Дата: Четвер, 22.12.2011, 15:07 | Повідомлення # 106
Адміністратор
Країна:
Статус:
Цитатаeredivisie
дуже добре пояснення за мотор, оцінка 9 балів з 10.
але як можете то дайте відповідь на це моє запитання.
Яка максимальня вага навантаження в кг. на такий кронштейн,тобто стандартний що в більшості міст Ураїни ставиться.?
Бо я хочу до своєї вже встановленої антени добавити мотор і хочу подивитись чи витримає кронштей цю нагрузку,хто може то підскажіть відповідь на запитання вище.
добре,то є звичайна тарілка 80 см. з 3 головками і мотор,що має вагу 3.5 кг. Що може хто сказати про це? можливо чи ризиковано... кронштейн прикріплений до стіни.
Дуже вдячний.
Дана конструкція кронштейна для поворотної ( на моторі) системи слабувата.
Кріплення Вашого кронштейна необхідно підсилити по принципу ось такого кронштейна:
Дата: Середа, 28.03.2012, 19:52 | Повідомлення # 109
новачок
Країна:
Статус:
В мене така проблема,по екрану плавають полоси і відбувається збій кольорів. З чим це може бути пов*язане. Якість сигналу с супутників 80-85%,ресівер Q-SAT,підключений до телевізора через скарт.
Дата: Середа, 28.03.2012, 21:02 | Повідомлення # 110
Адміністратор
Країна:
Статус:
Більше всього проблема в телевізорі. Подібних проблем на ресиверах я ще не спостерігав. Перевірка проста - підключити ресивер до завідомо-робочого телевізора.
Дата: Понеділок, 09.06.2014, 22:07 | Повідомлення # 114
Адміністратор
Країна:
Статус:
Наскільки мені відомо, що на антені 0.9м в мультифіді нормально налаштовуються супутники +/- 10° від позиції супутника на центральному конверторі . Хоча на антену діаметром 1.2м можна спробувати. На фото бачив, що налаштовують і на + 24°.
Дата: Неділя, 26.10.2014, 07:21 | Повідомлення # 115
новачок
Країна:
Статус:
В чому може бути проблема? Проблема з супутником ABS1. До конвертора підключено 4 тюнери. На всіх них одночасно дивитись 75 градус не виходить. Наприклад, є тюнери 1, 2, 3 і 4. На 1 і 2 тюнерах можна дивитись ABS1 одночасно. Так само і з 3 та 4 тюнерами. Якшо на 1(2) тюнері увімкнено якийсь канал з 75 градусу і в цей час увімкнути 75 градус на 3(4) тюнері - то на 1(2) зникає картинка(пише "Нема сигналу"). І сигнал на 1(2) тюнері з'являється одразу після перемикання 3(4) з АBS1 на якийсь інший супутник.
Дата: Вівторок, 28.10.2014, 05:37 | Повідомлення # 119
новачок
Країна:
Статус:
ну от і мені здається шо проблема в конверторі Налаштування виставляв абсолютно однакові Тюнери міняв місцями - все одно зникав сигнал в одних і тих же кімнатах, який би тюнер там не поставив. Просто думав, може хтось вже мав справу з такою ситуацією.