Дата: П`ятниця, 30.10.2009, 09:00 | Повідомлення # 2
користувач
Країна:
Статус:
Добрий день .Підкажіть будласка що може бути що пропали канали abs75 нема сегналу пробував на другому ресівері всьо показує,прошивка залита 3318_dvbxtreme_6686_AF7_RC7.Дайсик в настройках в ключений правельно, що за прікол???
------------------------------------------------ P.S.Проблема була в елетролітах в блоку живлення на виході..
Дата: П`ятниця, 30.10.2009, 09:00 | Повідомлення # 3
новачок
Країна:
Статус:
Добрий день! Я не можу заносити БІСС ключі. На скільки я розумію "прошивка" не дозволяє цього зробити. Підскажіть будь-ласка де можна знайти "прошивку", яка б на 100% підходила для OpenFox AF-3018SE (S150EC) та включала можливість введення БІСС ключів. Дякую!
Дата: П`ятниця, 30.10.2009, 09:00 | Повідомлення # 5
новачок
Країна:
Статус:
Добрий вечір! Дякую за вище викладені файли. Я встановив нову "прошивку", але не знаю як зайти в "эмулятор". Десь знайшов наступний порядок: "1. Нажать «Меню» 2. Последовательно набрать ряд цифр 19370 ,после чего высвечивается рамка, сразу же в ней набираем 2486.. 3. После выбираем пункт «Игры» в котором собственно и находиться эмулятор. 4. Если после первых 5 цифр не появилась рамка ,значит была допущена ошибка при вводе….полностью выйдите из меню и начните с первого пункта." Але я не знайшов в «Меню» пункт «Игры». Допоможіть будь-ласка розібратися з цим питаням! Дякую!
Дата: Неділя, 06.12.2009, 11:29 | Повідомлення # 9
V.I.P
Країна:
Статус:
Quote (viskom)
це клон FERGUSON 3018 *дайте системну інформацію наберіть з пульта меню-інформація
А чи не можна залити софт від 100-го опена?(Просто в мене немає зараз можливості подивитися інформацію) Чи можливі якісь проблеми? (в мене якась проблема з форумом- не міг написати повідомлення(повідомлення містить заборонений URL, хоча воно нічим не відрізнялося від цьго)
Повідомлення відредагував Buroman - Субота, 30.01.2010, 22:47