Дата: Вівторок, 19.01.2010, 17:13 | Повідомлення # 6
знаток
Країна:
Статус:
З Днем народження сердечно вітаю!!!!!!!! Зичу щастя, здоров'я й добра, хай сонечко весело сяє і квітує в серці доброта, хай життя завжди цвіте розмаєм і хилить щастя повен цвіт! Я ще раз від душі бажаю здоров'я міцного і многая літ!!!!
Дата: Вівторок, 19.01.2010, 17:55 | Повідомлення # 7
знаток
Країна:
Статус:
Прийміть мої найщиріші вітання з Днем народження! Від усього серця бажаю Вам міцного здоров’я та життєвої наснаги, професійних успіхів та особистих творчих досягнень, сімейного щастя, злагоди та добробуту у Вашій оселі! Нехай здійсняться усі заповітні мрії, а будь-які повороти долі завжди відкривають лише нові обрії майбутніх перспектив! Щастя Вам, радості, добра і благополуччя!
hotbird+sirius+amos
Повідомлення відредагував влад - Вівторок, 19.01.2010, 17:57
Дата: Вівторок, 18.01.2011, 20:26 | Повідомлення # 9
V.I.P
Країна:
Статус:
VISKOM, З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ !!!
Зичу Вам щастя і здоров’я, успіхів у роботі, тепла і злагоди, родинного затишку і любові ваших рідних, близьких та друзів. Нехай здійсняться Ваші творчі задуми та плани та усі Ваші починання завжди супроводжує надія та успіх.
Дата: Вівторок, 18.01.2011, 20:59 | Повідомлення # 10
Модератор
Країна:
Статус:
VISKOM,З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ !!! Хай стане дійсністю все те, Що сном і мрією здавалось, Щоб радість скрасила твій дім, А серце щастям наповнялось Хай життя в тебе буде, Як чудова та казка, Легка, щаслива, ніжна й прекрасна! GLOBO 6000,TECHNOSAT TH-7002 (19E,13E,5E,1W,4W),(75E,80E)
Дата: Вівторок, 18.01.2011, 21:50 | Повідомлення # 11
місцевий
Країна:
Статус:
VISKOM, Вітаю З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ !!! День народження раз на рік Переступить твій поріг, Хай до Тебе завітає З тим чим серце забажає, Хай прийдуть до тебе в хату Щастя й радості багато І здоров’я цілий міх Покладуть на твій поріг.
Дата: Середа, 19.01.2011, 01:23 | Повідомлення # 14
V.I.P
Країна:
Статус:
VISKOM,З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!!!
Дозвольте Вас привітати, І побажати від душі Багато щастя і добра багато. Хай буде світлим кожен день в житті, Хай негаразди завжди обминають, Хай буде легко Вам вперед іти, І словом добрим Вас завжди вітають. Бажаєм успіхів великих у роботі, Й побільше творчих Вам натхнень. Нехай минають завжди всі турботи, І хай приносить радість кожний день.