Дата: Субота, 02.10.2010, 03:46 | Повідомлення # 5
V.I.P
Країна:
Статус:
RATVOD, з Днем народження !!!!!!!
Бажаю, щоб все, що хочеться, збувалося, Легко і цікаво жити! Мрії заповітної, мети ясної, Любові, турботи і тепла, Не забувати, що життя прекрасне, Здоров'я, щастя і добра!
Дата: Субота, 02.10.2010, 10:06 | Повідомлення # 6
Адміністратор
Країна:
Статус:
Вітаємо з Днем народження, RATVOD !
Анатолій щиро вітаю Вас з Днем народження! У цей святковий день від усього серця бажаю здоров'я, щастя і добробуту вам і вашій родині, великих успіхів і здобутків у всіх справах, наснаги та натхнення, довгих років життя у міцному родинному колі та серед вірних друзів і надійних партнерів.
Дата: Субота, 02.10.2010, 13:16 | Повідомлення # 10
місцевий
Країна:
Статус:
Вітаємо з Днем народження, RATVOD !
Ваш опыт жизненный богатый Не ослабел и не угас, И мы сегодня с этой датой Сердечно поздравляем Вас. Летят года, но не беда, О том не стоит волноваться, Не зря Вахтанг поет слова: "Мои года - мое богатство"
Дата: Субота, 02.10.2010, 14:28 | Повідомлення # 11
V.I.P
Країна:
Статус:
RATVOD, з Днем народження!!!
Ваш ювілей – не тільки ваше свято, Радіють ваші рідні й друзі теж. Хай Бог пошле іще років багато, Здоров’я, щастя, радості без меж! Нехай добром наповнюється хата, Достатком, щирістю і сонячним теплом. Хай буде вірних друзів в ній багато, Прихильна доля огорта крилом. А весни будуть світлі, легкокрилі, Не буде втоми лагідним рукам. Нехай здійсниться те, що не збулося І добре серце не підкориться рокам.
Дата: Неділя, 03.10.2010, 20:14 | Повідомлення # 15
Модератор
Країна:
Статус:
Краще пізно як ніколи. RATVOD!!! Від щирого серця вітаю вас з вашим Ювілеєм. Летять роки, як лебеді у вирі, Життя іде, його не зупинить. Прийми вітання наші щирі, Ще до ста років зичимо прожить. Хай будуть поруч віра і надія, Як два крила, що впасти не дадуть. І сам Господь по милості наділить Ще довгих літ, щасливу світлу путь. GLOBO 6000,TECHNOSAT TH-7002 (19E,13E,5E,1W,4W),(75E,80E)
Повідомлення відредагував MishaFed - Неділя, 03.10.2010, 20:14