого путешествия, полного приключений и чудес

MTV

00.00 Караоке MTV

В полночь, сразу после поздравлений Президента, зрителей MTV ждет русская народная забава - "MTV Караоке"! Самые крутые отечественные и зарубежные хиты с субтитрами на русском языке. Лашатэ ми кантарэ, Ай вилл олвэйз лав ю и Ду хаст михъ - пой всю ночь вместе со звездами на MTV!

МУЗ ТВ

23.00, 00.05 Снова Жжет Новый год

Каскад звездных хитов и фейерверк поздравлений в грандиозном праздничном концерте! Участвуют Сергей Лазарев, Дима Билан, Вера Брежнева, Митя Фомин, Тимур Родригез, Ани Лорак, Банд'Эрос, Quest Pistols и другие.

*- Продолжение следует. Данный обзор будет постоянно обновляться до 31 декабря 2011 года! Не пропустите самое интересное на ТВ в новый год! (Обновлено 23.12.2011)

Источник


"Не відкладай на завтра те, що можна відкласти на післязавтра!"
Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Супутникові новини » Новорічні програми на каналах SAT - TV
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024