Дата: Субота, 04.09.2010, 19:03 | Повідомлення # 2
Адміністратор
Країна:
Статус:
mykolak !
З Днем народження сердечно вітаю!!! Зичу щастя, здоров'я й добра, Хай сонечко весело сяє І квітує в серці доброта. Хай життя завжди квітне розмаєм І хилить щастя повен цвіт! Я ще раз від душі бажаю Здоров'я міцного і многая літ!
Дата: Субота, 04.09.2010, 21:38 | Повідомлення # 4
V.I.P
Країна:
Статус:
mykolak!
Без зайвих слів, без зайвих фраз, З глибоким почуттям поваги Дозвольте мені привітати Вас У світлий день Вашого народження. Що побажати вам у цей день, Яких же благ, якого щастя? Щоб ніколи не сумувати, Не знати хвороби і нещастя. Щоб Ви не знали ніколи Ні жалю, ні печалі, Щоб товариші, друзі З усмішкою всюди вас зустрічали.
Дата: Субота, 04.09.2010, 23:01 | Повідомлення # 5
знаток
Країна:
Статус:
mykolak !
Кружляє листя у танку осіннім, Дерева у вогні палкім горять. В цей день зібрались Ваші друзі й рідні Із Днем народження Вас щиро привітать. Прийміть же і від мене щирі побажання, Здоров'я й щастя в цей святковий день. Нехай моє прилине привітання До Вас на крилах весняних пісень. Бажаю Вам, щоб доля дарувала В осіннім сонці весняне тепло, Щоб Ваша молода душа співала, А для печалі місця не було. Хай серце Ваше завжди щедрим буде І широко відкритим для людей, Хай молодеча сила сповнить груди Додасть наснаги і нових ідей. Бажаю Вам, щоб кожне починання Було успішно втілене в життя, Нехай людська повага і визнання Крокують поруч з Вами в майбуття. Любові Вам і злагоди в родині, Не знати горя, смутку і біди, Хай прибуває щедро Вам щоднини Із сонця й вітру, із роси й води. З повагою до Вас Ліда
Дата: Неділя, 04.09.2011, 15:34 | Повідомлення # 9
Адміністратор
Країна:
Статус:
Коля !!!
З Днем народження , я тебе, вітаю!!! Зичу щастя, здоров'я й добра, Хай сонечко весело сяє І квітує в серці доброта. Хай життя завжди квітне розмаєм І хилить щастя повен цвіт! Я ще раз від душі бажаю, Здоров'я міцного і многая літ!