Дата: Четвер, 15.12.2016, 16:02 | Повідомлення # 3
постійний користувач
Країна:
Статус:
Вибачаюсь розібрався. Може комусь згодиться.
Код
Настройка Шаринга на 36 градусе (НТВ+): 1.Подключаемся к сети, через Wi-Fi адаптер;(menu-Установки-Настройка сети-Конфигурация-Выбираем свой Wi-Fi(обязательно поставить галочку "Авто подкл.")-Появится надпись "Сетевое подкл.-ок"; 2. Переходим на 36 градус, появится надпись "New softcam key file detected,upgrade now?" - Выбираем ДА(напишет успешно) - зажимаем кнопку ACCESS(5-6 сек)- появится окошко QQcam active succesfull - ждем пару секунд и каналы НТВ+ открыты; !Если при вышеприведенном примере, надпись появиться не "succesfull", а "fail" - делаем следующее: 1.Заходим в меню - становимся на пункте установки и на пульте вводим "2778" - появится дополнительная строчка в Установках - Контроль доступа 2.Заходим в контроль доступа - Jscam3 Setup - выбираем вкл - напишет connect-Затем Activate success! Каналы открыты. !При включении может появляться окошко "New softcam key file detected" - это значит что поменялись Biss ключи, и вам предлагают автоматически обновить. Выбираем да. Настройка Astra(4.9e) - Discovery: 1.Подключаемся к сети, через Wi-Fi адаптер;(menu-Установки-Настройка сети-Конфигурация-Выбираем свой Wi-Fi(обязательно поставить галочку "Авто подкл.")-Появится надпись "Сетевое подкл.-ок"; Если не обновлены Biss ключи 1. Меню-установки-обновление ПО-Обновление сети - Softcam key -Softcam -жмем энтер-через несколько секунд обновятся ключи; 2.Переходим на канал Discovert central Europe или любой другой канал с 12322V27500 -ждем от пары минут до 15-20 (зависит как быстро спутник отправит 2-й ключ проверки к вам). Наслаждаемся просмотром.
Дата: Четвер, 29.12.2016, 21:38 | Повідомлення # 6
новачок
Країна:
Статус:
Добрий вечір шановні форумчани, прийміть у свій колектив. Багато років користуюсь різними тюнерами (в основному "Глобо") я не фанат теперішнього телебачення, я рахую що українське телебачення має бути на державній мові (україномовні хіба реклами), лежу хворий, в інеті не можу сидіти, сьогодні купив чудо техніки для мене, Q-03 MINI HD, до роутеру підключив, з інетом гн з'єднався, на двох супутниках (Астра і Амос) знайшов не кодованих каналів з 30-ть, моїх любимих "мега" 2+2: немає, допоможіть з прошивкою і як це робиться? Заздалегіть дякую.
Дата: П`ятниця, 30.12.2016, 00:14 | Повідомлення # 7
Адміністратор
Країна:
Статус:
Дані ресивери прошиваються з флешки. Але є одне - але. При не правильному завантаженні ПЗ або при короткочасному пропаданні напруги в процессі перепрошивки є велика вірогідність отримати з ресивера "декоративну підставку ". Перед тим як перепрошивати, необхідно ознайомитися з самим процесом заміни ПЗ в ресиверах і врахувати всі ризики від даної дії.
Ресивери не обов"язково прошивати, щоб дивитися необхідні Вам канали. Зміни можна зробити і за допомогою пульта, почитавши Новини по супутниках: 61.0°W - 28.2°E.
Дата: П`ятниця, 30.12.2016, 00:43 | Повідомлення # 8
новачок
Країна:
Статус:
ЦитатаRATVOD ()
Дані ресивери прошиваються з флешки. Але є одне - але.
Я ризикнув, результатом задоволений, канали які є на інших ресиверах працюють і на цьому, ну якість зображення суттєво відрізняється, я купив його для батька, у магазині коробки не відкривав, приніс до батька, а там ресивер інтиресний, я бігом до дому і віддав йому свій, а з цим вирішив побавитися, поки "грипую". Ще питання, підключив адаптер Wi-Fi, знайшов роутер, підключився, зайшов в додатки (Ютюб) і на тому все, ще щось я маю зробити?
Дата: Середа, 08.03.2017, 20:58 | Повідомлення # 14
Адміністратор
Країна:
Статус:
Додайте ключі BISS і все повинно працювати. Якщо Ви завантажуєте софт (ПЗ)- то це лише управляюча програма, без списку каналів і файлу ключів (інколи їх додають в "тіло" софта). А можливо, просто необхідно активувати ЕМУ-лятор