Дата: Четвер, 21.07.2022, 22:02 | Повідомлення # 94
Адміністратор
Країна:
Статус:
Ірина ЗІНКОВСЬКА
НАСНИСЬ МЕНІ, СИНУ...
Пам'яті захисників, які загинули за Україну
Ми всі у вічному боргу перед тими, хто віддав життя за Україну. Схиляємось перед матерями і батьками, які виростили мужніх патріотів, перед дітьми, які втратили батьків..
Вічна пам'ять і вічна Слава Героям!
ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ!
Музика та аранжування - Володимир Будейчук, слова - Світлана Бояркевич. Відео: Андрій Снімщиков ("Snima Film").
Дата: Четвер, 21.07.2022, 23:30 | Повідомлення # 98
Адміністратор
Країна:
Статус:
По Цимбалам. Творче Об'єднання
Три танкіста на Бандерівський лад. Без мілітарі
На прохання підписників продовжуємо піднімати настрій та бойовий дух, тролим ворога .
СлаваУкраїні !
Автор адаптивного тексту - Ruslan Nota Студія звукозапису По Цимбалам м.Житомир.
Наш кордон порушив кацапура. І привів собою москалят. Нам казала наша агентура Що московські гниди трохи бздят.
Для ворожих орків подарунки, Готували зовсім не секрет , Тільки просьба , ви з собой приносьте Чорний упаковочний пакет .
Вони жруть все те що в нас накрали І бухають просто на постой Три танкіста - випили по триста І пісец машине боевой.
В чернозем нечистая лягає , Штабелями гарно у рядки . Зсу вам добре насипає Наші хлопці ,справжні козаки.
Люди добрі розсказали точно : Весь маршрут солдатів і колон , Грузом двісті в землю ліг досрочно Броньовий ударный батальон.
Не сховатись вам вім від Джавелінів , Не втікти від конотопських чар . І безжально ворогів вбиває , Наш нестримний гордий Байрактар .
Вас доб'єм - і буде вам наука Нефіг шастать по земле чужой Три танкіиста - три веселых друга А тепер ви просто перегной В чернозем нечистая лягає , Штабелями гарно у рядки . Зсу вам добре насипає Наші хлопці ,справжні козаки.
Люди дорбрі розсказали точно : весь маршрут солдатів і колон , Грузом двісті в землю ліг досрочно Броньовий ударный батальон.
Не сховатись вам вім від джавелінів , Не втікти від конотопських чар . І безжально ворогів вбиває , Наш нестримний гордий байрактар .
вас доб'єм - і буде вам наука нефіг шастать по земле чужой Три танкиста - три веселых друга А тепер ви просто перегной
Дата: Четвер, 21.07.2022, 23:34 | Повідомлення # 99
Адміністратор
Країна:
Статус:
PATSYKI Z FRANEKA
Перша повстанська
(пісня січових стрільців)
В час коли московська зграя орків оголосила вкотре в історії війну славній і незалежній Україні ми хотіли би підтримати наших солдатів та всіх українців давніми піснями, яких нас навчили наші діди і бабусі.
Це повстанські пісні, з якими в бій ішли воїни УПА – в бій за Україну. Так і сьогодні наші солдати ідуть в бій за Україну. Ідуть в бій і сміються. Сміються, бо не бояться смерті, на відміну від орків, які завжди були боягузами, ще починаючи зі свого маленького московського царства, побудованого на обмані.
СлаваУкраїнським Збройним Силам !
Смерть москалям.
Дякуєм за підтримку нашим друзям: Зйомка – наш друг з Неаполя SuperPippo Звук – Антон Гришковський Video edit – Аля Бухтіярова Тех підтримка – Dima_gri i Igor Laktionov
Дякуєм нашому брату Сані Бараді за те, що зібрав нашу апаратуру з Києва і передав нам. І за те, що навчив нас музичного продюсування треків.
Слова і музика : народні.
Б’ють гармати б’ють гармати, не перестаючи Заплакали українці та й до бою йдучи (2)
ой не плачте українці що до бою йдете як вам Господь допоможе та й ся повернете (2)
набивайте хлопці кріси набивайте хутко вже сторожа дає знати, що москалі близько (2)
бились вони з москалями Кров вся по коліна напиймося браття крови не треба нам вина (2)
Б’ють гармати б’ють гармати, не перестаючи засміялись українці та й до бою йдучи (2)
Дата: П`ятниця, 22.07.2022, 09:42 | Повідомлення # 102
Супер Модератор
Країна:
Статус:
Саід джурді
Квіти свободи
Рівно 7 років тому українці підтримали мене коли я брав участь в Україна має талант, а тепер в такий нелегкий час для українців мені дуже хочеться підтримати нашу неньку Україну.
Особливо нашу незламну армію, кожного солдата що ціною власного життя захищають кожен сантиметр нашої землі, кожного медика, що героїчно рятують життя, кожного українця. що підтримує Батьківщину.
У кожного з нас є своя зброя задля боротьби з «русскім миром», моя зброя це пісня.
P.S. Для мене бути українцем це не про те де ти народився та хто твої батьки, а про те ким ти себе відчуваєш та що для тебе є ріднішим.
Дата: П`ятниця, 22.07.2022, 09:42 | Повідомлення # 103
Супер Модератор
Країна:
Статус:
SANNA
Синочки, повертайтеся живими
#SANNA – українська співачка, яка розпочала свій творчий шлях з 22 років. Більшу частину свого життя #SANNA прожила в Америці, після чого повернулась в рідну Україну і розпочала кар’єру професійної виконавиці.
Сьогодні я презентую вашій увазі нову версію #Синочки Повертайтеся Живими яка створена для ширшого кола людей!
Я так хочу, щоб ця пісня на вірш мого батька, була почута якомога більшою кількістю слухачів❤️
Тату, люблю тебе! Відчуваю та знаю, що ти завжди зі мною, поруч.
Відео - Zoo Cinema Текст - Петро Ващик Музика, радіо версія, аранжування - Роман Черінов Гітара - Орест Галицький Віолончель - Андрій Климончук Бек вокал - Ірина Батюк