Дата: Середа, 01.12.2010, 09:31 | Повідомлення # 2
новачок
Країна:
Статус:
СДнём pождения@satBuffon!!!
Желаем счастья, радости, успеха, Большой любви и много смеха, Удач, здоровья, много силы, Чтоб бодрость сердце веселила, Чтоб грусти ты совсем не знал И чтоб друзей не забывал!
Дата: Середа, 01.12.2010, 13:45 | Повідомлення # 4
V.I.P
Країна:
Статус:
satBuffon!з Днем народження !
Дочекався тої днини - Нині свято - уродини! Ой, Романе, друже-брате, Що ж тобі тут побажати? - Щоб лишався при здоров'ї В дні буденні і святкові. Щоб давали відпочити І при тому заробити. Щоб Господь тебе в опіці Мав тепер і в старшім віці. Щоб удача посміхалась І Фортуна оберталась Лише передом до тебе. Сонця ясного і долі І прибутку в хаті й полі. Щоб цвіла твоя сім'я Побажаю також я. Щоб веселий був завжди, Благ людських: з роси й води!!!
Дата: Середа, 01.12.2010, 13:47 | Повідомлення # 5
місцевий
Країна:
Статус:
satBuffon! з Днем народження !
Добрий майстер у роботі І порадник у житті, Ви розрадите в скорботі, Не забудете в біді, Порадієте на святі, Не останній - за столом, І на дружбу Ви багаті, До людей Ви - лиш з добром, З святом Вас віта сьогодні Весь наш дружній колектив Працьовиті, гарні, мужні Будьте Ви і повні сил!
Дата: Четвер, 01.12.2011, 17:23 | Повідомлення # 8
Адміністратор
Країна:
Статус:
satBuffon !Вітаємо з Днем народження !
З Днем народження сердечно вітаю!!! Зичу щастя, здоров'я й добра, хай сонечко весело сяє і квітує в серці доброта, хай життя завжди цвіте розмаєм і хилить щастя повен цвіт! Я ще раз від душі бажаю здоров'я міцного і многая літ !!!