FORUM TV-SATСубота
18.05.2024, 04:35

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
  • Сторінка 1 з 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Форум TV-SAT » « Ресівери SD: GLOBO, OPTICUM, ORTON, Digital » » Globo Х80 / GL8 / SkyPrime XP, » Обговорення ПЗ (Discussion) Globo KR110, KR220 (Всі запитання по даних моделях ресіверів)
Обговорення ПЗ (Discussion) Globo KR110, KR220
RATVODДата: Понеділок, 04.04.2011, 23:03 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28377
Статус: Оффлайн
Обговорення софтів, дампів, налаштувань,

проблем із заміною ПЗ Globo KR110, KR220

Всі запитання по даних моделях ресіверів
alemДата: Понеділок, 04.04.2011, 23:03 | Повідомлення # 2
новачок

Країна:
повідомлень: 1
Статус: Оффлайн
чі підтримує процесор GLOBO KR220, довгі ключі, потрібно для кардшарингу
НТВ+
дякую
viskomДата: Понеділок, 04.04.2011, 23:03 | Повідомлення # 3
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 1941
Статус: Оффлайн
Quote (alem)
чі підтримує процесор GLOBO KR220, довгі ключі, потрібно для кардшарингу НТВ+ дякую

на нашому форумі робота шарінгу не обговорюється! ca


Sat-Integral S-1237 HD Able
vasya64Дата: Понеділок, 04.04.2011, 23:04 | Повідомлення # 4
новачок

Країна:
повідомлень: 2
Статус: Оффлайн
Quote (RATVOD)
1. Завантажувач софта, каналів і ключів ChEdit_8.8 2. Завантажувач софта, каналів і ключів 03_ChEdit_8.8

чтот каспер на оба файла сильно матюкается((
RATVODДата: Понеділок, 04.04.2011, 23:04 | Повідомлення # 5
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28377
Статус: Оффлайн
Тільки що перевірив файли, закачав , розархівував. NOD 32 i AVAST 4.8 - мовчать!. good3
Файли чисті, без вірусів.


vasya64Дата: Понеділок, 04.04.2011, 23:04 | Повідомлення # 6
новачок

Країна:
повідомлень: 2
Статус: Оффлайн
Спс, с дома скачал норм, NOD пропустил good3
kruvshaДата: Понеділок, 04.04.2011, 23:04 | Повідомлення # 7
новачок

Країна:
повідомлень: 1
Статус: Оффлайн
Подскажите пожалуйста можно ли с тюнера сохранить софт и список каналов на компьютер, если да то как это сделать?
Заранее большое спасибо
RATVODДата: Понеділок, 04.04.2011, 23:04 | Повідомлення # 8
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28377
Статус: Оффлайн
В завантажувачі ChEdit_8.8 функцій вивантаження софта і списку каналів не має. А інших програм на дану модель ресівера я не зустрічав ( як і самого ресівера). Сайту підтримки ( як і самої софтової підтримки), даних моделей вже не існує.

KiberKДата: Понеділок, 04.04.2011, 23:04 | Повідомлення # 9
житель форуму

Країна:
повідомлень: 170
Статус: Оффлайн
Quote (RATVOD)
В завантажувачі ChEdit_8.8 функцій вивантаження софта і списку каналів не має. А інших програм на дану модель ресівера я не зустрічав ( як і самого ресівера). Сайту підтримки ( як і самої софтової підтримки), даних моделей вже не існує.

А у Aurum 8000 - 8500 є якийсь редактор каналів? Може ним така процедура можлива....


Всё может быть и быть всё может, но лишь того не может быть, чего уж точно быть не может, а всё, что может, может быть....
RATVODДата: Понеділок, 04.04.2011, 23:05 | Повідомлення # 10
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28377
Статус: Оффлайн
Подивіться тут - GLOBO KR110, KR220 CR і тут -AURUM 8000 и AURUM 8500 а також скористайтеся пошуковою системою Coogle .

Дані моделі ресіверів в наших краях не практикувалися і я з ними справи не мав.


KiberKДата: Понеділок, 04.04.2011, 23:05 | Повідомлення # 11
житель форуму

Країна:
повідомлень: 170
Статус: Оффлайн
Знайшов лише альтернативний загружчик софту
KiberKДата: Понеділок, 04.04.2011, 23:05 | Повідомлення # 12
житель форуму

Країна:
повідомлень: 170
Статус: Оффлайн
Що ж проблему із зливанням списку каналів ми вирішили, ще б була програма для зливання дампу повністю було би взагалі супер. 91

Всё может быть и быть всё может, но лишь того не может быть, чего уж точно быть не может, а всё, что может, может быть....
kostun81okДата: Понеділок, 04.04.2011, 23:05 | Повідомлення # 13
новачок

Країна:
повідомлень: 1
Статус: Оффлайн
А КАК ПРОШИТЬ С ПОМОЩЬЮ ФЛЕШКИ

kostun
luhmanukДата: Понеділок, 04.04.2011, 23:06 | Повідомлення # 14
новачок

Країна:
повідомлень: 1
Статус: Оффлайн
А хто пробував cnx uptool 6.1 UA вивантажити список каналів з GLOBO KR220 CR ? При спробі вивантаження програма видає завантаження і все.
gordonДата: Понеділок, 04.04.2011, 23:06 | Повідомлення # 15
новачок

Країна:
повідомлень: 1
Статус: Оффлайн
добрый вечер!!!!у кого есть свежий софткам на глобо кр220,ато закрылось много каналов. и как его залить с помощью флешки.........
Форум TV-SAT » « Ресівери SD: GLOBO, OPTICUM, ORTON, Digital » » Globo Х80 / GL8 / SkyPrime XP, » Обговорення ПЗ (Discussion) Globo KR110, KR220 (Всі запитання по даних моделях ресіверів)
  • Сторінка 1 з 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024