Дата: Вівторок, 13.07.2010, 10:08 | Повідомлення # 2
Адміністратор
Країна:
Статус:
Zenon !
З Днем народження сердечно вітаю!!! Зичу щастя, здоров'я й добра, Хай сонечко весело сяє І квітує в серці доброта. Хай життя завжди квітне розмаєм І хилить щастя повен цвіт! Я ще раз від душі бажаю Здоров'я міцного і многая літ!
Щоб лихо й тривоги Тебе обминали, Зозуля сто років життя накувала. Бог ласкавий хай радість дарує І здоров’я міцне посилає. Хай пісня із вуст Твоїх часто лунає, І Бог у житті Тобі все помагає Хай лік рокам ведуть зозулі Ще довго-довго на землі Нехай Тебе всі біди обминають, Щоб свіжий хліб завжди був на столі!!!
Дата: Вівторок, 13.07.2010, 11:11 | Повідомлення # 4
V.I.P
Країна:
Статус:
Zenon !
З днем народження вітаю, Від всього серця я бажаю Щастя, радості, добра, Здоров’я, успіхів, тепла, Благополуччя та достатку, Щоб справи всі були в порядку. Хай посміхається життя, Та буде кращим майбуття.
Скільки років Тобі не питаєм Хай зозуля рахує в гаю, Ми із тими літами вітаєм, Що постукали в душу Твою. Те бажаєм, що щастям звуть люди Хай усмішка не сходить з лиця, Хай життя твоє піснею буде, А цій пісні не буде кінця. Хай над тобою небо голубіє, Не знають втоми руки золоті Душа нехай ніколи не старіє А серце не втрачає доброти.
Дата: П`ятниця, 13.07.2012, 23:21 | Повідомлення # 7
Адміністратор
Країна:
Статус:
Зеник !!!
Вітаємо Вас з Днем народження !!!
Бажаємо сонця і чистого неба , І ласки , й тепла , і усього, що треба ! Даруємо шану і пишнії квіти , Бажаємо многая-многая літа ! Хай Божа Матір Вас оберігає , Теплом Ваш дім зігріває , Хай здоров'я з Вами буде , Хай Ісус Вас не забуде , Хай світить зірка золота На многії і благії літа !