Дата: Понеділок, 13.12.2010, 13:00 | Повідомлення # 151
Адміністратор
Країна:
Статус:
Quote (S-V)
я раніше задавав питання на вашому сайті, щаб не повторятись не можу їх знайти.підскажіть як знаходити свої записи
S-V, на нашому форумі всього 2 Ваші дописи ( сьогоднішні).
А щоб подивитися свої дописи під банером сайту є кнопка - Мій профіль , нажимаєте її і в відкрившимся вікні внизу є напис |форум (2) |, нажавши на неї Ви побачите всі свої дописи.
Quote (S-V)
підскажіть ,неможу відкрити заархівірувані доручені файли,відкриваю WinRAR і воно мені видае щось типу : "<%H* Ђ‰@mр "
Вкажіть, який саме файл, або дайте посилання на нього.
Дата: Понеділок, 13.12.2010, 15:39 | Повідомлення # 154
V.I.P
Країна:
Статус:
Quote (S-V)
архіви любі я вже пробував з десяток а то і більше, і все так же видае.може в мене архіватор не той ,або не піддержуе ці кодіровки7
Проблема у архіваторі. Якщо вам потрібен більш гнучкий безкоштовний архіватор — придивіться до IZArc. Ця програма вміє відривати близько 50 типів архівів включаючи багато рідкісних. Також він може архівувати і зберігати файли в 12 різних форматах і обробляти багатотомні ZIP-архіви.
Дата: Понеділок, 13.12.2010, 23:24 | Повідомлення # 156
Адміністратор
Країна:
Статус:
Добрий вечір ! Самим тонким шаром, саме головне - рівномірно по всій поверхності ! Основне призначення термо-пасти - забезпечити максимальну поверхню контакту між процесором і радіатором і внаслідок цього забезпечити відвід тепла від корпусу процесора, який розігрівається в процесі роботи і при перерегріві може вийти з ладу!
Дата: Середа, 15.12.2010, 22:45 | Повідомлення # 160
V.I.P
Країна:
Статус:
Quote (ruguk)
як що можна то скажіть чи ці температури нормальні ядро1 і 2=60.Aux=55.діод ГП 44 бо підчас ігри комп підвисає.дякую
Все залежить він того який у вас процесор. На AUX можна не звертати уваги. Діод ГП ніби в нормі але потрібно вказати який у вас графічний процесор (Відеокарта) Вкажіть ваші комплектуючі і тоді можна буде робити певні висновки (найкраще зробити скріни вікон Еверест)
Максимальна робоча температура для Вашого процесора 75 град. 60 ще нічого. Моя порада - ставити додаткове охолодження. Температура відеокарти у вас в нормі