01 Грудня 2011 - TV-SAT
FORUM TV-SATП`ятниця
19.04.2024, 00:35

Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Пошук

Головна » 2011 » Грудень » 01
Новий "Tonis" виділить для обговорення

соціальних тем вечірній прайм




Частина вечірнього прайм-тайму будніх днів оновлений телеканал «Tonis» присвятить обговоренню гострих соціальних питань.
У рамках нового проекту «Соціальний статус» кожному дню тижня буде відповідати певна тема. «Пенсійна реформа, соціальна держава, здоров'я громадян, житлово-комунальна сфера, правова держава - на кожен день заплановано окреме обговорення. Це зроблено для зручності глядачів, які будуть знати, що в ефірі існує певний порядок. Для аудиторії, на яку в основному орієнтується оновлений «Tonis», це має велике значення », - уточнила прес-служба.

На проекті «Соціальний статус» працюватиме цілодобова телефонна лінія. Інформація, яка надходить від телеглядачів, буде аналізуватися і послужить матеріалом для подальших програм, а найбільш гострі питання ведучі проекту тут же поставлять в прямому ефірі запрошеним гостям - фахівцям різних сфер діяльності і представникам владних структур, підкреслила прес-служба.

Як повідомлялося, з 1 грудня 2011 року телеканал «Tonis» вперше в Україні почне мовлення в HD-форматі, змінить бренд на латинське ... Читати далі »
Переглядів: 863 | Дата: 01.12.2011 | Коментарі (0)

Copyright TV-SAT © 2009-2023