| FORUM TV-SAT | Четвер 29.01.2026, 17:39
Вітаю Вас Гість | RSS |
|
 |
|
| |
|
|
|
|
УКРАЇНА — Єдина, Могутня, Непереможна, Велика Родина ! 1ч.
| |
| RATVOD | Дата: Середа, 05.03.2014, 11:56 | Повідомлення # 1 |
Адміністратор
Країна:
Статус: 
| УКРАЇНА — Єдина,Могутня, Непереможна, Велика Родина ! Номери телефонів:
Офіційні державні канали для отримання інформації
Інформація про рух транспорту та роботи інфраструктурної галузі

|
|
|
|
| RATVOD | Дата: П`ятниця, 15.04.2022, 12:14 | Повідомлення # 976 |
Адміністратор
Країна:
Статус: 
| Понад 1000 одиниць російської зброї
вже воює чи скоро буде воювати на боці України
|
|
|
|
| RATVOD | Дата: П`ятниця, 15.04.2022, 19:34 | Повідомлення # 977 |
Адміністратор
Країна:
Статус: 
|
|
|
|
|
| RATVOD | Дата: Субота, 16.04.2022, 07:40 | Повідомлення # 978 |
Адміністратор
Країна:
Статус: 
|
|
|
|
|
| RATVOD | Дата: Субота, 16.04.2022, 08:54 | Повідомлення # 979 |
Адміністратор
Країна:
Статус: 
|
|
|
|
|
| Taras_1958 | Дата: Субота, 16.04.2022, 10:35 | Повідомлення # 980 |
|
Супер Модератор
Країна:
Статус: 
| 
Ми переможемо. Все Буде Украіна!!!
|
|
|
|
| Taras_1958 | Дата: Субота, 16.04.2022, 20:49 | Повідомлення # 981 |
|
Супер Модератор
Країна:
Статус: 
| Все, Буде Украіна !!!
|
|
|
|
| RATVOD | Дата: Субота, 16.04.2022, 21:53 | Повідомлення # 982 |
Адміністратор
Країна:
Статус: 
|
|
|
|
|
| Taras_1958 | Дата: Неділя, 17.04.2022, 09:21 | Повідомлення # 983 |
|
Супер Модератор
Країна:
Статус: 
|  Мирного неба Вам всім, Божого благословіння, Гарного Вам настрою! Доброго ранку!
|
|
|
|
| RATVOD | Дата: Неділя, 17.04.2022, 10:11 | Повідомлення # 984 |
Адміністратор
Країна:
Статус: 
| Символ сили українців - кухонна шафа з керамічним півнем
з окупованої Бородянки - тепер стала музейним експонатом

Шафа з дозволу власника була ретельно демонтована, щоб зберегти кожну деталь, аж до шурупів, на яких вона була встановлена до стіни.

Тепер її розмістять у Національному музеї Революції Гідності
|
|
|
|
| RATVOD | Дата: Неділя, 17.04.2022, 10:25 | Повідомлення # 985 |
Адміністратор
Країна:
Статус: 
|
|
|
|
|
| Taras_1958 | Дата: Неділя, 17.04.2022, 13:12 | Повідомлення # 986 |
|
Супер Модератор
Країна:
Статус: 
| «Нептун» і корабель, що потонув, з літерою Z:
радянський мультфільм передбачив знищення «Москви»

Союзмультфільм у паніці видаляє пророчий мультик 1973 року
У радянському мультфільмі «Скарби кораблів, що затонули», знайшли передбачення знищення українськими ракетами «Нептун» російського крейсера «Москва».
Герої мультфільму подорожують на підводному човні «Нептун» і натикаються на корабель, що затонув, з літерою Z, яку називають «фашистською».
Річ у тім, що в мультиплікаційній картині знайшли чимало фатальних збігів. За сюжетом стрічки, троє дітей з піонерського табору шукали в морі затонулий корабель із золотом, аби допомогти хлопчику на ім'я Мвамба і дітям з його країни. На пошук діти вирушили на підводному кораблі під назвою "Нептун".
На ньому вони відшукали затонулий корабель, на судні якого був напис "Z 29": "Все зрозуміло, це фашистський есмінець. Фашистські есмінці позначали літерою Z", - каже хлопчик у мультику.
За сюжетом з корабля випливла торпеда, яку діти здали на металобрухт, а на виручені гроші купили подарунки для Мвамби та дітей його країни.
Зазначимо, що "Союзмультфільм" у паніці вже активно почав видаляти цей мультфільм з Інтернету.
Ці збіги приголомшили користувачів Мережі: "Який пророчий мультфільм, затонулий рашистський корабель... ", "Сімпсони зі своїми пророцтвами нервово курять осторонь", "Збіг? Не думаю", "А "Москву" підірвали ракети "Нептун", - пишуть юзери.
17.04.2022
|
|
|
|
| Taras_1958 | Дата: Неділя, 17.04.2022, 16:45 | Повідомлення # 987 |
|
Супер Модератор
Країна:
Статус: 
|
"Ти знаєш, Таню, - відкрився мені Вілкул, - коли це почалося, я звонив друзям і говорив одне: бандерівці були праві....Таки "армія, мова, віра" - це найважливіше. Якби ми пішли цим шляхом 20 років тому у Рашки не було би ідеологічноі підстави лізти в Украіну"... Хто би міг уявити, що такі політичні вороги я ми, колись будемо разом говорити на світоглядні теми душа-в-душу. А ще пліч-о-пліч планували полювання на танки... Не могли розлучитися, години три, до ночі все говорили і планували. А як інакше, якщо Вілкул відіграв головну роль в обороні Кривого рогу, він фактично орнінізував і командував обороною, закрив оркам ворота на Запоріжжя. Я, до речі, завжди знала, що чоловіки Сходу - справжні, з хребтом, Воіни!"
Тетяна Чорновол
|
|
|
|
| RATVOD | Дата: Неділя, 17.04.2022, 20:22 | Повідомлення # 988 |
Адміністратор
Країна:
Статус: 
|
|
|
|
|
| RATVOD | Дата: Неділя, 17.04.2022, 21:12 | Повідомлення # 989 |
Адміністратор
Країна:
Статус: 
| Варила картоплю, носила воду: в Бородянці жінка
допомогла вижити заблокованим у завалах людям

Жителька міста Бородянка, що на Київщині, врятувала вісьмох людей.
Вона випадково виявила їх під завалами будинку, зруйнованого внаслідок ракетного удару Росії.
Джерело: Укрінформ
Пані Тетяна носила постраждалим воду та їжу й таким чином допомогла їм вижити. Жінка розповіла, що їй допомогла одна з місцевих дворових собак.
«Якось ідемо з Машкою повз зруйновний під’їзд. Я йду прямо, а вона чомусь завернула до під’їзду. Я її гукаю до себе, а вона ніби кличе мене за собою. Заходимо у коридор і чую голоси. Люди у квартирі виявилися заблокованими, тільки була невелика дірка, через яку можна було спілкуватися і щось передати», – розповіла жителька Бородянки.
Згодом вона виявила у будинку інших людей – загалом вісьмох. Пані Тетяна протягом чотирьох днів годувала людей, які опинилися в пастці після обстрілу.
«Воду носила з криниці, з харчів дещо було. Варила картоплю, шкварки, помідори приносила. Одного разу хліб зі сміттєвого контейнера діставала, бо під кінець окупації зовсім вже не стало чого їсти», – додала жінка.
Після відступу росіян рятувальники визволили мимовільних заручників з-під завалів.
17.04.2022
|
|
|
|
| RATVOD | Дата: Понеділок, 18.04.2022, 08:10 | Повідомлення # 990 |
Адміністратор
Країна:
Статус: 
|
|
|