FORUM TV-SATЧетвер
03.10.2024, 12:11

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Новини SD TV ( MPEG-2 ) телеканалів
RATVODДата: Субота, 06.06.2009, 18:23 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28465
Статус: Оффлайн
Новини мовлення SD TV

( MPEG-2 ) телеканалів






Всі, хто викладає новини будь-якого роду,

повинні виставляти посилання на першоджерело !!!


Посилання повинно виглядати так: і бути активним
RATVODДата: Четвер, 21.01.2010, 23:04 | Повідомлення # 241
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28465
Статус: Оффлайн
ТВі відновив графіку і логотип

Канал ТВi провів рестайлинг. Оновлений логотип каналу, ідентифікаційні плашки і колірна гамма.
Про це повідомляє прес-служба телекомпанії.

«Прибрали все зайве, дрібне. Залишили в кадрі чисті, чіткі, не переобтяжені елементами композиції, в яких використовуються чисті корпоративні кольори. Такими стали фіолетовий, металевий і холодно-червоний. Зміна кольору - це стратегічний хід у сфері ідентифікації. Фіолетовий ми вибрали основним, аби глядач безпомилково взнавав ТВi серед інших телеканалів, оскільки даний колір є унікальним в лінійці корпоративних кольорів українського телебачення. Цей колір є свого роду провокаційним, більшість дизайнерів його уникають. Але нам він личить по концепції програмування - чоловічий, упевнений в собі, розумний канал, направлений на пізнання», - коментує арт-директор ТВi Марія Гостева.

До дизайнерської групи ТВi також входять Максим Асика, Михайло Славов, Ганна Чорна, Максим Завалішин.

telekritika.ua


RATVODДата: Четвер, 21.01.2010, 23:17 | Повідомлення # 242
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28465
Статус: Оффлайн
Стартував проект ТНТ-online.ru

Головна пропозиція сайту tnt-online.ru - розважальне відео.

ТНТ-online - це 15 000 роликів з ефірних програм ТНТ, можливість поглянути вподобану мініатюру Comedy Club або випадково пропущену серію коханої «Барвіхи». Крім того, відвідувачі сайту зможуть побачити те, що ніколи не покажуть по телевізору.

Незабаром будь-який відвідувач сайту зможе розмістити власний відеоролик. Для користувачів це відмінний шанс продемонструвати свої таланти, прославитися і, можливо, попасти в ефір телеканалу.

Дизайн і структура сайту розроблені так, щоб відвідувач, зайшовши на головну сторінку, відразу побачив саме краще, популярніше і свіжіше відео і легко міг знайти те, що його цікавить.

Кайібханова Есміна, керівник інтернет-напряму телеканалу ТНТ: «ТНТ-онлайн - це „відбиток“ ТНТ в Інтернеті. Красиве, веселе, життєрадісне і по-хорошому аморальне місце. Ми не стали обмежувати наш контент ефірним відео, яке, безумовно, популярно і зажадалося. Тому на tnt-online.ru з'явився розділ „не вийде в ефір“, відеоблоги зірок каналу і відео із зйомок нових програм. Все це контент, який ми робимо спеціально для сайту. А ще ми працюємо над тим, аби і у наших користувачів була можливість стати частиною ТНТ-online».

mediaguide.ru


RATVODДата: П`ятниця, 22.01.2010, 20:44 | Повідомлення # 243
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28465
Статус: Оффлайн
Телекана " ТБ Молдова "

Телеканал "ТБ Moldova International" відновить мовлення

з 25 січня на супутнику Eutelsat W2. 16E.

Як передає прес-служба відомства, Державна компанія "Радіокомунікації" почне передачу сигналу телепередачі через супутник Eutelsat W2.

В той же час були змінені дані прийому з супутника:

Eutelsat W2, 16.0E;

Частота мовлення: 12 739 Мгц;

Поляризація: H (горизонтальна);

Symbol rate: 3364 Кб/с.

ГП "Радіокомунікації" припинило передачу сигналу телепередачі Moldova International через супутник Eutelsat W2 15 січня цього року на вимогу Суспільної національної телерадіоорганізації компанія "Телерадіо-Молдова".

ТБ Moldova International запущений 1 січня 2007 року для того, щоб наші громадяни, що знаходяться за кордоном, отримували новини про батьківщину.

www.sat24.ru

Повідомляє:www.kp.md


RatvodTechДата: Неділя, 24.01.2010, 18:45 | Повідомлення # 244
Зам.Адмін

Країна:
повідомлень: 227
Статус: Оффлайн
CS Link і Skylink продовжать мовлення в MPEG-2

Супутникові платформи CS Link і Skylink (Astra, 23,5°E ) розширюватимуть мовлення
програм
стандартного дозволу (SD) у форматі стискування MPEG-2.

Jaromķr Glisnķk, генеральний директор TradeTec: "MPEG-2 є величезною аудиторією, MPEG-4 є ефективнішим. Ськайлінк може надати і те і інше. Ськайлінк минулого тижня запропонував першу програму в дозволі SD у форматі стискування MPEG-4 в мультиплексі DVB-S2 - платний канал DOKUCS. Інші платні канали Ськайлінк пропонуватиме в старому MPEG-2".
"Напевно, цього року кожен піде своїм дорогою, і з форматом мовлення ", сказав Даніель Klicka-компания Media Vision, яка працює під брендом CS Link. Згідно ринковим подіям, компанія реагуватиме.
Skylink бачить перспективу в розвитку MPEG-4, особливо для трансляції HD."Тенденция ясна і обладнати сьогодні SD ресівер з MPEG-2 не вважаємо перспективним", говорить Jaromķr Glisnķk.


RatvodTechДата: Неділя, 24.01.2010, 18:49 | Повідомлення # 245
Зам.Адмін

Країна:
повідомлень: 227
Статус: Оффлайн
Що стане з "РЕН-ТВ" і "Петербург - П'ятий канал"

Топ-менеджери Національної медіагрупи планують протягом трьох років збільшити
цільову аудиторію своїх телеканалів
- "РЕН-ТВ" і "Петербург - П'ятий канал" - вдвічі.

Але для цього їм доведеться кардинально змінити формат мовлення

Національна медіагрупа (НМГ) оголосила про завершення оптимізації структури управління і початку масштабну реструктуризацію підконтрольних ЗМІ. Спеціально створеній компанії НМГ-ТВ, яку очолив колишній виконавчий директор «СТС-медиа» Володимир Ханумян, належить вирішити два ключові завдання: по-перше, підготувати «П'ятий канал» і «РЕН-ТВ» до президентських виборів 2012 роки, а по-друге, зробити їх прибутковими підприємствами.

Володимир Ханумян відомий тим, що разом з Олександром Роднянським, вдало реалізувавши концепцію розважального телебачення, зміг зробити із СТС процвітаючу компанію з капіталізацією більше 2 млрд доларів і чистим прибутком понад 100 млн доларів. Саме цього чекають від нього зараз.

Лише разом з розважальним мовленням, яке залишиться в основному на «РЕН-ТВ», Ханумяну належить втілити і нову концепцію - інтелектуального телебачення на «П'ятому каналі». Про те, як він збирається це зробити, а також про кадрову політику телеканалів Володимир Ханумян розповів в інтерв'ю журналу «Експерт». Інтерв'ю вийде в новому номері "Експерта" 25 січня 2010 року.


RATVODДата: Понеділок, 25.01.2010, 20:53 | Повідомлення # 246
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28465
Статус: Оффлайн
ТНТ може підписати договір з Warner Brothers

Канал ТНТ близький до підписання великого договору

на покупку телевізійних прав зі світовим кіновиробником Warner Brothers.

Про це повідомляє "РБК daily" з посиланням на джерело в одному з вітчизняних рекламних агентств. "Договір припускає показ останніх художніх фільмів і телесеріалів Warner Brothers на найближчі три роки", - додало джерело. Інформацію про те, що сторони близькі до підписання угоди, незважаючи на те, що переговори з Warner Brothers не завершені, виданню підтвердив і джерело, близьке до ТНТ: "Ясність у цьому питанні настане на початку лютого".

Представник каналу, який побажав залишитися неназваним, заявив, що цього року ТНТ має намір істотно збільшити свою аудиторію і для цього готовий серйозно інвестувати в контент. "Обсяг фінансування у виробництво і купівлю прав в цьому році буде не меншим, ніж у 2008-му. В минулому році фінансування скорочувалася майже на 50%", - розповів він. На каналі ТНТ не стали коментувати можливу угоду з Warner Brothers. У прес-службі каналу лише підтвердили, що канал має намір збільшувати свою аудиторію і в 2010 році запланував "найбільшу кількість прем'єр оригінальних серіалів, в основному в жанрі комедії".

Експерти та учасники ринку важко оцінити вартість контракту. У будь-якому випадку, на їхню думку, він може коштувати від кількох мільйонів доларів до суми, більшої в рази. На його величину впливають кількість показів кожного кінофільму, ексклюзивність прав показу і безліч інших факторів.

Лениздат.ру


RATVODДата: Понеділок, 25.01.2010, 21:10 | Повідомлення # 247
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28465
Статус: Оффлайн
У США з'явився канал «Стрим. Русская жизнь »

У січні стартував перший міжнародний проект телекомпанії «Стрим».

Як стало відомо МедіаАтласу, почалося повноцінне мовлення
телеканалу
«Стрим. Русская жизнь » в США, в мережі оператора супутникового телебачення DISH Network.

Канал «Стрим. Русская життя »призначений для російськомовної аудиторії, яка щодня отримує 8 годин прем'єрного контенту. Ефірна сітка каналу складена з кращих програм каналів «Полювання та риболовля», «Драйв», Здоровое ТВ »,« Домашні тварини »,« Псіхологія21 »,« Садиба ».

mediaatlas.ru


RATVODДата: Вівторок, 26.01.2010, 15:47 | Повідомлення # 248
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28465
Статус: Оффлайн
Перший музичний телеканал

став першим сімейним

Перший музичний телеканал остаточно розпрощався зі старим форматом.
Тепер він носить назву « ВТВ » і позиціонує себе як перший в Білорусі
розважальний телеканал для сімейного перегляду.

Перший етап створення нового телеканалу почався 23 листопада 2009 року, коли в ефірі Першого музичного вперше з'явилися серіали - «Ранетки», «Татусеві дочки», «Кадетство» і «6-ий кадр». Експеримент виявився успішним, і 24 січня телеканал зробив наступний крок до створення нового телебачення - поміняв логотип.

Звичне глядачам ефірне оформлення Першого музичного в перший час буде збережено. У нього буде органічно інтегрований логотип телеканалу «ВТВ», який поступово буде забирати свій час у логотипу Першого музичного. Такий послідовний, акуратний перехід на початковому етапі пояснить всім глядачам про зміни, що відбуваються на телеканалі.

А саме грандіозна подія, що вінчають етапи створення телеканалу «ВТВ», відбудеться навесні - один з весняних днів буде оголошено «Днем ВТВ». Саме з цього дня телеканал «ВТВ» проявиться у всій своїй красі - нове оформлення, нова сітка мовлення.

Найближчим часом в ефірі «ВТВ» з'являться мультфільми та повнометражні художні фільми (бойовики, трилери, мелодрами). З часом телеканал планує показувати і розважальні програми. Музичні блоки збережуться, але їх стане менше.

Білоруські новини


RATVODДата: Четвер, 28.01.2010, 17:00 | Повідомлення # 249
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28465
Статус: Оффлайн
Оператор Eutelsat перериває мовлення

«Першого кавказького каналу»

Появившийся всього три тижні тому грузинський пропагандистський супутниковий канал
незабаром може припинити мовлення
.

Як стало відомо французькій пресі, найбільший в Європі оператор Eutelsat так і не парафував договір з грузинською стороною. А період мовлення в тестовому режимі вже витік.

Запущений Грузією в ефір на початку січня «Перший кавказький канал» незабаром може припинити мовлення із-за позиції французького супутникового оператора Eutelsat, який доки не парафував угоду з Грузією, хоча період тестового мовлення вже витік, пише Le Figaro.

«Грузинське медіанастання на російський Кавказ виявилося мертвонародженим?» - пише видання, аналізуючи ті, що поступили з Тбілісі до Парижа, де розташований головний офіс Eutelsat, повідомлення про можливе призупинення мовлення супутникового каналу.

За даними видання, Грузія в даний час веде переговори з оператором про забезпечення трансляції своїх каналів, те число російськомовного «Першого кавказького». У вівторок представники обох сторін провели переговори в Парижі, обговоривши контракт, підписаний Грузією ще 14 грудня. «Проте Eutelsat до цих пір зі свого боку його не парафував», - вказує видання.

У самій компанії від коментарів з цього питання відмовляються, проте говорять, що «тестовий період закінчився», «підтверджуючи тим самим припинення трансляції «Першого кавказького» всього лише через декілька тижнів після його створення».

Неназване дипломатичне джерело в Тбілісі вважає, що поведінка французького оператора може бути пов'язана з впливом, що робиться Москвою, проте в самій компанії посилаються на технічні проблеми, зокрема на «перешкоди», які можуть пошкодити супутнику.

Олег Зегонов
Infox.ru


RATVODДата: Четвер, 28.01.2010, 22:07 | Повідомлення # 250
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28465
Статус: Оффлайн
ТРК «Україна» думає про запуск кіноканалу.

Про це в інтерв'ю «Медіабізнес» повідомив
генеральний директор каналу «Україна» Вальдемар Дзіки.

«Якщо ринок покаже нішу, ми відкриватимемо і інші канали. Ми думаємо про створення кіноканалу, який можна зробити за рахунок нашої бібліотеки, - сказав пан Дзіки. І робитимемо такий канал, як тільки на ринку з'явиться ніша».

За його словами, в 2010 році група ТРК «Україна», як і планувалося, запустить два канали. Вихід до ефіру каналу «Новини» відбудеться в трактовому режимі в травні-червні цього року (дата запуску трохи змістилася із-за кризи - МБ ), а вже у вересні - каналу «Футбол Екстра».

Група збирається запустити ТРК International і жіночий канал. Підготовка до старту останнього почнеться в кінці цього року.

«Завдання для всіх каналів, які будуть запущені, - в перебігу двох-трьох років бути вище за один відсоток на ринку», - підкреслив пан Дзіки.

Інтерв'ю з Вальдемаром Дзіки читайте на «Медіабізнесі» найближчим часом.

ЗАТ «Телерадіокомпанія «Україна» ( ТРК «Україна») - загальнонаціональний телеканал. Зареєстрований у вересні 2000 р. Охоплює всі глядацькі групи. Цільова аудиторія - 18+, 50 000+. Технічне покриття - 95% (міста 50 000+). Генеральний директор - Вальдемар Дзіки. За результатами третього кварталу 2009 року телеканал займає третє місце: доля - 8,59 %, рейтинг - 1,14% (по аудиторії 18+, 50тыс+). По аудиторії 14-49, 50 тыс+: 7,03 %, рейтинг - 0,80 %. Основним акціонером телеканалу «Україна» є компанія Систем Кепітал Менеджмент (99,93% володінь акцій), контрольована народним депутатом України Рінатом Ахметовим. Мовлення: у кабелі, по супутнику і в ефірі. Сайт: http://kanalukraina.tv/

«Медіабізнес»


RATVODДата: Понеділок, 01.02.2010, 21:52 | Повідомлення # 251
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28465
Статус: Оффлайн
"БІЛОРУСЬ-ТБ" необхідно збільшити число

власних програм і створити англомовну версію

Супутниковому телеканалу "БІЛОРУСЬ-ТБ" необхідно збільшити число програм власного виробництва і створити англомовну версію програм або супровід рядком, що біжить, англійською мовою. Про це заявила сьогодні перший заступник міністра інформації Білорусі Лілія Ананіч на колегії відомства за підсумками роботи торік і планах на 2010 рік, передає кореспондент БЕЛТА.

Технічний обхват каналу "БІЛОРУСЬ-ТБ" перевищив 200 млн. чоловік, в зоні поширення сигналу знаходиться близько 60 країн. Проте, не дивлячись на розширення зони поширення сигналу телеканалу за кордоном, необхідно звернути увагу на наповнення його контента, формування якого на сьогоднішній день здійснюється на базі передач трьох національних телеканалів (Перший, ОНТ, СТВ). Через відсутність єдиної творчої концепції на супутниковому телеканалі "БІЛОРУСЬ-ТБ" виходять не зв'язані між собою "нарізки" телепрограм.

Лілія Ананіч відзначила, що в даний час існує певний правовий вакуум у сфері телерадіомовлення між Республікою Білоруссю і Російською Федерацією. Саме ця обставина багато в чому ускладнює останні роки переговорний процес між країнами відносно включення в кабельні мережі Росії супутникового телеканалу "БІЛОРУСЬ-ТБ". За підсумками тих, що відбулися в Мінську і Москві торік експертних консультацій між представниками Міністерства інформації Республіки Білорусі і Міністерства зв'язку і масових комунікацій Російської Федерації сторони позначили свої принципові позиції. Білоруська сторона, зокрема, запропонувала на умовах паритетності включити телеканал "БІЛОРУСЬ-ТБ" в загальнодоступний пакет для обов'язкової трансляції кабельними операторами Росії, а також розглянути питання про трансляцію на одному з федеральних телеканалів блоку білоруських новин (15-20 хвилин). В даний час ці пропозиції розглядаються російською стороною.

БЕЛТА


RATVODДата: Вівторок, 02.02.2010, 14:07 | Повідомлення # 252
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28465
Статус: Оффлайн
Телеканал "Перший Кавказький"

подасть до суду на Eutelsat

Робота недавно створеного в Грузії державного російськомовного телеканалу "Перший кавказький" припинена.
Причина, як затверджує офіційний Тбілісі, - "тиск з боку російського уряду".

"Перший кавказький" з'явився в ефірі два тижні тому. Його програми транслюються французьким супутниковим оператором Eutelsat, що базується в Парижі провідним європейським провайдером супутникових послуг.

Саме цю компанію грузинські власті винять в припиненні мовлення. Eutelsat, за словами Тбілісі, надав себе "до послуг російської цензури". Так говориться в заяві "Найпершого кавказького", виданому в неділю і що попав в розпорядження агентства Франс прес.

Керівництво Eutelsat, зі свого боку, стверджує, що російський тиск тут ні при чому, і що насправді трансляція грузинського каналу здійснювалася лише в тестовому режимі; почалася і завершилася вона в погоджені дні.

В середині січня 2010-го Тбілісі запустив в ефір російськомовний канал, що здійснює супутникове і інтернет-мовлення. А в минулі вихідні, коли його робота була припинена, грузинське керівництво звинуватило Eutelsat в тому, що компанія є "інструментом російської цензури".

Суспільний мовець Грузії», який створив «Перший Кавказький» подасть до суду на французьку компанію за невиконання умов договору. Про це в Парижі заявив гендиректор ОВГ Гия Чантурія.

www.sat24.ru

Повідомляє:www.apsny.ge


RATVODДата: Вівторок, 02.02.2010, 18:51 | Повідомлення # 253
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28465
Статус: Оффлайн
У Росії з'явиться вірменський

телеканал ТБ Вірменія РУ

Перший вірменський інформаційно-розважальний канал ТБ ВІРМЕНІЯ РУ
вийде в ефір на території Росіїз 1-го вересня 2010 року.

Як мовиться на офіційному сайті телеканалу, його глобальною метою є освітити активну участь вірмен в загальносвітових суспільних, політичних і інших подіях, яке безпосередньо зв'язане як з широким соціально-економічним розвитком вірменського народу в країнах СНД, Азії, Європи і Америки, так і з глибоким культурно-історичним пластом, яким володіла і володіє вірменська нація в історії розвитку людства.

Основними завданнями каналу є оперативне освітлення суспільного, культурного, політичного і економічного життя вірмен, що проживають як на території Вірменії і Росії, так і інших країн, а також створення єдиного інформаційного моста, об'єднуючого суспільні інтереси вірмен у всьому світі.

«Телеканал повинен віщати і щепити зростаючому поколінню вірмен кращі риси і вчинки свого народу, який, не дивлячись на багатовікові гоніння, втрати і геноцид, зумів зберегти багатющу культуру, мову, віру, мудрі традиції і батьківщину, що повернула статус незалежної республіки. Переміг все, здавалося б, непереборні труднощі своєю унікальною життєлюбністю, оптимізмом, особливим відчуттям гумору і працьовитістю», - говориться на сайті телеканалу.

Телеканал планує трансляцію інформаційних, соціальних, релігійних, розважально-ігрових і музичних передач. У числі тематичних розділів можна відзначити також документальні, пізнавальні, авторські, аналітичні передачі.

До сітки передач компанії також увійдуть передачі по економічній, фінансовій, спортивній, молодіжній тематикам, а також передбачена трансляція фільмів, театральних постановок, інтерв'ю з відомими культурними, політичними, суспільними діячами Росії вірменського походження.

Згідно даним телеканалу, з населення, що проживає на території Росії, в 143 млн. чоловік 2,5% - вірмени.
Телеканал ТБ ВІРМЕНІЯ РУ має офіційний сайт- http://www.tvarmenia.ru. ТБ ВІРМЕНІЯ Ру - це сучасний цифровий телеканал середнього рівня, передавальний сигнал супутниковим, кабельним і інтернет мережам (у Москві їх близько 10, а по регіонах Росії - 200).

Новини-Вірменія


RATVODДата: Вівторок, 02.02.2010, 19:00 | Повідомлення # 254
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28465
Статус: Оффлайн
У Москві пройде презентація

телеканалу "Моя планета"

У Москві наміжнародній виставці телекомунікацій у вівторок
відбудеться презентація нового телеканалу "Моя планета".

З 25 грудня він почав мовлення в тестовому режимі в пакеті кабельних телеканалів одного з найбільших телекомунікаційних операторів Росії - "Національні кабельні мережі".

Крім того, в телеканалу виявився свій власний сайт, відвідавши який, можна взнати всю інформацію, що цікавить. "Моя планета" - перший російський цифровий цілодобовий пізнавальний телеканал про подорожі, природознавство і історію. Він входить в холдинг ВГТРК.

vesti.ru


RATVODДата: Вівторок, 02.02.2010, 19:53 | Повідомлення # 255
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28465
Статус: Оффлайн
Пакети каналів «Theme X» і «SOS Рremium»

1 лютого, з 24:00 по середньоєвропейському часу,
було припинено мовлення пакету каналів «Theme X» і «SOS Рremium»

Із старого транспондера 12360, H всі канали пакету «Theme X» перейшли на 11642, H.
На момент переходу на новий транспондер (і на даний момент) всі канали пакету «Theme X»
тимчасово транслюються в режимі FTA (промо-заставки).

Параметри мовлення з нового транспондера:
частота: 11642;
поляризація: горизонтальна (H);
швидкість потоку: 27500;
корекція помилок (FEC): 2/3

Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024