FORUM TV-SATЧетвер
28.03.2024, 13:33

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
  • Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Форум TV-SAT » « Хоббі наших користувачів » » Комп'ютери. Ноутбуки. Наука та Технології » Необхідний софт для Вашого комп'ютера
Необхідний софт для Вашого комп'ютера
satBuffonДата: П`ятниця, 29.04.2011, 16:45 | Повідомлення # 1
V.I.P

Країна:
повідомлень: 640
Статус: Оффлайн
Необхідний софт для Вашого комп'ютера




Підбірка необхідних безкоштовних програм та утиліт для вашого ноутбука, нетбука або настільного комп'ютера з невеликими коментарями. У підбірку увійшли утиліти з бібліотеками для функціонування програм, офісні додатки, антивіруси, браузери, програми для запису дисків, для конвертації відео, програвачі та інші потрібні програми.

Почнемо...

От ви встановили систему Windows (XP SP3/Vista SP2/7 SP1), встановили необхідні драйвери і фірмові утиліти, навіть з веб-камерою розібралися. Тепер прийшла черга встановлення різних додатків. Про це і піде мова в даній темі.

У даній темі я постарався підібрати найбільш цікаві безкоштовні програми для вашого ноутбука, нетбука або комп'ютера. Оскільки таких програм багато, то довелося обмежитися лише найнеобхіднішими.





Утиліти з бібліотеками для функціонування програм

1. .NET Framework 4.0

2. Adobe Flash Player 10.3.183.7

3. DirectX 9.29.1973

4. Silverlight 4.0.60531

5. Java Runtime Environment 7.0.0.147

6. QuickTime Player 7.69.80.9

7. K-Lite Codec Pack 7.7.0






Незамінні програми для кожного комп'ютера


1. 7-Zip 9.20

2. AIMP 2.61.583

3. Adobe Reader 10.1

4. BurnAware Free 3.4

5. Download Master 5.11.2.1277

7. FastStone Image Viewer 4.6

8. Opera 11.50

9. Comodo Internet Security 5.5.64714

10. PotPlayer 1.5.29162

11. STDU Viewer 1.6.2.0

12. Revo Uninstaller 1.93

13. CCleaner 3.09.1493

14. LibreOffice 3.4.3

Все буде оновлюватись і доповнюватись...


- Нове
- Оновлено
satBuffonДата: Понеділок, 15.08.2011, 23:57 | Повідомлення # 2
V.I.P

Країна:
повідомлень: 640
Статус: Оффлайн
Утиліти з бібліотеками для функціонування програм


1. .NET Framework 4.0




Microsoft .NET Framework – бібліотека плагінів для запуску та повноцінного функціонування програм написаних в стандарті ".NET". Для операційних систем Windows 2000, Windows 98, Windows ME, Windows Server 2003 та Windows XP.

Інтеграція даних в зручному для користувачів вигляді за допомогою Microsoft .NET Framework дозволяє отримати на всіх версіях Windows, починаючи з Windows 98, єдиний принцип обробки інформації.

Третій .Net Framework включає Windows Presentation Foundation і платформу для веб-сервісів Windows Communication Foundation, а також Windows Workflow Foundation і Windows CardSpace.

На цій сторінці можна скачати онлайн установник .Net Framework (встановиться тільки оновлення) або повну версію пакету.

Увага:

Якщо на комп'ютері вже встановлена платформа .NET Framework 2.0, дистрибутивний пакет .NET Framework 3.0 встановить тільки нові компоненти операційної системи Windows Vista. Це дозволяє програмам, основаним на платформі .NET Framework 2.0, працювати при встановленій платформі .NET Framework 3.0, при цьому міграція або оновлення програм не потрібна.

Не встановлюйте різномовні версії Microsoft .NET Framework на одному комп'ютері.

Завантажити:
.NET Framework (online) (868 KB)
.NET Framework (full package) (48.11 MB)
satBuffonДата: Вівторок, 16.08.2011, 00:05 | Повідомлення # 3
V.I.P

Країна:
повідомлень: 640
Статус: Оффлайн
2. Adobe Flash Player 10.3.183.7




Adobe Flash Player — безкоштовний, широко поширений програвач мультимедія для перегляду файлів формату Flash (файли SWF).

Flash вже впродовж достатньо довгого періоду часу є незамінним засобом для створення презентацій, ігор, веб-сайтів, анімаційних фільмів і інших додатків, що вимагають багатого мультимедійного наповнення.

Як правило браузери встановлюють програвач Flash автоматично, але рекомендується регулярно оновлювати програму, оскільки Adobe постійно удосконалює свою розробку.

Увага:

Нижче приводяться посилання для завантаження двох варіантів програвача Flash — для стандартного в ОС Windows браузера Internet Explorer і для Opera та браузерів, що використовують ядро Gecko (Firefox). Після встановлення доповнення ви зможете переглядати флеш-анімацію використовуючи браузер.

Завантажити:
Adobe Flash Player (Firefox, Safari, Opera) (2.95 MB)
Adobe Flash Player (Internet Explorer) (2.98 MB)


Оновлено: 19.09.2011
satBuffonДата: Вівторок, 16.08.2011, 00:17 | Повідомлення # 4
V.I.P

Країна:
повідомлень: 640
Статус: Оффлайн
3. DirectX End-User Runtime November 2010 9.29.1973



Microsoft DirectX - комплекс технологій для ОС Windows, що підтримує насичений мультимедійним змістом контент для повноцінної графіки, відео, 3D анімації та аудіо.

Версія DirectX 9.0c відрізняється від своїх попередниць перш за все наявністю підтримки третього покоління комп'ютерних ігор.

Завантажити:
DirectX (Web Installer) (0.28 MB)
satBuffonДата: Вівторок, 16.08.2011, 00:21 | Повідомлення # 5
V.I.P

Країна:
повідомлень: 640
Статус: Оффлайн
4. Silverlight 4.0.60531




Silverlight — платформа, що включає в себе плагін для браузера, який дозволяє запускати додатки, що містять анімацію, векторну графіку і аудіо-відео ролики, що характерно для RIA (Rich Internet application). Microsoft Silverlight працює спільно з більшістю сучасних браузерів.

Silverlight надає графічну систему об’єднуючу мультимедіа, графіку, анімацію і інтерактивність в одній програмній платформі. Текст, який міститься у додатках Silverlight, доступний для пошукових систем. Silverlight також можна використовувати для того, щоб створювати віджети для Windows Sidebar в Windows Vista.

Основні характеристики Silverlight:

— Відтворення WMV, WMA і MP3 без необхідності встановлення додаткових компонентів.
— Підтримка високоякісного відео і звуку.
— Підтримка веб-камери і мікрофону.
— Підтримка виводу на друк.
— Можливість роботи поза браузером.
— Підтримка буфера обміну і drag&drop.
— Підтримка прискорення декодування відео за допомогою GPU.

Завантажити:
Silverlight (5.97 MB)
satBuffonДата: Вівторок, 16.08.2011, 00:26 | Повідомлення # 6
V.I.P

Країна:
повідомлень: 640
Статус: Оффлайн
5. Java Runtime Environment 7.0.0.147




Java Runtime Environment (JRE) — виконавче середовище створене Sun Microsystems для запуску і використання застосовань написаних на мові програмування Java. Складається з віртуальної машини — Java Virtual Machine і бібліотеки Java-класів.

На мові Java написана безліч програм і ігор, особливо тих, для яких важлива мобільність. Деякі веб-сторінки також використовують Java. При цьому не варто плутати Java з JavaScript. Останній більш поширений в Інтернеті, але для своєї роботи не вимагає установки Java Runtime Environment (JRE) і інтерпретується безпосередньо в інтернет-браузері.

Однією з переваг мови Java є його кросплатформеність, тобто додатки написані на цій мові можна використовувати на різних операційних системах де встановлена Java Runtime Environment (JRE).

Увага:

Посилання «Скачати JRE» веде на сторінку завантаження Java Runtime Environment. Там можна скачати JRE як для ОС Windows, так і для Solaris, Apple і Linux.

Завантажити:
Java Runtime Environment 32-bit (19.26 MB)
Java Runtime Environment 64-bit (20.34 MB)
satBuffonДата: Вівторок, 16.08.2011, 00:32 | Повідомлення # 7
V.I.P

Країна:
повідомлень: 640
Статус: Оффлайн
6. QuickTime Player 7.69.80.9




QuickTime Player — безкоштовний програвач і набір кодеків для файлів власного формату, широко представлених в Інтернеті (QT і MOV), і інших найбільш поширених форматів цифрового відео, звуку, тексту і анімації (MP3, AVI, AVR, MPEG (включаючи MPEG-4), ААС Audio, Flash).

У багатьох випадках QuickTime Player незамінний для перегляду потокового відео з Інтернету.

Основні характеристики QuickTime Player:

— Повна підтримка компресії відео H.264. Цей кодек вибраний як стандарт для 3GPP, MPEG-4 HD-DVD і Blu-ray. H.264 забезпечує якісне відтворення відео при великому стисненні початкового файлу.
— Відтворення в режимі повного екрану.
— Прості і потужні інструменти для контролю аудіо і відео (баланс, гучність, еквалайзер для звуку, яскравість, контрастність, кольоровість для зображення).
— Управління швидкістю відтворення.
— 24 канали звуку. Підтримка всіх найбільш поширених форматів аудіо включаючи AIFF, WAV, MOV, MP4 (тільки ААС), CAF і AAC/ADTS.

Завантажити:
QuickTime Player (36.38 MB)
satBuffonДата: Вівторок, 16.08.2011, 12:10 | Повідомлення # 8
V.I.P

Країна:
повідомлень: 640
Статус: Оффлайн
7. K-Lite Codec Pack 7.7.0




K-Lite Codec Pack — безкоштовний пакет кодеків, фільтрів DirectShow і інструментів пов’язаних з ними. Кодеки і фільтри потрібні для кодування і декодування різних аудіо і відео форматів.

Пакет відрізняється від інших, відсутністю конфліктів між кодеками, легкістю установки і користування, що цілком заслужено робить його найпопулярнішим серед собі подібних. Компоненти K-Lite Codec Pack дозволяють перегляд і прослуховування всіх популярних і багатьох рідкісних форматів відео і аудіо.

Основні характеристики K-Lite Codec Pack:

— Останні версії якнайкращих кодеків.
— Всі компоненти «К-лайт Кодек Пак» підібрані так щоб не виникало ніяких конфліктів між ними.
— Інсталяція пакету дуже проста і до того ж, при бажанні, можна вибрати лише ті кодеки і інструменти, які вам дійсно потрібні.
— У будь-який момент можна повністю або частково видалити K-Lite Codec Pack, не залишивши при цьому, ніяких слідів його перебування (включаючи ключі регістра).
— Кожна версія пакету ретельно тестується на наявність можливих конфліктів між кодеками і іншими програмами.
— K-Lite Codec Pack намагається уникнути проблем між новими і вже встановленими на комп’ютері кодеками, і навіть може вирішити деякі з існуючих.

Версії K-Lite Codec Pack:

На сьогодні є п’ять версій цього пакету кодеків. Користувач може вибрати той, який понад усе відповідає його потребам.

— Базовий варіант (K-Lite Codec Pack Basic) містить все, що вам потрібно для програвання найбільш поширених відеофайлів, наприклад AVI, MKV, MP4, OGM, або FLV. Цей пакет має найменший розмір.
— Стандартний (K-Lite Codec Pack Standard) — має все для програвання більшості файлів мультимедіа. Цей пакет буде достатнім для потреб більш досвідченого користувача.
— Повний (K-Lite Codec Pack Full) — окрім кодеків, фільтрів і інструментів, які входять в стандартний набір, містить також все необхідні речі для кодування відеозображення і звуку. Може стане в нагоді просунутим користувачам і професіоналам.
— Корпоративний (K-Lite Codec Pack Corporate) — спеціальна версія для використання в корпоративному середовищі. Містить майже все що і повна версія. Має строгу орієнтацію на програмне забезпечення open-source.
— Мега (K-Lite Mega Codec Pack). Ця версія пакета містить всі кодеки і програми, що входять в повну версію, плюс QuickTime Alternative і Real Alternative.

Завантажити:
K-Lite Codec Pack Standard (11.34 MB)
K-Lite Codec Pack Basic (6.65 MB)
K-Lite Codec Pack Full (15.83 MB)


Оновлено: 19.09.2011
satBuffonДата: Вівторок, 16.08.2011, 12:16 | Повідомлення # 9
V.I.P

Країна:
повідомлень: 640
Статус: Оффлайн
Незамінні програми для кожного комп'ютера


1. 7-Zip 9.20


7-Zip — це безкоштовний файловий архіватор для Windows з високим ступенем стиснення. По ступеню стиснення архіватор 7-Zip є лідером серед аналогічних платних і безкоштовних програм.

7-Zip підтримує 256-бит AES шифрування, вміє працювати з багатьма форматами архівів (в тому числі з такими популярними як ZIP, RAR (включаючи RAR 3) та CAB).

Основні характеристики 7-Zip:

— Підтримувані формати: 7z, ZIP, CAB, Z, MSI, RPM, DEB, NSIS, LZH, RAR, ARJ, WIM, CHM, GZIP, BZIP2, TAR, CPIO, ISO і RPM.
— Дуже високий ступінь стиснення в форматі 7z.
— Для форматів ZIP і GZIP ступінь стиснення на 2-10% вищий, ніж у PKZip і WinZip.
— Можливість створення архівів, що саморозпаковуються, для формату 7z.
— Можливість шифрування архівів.
— Вбудований файловий менеджер.
— Інтеграція в оболонку Windows.
— Плагін для програми FAR Manager.
— Плагін для програми Total Commander.
— Потужна версія для командного рядка.
— Багатомовний інтерфейс (є українська мова).

Завантажити:
7-Zip (1.06 MB)
7-Zip 64-bit (1.31 MB)
satBuffonДата: Вівторок, 16.08.2011, 13:30 | Повідомлення # 10
V.I.P

Країна:
повідомлень: 640
Статус: Оффлайн
2. AIMP 2.61.583




AIMP — невеликий за розміром, безкоштовний аудіопрогравач оптимізований для швидкого запуску і мінімального завантаження системи. Завдяки вбудованим утилітам AIMP дозволяє перекодовувати музику з одного формату в іншій, записувати звук з мікрофону або іншого звукового пристрою, редагувати теги музичних файлів, а також виконувати пакетне їх перейменування або сортування. AIMP базується на аудіо-двигунцю BASS.

Основні характеристики AIMP:

— Підтримка великої кількості форматів музики: MP1, MP2, MP3, MPC, MP+, AAC, AC3, OGG, FLAC, APE, WavPack, Speex, WAV, CDA, WMA, S3M, XM, MOD, IT, MO3, MTM, UMX.
— Технологія відтворення принципово відрізняється від Winamp і Windows Media Player. 32-бітна обробка звука.
— Чутливий 18-полосний еквалайзер. Вбудовані звукові ефекти: Reverb, Flanger, Chorus, Pitch, Tempo, Echo, Speed.
— Мінімальне споживання системних ресурсів.
— Вбудований аудіо конвертер дозволяє конвертувати музику самих різних форматів в популярні wma, MP3, wav, ogg.
— Можливість запису файлів з AudioCD і будь-якого іншого аудіопристрою в MP3, ogg, wav або wma за допомогою вбудованої утиліти Аудіоконвертер.
— Вбудований редактор тегів за допомогою якого можна відредагувати теги аудіофайлів, а також перейменувати файли групою, відсортувати по заданому шаблону або застосувати значення тегів до групи файлів.
— Підтримка плагінів — Input, DSP і GPP плагіни від Winamp, а також власні плагіни.
— Відтворення потокового вмісту. Потоки можуть бути записані на диск у wav або MP3.
— Повноцінна підтримка Юнікоду.
— Збереження плей-листа в трек-лист формату txt або html.
— Згортання плеєра в маленьку панельку (Tray Control) або в трей.
— Тип візуалізації в реальному часі у вигляді двох шкал, що відображають рівень гучності кожного з каналів (Analog meter).

Завантажити:
AIMP (7.63 MB)
satBuffonДата: Вівторок, 16.08.2011, 13:35 | Повідомлення # 11
V.I.P

Країна:
повідомлень: 640
Статус: Оффлайн
3. Adobe Reader 10.1




Adobe (Acrobat) Reader — найбільш поширена потужна безкоштовна програма для роботи з файлами формату PDF (Adobe Portable Document Format).

Adobe Reader пропонує користувачеві базові функції для роботи з документами PDF, наприклад копіювання, перегляд структури, друк, управління зображеннями, трансформація сторінок (орієнтація) і інше. Підтримує всі технічні особливостей реалізації останніх версій PDF (наприклад, виведення тривимірного зображення всередині документа).

Основні характеристики Adobe Reader:

— Можливість перегляду, маніпулювання і коментування 3D вмісту документів створених за допомогою програмного забезпечення Acrobat Adobe 3D.
— Масштабування виділених ділянок документа.
— Відтворення мультимедійного вмісту (текстових, графічних, звукових і відео файлів), читання і організація електронних книг. Програвання вбудованих в документи файлів QuickTime, Macromedia Flash, Real і Windows Media.
— Дозволяє працювати з документом за допомогою форм.
— Можливість пошуку в Інтернеті прямо з інтерфейсу Adobe Reader.
— Додатковий модуль (плагін) до браузера. Підтримка Netscape, Firefox, і Mozilla 1.7 (тільки для Windows).
— Друк документів через бездротові мережі.
— Організація онлайн відео конференцій.
— Безпечні технології. Цифрові підписи для документів PDF.
— Функція Start Meeting, що дозволяє одночасно працювати над документом декільком людям.
— Інструменти для полегшення роботи людям з ослабленим зором.

Увага:

Разом з актуальною англомовною версією Adobe Reader пропонується остання версія українською мовою.

Завантажити:
Adobe Reader (en) (37.86 MB)
Adobe Reader (ua) (37.02 MB)
Adobe Reader (ru) (37.2 MB)
satBuffonДата: Вівторок, 16.08.2011, 13:45 | Повідомлення # 12
V.I.P

Країна:
повідомлень: 640
Статус: Оффлайн
4. BurnAware Free 3.4




BurnAware Free — безкоштовна (для некомерційного використання) програма для запису дисків CD, DVD і Blu-ray Disc. Вона ідеально підходить користувачам з невисокими або початковими вимогами до запису дисків. BurnAware Free можна застосовувати для запису резервних копій, створення дисків з даними, аудіо і відео-файлами і створення дисків DVD. Також BurnAware Free підтримує створення та запис образів компакт-дисків у форматі .ISO.

Основні можливості BurnAware Free:

— Створення простих і багатосесійних дисків з даними CD / DVD / Blu-ray Discs.
— Створення аудіо-дисків CD CD/DVD/Blu-ray.
— Створення відео DVD.
— Створення та запис образів компакт-дисків.
— Підтримка всіх сучасних інтерфейсів (IDE/SCSI/USB/1394/SATA).
— Підтримка файлових систем UDF/ISO9660/Joliet Bridged в будь-якому поєднанні.
— Запис всіх типів образів на льоту (без запису на жорсткий диск).
— Автоматична перевірка записаних дисків.
— Підтримка CD-Text і Юнікод.
— Не містить шпигунських і рекламних модулів.

Завантажити:
BurnAware Free (4.26 MB)
satBuffonДата: Вівторок, 16.08.2011, 13:49 | Повідомлення # 13
V.I.P

Країна:
повідомлень: 640
Статус: Оффлайн
5. Download Master 5.11.2.1277




Download Master — потужна програма від української компанії WestByte, один з кращих менеджерів завантаження на сьогоднішній день. Основними рисами, що вирізняють Download Master серед інших програм, є зручний інтерфейс, висока ефективність роботи та ефективне рішення головних проблем, що виникають при завантаженні файлів з Інтернету.

Для підвищення зручності використання Download Master інтегрується в Internet Explorer, Firefox, Mozilla, Opera, Netscape Communicator та інші браузери, замінюючи при цьому стандартні модулі закачування. Крім того, програма стежить за буфером обміну, виявляючи посилання на файли.

Основні характеристики Download Master:

— Інтуїтивно зрозумілий інтерфейс з можливістю його налаштування.
— Підтримка списків закачувань з широкими можливостями сортування.
— Плаваючий індикатор швидкості закачування, індикатори активних закачувань, управління активними закачуваннями.
— Підтримка модулів, що підключаються (плагінів).
— Підтримка скінів.
— Багатомовність (українська, російська, білоруська...).
— Динамічне багатопотікове закачування.
— Робота за розкладом, відключення ПК після завершення закачування.
— Потужний і зручний засіб управління категоріями закачувань.
— Пошук і додавання дзеркал для закачування.
— Можливість закачування відео з популярних відеосервісів.
— Робота з ZIP архівами: можливість перегляду вмісту архівів перед закачуванням, можливість закачувати лише обрані файли з архіву, можливість перевіряти ZIP архіви і відновлювати пошкоджені файли, а також можливість розпаковувати архіви.
— Історія закачувань.
— І багато чого іншого...

Завантажити:
Download Master (8.6 MB)
satBuffonДата: Вівторок, 16.08.2011, 13:54 | Повідомлення # 14
V.I.P

Країна:
повідомлень: 640
Статус: Оффлайн
7. FastStone Image Viewer 4.6




FastStone Image Viewer — графічний браузер, переглядач, конвертор і редактор з простим інтерфейсом і великим набором функцій. Ця програма також містить вбудований файл-менеджер ескізів та базу даних, тому також може бути використана в якості менеджера зображень.

FastStone Image Viewer підтримує всі основні функції редагування: зміна розміру (одинадцять алгоритмів на вибір), обрізка, перейменувати, корекція кольору і освітлення, водяні знаки, підвищення або пониження чіткості; робить скріншоти екрану (як цілком, так і окремих фрагментів). З інших особливостей — зручна, високоякісна лупа, що налаштовується та вбудоване слайд-шоу з більш ніж 150 перехідними ефектами та музичним супроводом (MP3, WMA, WAV), видалення ефекту тіней, рамки зображення, підтримка сканеру, побудова гістограм і багато чого іншого.

Основні можливості FastStone Image Viewer:

— Підтримка графічних форматів JPEG, JPEG2000, GIF, BMP, PNG, PCX, TIFF, WMF, ICO, TAG, EMF, PXM, WBMP.
— Конвертація в TIFF, GIF, PCX, BMP, ICO, PNG, TGA, PXM, WBMP, JPEG, JPEG2000, PDF.
— Пакетна обробка.
— Усунення ефекту червоних очей.
— Налагодження Red/Green/Blue.
— Багаторівнева історія зміни зображення — можна скасовувати або повторювати дії, що не йдуть підряд.
— Управління зображеннями, у тому числі обробка тегів, підтримка перетягування.
— Підтримка формату метаданих EXIF.
— Підтримка коментарів для JPEG.
— Можливість створювати візитки.

Завантажити:
FastStone Image Viewer (5.13 MB)
satBuffonДата: Вівторок, 16.08.2011, 13:58 | Повідомлення # 15
V.I.P

Країна:
повідомлень: 640
Статус: Оффлайн
8. Opera 11.50




Opera — потужна безкоштовна програма, що надає безліч зручних функцій для навігації в Інтернеті. Сьогодні це вже не лише браузер, а й значний набір інших корисних сервісів і послуг, серед яких можна виділити надсилання та отримання електронної пошти, завантаження файлів, доступ до ftp-серверів, ведення списку контактів та інше... По результатам незалежних тестів Opera вважається одним із найшвидших браузерів.

Серед особливостей браузера можна виділити широкі можливості по навігації в одному вікні програми а також можливості масштабування документів, що в ньому відображаються. Однією із «фірмових» особливостей є навігація за допомогою спеціальних рухів мишкою.

Деякі можливості і особливості Opera:

— Підтримка P2P-протокола BitTorrent. Шукати і скачувати торент-посилання можливо прямо з Opera.
— Можливість блокування будь-якого вмісту веб-сторінок (реклами, зображень і т. п.).
— Пошук в інтегрованій пошуковій системі з використанням більшості відомих онлайн сервісів (Google, eBay, Amazon).
— Можливість встановлення своїх налаштувань для відображення сайтів.
— Віджети — невеликі плагіни, що дозволяють розширити функціональні можливості Opera.
— Перегляд сторінок у вигляді вкладок дозволяє швидшу і зручнішу навігацію.
— Блокування спливаючих вікон. Можливість вибору сайтів на яких буде проводитись блокування.
— Вбудований менеджер логінів і паролів.
— Можливість збереження сесій. Під час наступного запуску браузера ви зможете розпочати роботу зі сторінок, відкритих під час останнього сеансу роботи з Opera.
— Доступ до найчастіше використовуваних функцій за допомогою певних рухів мишкою.
— Високий рівень захисту інформації. Браузер Opera підтримує 256-бітове шифрування, найпотужніше шифрування для Інтернету. Особисті дані легко стерти у будь-який час.
— Вбудований поштовий клієнт для роботи з електронною поштою і стрічками новин. Адресна книга.
— IRC-чат. Спілкуйтеся і діліться файлами з друзями і близькими.
— Гнучке налаштування зовнішнього вигляду браузера Opera. Підтримка скінів. Багатомовний інтерфейс.

Завантажити:
Opera (9.83 MB)
Форум TV-SAT » « Хоббі наших користувачів » » Комп'ютери. Ноутбуки. Наука та Технології » Необхідний софт для Вашого комп'ютера
  • Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024