Дата: П`ятниця, 06.01.2012, 14:18 | Повідомлення # 4
новачок
Країна:
Статус:
Вітаю всіх зі Святвечором та Різдвом ! В гарну днину добрий час, Я з Різдвом вітаю вас, І з вечерею святою, Веселою колядою! Нехай Бог благословляє вас і ваші родини! Хай на Різдво колядка до Вас завітає, І зірка вертепна над будинком засяє! Теплом i любов’ю зігріє, Втілить в життя усі мрії. Христос народився!
Повідомлення відредагував Lera - П`ятниця, 06.01.2012, 14:19
Дата: П`ятниця, 06.01.2012, 16:06 | Повідомлення # 6
знаток
Країна:
Статус:
З Різдвом! Смачної вам вечері, духмяних добрих пампушок, хай щастя стукає у двері, нехай несе багатств мішок. Хай зірка з неба засіяє й освітить всеньку темноту, колядка гучно залунає й прославить тую ніч святу!
Дата: П`ятниця, 06.01.2012, 17:25 | Повідомлення # 7
Адміністратор
Країна:
Статус:
Хай смачна кутя удастя, Хай в сім'ї панує щастя, Щоб весела коляда В хату радість принесла, Щоб співали рано півні, Щоб велися в хаті гривні, Щоб весело і багато Провели Різдвяне свято!!!
Дата: Субота, 14.01.2012, 11:36 | Повідомлення # 8
Адміністратор
Країна:
Статус:
Вітаємо Всіх зСтарим Новим роком,
а Василів - з днем ангела !!!
Бажаємо щастя, здоров"я, процвітання ! Успіхів - кругом, завжди і в усьому: Вдома, в дорозі і на отчім порозі !!!
Знову чарки піднімаєм, Знову тости говорим, Старий Новий рік стрічаєм, І долю дякуємо з тим. Я вам всім, друзі, бажаю, Щоб з роботою був ніштяк, І з фінансами - порядок, І начальник - не дурак. І веселощів до впаду, І удачі круглий рік! Щоб завжди в нас був щасливий Цей Старий Новий рік!