FORUM TV-SATНеділя
18.04.2021, 00:44

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Форум TV-SAT » « Ресівери SD, HD, UHD: OPENBOX, SkyWay » » OpenBox S1, X-5х0, X-8х0 » Обговорення ПЗ Openbox S1, F-300, F-500, X-5хх, X-8хх (Всі запитання по даних моделях)
Обговорення ПЗ Openbox S1, F-300, F-500, X-5хх, X-8хх
RATVODДата: Субота, 08.08.2009, 10:29 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 25220
Статус: Оффлайн
Обговорення ПЗ: софтів,

списків каналів і налаштувань, файлів ключів


Openbox S1, F-300, F-500, X-540, X-560, X-590,

X-800, X-810, X-820 CI


RATVODДата: Понеділок, 10.08.2009, 09:24 | Повідомлення # 16
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 25220
Статус: Оффлайн
Попробуйте завантажити Завантажувачем F-300 Updater v1.00 софт Openbox_Х800_5.45_20081113.
Встановіть на ПК Редактор налаштувань і ключів OpenBox pobedit 0922 і за допомогою нього завантажте Список каналів і налаштувань Openbox 300, 5хх, 8хх, 02.08.2009 та файли ключів Openbox F3K Keys - 07.08.2009.


sergeugushinДата: Понеділок, 10.08.2009, 12:25 | Повідомлення # 17
користувач

Країна:
повідомлень: 41
Статус: Оффлайн
спасибо буду пробовать
dzhon-simpsonДата: Понеділок, 07.12.2009, 20:44 | Повідомлення # 18
користувач

Країна:
повідомлень: 25
Статус: Оффлайн
Openbox f300 прошил под х800 и нестали показивать все каналы (нет сигнала). Только на Sirius при передергивании антены ненадолго появляется сигнал и сново пропадает. Перепробывал все прошивки...
RATVODДата: Понеділок, 07.12.2009, 21:06 | Повідомлення # 19
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 25220
Статус: Оффлайн
Quote (dzhon-simpson)
Openbox f300 прошил под х800 и нестали показивать все каналы (нет сигнала). Только на Sirius при передергивании антены ненадолго появляется сигнал и сново пропадает. Перепробывал все прошивки...

Попробуйте підставити завідомо робочий ресівер, щоб переконатися, що з антеною в Вас все гаразд.
Бувають випадки, коли грішимо на тюнер, а неполадки - зовсім в іншому.


dzhon-simpsonДата: Понеділок, 07.12.2009, 21:57 | Повідомлення # 20
користувач

Країна:
повідомлень: 25
Статус: Оффлайн
Антена работает нормально 100%. У меня такое же было з Еуроскай 8005 перепробывал множество дампов, один подошел. А с етим уже голова пухнет. А можно ли теперь обратно с х800 перейти на ф300, я думаю в патчере ввести прошивку х300 и код 0А10. Правильно ли ето. Прошу выложить все свои знания .Зарание благодарен.
dzhon-simpsonДата: Вівторок, 08.12.2009, 12:57 | Повідомлення # 21
користувач

Країна:
повідомлень: 25
Статус: Оффлайн
дайте совет проверил все прошивки на епенбокс ф300. при сканировании спутникоа находит только каналы з сириус. Антена робочая проверял другим тюнером сигнал хорош. 031 94
viskomДата: Вівторок, 08.12.2009, 13:56 | Повідомлення # 22
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 1948
Статус: Оффлайн
Quote (dzhon-simpson)
дайте совет проверил все прошивки на епенбокс ф300. при сканировании спутникоа находит только каналы з сириус. Антена робочая проверял другим тюнером сигнал хорош

якщо вже тюнер перепрошили під х800 відповідно прошивки, канали і ключі заливайте від х800


Sat-Integral S-1237 HD Able
dzhon-simpsonДата: Вівторок, 08.12.2009, 17:34 | Повідомлення # 23
користувач

Країна:
повідомлень: 25
Статус: Оффлайн
Quote (viskom)
якщо вже тюнер перепрошили під х800 відповідно прошивки, канали і ключі заливайте від х800

23 установил прошивку и спутники с каналами х800 (взял с форума). при включении каналы не работают только на сириусе при передергивании антены появляется сигнал и стоит раз переключить на канал другого спутника (например амос) то сигнала нет нигде юпри сканировании трансподеров каналы не находятс Помогите пожалуста!!
viskomДата: Вівторок, 08.12.2009, 17:54 | Повідомлення # 24
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 1948
Статус: Оффлайн
Quote (dzhon-simpson)
установил прошивку и спутники с каналами х800 (взял с форума). при включении каналы не работают только на сириусе при передергивании антены появляется сигнал и стоит раз переключить на канал другого спутника (например амос) то сигнала нет нигде юпри сканировании трансподеров каналы не находятс Помогите пожалуста!!

перевірте налаштування антени-- опції DISEgC виставіть згіно ваших установок.


Sat-Integral S-1237 HD Able
dzhon-simpsonДата: Вівторок, 08.12.2009, 18:03 | Повідомлення # 25
користувач

Країна:
повідомлень: 25
Статус: Оффлайн
Quote (viskom)
перевірте налаштування антени-- опції DISEgC виставіть згіно ваших установок.

А КАКИЕ ОНИ ДАЛЖНЫ БЫТЬ НА КАЖДЫЙ СПУТНИК РАЗНЫЕ ИЛИ?
viskomДата: Вівторок, 08.12.2009, 18:11 | Повідомлення # 26
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 1948
Статус: Оффлайн
Quote (dzhon-simpson)
А КАКИЕ ОНИ ДАЛЖНЫ БЫТЬ НА КАЖДЫЙ СПУТНИК РАЗНЫЕ ИЛИ?

повинно бути на кожний супутник своє значеня наприклад:

AMOS-1
SIRIUS-2
HOTBIRD-3
ASTRA-4

*треба знати як у вас є підєднані головки до DISEgC і так само виставити в тюнері


Sat-Integral S-1237 HD Able
dzhon-simpsonДата: Вівторок, 08.12.2009, 18:16 | Повідомлення # 27
користувач

Країна:
повідомлень: 25
Статус: Оффлайн
Quote (viskom)
перевірте налаштування антени-- опції DISEgC виставіть згіно ваших установок.

В DISEgC НАПРИМЕР НА АМОСЕ ЕСТЬ 5 ПОЛОЖЕНИЙ (нЕТ)(1,0)(1,1)(МОТОР)(USALS) RFRJQ DS,BHFNM
viskomДата: Вівторок, 08.12.2009, 18:32 | Повідомлення # 28
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 1948
Статус: Оффлайн
Quote (dzhon-simpson)
В DISEgC НАПРИМЕР НА АМОСЕ ЕСТЬ 5 ПОЛОЖЕНИЙ (нЕТ)(1,0)(1,1)(МОТОР)(USALS) RFRJQ DS,BHFNM[color=green]

будь-ласка пишіть малими буквами (виключіть на клаві CAPS LOCK
)
це все має бути описано в інструкції по експлуатації тюнера або підійти до тарілки і подивитись куди яка головка заходить в DISEgC


Sat-Integral S-1237 HD Able
dzhon-simpsonДата: Вівторок, 08.12.2009, 19:38 | Повідомлення # 29
користувач

Країна:
повідомлень: 25
Статус: Оффлайн
Quote (viskom)
це все має бути описано в інструкції по експлуатації тюнера або підійти до тарілки і подивитись куди яка головка заходить в DISEgC

Спасибо! все решилось.
drinks
stoggkaДата: Вівторок, 08.12.2009, 19:38 | Повідомлення # 30
житель форуму

Країна:
повідомлень: 63
Статус: Оффлайн
После прошивки Openbox F-300 не отключаются 12В на задней панели при выборе в меню "ВЫКЛ". Что может быть???

Помогу всем!
Форум TV-SAT » « Ресівери SD, HD, UHD: OPENBOX, SkyWay » » OpenBox S1, X-5х0, X-8х0 » Обговорення ПЗ Openbox S1, F-300, F-500, X-5хх, X-8хх (Всі запитання по даних моделях)
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2021