Дата: Неділя, 24.10.2010, 14:40 | Повідомлення # 125
новачок
Країна:
Статус:
хочу у вас запитати .умене ресівер опен 5hd. непідскажите де можна скачати актуальний keydata.tmp сключами на digital NL irdeto 2на астра- 19°е буду вдячній за швидку відповідь.
Дата: Вівторок, 26.10.2010, 18:04 | Повідомлення # 128
Адміністратор
Країна:
Статус:
В пульті (який переробляєте під радіопульт) відпаюєте ІЧ-світлодіод і туди, де був [ - ] світлодіода підпаюєте провід з маркуванням "с" (сигнал). Провід з маркуванням "+" - на плюс елемента живлення на платі пульта, "-" або "_І_" - на "мінус" на платі пульта ел. живлення.
На фото я бачу тільки приймач радіопульта з блоком живлення. А плату передавача ( з трьома проводами ) вставляєте в корпус пульта.
Дата: Неділя, 31.10.2010, 07:18 | Повідомлення # 129
користувач
Країна:
Статус:
доброе утро! подскажите в чём может причина два тюнера подключены к одной тарелке второй тюнер через loop out на первом показывают все 4 спутника на втором почемуто стали показывать только 2 аммос и сириус а раньше шли все 4?
Дата: Неділя, 31.10.2010, 14:33 | Повідомлення # 130
Адміністратор
Країна:
Статус:
На другому ресівері канали з 2 супутників не показують в якому режимі - коли працюють паралельно, чи перший " в черговому " режимі ==> другий в "робочому". Якщо - в другому режимі - тоді перевірте правильність налаштування портів пермикача на другому ресівері..
Дата: Середа, 03.11.2010, 10:06 | Повідомлення # 132
Адміністратор
Країна:
Статус:
Розкодувати канал "Okhota & Rybalka" на ABS-1, 75.0° E не можливо. Раніше, на протязі приблизно 3 місяців на даному каналі , який входить в пакет "Raduga TV" тимчасово було знято кодування Irdeto2.
Дата: Середа, 03.11.2010, 19:28 | Повідомлення # 133
новачок
Країна:
Статус:
Добрый день всем! Подскажите, пожалуйста, где искать прошивку на тюнер digital satellite receiver 4100c ? Может кто сталкивался с такой проблемой: иногда не загружается тюнер с первого раза, пишет "сигнал отсуствует". Думаю прошивку поменять. Спасибо. Царь
Дата: Субота, 20.11.2010, 14:03 | Повідомлення # 135
новачок
Країна:
Статус:
Привіт усім. У мене стака ситуація. Я залив софт в тюнер dsr5001plus, дочикався закінчення загрузки на пк вибило що загрузка успішно завершилася. А тюнер не хоче грузитися риска на дисплеї бігає по горизонталі в боки і так собі стоїть. Що мені робити і що сталося з тюнером?