FORUM TV-SATП`ятниця
18.10.2024, 08:01

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Телебачення "Інтерактивне TV" від Укртелекому
RATVODДата: Четвер, 10.03.2016, 07:29 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28470
Статус: Оффлайн
Телебачення " Інтерактивне TV "

від Укртелекому






RATVODДата: Четвер, 10.03.2016, 07:36 | Повідомлення # 2
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28470
Статус: Оффлайн
Інтерактивне TV

Відкрийте яскравий світ телебачення з Інтерактивним TV!

Насолоджуйтесь яскравим зображенням завдяки високій цифровій та HD-якості та надзвичайною зручністю керування!

Увага, з 01.02.2016 вартість тарифних планів «Стартовий» 49 грн/міс., «Оптимальний» 89 грн/міс.






RATVODДата: Четвер, 10.03.2016, 08:40 | Повідомлення # 3
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28470
Статус: Оффлайн
Телеканали








RATVODДата: Четвер, 10.03.2016, 08:50 | Повідомлення # 4
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28470
Статус: Оффлайн
Телеканали

Продовження











RATVODДата: Четвер, 10.03.2016, 08:55 | Повідомлення # 5
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28470
Статус: Оффлайн
Обладнання та налаштування


Для отримання послуги «Інтерактивне TV» Ви можете придбати TV-приставку (абонентський пристрій) у власність за спеціальними умовами лише за 1 грн.




До комплекту обладнання TV-приставки входить:

TV-приставка
Пульт дистанційного управління програмований
Елемент живлення АА (2 шт.)
Зовнішній блок живлення
Кабель телевізійний 3хRCA (тюльпан)



Інструкція користувача


Для підключення TV-приставки здійсніть такі кроки:

1. Підключіть TV-приставку до телевізора, використовуючи RCA-кабель (кабель, який входить до комплекту) або кабель HDMI * (який можна придбати окремо).

2. Підключіть TV-приставку до Ethernet порта LAN роутера або модема, використовуючи Ethernet-кабель.

3. Увімкніть живлення телевізора та ТV-приставки.

4. Увімкніть TV-приставку за допомогою пульта і слідуйте за підказками на екрані телевізора.

Переконайтеся, що роутер або модем підключений до мережі Інтернету та налаштований.

* кабель HDMI обов’язковий для отримання зображення HD якості

Інструкція з підключення

Додаткове обладнання


За необхідності, в центрах обслуговування абонентів, Ви можете придбати додаткове обладнання, та Wi-Fi адаптер для користування послугою «Інтерактивне TV», або скористатися власним Wi-Fi адаптером з переліку рекомендованих моделей:



1 У випадку дострокового припинення терміну дії угоди, абоненту необхідно сплатити ПАТ «Укртелеком» різницю вартості абонентського пристрою, відповідно до спеціальних умов угоди.

2 У вартість враховані матеріали: Ethernet-кабель до 5 метрів та два конектори RJ45.

3 Якщо після прибуття працівника ПАТ «Укртелеком» до абонента буде з'ясовано, що для організації підключення необхідно виконання додаткових робіт та матеріали, працівник, попереджає абонента та за згодою останнього складає акт на виконання робіт. По завершенню робіт у двох примірниках підписується акт виконаних робіт з вказанням виду робіт, використаних матеріалів та вартості.
Плата за виконані роботи та матеріал буде відображена в щомісячному рахунку за телекомунікаційні послуги.


Послуга «Інтерактивне TV» надається ТОВ «Діджітал Скрінз» (ТМ “OLL TV”) за підтримки ПАТ «Укртелеком».

RATVODДата: Четвер, 10.03.2016, 09:20 | Повідомлення # 6
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28470
Статус: Оффлайн
Інтерактивне TV100 каналів за 39 грн







1 Під вартістю 39 грн розуміється розмір абонентної плати за умови підключення у період з 01.04.2015 до 31.03.2016 (включно) до тарифного плану «Оптимальний» на спеціальних умовах за 39 грн/міс. протягом перших 3 місяців з дати підключення.
Після закінчення дії акційних умов абонентна плата тарифного плану «Оптимальний» становитиме: до 31.01.2016 -79 грн., з 01.02.2016 – 89 грн.

Детальніше про умови підключення тарифного плану «Оптимальний» на акційних умовах читайте тут.

2 ТОВ «Діджітал Скрінз» залишає за собою право змінювати кількість та/або перелік каналів. Вартість вказана за місяць з урахуванням ПДВ.

Увага, з 01.02.2016 вартість тарифних планів «Стартовий» 49 грн/міс., «Оптимальний» 89 грн/міс.

Географія послуги «Інтерактивне ТV», деталі та умови акції – на сайті ukrtelecom.ua або за телефоном 0 800 506 800 (дзвінки безкоштовні в межах України з номерів українських операторів).

Послуги надаються ТОВ «Діджітал Скрінз» (ТМ OLL TV) за підтримки ПАТ «Укртелеком».

Заявка на підключення



RATVODДата: Четвер, 10.03.2016, 09:42 | Повідомлення # 7
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28470
Статус: Оффлайн
70 тисяч українців вже користуються

«Інтерактивним TV» від Укртелекому




Взимку до інноваційної послуги щодня в середньому підключався майже 160 абонентів

Українці все частіше вибирають «Інтерактивне TV» від Укртелекому. За цю зиму база користувачів послуги зросла майже на 14 тисяч. В результаті за станом на початок березня їх кількість досягла 70 тисяч. Найбільше абонентів «Інтерактивного TV» серед жителів Київської, Дніпропетровської, Харківської, Запорізької, Львівської та Вінницької областей.

Найпопулярніший пакет - «Оптимальний», який гармонійно поєднує в собі чудовий контент та інтерактивні можливості. Пакет включає в себе більше 100 популярних національних і зарубіжних телеканалів, доступ до кінозалу, всі жанри відео контенту - більше 10 000 фільмів, серіалів і шоу. Постійно оновлюється асортимент телеканалів і фільмів, в тому числі і в HD якості, додаються нові розділи і багато іншого.

Для абонентів послуга має відчутні переваги, адже клієнти «Інтерактивного TV» отримують можливість самостійно управляти своїм телевізором: телепрограми вже розподілені за категоріями (новини, сімейні, спортивні, розважальні і т.д.), у відеотеці працює зручний пошук. Користувачі можуть ставити телепрограми на паузу (до 10 хв), перезапускати передачі прямого ефіру на початок або переглядати їх в запису в зручний час.

Нагадаємо, що послуга «Інтерактивне TV» доступна для користувачів фіксованої телефонії та інтернету.

До кінця березня діє акційна пропозиція підключення цього сервісу - всього за 39 грн / міс. клієнт отримує доступ до понад 100 каналам, 10 000 фільмів, серіалів, шоу, а також можливість відчути переваги інтерактивних функцій.

Ознайомитися з повним переліком телеканалів в рамках «Інтерактивного TV» можна на сайті.

Вартість підключення послуги «Інтерактивне TV» - всього 1,2 грн. Крім доступу до мережі Інтернет також необхідна TV-приставка, спеціальна ціна якої - 1 грн. Оформити підключення послуги за акційними умовами можна у відділеннях продажу послуг та обслуговування абонентів Укртелекому.

Детальну інформацію про послуги та акційних умовах їх підключення можна дізнатися на корпоративному сайті Укртелекому або в Контакт-центрі за телефоном 0800506800 (безкоштовно в межах країни з номерів українських операторів).

Укртелеком надає «Інтерактивне TV» спільно з «OLL.TV» (сервіс цифрового телебачення компанії «Діджитал Скрінз») на партнерській основі.

09.03.2016

RATVODДата: Середа, 08.02.2017, 18:59 | Повідомлення # 8
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28470
Статус: Оффлайн
В Україні запустили

корейський телеканал KBS World




В Україні тепер можна дивитися програми
південнокорейської громадської телерадіокомпанії.


Холдинг «Медіа Група Україна» запускає мовлення південнокорейського каналу KBS World в пакеті сервісу інтерактивного телебачення OLL.TV. Про це Mediasat стало відомо в ході прес-конференції, присвяченій запуску каналу в Україні.

«Мета запуску - познайомити українського глядача з корейською культурою і традиціями, унікальним контентом, надати додаткову можливість вивчати мову».

KBS World разом з каналами France 24, Deutsche Welle та іншими доступний користувачам відеосервісу OLL.TV в пакеті «Ефір».



Нагадаємо, в листопаді минулого року Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення включила KBS World до списку адаптованих іноземних телеканалів.

Мовлення каналу здійснюється на корейській мові, без адаптації на російську або українську мови. Субтитри: англійські (80% передач), китайські (4,3 години в день), також є японські, іспанські, індонезійські, малайські. В ефірі - інформаційні програми, передачі про бізнес і фільми.

Чи Янг Гу, Посол Республіки Корея в Україні, впевнений, що партнерство з українським ринком буде успішним і сприятливим для культурного обміну. «Мені приємно бачити, що в Україні цікавляться корейською культурою, вона затребувана».

Юрій Артеменко, Голова Нацради, відзначив заслуги в налагодженні партнерства з боку пана Лі Янг Гу, який за 10 місяців на посаді посла в Україні зробив дуже багато, і Євгенія Лященко, директора «Медіа Групи Україна». Пан Артеменко розповів, що сторони планують розширювати співпрацю, співробітники медіа групи були запрошені в Корею на стажування. «Коли ми будемо підводити підсумки роботи Нацради, одним з головних досягнень я назву те, що ми відкрили Корею. Багато говорили про цю співпрацю на Kiev Media Week, в цьому році, упевнений, будемо говорити ще більше. Ми вже ведемо переговори з Китаєм, там дуже великий ринок і продаж навіть одного українського формату може стати прибутковим. У лютому ми їдемо в Індію, вивчати місцевий ринок. Там практично в кожному великому місті є своя студія, є з ким працювати »
.

Євген Лященко, директор «Медіа Групи Україна», стверджує, що запуск телеканалу KBS World можна назвати як промо проектом, так і комерційним, медіа холдинг переслідував обидві мети. Поки телеканал здійснює мовлення на партнерських засадах. «Ми розглядаємо можливість озвучити канал українською мовою, складність в тому, щоб знайти фахівців, які володіють досконало і українською, і корейською. Можливо, будемо залучати студентів філологічних факультетів».

Пилип Іллєнко, Глава Держкіно, з оптимізмом дивиться на співпрацю України і Кореї в сфері кінематографа. «Теми і сюжети знайдуться», - упевнений він.

- 08 лютого, 2017

Редакція


RATVODДата: Вівторок, 16.10.2018, 19:43 | Повідомлення # 9
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28470
Статус: Оффлайн
Кількість підключень до послуг «Інтерактивне TV»

в Україні зросла на третину




За підсумками вересня 2018 року кількість підключень до послуги «Інтерактивне TV»
у цілому по Україні зросло на 35% у порівнянні із середньостатистичними показниками останніх 4 місяців


Після відключення аналогового ТБ по всій території України попит на «Інтерактивне ТV» від Укртелекому в регіонах стрімко зростає. Найбільша динаміка нових абонентів інтерактивного телебачення Укртелекому зафіксована у Миколаївській (56,2%), Херсонській (50%), Київській (48,4%) та Житомирській (47,6%) областях.

Як і раніше, найбільшою популярністю користується акційна пропозиція - пакет «Сімейний», обравши який, споживачі отримують доступ до понад 100 телевізійних каналів всього за 49 гривень на місяць. Разом з тим, Укртелеком надає користувачам великий вибір серед низки пакетів, застосовуючи гнучку схему спеціальних пропозицій та акцій.

Нагадаємо, що інтерактивне телебачення від Укртелекому - це комфортний перегляд та безліч зручних функцій. Глядачам «Інтерактивного TV» надана можливість самостійно керувати переглядом контенту не лише на телевізорі, а й ноутбуках, планшетах, смартфонах.

Сучасні технології дозволяють призупиняти трансляції телепрограм до 10 хвилин. А за допомогою функції «Перезапуск» можна перезапустити передачі прямого ефіру, або передивитися їх у записі в зручний час. Крім того, послуга «Інтерактивне ТV» дозволяє одночасно дивитися різні передачі, на окремому гаджеті – телевізорі, комп’ютері, планшеті.

10.10.2018



  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024