Берінчик намагався нокаутувати суперника: багато атак українця досягли цілі, проте підборіддя мексиканця виявилося надзвичайно міцним. Відтак, переможця було визначено завдяки запискам суддів.
Берінчик здобув розгромну перемогу з рахунком 120:108, 120:108, 120:109.
Дата: Неділя, 06.10.2019, 08:07 | Повідомлення # 287
Адміністратор
Країна:
Статус:
ВеликийбокснаІнтер.
Олександр Усик - Тайрон Спонг
Неділля, 13 жовтня, 04:30
У неділю, 13 жовтня, о 04:30 у програмі "Великий бокс" - пряма трансляція з США поєдинку між колишнім абсолютним чемпіоном світу у важкій вазі Олександром Усиком і голландським боксером Тайроном Спонгом. Бій пройде на Wintrust Arena в Чикаго.
Для українського чемпіона цей бій - дебют у суперважкій вазі. Зараз в активі Олександра 16 перемог у 16 поєдинках, 12 з них - нокаутом.
Суперник Усика, Тайрон Спонг, також досі залишається непереможеним боксером. Він провів 13 поєдинків на профі-рингу, у всіх здобув перемогу.
Чи збереже непереможений голландець свій статус, чи зазнає своєї першої поразки від українського чемпіона? Дізнаємося зовсім скоро!
Не пропустіть бій Олександр Усик - Тайрон Спонг у неділю, 13 жовтня, о 04:30 у програмі "Великий бокс" на "Інтері".
Після поєдинку Усик заявив, що між крузервейтом, де він був абсолютним чемпіоном, і хевівейтом є різниця. Втім, Олександр готовий до бою з топ-боксерами.
Дата: Четвер, 17.10.2019, 12:40 | Повідомлення # 289
V.I.P
Країна:
Статус:
ЛомаченкотаУсик
увійшли втоп-10кращих боксерів в світі
Українські боксери Василь Ломаченко та Олександр увійшли в топ-10 списку кращих боксерів світу незалежно від вагової категорії (англ. Pound-for-Pound) від ESPN.
Чемпіон світу за версіями WBC, WBA, WBO в легкій вазі Василь Ломаченко (14-1, 10 КО) лідирує в рейтингу, а Олександр Усик, який нещодавно дебютував в суперважкій вазі, зайняв шосту позицію.
Дата: Неділя, 26.01.2020, 10:07 | Повідомлення # 291
Адміністратор
Країна:
Статус:
УкраїнськийбоксерРедкачпрограв
у видовищному поєдинку за право битися з чемпіономWBC
Український боксер напівсередньої ваги Іван Редкач зазнав поразки у США.
Українець програв американцю Денні Гарсії в поєдинку за браво битися з чемпіоном світу за версією WBC.
У перших раундах Гарсія зайняв середину рингу та змусив Редкача тікати від своїх атак. За два раунди в активі Івана – "двійка" наприкінці другої трихвилинки.
У третьому раунді на обличчі українця з'явилися перші подряпини. А в четвертій трихвилинці Гарсія декілька разів "знайшов" печінку українця та затиснув Івана біля канатів.
У середині поєдинку Гарсія продовжив гнути свою лінію. Денні запропонував Редкачу досить повільний темп і бомбардував українця короткими ударами.
У 7-у раунді Редкач пропустив потужний удар, після чого на його обличчі з'явилося розсічення. У наступних раундах Гарсія не форсував подій та вирішив спокійно перемогти.
Врешті-решт, боксери пройшли всю дистанцію з 12 раундів. В останній 3-хвилинці нікому не вдалося нанести фатального удару. Таким чином, Гарсія виграв одноголосним рішенням суддів.
Американець став офіційним претендентом на титул WBC, яким володіє Еррол Спенс.
Дата: Вівторок, 05.05.2020, 20:53 | Повідомлення # 292
житель форуму
Країна:
Статус:
За інформацією Reuters, 6-го травня канцлер Німеччини Ангели Меркель в рамках пом'якшення умов карантину оголосить про дозвіл першй та другій Бундеслізі відновити сезон.
Попередньою датою рестарту називають 15-е травня.
Деякі клуби Бундесліги тренуються вже з кінця березня і готові грати, проте чекають дозволу влади. Ліга раніше надала уряду об'ємний план безпеки гравців на час сезону, і політики залишилися задоволені тим, як все опрацьовано.
Матчі будуть проходити без уболівальників.
Якщо інформація підтвердиться, то Бундесліга стане першим чемпіонатом, який повернеться в умовах пандемії.
Дата: Неділя, 10.05.2020, 15:28 | Повідомлення # 293
житель форуму
Країна:
Статус:
Знаменитий американський боксер Флойд Мейвезер (50-0, 27 KO) вкотре відповів на питання про відновлення кар'єри.
«Я вийшов на пенсію. Я зав'язав із боксом. Але не зашкодить залишатися у формі. Твоє тіло - твій храм. Зараз просто займаюся у тренажерному залі. Не для підготовки до боксерських поєдинків, тільки для себе. Треную бійців і насолоджуйтеся цією пандемією.
Я не хочу закінчити так, як мій дядько, і стати таким бійцем, який не знає, коли повісити рукавички на цвях. Я старший і мудріший.
Ще раз повторю, я взагалі не спарингую ні з ким із боксерів. Я на пенсії, і я люблю своє життя. Мені подобається бути на пенсії. Але якщо я побачу можливість, де я можу розважитися і трохи повеселитися, заробивши при цьому 600 мільйонів доларів, то чому б і ні?», - сказав американець.
Відзначимо, що Мейвезеру зараз 43 роки. Останній раз він виходив на ринг в офіційному бою ще в 2017 році проти бійця змішаних єдиноборств Конора Макгрегора, нокаутувавши ірландця в десятому раунді.
Дата: Вівторок, 12.05.2020, 17:55 | Повідомлення # 294
житель форуму
Країна:
Статус:
Колишня чемпіонка світу Аліна Шатернікова розповіла про продаж свого чемпіонського пояса для допомоги бійцям АТО.
«Прикладом я взяла вчинок нашої прославленої гімнастки Наталі Годунко. Вона продала свою золоту медаль чемпіонату світу. Гроші, виручені з цього аукціону, вона, по-моєму, витратила на закупівлю обладнання для армії.
Я подумала, чому б мені так не зробити. Через Наташу вийшла на хлопців, які займалися цими аукціонами. Продала свій пояс за 20 тисяч гривень. Відразу ж вирішила, що хочу віддати ці гроші адресно комусь із воїнів, які перебували в Київському військовому госпіталі.
Приїхала в госпіталь, головлікар мені показала хлопців, які потребували коштів. Один хлопчик був поранений снайпером в область шиї, йому потрібна була заміна трахеї. 10 тисяч гривень я віддала йому. Другий хлопчик отримав поранення під Луганськом. Йому віддала гроші на реабілітацію.
Моя мета дуже проста. Якщо я можу фінансово або морально підтримати воїнів, які захищають нашу землю, я це роблю. Це не для галочки, це природне бажання. Намагаюся регулярно адресно займатися благодійністю. Наприклад, ми з моєю родиною їздимо в Кам'янець-Подільський до будинку маляти, допомагаємо. Намагаємося хоч якось скрасити життя дітям без батьків або з неблагополучних сімей», - сказала Шатернікова.
Дата: Четвер, 14.05.2020, 23:13 | Повідомлення # 295
житель форуму
Країна:
Статус:
Американський боксер легкої ваги Девін Хейні (24-0, 15 KO), який нещодавно отримав статус діючого чемпіона світу в легкій вазі за версією WBC, спростував інформацію про те, що промоутери володаря поясу IBF Теофімо Лопеса пропонували його команді організувати поєдинок.
«Теофімо - брехун, і я починаю думати, що він божевільний, він насправді вірить в брехню, яку сам говорить.
Промоутери Лопеса ніколи в житті не зв'язувалися з моїми. Не забувайте, що я вже брав участь в турнірі з цим клоуном. У таких бійців немає працьовитості, щоб перемогти мене. Обіцяю, час покаже», - сказав Хейні.
Дата: Понеділок, 18.05.2020, 22:45 | Повідомлення # 296
житель форуму
Країна:
Статус:
Промоутер Едді Хірн визнав, що не бачить сенсу проводити бій Ентоні Джошуа - Кубрат Пулєв без уболівальників, тому поєдинок, швидше за все, перенесуть з Великобританії.
«Чесно кажучи, ми не бачимо бій Джошуа без фанів на трибунах. Це просто буде не так, як повинно. Тому ми оцінюємо інші локації. Говорили про Хорватію, а також країни Середнього Сходу».
«Хочеться бачити бій в Англії, але це зараз просто неможливо. Тому шукаємо альтернативи в інших країнах. Я бачу, що бій пройде в проміжку з вересня по листопад», - сказав Хірн.
Раніше повідомлялося, що і бій Олександр Усик - Дерек Чісора пройде не в Англії.
Дата: Понеділок, 01.06.2020, 09:56 | Повідомлення # 298
V.I.P
Країна:
Статус:
Як Усик готується до бою з Чісорою
Український боксер активно тренується в ринзі
33-річний український боксер Олександр Усик (17-0, 13 КО) продовжує підготовку до поєдинку з 36-річним британським бійцем Дереком Чісорою (32-9, 23 КО).
Поєдинок Усик — Чісора повинен був відбутися 23-го травня в Лондоні на арені О2, але був перенесений на липень через пандемію коронавірусної хвороби COVID-19. Нове місце проведення бою поки невідоме
Дата: Понеділок, 01.06.2020, 18:17 | Повідомлення # 299
V.I.P
Країна:
Статус:
5 суперників, з якими Усику
варто зустрітися після карантину
Без цих поєдинків увійти в історію непросто
Перехід Олександр Усика в суперважку вагу обіцяв стати інтригуючим, а вийшов зім'ятим і незрозумілим. Спочатку була зміна суперників. Досить потужний Такам змінився Тайроном Спонгом, від якого незрозуміло, чого було очікувати. А потім Спонг змінився безперспективним Чеззом Візерспуном.
Американець зробив все, що зміг, враховуючи, що він готувався всього три дні - тобто, не готувався зовсім. Чезз встиг залишити кілька синців на обличчі Усика, побити назустріч, але, в іншому, був повністю розібраним і переможеним без шансів. Після карантину обов'язково потрібно включатися в велику гру і йти до поясів.
Інакше буде пізно. Українцю вже 33 і мобільність буде потроху падати, а без неї битися з величезними тяжами Усику немає ніякого сенсу.
Дерек Чісора
Рекорд: 32, 9 - 23 КО
Перший серйозний тест у будь-якому випадку відбудеться після завершення обмежень. Основне питання: коли це буде можливо. У Великобританії, цілком можливо, не можна буде битися до кінця року. Хоча, без глядачів може з'явитися можливість побитися і раніше - наприклад, в кінці літа - на початку осені.
Чісора - хороший тест для Усика. Досить небезпечний, щоб не розслабитися і досить віковий, щоб розраховувати на втому ближче до кінця бою. Дерек може дістати - останніх суперників він регулярно залишав відпочивати біля канатів. Але на ногах він недостатньо хороший, щоб розраховувати, що Усик заплутається і не встигне.
З британцем не буде просто - він постійно тисне, йде вперед і намагатиметься розібратися з Усиком під час раундів, у яких Олександр втягується в бій. Але далі у нього точно почнуться проблеми. Усик почне піднімати швидкість, рівень тиску і кількість ударів - на цьому Чісора закінчиться, влаштувавши стартову перевірку українцеві в хевівейті.
Ділліан Вайт
Рекорд: 27, 1 – 18 КО
Навряд чи варто після бою з Чісорою відразу ж виходити на чемпіонський бій. Звичайно, швидше за все, Джошуа буде зацікавлений в такому поєдинку, але відстрочити таке можна без проблем. Наприклад, якщо в Великобританії влаштувати вечір боксу, в якому в спів-головній події Усик зустрінеться з Вайтом, а Ф'юрі з Джошуа. Таке шоу викличе неймовірний ажіотаж.
Зустріч з Вайтом - більш інтригуюча подія. По-перше, Ділліан двічі перемагав Чісору. По-друге, він не настільки пошарпаний великими боями, та й програвав тільки топам, влаштувавши тим реальну перевірку. Той же Ентоні Джошуа намучився в рингу з Вайтом, поки здобув перемогу. Олександру точно буде непросто.
Звичайно, Ділліан, як і Чісора, не відрізняється майстерною роботою ніг, але наздогнати, дістати і підловити може кого завгодно. Та й просто заткнути і зупинити балакучого британця на очах англійської публіки - велике досягнення.
Деоей Вайлдер
Рекорд: 42-1-1, 41 КО
Звичайно, поразка Ф'юрі значно підкосило ставлення до Вайлдера. Деонтей програвав кожну секунду бою, абсолютно по справі програвши достроково. Тепер кожен посередній супертяж впевнений, що розбереться з Вайлдером, хоча це, звичайно, не так.
Всі знали, що, якщо діяти ось так, шанси на перемогу над Деонтеєм зростають, але втілити це в життя вдалося лише найталановитішому. Більша частина боксерів все одно нададуть Вайлдеру моменти, щоб він приклався парочкою ударів і завершив поєдинок достроково.
Якщо Деонтей поверне втрачені позиції, поєдинок проти нього - один з обов'язкових пунктів для Усика, якщо він збирається залишитися в історії, як боксер, що зустрічається з найсильнішими. Американець на той час точно прийде до титульного шансу, а фанати обов'язково захочуть побачити поєдинок невеликого технаря проти величезного нокаутера.
Ентоні Джошуа
Рекорд: 23, 1 – 21 КО
Поєдинок з Джошуа, швидше за все, відбудеться відразу ж після зустрічі з Чісорою. За умови, що українець переможе Дерека, а у Ентоні не виникне таких же, як з Руїсом, проблем із Кубратом Пулєвим. І в те, і в інше віриться не дуже.
З іншого боку, Ентоні може зацікавити об'єднувальний поєдинок проти Тайсона Ф'юрі, а команда Усика може зробити крок в сторону, щоб потім вийти відразу ж на абсолют. Але бій проти Джошуа - обов'язковий для Усика в будь-якому випадку. Це принесе величезний гонорар, а також, можливо, велику популярність. Можливо - через потенційну перемогу. Все-таки, багато хто програвав Ентоні, а ось перемагав тільки Енді Руїс, якого запам'ятають, незважаючи ні на що.
Поєдинок проти Джошуа - пункт, який сам Усик поставив собі, розповідаючи про те, з ким він точно зустрінеться у хевівейті. Можливо, вже в кінці року, можливо на початку наступного, а може - влітку 2021-го. Не важливо, головне, щоб це точно сталося.
Тайсон Ф’юрі
Рекорд: 30-0-1 – 21 КО
Зустріч із Тайсоном Ф'юрі - апогей кар'єри Усика в супертяжах. Здається, що головний бій - проти Джошуа, але ні. Просто тому що Ф'юрі - окрема історія. Боксер, перемогти якого не вдалося поки нікому і не факт, що вдасться. Боєць, який буде фаворитом в поєдинку проти кого завгодно з нині діючих спортсменів.
Крім цього, Ф'юрі - найбільший нині діючий супертяж. Причому, не великий телепень, який лупить з дистанції - і все. Він вміє рухатися, працювати з далекої і близької відстані, в'язати в клінчі і сушити бій. А Усик, як відомо, не найбільший супертяж. Перемогти такого вмілого гіганта - головне досягнення, яке тільки моuже бути у Олександра на даний момент.
Без поєдинку проти Ф'юрі, враховуючи, що всі попередні бої виграні, кар'єра буде неповною, але його реалізація залежить не тільки від Усика або чиїхось успіхів, але і від психологічного стану Тайсона. А тут не можна бути впевненим ні в чому.
Дата: Вівторок, 02.06.2020, 15:10 | Повідомлення # 300
V.I.P
Країна:
Статус:
Дерек ЧІСОРА:
«Бій з Усиком - великий крок для мене»
Британський боксер - про важливість бою з Олександром Усиком
«Бій з Усиком - це великий крок для мене. Я буду битися з одним з найкращих боксерів P4P в світі. Це він, Тайсон Ф'юрі і Канело Альварес. Так що я буду боксувати з одним з найкращих хлопців. Я схвильований цим, я як пацан в переддень Різдва.
Він новачок в суперважкій вазі, але ми знаємо, що він вміє битися, тому ми будемо намагатися з усіх сил. Я збираюся спробувати збити його темп. Я буду всюди, як висип у дитини».
Раніше повідомлялося про те, що бій Усик - Чісора не відбудуться найближчим часом.