Дата: Четвер, 20.10.2011, 21:34 | Повідомлення # 3
Модератор
Країна:
Статус:
Quote (P@e@t@e@r)
Кардшаринг на x80 PVR - реально чи пока ні? Емулятор є, а з кардшарингом не зрозуміло. Може якась прошивка потрібна?
Пока что на родном софте нет.Знаю что ребята перешивали на софт ортона 4100 или какайто другой для этого точно не скажу-одним словом операция выйдет хлопотная да и нужно знать как и что делать....... все проходит ,пройдет и это.
Дата: Понеділок, 31.10.2011, 10:49 | Повідомлення # 10
житель форуму
Країна:
Статус:
підключив тюнера до компа, ввімкнув тюнер в розетку, потім ввымкнув його (з пульта червоною верхньою кнопкою) запустив програму Upgrade Tool натиснув коннект -- програма видала помилку
Дата: Понеділок, 31.10.2011, 10:50 | Повідомлення # 14
житель форуму
Країна:
Статус:
все так і роблю після 4-го кроку вибиває помилку 4. В опції „Operate Mode:” виставляємо „Upgrade” (завантаження). потім натискаю connect і після затримкм вибиває помилку те що я вище показав
Повідомлення відредагував w124 - Середа, 23.11.2011, 00:37
Дата: Середа, 23.11.2011, 00:51 | Повідомлення # 15
Адміністратор
Країна:
Статус:
Я попередне повідомлення написав також серйозно. Товариш розповідаав, що подібну інфу ( про відключений ком-порт) читав на одному з сайтів.
Цитати з westsat:
Quote (madi)
Наблюдал такую картину: Х80RF, X80HDMI без проблем прошивались с ком-порта , а Х80 просто не все - есть которые, ни в какую , что не делал. Вопрос решил прошивкой с ресивера на ресивер - ок !
Quote (maestro_x)
Прошился без проблем через USB-COM переходник. Через COM на мамке, невкакую.