Дата: Четвер, 10.10.2013, 01:17 | Повідомлення # 152
Адміністратор
Країна:
Статус:
У Вас в Меню ресивра не правильно виставлено значення входів перемикача DiSEgC. Якщо у Вас встановлена антена на 3 супутника Amos (4.0°W) + Astra 4A (4.8°E) + Hot Bird (13.0°E) і Hot Bird працює на вході 3/4, то Amos і Astra перебираємо на DiSEgC - 1/4, 2/4 і 4/4 (четверта строчка на Вашому фото).
Дата: Четвер, 10.10.2013, 02:47 | Повідомлення # 153
новачок
Країна:
Статус:
а третій рядок не чіпати? astra 1/4 і hot bird 3/4 так з ними все окай, спочатку hot bird сигналу немав, я зробив, як і говорили і знайшов, а ось Amos ніяк, перепробував: 1/2, 2/2, 1/4, 2/4, 3/4, 4/4, з 1/8 по 8/8 і з 1/16 по 16/16 результат немає сигналу можливо на кондюхи потрібно глянути чи з головками на самій антені справи погані? ваші ідеї...в тюнерах лише почав з своїм експериментувати, бо результат від тих хто прошиває мене не влаштовував, в них теж не з першого разу всі супутники показували...p.s. Дякую за ваші відповіді!
Дата: Четвер, 10.10.2013, 14:43 | Повідомлення # 154
Адміністратор
Країна:
Статус:
Для Amos у Вас залишається два входи - 2/4 або 4/4. Якщо даний супутник до перепрошивки ресивера у Вас працював - тоді повинно все вийти (якщо виставлені такі параметри, як на фото). Моржливо, у Вашому ресивері прописаний транспондер 6/8 не робочий, тоді змініть його на інший (працюючий). А простіше - станьте на канал 1+1 , "зайдіть" в налаштування , виставте DiSEgC - 2/4 і перевірте, працє канал чи ні. Якщо не працює - тоді виставте DiSEgC - 4/4 і знову перевірте.
Дата: Четвер, 10.10.2013, 21:47 | Повідомлення # 157
новачок
Країна:
Статус:
я усе зрозумів) доречі з зміною DiSEgC реально нічого не получається і причина не в тому, що я щось не так роблю...змінив на старішу прошивку, так на ній знов ж перенастроїв DiSEgC і та ж історія, три супутника працюють, а саме Amos ні і міняючи нічого не дає...таке питання а є канали ці що на Amos з частотою на інших супутників, типу ключів чи щось вроді? ось фото з інфою про тюнер
Дата: Четвер, 10.10.2013, 23:24 | Повідомлення # 158
Адміністратор
Країна:
Статус:
Причин може бути декілька:
1 - в перемикачі (не працює вхід). Перевірити просто - перекинути кабель з конвертора Amos на інший вхід і перевірити, запрацює чи ні. 2 - в кабелі від конвертора до перемикача, 3 - відсутній контакт у F-роз"ємах, 4 - вийшов з ладу конвертор. 5 - збилось налаштування конвертора на супутник на самій антені.
Дата: Четвер, 10.10.2013, 23:34 | Повідомлення # 159
новачок
Країна:
Статус:
так, а тепер поетапно) 1) конвертор це на антені чи тюнері, на тюнері є два входа кабеля, в мене включенно у верхній 2) F-роз'єми - це що таке? 3) а якщо збилися на самій антені, так тоді можна повернути назад чи переналаштувати, якщо так, то як? вибачаюсь, що ще терміни не вивчив
Дата: П`ятниця, 11.10.2013, 09:26 | Повідомлення # 160
Адміністратор
Країна:
Статус:
1. Конвертор - це "головка", яка встановлена на антені. На тюнері - верхній роз"єм (LNB In - вхід) - для підключення кабеля від антени, нижній (LOOP - вихід ) - для підключеня другого тюнера (за необхідністю). 2. F-роз'єми (конектори) накручені на кінці кабеля, за допомогою їх зроблені всі з"єднання від конвертора на антені до входу тюнера. 3. Читаємо тут : Як самостійно встановити і налаштувати супутникову антену ?