"Tonis" - 1 Грудня 2011 - TV-SAT
FORUM TV-SATВівторок
23.04.2024, 17:39

Вітаю Вас Гість | RSS
Головна Форум архів файлів Реєстрація Вхід
Меню сайту

Головна » 2011 » Грудень » 1 » "Tonis"
13:35
"Tonis"
Новий "Tonis" виділить для обговорення

соціальних тем вечірній прайм




Частина вечірнього прайм-тайму будніх днів оновлений телеканал «Tonis» присвятить обговоренню гострих соціальних питань.
У рамках нового проекту «Соціальний статус» кожному дню тижня буде відповідати певна тема. «Пенсійна реформа, соціальна держава, здоров'я громадян, житлово-комунальна сфера, правова держава - на кожен день заплановано окреме обговорення. Це зроблено для зручності глядачів, які будуть знати, що в ефірі існує певний порядок. Для аудиторії, на яку в основному орієнтується оновлений «Tonis», це має велике значення », - уточнила прес-служба.

На проекті «Соціальний статус» працюватиме цілодобова телефонна лінія. Інформація, яка надходить від телеглядачів, буде аналізуватися і послужить матеріалом для подальших програм, а найбільш гострі питання ведучі проекту тут же поставлять в прямому ефірі запрошеним гостям - фахівцям різних сфер діяльності і представникам владних структур, підкреслила прес-служба.

Як повідомлялося, з 1 грудня 2011 року телеканал «Tonis» вперше в Україні почне мовлення в HD-форматі, змінить бренд на латинське накреслення (Tonis) і концепцію. Тепер «Tonis» позиціонує себе як Перший соціальний канал, що висвітлює найважливіші аспекти життя країни з яскраво вираженою орієнтацією на проблеми простих людей.

Довідка. Телеканал «Tonis» заснований в 1991 році. У період з 1997 по 2000 рік канал отримав право мовлення на всій території України з використанням усіх видів сигналу. На сьогоднішній день його аудиторія перевищує 18 мільйонів чоловік в більш ніж 230 населених пунктах України. Загальний обсяг ефірного мовлення - 24 години на добу, повідомляє сайт телеканалу.

segodnya.ua
Переглядів: 865 | Додав: RATVOD
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright TV-SAT © 2009-2010