Дата: Четвер, 27.02.2014, 01:35 | Повідомлення # 166
новачок
Країна:
Статус:
Доброго вечора, народ поділіться фотками Євромайдану в період штурму (18-19.02) є деякі задуми. бажано з верхніх точок, із тих де видно обидві сторони конфлікту. Є задуми щодо плакату по вшануванню жертв.
Дата: Понеділок, 03.03.2014, 12:29 | Повідомлення # 169
Адміністратор
Країна:
Статус:
Після перегляду прес-конференції, а по-простому циркової вистави нашого колишнього, соромно сказати, голови держави, емоції мої зашкалювали !!!
Чергова доза мого гніву вилилась в такі рядки!!!
Наш Екс-президенте, ти став одурівший, Ломаєш ти ручку, немов озвірівший, Очима ти кліпаєш, мов мишенятко, Насправді ж вселилось у тебе звірятко.
Ти брешеш і навіть не червонієш, Від брехнів своїх, зараз зовсім зомлієш, Забув ти про те, хто ти є і ким був, Та тільки народ твій цього не забув.
Кричиш із трибуни, що ти легітимний Насправді ж усім ти в країні противний, З огидою люди вдивляються в очі, Хлопчачі, дідусеві, навіть дівочі.
І дивимось разом на тебе з питанням, Невже ти не скажеш: «Давай, до свиданья!», А мають буть вчинки, властиві мужчині, Ти ж клявся на вірність своїй Батьківщині.
Так жаль, що ми стільки сліпими ходили, Що ми ще раніше цього не зробили, Залишив руїну і горе в країні, Немає прощення тобі в Україні.
Нехай тобі сняться заплакані очі, І світлі обличчя в курчавім волоссі, Ті очі, що прагнули волі й життя, Що в небо злетіли тепер в небуття.
В крові твої руки і морда проклята Чекає на тебе лише доля ката!!!
Важкі травми голови і шийного відділу хребта спричинили кому, до тями Наконечний так і не прийшов. Іван Наконечний
Офіцер щодня був присутній на Майдані від часу жорстокого розгону студентів 30 листопада 2013 року. На прохання родичів берегти себе він щоразу відповідав, що "давав військову присягу захищати свій народ".
Іван Наконечний – 101-й боєць, який приєднався до "Небесної сотні".
6 березня міністерство охорони здоров’я повідомило, що кількість загиблих у сутичках у центрі Києва з 30 листопада 2013 року досягла 100 осіб.
Відомство не уточнило, скільки загиблих із боку активістів, а скільки – з боку силовиків (за останніми офіційними даними останніх було 16 осіб).
Починаючи з 10 ранку 18 лютого, з місця "загострення сутичок" у центрі міста Києва до бригад екстреної медичної допомоги та закладів охорони здоров’я Києва по медичну допомогу звернулося 1075 постраждалих, 698 із них було госпіталізовано.