Дата: П`ятниця, 03.02.2012, 16:02 | Повідомлення # 2
місцевий
Країна:
Статус:
немае пульта потрібен Softcam for EVO з готовим інтером 11890 V 27500 3/4 + список каналів на Sirius Amos Hotbird LM-1KU дуже дякую!!! SIRIUS+AMOS+HOT-BIRD+ЭКСПРЕСС+ABS+ЯМАЛ
Дата: П`ятниця, 03.02.2012, 16:03 | Повідомлення # 8
новачок
Країна:
Статус:
Пробував завантажити список каналів з компа, не пішло, тупо стояло на місці без будь-якої реакції. Ключі завантажувало нормально, потім взагалі перестало. На тюнері почало писати Е 011. Яка може бути проблема?
Дата: П`ятниця, 03.02.2012, 16:03 | Повідомлення # 9
Адміністратор
Країна:
Статус:
Спочатку перевірте Нуль-модемний кабель прозвонкою 2-3, 3-2, 5-5. Можливо у ПК Сом-порт зайнятий іншою програмою ( закрийте непотрібні програми ). Сом-порт і тип дії у програмі виствляєте правильно ?
Download Software - завантаженнясофта ( ПЗ )в ресивер Download Data - завантаженнясписку каналів і налаштуваньв ресивер Upload Data - вивантаженнясписку каналів і налаштуваньз ресивера Download Key - завантаженняфайлів ключівв ресивер
Дата: П`ятниця, 03.02.2012, 16:04 | Повідомлення # 10
новачок
Країна:
Статус:
Все так. І кабель спаяний правильно. А після того як завантажив ключ(він, власне, і не був потрібен, просто прога не пахала зі списком каналів і я для проби спробував ключ ) , то ті канали на які він призначений заблокувались, правда вручну з пульта я їх розблокував. Версія прошивки 3,15, версія списку каналів 1,00.
Дата: П`ятниця, 03.02.2012, 16:04 | Повідомлення # 11
Адміністратор
Країна:
Статус:
З даною моделлю ресивера я ще не працював. Я завжди перевіряю з"єднання ПК і ресивера ( при першій прошивці ) вивантаженням списку каналів ( в подальшому може стати в пригоді). Якщо список каналів вивантажується нормально ( після вивантаження завжди перевіряю STBEditor ) - можна приступати і до завантаження. Всі підключення до ПК і ресивера необхідно проводити при вимкненому живленні, щоб уникнути проблем в майбутньому ( вихід з ладу Сом-порта тюнера, ПК ) Перевірте ПК на відсутність вірусів . Поробуйте з"єднати корпус ПК і ресивера між собою, інколи допомагає встановити з"єднання.
Дата: П`ятниця, 03.02.2012, 16:04 | Повідомлення # 13
новачок
Країна:
Статус:
админы подскажите у меня шаринг на 2 EVo 700 у меня 36и39 гр мне надо заполнить Priorly List я не могу понять как вам писать письмо на форуме и пишу тут мне нужно шарить всё что тока можно с миросата подкажите пожалуста Priorly List код на нтв и другие ато у меня один ключ на радугу. XRuslen