FORUM TV-SATВівторок
26.10.2021, 23:18

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Форум TV-SAT » « Ресівери SD, HD, UHD: OPENBOX, SkyWay » » OpenBox S1, X-5х0, X-8х0 » Обговорення ПЗ Openbox S1, F-300, F-500, X-5хх, X-8хх (Всі запитання по даних моделях)
Обговорення ПЗ Openbox S1, F-300, F-500, X-5хх, X-8хх
RATVODДата: Субота, 08.08.2009, 10:29 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 26018
Статус: Оффлайн
Обговорення ПЗ: софтів,

списків каналів і налаштувань, файлів ключів


Openbox S1, F-300, F-500, X-540, X-560, X-590,

X-800, X-810, X-820 CI


madiДата: Понеділок, 07.10.2013, 21:54 | Повідомлення # 181
Модератор

Країна:
повідомлень: 123
Статус: Оффлайн
Цитата (Derun521)
Всім доброго здоров*я. допоможiть будь ласка, скачати бiльш новi актуальнi на сьогоднi, дампи: з ПЗ, списком i ключами на канали, супутники Амос, Хотбiрд, Сiрiус, а також на шарiнговi канали - НТВ+, так щоб загрузити через флешку на ОПЕН. Пропало багато каналiв. Дякую!

для опенов нет дампом ,загрузить отдельно можно все (ключи ,софт,каналы)


все проходит ,пройдет и это.
korfДата: Вівторок, 17.12.2013, 13:17 | Повідомлення # 182
новачок

Країна:
повідомлень: 1
Статус: Оффлайн
Доброго дня. Підкажіть будь ласка як правильно прошити OPENBOX F-300? Що для цього потрібно...
WatsonДата: Неділя, 24.08.2014, 21:32 | Повідомлення # 183
постійний користувач

Країна:
повідомлень: 34
Статус: Оффлайн
Прошу допомогти з прошивкою Опенбокс Х820.На тюнері стоїть стара прошивка 4.90 хотів обновити до 5.60 і ніяк неможу це зробити бо програма видає Провірте модель ресивера хоча залива.ться правильна прошивка до моделі 820.Абсурд якийсь.Тюнер старий взірець оригінал не в новій морді.Грішу на мікросхему.думки якісь ше будуть?

Polsat&Cyfra+
RATVODДата: Неділя, 24.08.2014, 22:05 | Повідомлення # 184
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 26018
Статус: Оффлайн
Попробуйте оновити софт не зразу на v5.60, а на v5.38, а тоді на v5.39 (з даної версії змінений формат ключів). І потім на v5.60.

Slider100Дата: Вівторок, 21.10.2014, 12:43 | Повідомлення # 185
новачок

Країна:
повідомлень: 3
Статус: Оффлайн
Попався тюнер з вигляду Х800, а меню як в 500Ї серії . Використовувався під кабельне телебачення.
Перепробував всі софти (обидвох серій) ніякий не бере. Тільки шити флеш?
RATVODДата: Вівторок, 21.10.2014, 13:44 | Повідомлення # 186
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 26018
Статус: Оффлайн
А що пише в Меню ресивера Інформація про Систему ???.

w124Дата: Неділя, 21.12.2014, 15:33 | Повідомлення # 187
житель форуму

Країна:
повідомлень: 267
Статус: Оффлайн
підкажіть , будь ласка як ввести бісс в openbox x820ci
RATVODДата: Неділя, 21.12.2014, 18:16 | Повідомлення # 188
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 26018
Статус: Оффлайн
Невже важко подивитися самому тут: Інструкції для прошивки Openbox F - 300, F - 500, Х - 540, Х - 560, Х - 590, X - 800 , X - 810 , X - 820 CI , скачавши файл : 4) Bведення ключів з пульта на OPENBOX

xat4erДата: Четвер, 21.05.2015, 10:27 | Повідомлення # 189
новачок

Країна:
повідомлень: 1
Статус: Оффлайн
подскажите пожалуйста как установить, а то я сколько не пробовал ресивер(s1) ничего на флешке не видит...
RATVODДата: Четвер, 21.05.2015, 11:06 | Повідомлення # 190
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 26018
Статус: Оффлайн
1.

2. Читаємо уважно і виконуємо : Заміна (оновлення) програмного забезпечення за допомогою USB накопичувача

в ресиверах Openbox S1 PVR (SD, DVB-S, Mpeg-2)


3. Що Ви мали на увазі ???
Цитата xat4er
ничего на флешке не видит...


4. Ви виконали 1-й пункт інструкції: • Скопіюйте попередньо розархівований файл з програмним забезпеченням на ваш носій інформації ???.


Derun521Дата: Субота, 19.12.2015, 09:35 | Повідомлення # 191
новачок

Країна:
повідомлень: 17
Статус: Оффлайн
Вибачаюсь! Як, що може повторююсь, у мене ...S1, шарінг НТВ+, хотберт, астра, амос, якщо можливо дайте дамп, так щоб завантажити через флешку. Буду вдячний.
sergyniaДата: Неділя, 14.02.2016, 14:41 | Повідомлення # 192
новачок

Країна:
повідомлень: 3
Статус: Оффлайн
помогите пожалуйста решить проблему!
глюканул тюнер, походу слетел софт, бабушка божий-одуванчик дернула из розетки, на дисплее горит (8 8), две восьмерки! USB не работает, в меню с пульта не выходит!
ЧТО ДЕЛАТЬ?
RATVODДата: Неділя, 14.02.2016, 15:35 | Повідомлення # 193
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 26018
Статус: Оффлайн
Вкажіть модель Вашого ресивера.

sergyniaДата: Середа, 17.02.2016, 19:59 | Повідомлення # 194
новачок

Країна:
повідомлень: 3
Статус: Оффлайн
Openbox S1
RATVODДата: Середа, 17.02.2016, 21:32 | Повідомлення # 195
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 26018
Статус: Оффлайн
А через порт RS232 не пробували його перепрошити ?

Форум TV-SAT » « Ресівери SD, HD, UHD: OPENBOX, SkyWay » » OpenBox S1, X-5х0, X-8х0 » Обговорення ПЗ Openbox S1, F-300, F-500, X-5хх, X-8хх (Всі запитання по даних моделях)
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2021