Дата: Четвер, 21.07.2022, 15:47 | Повідомлення # 71
Супер Модератор
Країна:
Статус:
Просили у ЛЮТОМУ - "Закрийте нам небо !!!" Весь світ дивувався - " Навіщо то треба...? расэя не вдарить , вона лиш лякає , Вона навіть зброї такої не має..."
У БЕРЕЗНІ - "Допоможіть!!!" ми кричали... Ви сумно дивились і очі ховали, - "Навіщо так голосно, трохи тихіше Розмова з дияволом нам важливіша "
У КВІТНІ матуся хоронить дитину... Ви "мужньо" приїхали в нашу країну, Знов з сумом дивились і щось обіцяли. Тим часом батьків своїх, діти ховали.
У ТРАВНІ летять до нас сотні "привітів" Такого ТЕРОРУ не бачили в світі !!! Ви радите нам - "Краще землю віддайте… Та й хлопців з полону самі визволяйте."
У ЧЕРВНІ кричати не мали ми сили... І вже самостійно багато зробили ! Відбили кордони, зібрали на зброю, І ваше ми небо закрили СОБОЮ !!!
Тепер у сльозах зустрічаємо ЛИПЕНЬ... і до попелищ несемо свої квіти. Ми мужньо стояли і далі так буде ! Та в "спину удари" ніхто не забуде !!!
Дата: Четвер, 21.07.2022, 21:00 | Повідомлення # 74
Адміністратор
Країна:
Статус:
"П'ята ранку, було темно, було тихо, як в раю, Ти прийшов на нашу землю, щоб знайти тут смерть свою. А ти думав, сучий сину, чадо чорної пітьми, Що тебе із хлібом-сіллю будем зустрічати ми?
Ні, тебе зустріне куля! Моя куля у бою, Щоб роки тобі зозуля не кувала у гаю. Ти прийшов, як злодій, підло і підступно, І тому я уб'ю тебе, як світло убива завжди пітьму.
Я уб'ю тебе, мій враже, за Житомир, Київ, Львів, І ніхто мені не скаже, що людину я убив! Бо ти зовсім не людина, син двоглавого орла, Недарма твою країну звуть "імперією зла".
Хай мою відчувши силу у бою крізь чорний дим, Ти піднімеш прапор білий, щоб залишитись живим. Та тебе, так званий "брате", я не братиму в полон. Твоїм тілом, м'ясом клятим годуватиму ворон.
І твої мерзенні кості без скорботи і жалю На церковному погості я голодним псам скормлю. Ти покинув свою Рашу під покровом темноти І прийшов на землю нашу, щоб у неї полягти.
Та злочинець, а не воїн, злий пройдисвіт і палій, Ти могили не достоїн у святій землі моїй".