FORUM TV-SATЧетвер
29.01.2026, 02:37

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Модератор форуму: Taras_1958  
УКРАЇНА — Єдина, Могутня, Непереможна, Велика Родина ! 1ч.
RATVODДата: Середа, 05.03.2014, 11:56 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
Статус: Оффлайн
УКРАЇНА — Єдина,

Могутня, Непереможна, Велика Родина !

Номери телефонів:

Офіційні державні канали для отримання інформації

Інформація про рух транспорту
та роботи інфраструктурної галузі

RATVODДата: Неділя, 10.04.2022, 08:09 | Повідомлення # 946
Адміністратор

Країна:
Taras_1958Дата: Неділя, 10.04.2022, 21:35 | Повідомлення # 947
Супер Модератор

Країна:
На добраніч, друзі !

Думайте позитивно і змінюйте своє життя на краще !

RATVODДата: Понеділок, 11.04.2022, 06:46 | Повідомлення # 948
Адміністратор

Країна:
Зворушливий вчинок: Миколенко після матчу АПЛ

отримав лист від стюарда з грошима для українців

Працівник стадіону "Гудісон Парк" не залишився байдужим до українського горя.

Український захисник "Евертона" Віталій Миколенко після матчу 32-го туру англійської Прем'єр-ліги (АПЛ) проти "Манчестер Юнайтед" отримав незвичайний лист від стюарда на ім'я Томмі.

Про це футболіст збірної України розповів на своїй сторінці в Instagram. Чоловік написав у листі "Слава Україні" та додав до нього 20 фунтів стерлінгів, які попросив Віталія передати людям з України.

Як бачимо, навіть звичайні англійці намагаються підтримати український народ в його відчайдушній боротьбі з російською агресією.

"Сьогодні після гри я отримав лист від стюарда Томмі, який запав мені в душу, і в мене не було слів, коли я його відкрив. Я сподіваюсь, Томмі на мене не образиться за цей пост. Хочу ще раз подякувати цьому чоловіку з великим серцем, який намагається допомогти моїй рідній країні та всім людям, які небайдужі", - написав Миколенко в Instagram, показавши фото листа з грошима.

"Іриски" несподівано перемогли "Манчестер Юнайтед" з рахунком 1:0. Миколенко вийшов у стартовому складі та зіграв весь матч. Українець був одним з найкращих на полі в складі обох команд.

Читайте також: "Шахтар" вийшов на благодійний матч у футболках із назвами міст-героїв України замість прізвищ

09.04.2022

RATVODДата: Понеділок, 11.04.2022, 08:49 | Повідомлення # 949
Адміністратор

Країна:
RATVODДата: Понеділок, 11.04.2022, 10:16 | Повідомлення # 950
Адміністратор

Країна:
RATVODДата: Понеділок, 11.04.2022, 13:33 | Повідомлення # 951
Адміністратор

Країна:
Трохи з історїї України та расєї

Виступає в посол України:
- Я хочу розпочати свою промову з екскурсу в історію. Давним-давно брати Кий, Щек і Хорив, і також сестра їх Либідь вирішили спорудити град і назвати його Києвом. Ну як вирішили, почали зводити. А справа була влітку, було жарко і всім дуже хотілося пити. Тоді Кий ударив рукою по каменю і забило джерело. Брати і сестра напилися, а Кий скинув одяг і пішов купатися в Дніпро. Коли він вийшов із води, одягу не було. Скоріш за все, його вкрали росіяни!

Схоплюється представник Росії:
- Брехня! На той час не було там ніяких росіян!!!

Посол України:
- О! Ось саме з цього я й хотів розпочати свою промову. Всім гарного настрою! Разом ми сила та подолаємо нелюдів!

RATVODДата: Понеділок, 11.04.2022, 21:20 | Повідомлення # 952
Адміністратор

Країна:
RATVODДата: Вівторок, 12.04.2022, 07:41 | Повідомлення # 953
Адміністратор

Країна:
Taras_1958Дата: Вівторок, 12.04.2022, 09:24 | Повідомлення # 954
Супер Модератор

Країна:

Я вам цей борг ніколи не залишу.
Ви й так уже, як прокляті, в боргах.
Віддайте мені дощ. Віддайте мені тишу.
Віддайте мені ліс і річечку в лугах.

Віддайте мені сад і зірку вечорову,
і в полі сіяча, і вдячну щедрість нив.
Віддайте мені все. Віддайте мені мову,
якою мій народ мене благословив.

ЛІНА КОСТЕНКО
RATVODДата: Вівторок, 12.04.2022, 12:29 | Повідомлення # 955
Адміністратор

Країна:
"Нічого не обговорюйте у спільнотах": Кім розповів,

як окупанти черпають інформацію про нові цілі в Україні

Кім закликав українців нічого не обговорювати у Мережі.

Окупанти зараз активно "вкидають" різні провокаційні повідомлення в Мережу, щоб викликати реакцію суспільства, з якої вони й черпають інформацію для подальших атак. Тому українців закликають менше писати та обговорювати події в Мережі.

Про це заявив голова Миколаївської обладміністрації Віталій Кім у відеозверненні 12 квітня.

"Розганяють у Мережі якісь наші координати, наших військових, військ, купа точок. Як це працює? Скинули, а далі дивляться, як люди у Мережі обговорюють: "Та, ні. Там нікого немає", "Та я до магазину ходжу, які там військові" і знімають інформацію. Це перше", - сказав він.

Кім також зауважив, що вже минула критична точка і люди втомили від потоку інформації. Відповідно, громадяни починають читати інформацію не з офіційних джерел.

"Тобто, ми читаємо орківські спільноти, окри читають наші. Тобто, цим військові користуються. Вони надсилають нам, щоб ми були зайняті, а ті читають. Ну ті заглиблюються, що вони тут мудаки й загарбники і розуміють своїм мозком", - зазначив Кім.

Наприкінець голова Миколаївської ОВА додав: "Ще зараз у місті будуть відбуватися роботи із безпеки. Не треба це обговорювати. Це ми для нас робимо, не для них. Вони зараз можуть черпати інформацію з наших спільнот, що ми обговорюємо. Тому, бережіть спокій, не треба нічого обговорювати, ми рухаємося за планом".

Читайте також: Кім повідомив, за якої умови Путін може піти на підписання мирної угоди з Україною

Віталій Кім

12.04.2022

RATVODДата: Вівторок, 12.04.2022, 21:09 | Повідомлення # 956
Адміністратор

Країна:
Taras_1958Дата: Вівторок, 12.04.2022, 21:55 | Повідомлення # 957
Супер Модератор

Країна:
Служба безпеки України

Ти можеш бути проросійським політиком і роками працювати на державу-агресора. Ти можеш ховатися від правосуддя останнім часом. Можеш навіть одягнути українську військову форму для маскування… Але чи допоможе тобі це втекти від покарання? Аж ніяк! Кайдани чекають на тебе. І на таких же зрадників України, як ти!

Проросійські запроданці та агенти спецслужб рф, запам’ятайте – у ваших злочинів немає жодного строку давності. Та схованок, де б ми вас не знайшли!

«Дякую усім співробітникам СБУ, зокрема, слідчим і контррозвідникам української спецслужби, які, виконуючи доручення Президента України Володимира Зеленського, довели свій професіоналізм і провели цю блискавичну та небезпечну багаторівневу спецоперацію із затримання поки що народного депутата Медведчука. Жоден зрадник не уникне покарання і буде відповідати за Законом України. За всією строгістю, за всі злочини сьогодення, до яких призвели його особисті дії в тому числі», - зазначив Голова СБУ Іван Баканов.

Президент України запропонував обміняти Медведчука на наших хлопців і дівчат, що перебувають у російському полоні!

"Він ховався 48 днів. І ось нарешті вирішив спробувати втекти за межі нашої держави. Що ж, для цього «космонавта» – у поганому сенсі слова – не спрацювало знамените «Поехали!»!

Вважаю особливо цинічним з його боку використання військового камуфляжу. Намагався так замаскуватись. Ось такий «вояка». Ось такий «патріот». Що ж, якщо Медведчук сам обрав для себе військову форму, він підпадає під правила воєнного часу.

Пропоную РФ обміняти цього вашого хлопця на наших хлопців і дівчат у російському полоні"
.
RATVODДата: Середа, 13.04.2022, 07:45 | Повідомлення # 958
Адміністратор

Країна:
RATVODДата: Середа, 13.04.2022, 09:50 | Повідомлення # 959
Адміністратор

Країна:
Не вірив, що вижив: військовий кілька днів

з кулею в серці йшов до своїх, а тепер успішно прооперований

Володі завтра виповнюється 21.

Кулю з серця військового Володимира Гордієнка дістали лікарі столичної лікарні "Феофанія". Набій 5.45 прошив машину, а його сталевий сердечник пробив грудну клітку бійця і долетів до серця. Коли починали надризиковану операцію, лікарі мали одразу кілька планів порятунку. Цивільні хірурги робили це вперше в житті.

Про це йдеться в ТСН.

Володимиру лише 20, але з початком повномасштабного вторгнення він пішов на війну добровольцем. На Київщині з двома побратимами заїхали до села, де стояли росіяни, потрапили в полон. Через 9 годин допитів їм сказали сісти до авто, на якому бійці приїхали, наказали рушити і відкрили вогонь автоматними чергами. «Один загинув, один врятувався, і я врятувався теж, в машині залишився мій брат, 26 років йому було», - розповідає Володимир.

Володя каже, що встиг відповзти від авто. Через мить його разом з тілом двоюрідного брата розстріляли з гранатомета, а він не одразу зрозумів, що поранений. «Те, що пневмоторакс, вже зрозумів після марш-кидка до лісу, я зупинився і почав харкати кров'ю», - розповідає він.

Читайте також: Волонтери допомагають прибирати Ірпінь і Бучу: в містах з’являються кладовища спалених авто і техніки

Це трапилося 3 березня, ще дві доби він рухався лісом у напрямку Житомирщини. «5 числа я вийшов в село у Житомирській області, в Нову Гуту, звідти місцеві мене евакуювали до Малинської лікарні», - додає боєць.

Звідти до Житомирської обласної, а потім до лікарні "Феофанія". Лише тут Володі зробили КТ і не повірили, що це таке можливо. Куля 5.45 прошила машину, а її сталевий сердечник поцілив в тіло Володі. «Увійшов зі сторони спини зліва від хребта, зламав 12-те ребро, викликав забій селезінки між діафрагмою і серцем, зайшов прямо в серце», - констатують лікарі.

Сердечник від кулі застряг в м'язі задньої стінки серця, але воно продовжувало скорочуватися. «Він міг в будь-який момент провалитися в серце, викликати крововилив довкола серця і це б спричинило зупинку серця», - пояснює кардіолог.

«Ми - цивільні лікарі, не зустрічаємося з пораненнями, мали точну діагностику, але яка буде операція - це рішення приймали тільки під час операції, і поки не дістали кулю, всі були напружені», - розказують лікарі.

Та операція минає без ускладнень. На операційному столі опісля маніпуляцій серце Володимира рухається, качає кров. Ділянку, куди пройшла куля, стабілізували. На серці, що пульсує, хірурги роблять ювелірні надрізи. «У пацієнта залишилось півтора міліметра до порожнини серця», - розповідають лікарі.

Операція минула настільки вдало, що вже наступного дня Володя став на ноги. «Я кілька днів не вірив, що живий», - каже хлопчина.

Володі завтра виповнюється 21. На день народження він хоче лише єдиний подарунок, щоб його ще один двоюрідний брат, що захищає Маріуполь, вийшов на зв'язок, сказав що живий - останній раз розмовляв із ним 5 квітня. У Володі війна вже забрала одного брата. Але він точно знає, що наші помстилися росіянам. Ті, хто, брали їх в полон, згоріли під Києвом разом із технікою.

На 4-йдень операції Володя пакує наплічник. Робить фото зі всіма своїми рятівниками. Вони кажуть, що на згадку у Володимира ще залишиться рубець на серці. Але після того, як усе заживе, воно працюватиме, як нове.

Читайте також: Дівчинка Катя з Ворзеля, яка прикрила своїм тілом братика від куль ворога, вже одужує і готується до виписки

12.04.2022

RATVODДата: Середа, 13.04.2022, 10:02 | Повідомлення # 960
Адміністратор

Країна:
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2026