Дата: Неділя, 13.12.2009, 10:11 | Повідомлення # 1
Адміністратор
Країна:
Статус:
Вітаємо всіх Андріїв з Днем Ангела!
Вітаючи Тебе сьогодні, Сказати хочу знов і знов, Нехай завжди живуть з Тобою Надія, Віра та Любов. Хай добрий Ангел із небес Боронить і не розчарує, І дивних тисячі чудес В житті твоїм Тобі дарує. * * *
Дата: Неділя, 13.12.2009, 10:36 | Повідомлення # 2
Адміністратор
Країна:
Статус:
Хай добрий Ангел береже повік Вогонь зорі, що долею зоветься. Життя, неначе вишитий рушник, Багрянцем калиновим усміхнеться. Нехай волошками цвітуть літа прекрасні, Нехай здійсняться тисячі бажань, Щоб доля дарувала тільки щастя, Ні грама бід, ні капельки страждань. Будьте завжди гарними і молодими, Бажаними, добрими і простими. Завжди усміхненими і милими, Завжди коханими і єдиними.
Дата: Неділя, 13.12.2009, 11:14 | Повідомлення # 3
Адміністратор
Країна:
Статус:
Пусть этот день не шумный праздник, Не красный день в календаре, Но он счастливый и прекрасный — Твой Ангел ходит по земле... И мы сердечно поздравляем Тебя, Андрей, с чудесным днем И от души тебе желаем Здоровья, радости во всем!
Дата: Понеділок, 13.12.2010, 19:00 | Повідомлення # 4
V.I.P
Країна:
Статус:
З Днем ангела Андрія Всіх, хто носить ім'я Андрія вітаю з Днем ангела, особливо нашого модератораАндрія(funt3), та бажаю всіх життєвих благ та ласки Божої. Нехай Ваш ангел хоронитель оберігає щодня, а св'ятий, ім'я якого носите, буде взірцем для Вашого земного життя
Дата: Вівторок, 13.12.2011, 18:56 | Повідомлення # 6
V.I.P
Країна:
Статус:
Вітаю всіх Андріїв з святом, а найперше нашогомодератораfunt3.
Бажаю Вам, мира, благополуччя, успіхів у всіх Ваших починаннях. Хай Ангел-Хранитель вночі Запалить вам три свічі... Перша свіча - за любов: Даруйте її знов і знов. Друга - за доброту, правду і прямоту... Третя свіча - оберіг Від всіх негараздів і лих.