Дата: Понеділок, 23.05.2011, 19:04 | Повідомлення # 2
Адміністратор
Країна:
Статус:
mustaff !!!
З Днем народження сердечно вітаю!!! Зичу щастя, здоров'я й добра, Хай сонечко весело сяє І квітує в серці доброта. Хай життя завжди квітне розмаєм І хилить щастя повен цвіт! Я ще раз від душі бажаю Здоров'я міцного і многая літ!
Дата: Понеділок, 23.05.2011, 19:33 | Повідомлення # 3
V.I.P
Країна:
Статус:
mustaff, Вітаю з Днем Народження!
Великих досягнень на ниві супутникового телебачення, здоров"я міцного, щастя хмільного, щедрих дарунків від життя, Хай в щасті і радості дні пролітають, Із успіхом й вдачею в ногу іди, Нехай в твоїм серці любов процвітає І сонце в дорозі сяє завжди!
Дата: Понеділок, 23.05.2011, 23:02 | Повідомлення # 4
V.I.P
Країна:
Статус:
mustaff, Вітаю з Днем Нароження!
Хай ладиться скрізь: на роботі, в родині, Щоб радісний настрій у серці не згас, Все світле, гарне, що треба людині, Нехай неодмінно приходить до Вас! Хай щастя приходить і ллється рікою, Хай горе обходить завжди стороною, Хай доля дарує Вам довгі літа, А в серці завжди хай живе доброта!
Дата: Понеділок, 23.05.2011, 23:30 | Повідомлення # 5
Адміністратор
Країна:
Статус:
Бажаю щастя і достатку, Мирного неба і тепла! В житті і злагоди, й порядку. Щоб доля світлою була! В роботі успіху й терпіння, У справах вічного горіння!
Дата: Середа, 23.05.2012, 09:28 | Повідомлення # 7
Адміністратор
Країна:
Статус:
Юра !!!
Хай доля намітить ще років багато, Хай радість і щастя приходять до хати, Щоб тільки все гарне в житті повелось, Хай збудеться все, що іще не збулось! У щасті, в здоров'ї щоб вік весь прожити, Душею І серцем повік молодіти, Щоб радість стрічала завжди на порозі, А лихо не стріло ніде у дорозі