FORUM TV-SATЧетвер
03.10.2024, 12:09

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Новини SD TV ( MPEG-2 ) телеканалів
RATVODДата: Субота, 06.06.2009, 18:23 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28465
Статус: Оффлайн
Новини мовлення SD TV

( MPEG-2 ) телеканалів






Всі, хто викладає новини будь-якого роду,

повинні виставляти посилання на першоджерело !!!


Посилання повинно виглядати так: і бути активним
RATVODДата: Середа, 03.02.2010, 12:44 | Повідомлення # 256
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28465
Статус: Оффлайн
Телеканал " Da Vinci " з'явиться

на супутнику ABS-1. 75E

Компанія "Viasat Broadcasting" уклала договір про спільну діяльність з компанією "Da Vinci Media GMBH"
в цілях запуску російської версії телеканалу "Da Vinci" в Росії і низці країн СНД.

Телеканал Da Vinci - пізнавальний і учбово-освітній телеканал для всієї сім'ї, вперше вийшов в ефір в Польщі 15 вересня 2007 року. Сьогодні він також транслюється на територіях Румунії, Туреччини, Угорщини, України, Словенії, Болгарії і Македонії.

В рамках подальшого розвитку поміщений договір про спільну діяльність з компанією Viasat Broadcasting в цілях створення російської версії телеканалу, її оперативного управління і поширення на територіях Росії і країн СНД, у тому числі Білорусі, Грузії, Вірменії, Казахстану, Узбекистану і Киргизстану.

Компанія Viasat Broadcasting вже сім років здійснює трансляцію платних телеканалів в регіоні і в даний час пропонує телеглядачам телеканали TV1000, TV1000 Російське Кіно, TV1000 Action, Viasat History, Viasat Explorer і Viasat Sport.

Ірина Гофман, генеральний директор компанії MTG по Росії і СНД, що очолює діяльність Viasat Broadcasting в регіоні, сказала в зв'язку з цим: «Телеканал Da Vinci доповнює і укріплює наша пропозиція платних телеканалів в Росії. У його ефірі представлені кращі науково-пізнавальні програми для всієї сім'ї виробництва різних країн світу».

«Я дуже радий співробітничати з компанією Viasat Broadcasting, яка прекрасно зарекомендувала себе і має великий досвід роботи. Для нас, це - ідеальний партнер для виходу на ринки русскоговорящих країн. Запуск російської версії телеканалу Da Vinci в співпраці з компанією Viasat сприятиме нашим зусиллям по зміцненню і розвитку досягнутих успіхів відповідно до розважально-просвітницької місії нашої компанії. Ми сподіваємося, що розважально-пізнавальний телеканал викличе інтерес у телеглядачів Росії, що славиться своїми традиціями науки і освіти.» - сказав Фердинанд Габсбург, засновник компанії Da Vinci Media GMBH.

www.sat24.ru

Повідомляє:www.televesti.ru


RATVODДата: Четвер, 04.02.2010, 17:00 | Повідомлення # 257
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28465
Статус: Оффлайн
РЕБРЕНДІНГ ТЕЛЕКАНАЛУ SCI FI RUSSIA

3 лютого Мераб Габунія, генеральний директор Universal Networks International Russia,
оголосив про ребрендінг SCI FI Channel Russia.

У другому кварталі 2010 року канал буде під брендом Syfy.
Еволюція SCI FI в Росії є продовженням успішного ребрендінгу каналу в США.

Завдяки зміні назви на Syfy, звучання якої фонетично ідентично старому, оновлений бренд стає привабливим для ширшої аудиторії і охоплює ширший спектр жанрів розважального телебачення, що звертаються до уяви: фентезі, шоу про паранормальні явища, реалити-шоу, містику, экшн і пригоди, а також наукову фантастику. Це створює сприятливі умови для розвитку бренду шляхом створення оригінальної торгівельної марки, яка легко знайде контакт із споживачами завдяки присутності як в кабельних мережах, так і в інтернеті, і в нових цифрових медіа.

Imagine Greater (Уява без кордонів) стане новим посланням і слоганом бренду, який запрошує глядачів, партнерів і рекламодавців в нову еру безконечної уяви, виняткових вражень і кращих розваг. Syfy Р більш повно відповідає чеканням від найпопулярнішого в світі жанру розважального телебачення і відображає поточну стратегію по розробці нової програмної політики, завдяки якій буде простіше знайти доступ до нових глядачів. Syfy не відриватиметься від свого коріння, але в той же час охопить ширший спектр жанрів, де головне Р це уява і фантазія.

«Оновлений бренд SyFy як і раніше звертатиметься до своєї ключової аудиторії. Проте нове ім'я допоможе залучити більшу кількість людей і відобразити широту нашої програмної політики», - говорить Мераб Габунія.

Назва Syfy Universal, на відміну від родової назви однієї з розважальних жанрів «sci-fi» («наукова фантастика»), чітко визначає оригінальну, індивідуальну торгівельну марку, яку можна буде використовувати на всіх платформах, де здійснюється мовлення каналу, а також за їх межами, від Hulu до iTunes. Syfy також створює зонтичний бренд, який може бути використаний в суміжних підприємствах під назвою Syfy Ventures: Syfy Games, Syfy Films і Syfy Kids.

Крім того, оскільки зона обхвату бренду дуже швидко розширюється і до кінця наступного року планується довести кількість міжнародних каналів до п'ятдесяти, Syfy повністю відповідає вимозі по створенню прийнятого у всьому світі, реєстрованого фірмового найменування, яке вказує на унікальність бренду в кожному регіоні.

Запуск оновленого бренду відбудеться на телебаченні і в мережі Інтернет в другому кварталі 2010 року і супроводитиметься прем'єрним показом нового рейтингового серіалу «Caprica» і російською прем'єрою прославленого серіалу «В останню мить» (Eleventh Hour). Далі послідують нові сезони улюблених серіалів (як ігрових, так і риалити) Р «Склад 13» (Warehouse 13), «Пункт призначення Р Правда» (Destination Truth), «Мисливці за приведеннями» (Ghost Hunters International), «Легенда про Шукача» (Legend of the Seeker) і «Притулок» (Sanctuary). Scifichannel.ru поміняє свій URL на syfyuniversal.ru. Ребрендінгу каналу передуватиме маркетингова кампанія.

Бренд SyFy був запущений в США 9 липня 2009 року і зібрав, за підсумками третього кварталу 2009 року, рекордну аудиторію за всю 17-річну історію бренду, встановивши нову планку по загальній кількості глядачів - 1,36 млн. Показники глядацької активності в період з 29 червня по 27 вересня дозволили Syfy зайняти четверте місце в категорії Adults 25-54 (дорослі у віці від 25 до 54 років), що стало рекордним для бренду результатом в третьому кварталі і вивело його на перше місце серед всіх ключових кабельних мереж розважального телебачення.

У жовтні 2009 року NBC Universal оголосив про свій багатомільйонний інвестиційний проект ребрендинга міжнародного портфеля каналів і оновлення індивідуальності брендів. Частиною цього проекту стане позиціювання брендів за допомогою свіжого оригінального контента і нового візуального втілення. Ребрендінг SyFy в Росії Р це перший крок до реалізації стратегії, затвердженою компанією торік. SCI FI Channel Р це телевізійна мережа, що живить уяву глядачів оригінальними програмами і шоу, від блокбастерів до класики жанрів наукової фантастики і фентезі, у тому числі Р за допомогою динамічного веб-сайту (www.scifichannel.ru). Запуск відбувся в США в 1992 році, в Росії канал був запущений в травні 2008 року. SCI FI Channel є частиною Universal Networks International - одного з лідерів серед засобів масової інформації иКиндустрии розваг Universal Networks International є одній з провідних мереж розважальних програм, що поставляє якісний контент і привабливі бренди більш ніж 150 мільйонам глядачів в 130 країнах Європи, Близького Сходу, Африки, Латинської Америки і Азії. Флагманськими каналами портфеля Universal Networks є: Syfy Universal, Diva Universal, Studio Universal, Universal Channel і 13th Street Universal, які пропонують повний спектр видовищ і розваг аудиторії по всьому світу. Universal Networks International також володіє брендами Movies 24, the Hallmark Channel (за межами США) і має долю в спільному підприємстві каналу KidsCo. Universal Networks International є частиною NBC Universal, одного изКлидеров серед засобів масової інформації иКиндустрии розваг в області розробки, виробництва і поширення розважальних, новинних і інформаційних програм по всьому світу. 80% долею NBC Universal володіє General Electric, а 20 Р компанія Vivendi.

Александра Семкина
tv-digest.ru


RATVODДата: Четвер, 04.02.2010, 17:05 | Повідомлення # 258
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28465
Статус: Оффлайн
«Перший кавказький» планує почати мовлення

через американський супутник Hotbird

Російськомовний «Перший кавказький канал», що віщає з Грузії ,
відключений від супутника днями французькою компанією Eutelsat,

веде переговори з американською Hotbird про використання її супутника,
передає кореспондент газети
ВЗГЛЯД.РУ в Тбілісі.

Як заявив в четвер грузинському інформаційному агентству «Інтерпрессньюс» один з керівників телекомпанії Зураб Двалі, є і інші пропозиції, грузинська сторона прийме рішення залежно від ціни, зони покриття, але «обов'язково повернеться на супутник». За відключення грузинська сторона подала до суду на французьку компанію.

Обслуговування сателіта позбавлено і Суспільне грузинське телебачення, представники якого заявили, що такі рішення французької сторони «можуть бути прийняті під тиском Росії».

«Перший кавказький» для мовлення на Росію, особливо на Північний Кавказ, створений по вказівці президента Михайла Саакашвілі на базі ОТВ, опозиція засудила цей крок, називаючи його «провокаційним».

З 15-го по 28 січня «Перший кавказький» працював, за умовами домовленості, в тестовому режимі і був відключений після закінчення цього терміну. Представники Eutelsat раніше повідомили, що мовлення каналу було припинене у зв'язку із закінченням тестового терміну.

«ВЗГЛЯД.РУ»


RATVODДата: Четвер, 04.02.2010, 17:09 | Повідомлення # 259
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28465
Статус: Оффлайн
Телеканал "Перший Кавказький"

Телеканал "Перший Кавказький"

віщатиме через супутник Hot Bird.

Суспільний мовець Грузії (ОВГ) веде переговори з мережею «Hot Bird» з питання супутникового мовлення російськомовного телеканалу «Перший Кавказький».

«Це американська компанія-оператор, з якою ведуться успішні переговори», - заявили в ОВГ.

Переговори з «Hot Bird» почалися після того, як французька компанія «EUTELSAT» остаточно відмовилася укладати договір про супутникове мовлення «Першого Кавказького». У зв'язку з цим, грузинська сторона 2 лютого збудила в Парижі судовий позов проти «EUTELSAT».

Супутникове мовлення створеного на базі ОВГ телеканалу «Перший Кавказький» продовжувалося, за допомогою «EUTELSAT», з 15 по 28 січня і було припинено французькою компанією.

Як причина відключення грузинського російськомовного каналу з французького супутника зв'язку, грузинська сторона назвала тиск з боку Росії, проте «EUTELSAT» пояснила це закінченням терміну тестового мовлення «Першого Кавказького».

«Ми думаємо, що важелів тиску на американську компанію в Росії менше», - сказали Media.Ge у керівництві ОВГ.

За їх словами, укладення договору з «Hot Bird», який відбудеться найближчим часом, забезпечить поширення мовлення «Першого Кавказького» на Європу.

www.sat24.ru

Повідомляє:www.apsny.ge


RATVODДата: Понеділок, 08.02.2010, 14:12 | Повідомлення # 260
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28465
Статус: Оффлайн
РЕН ТБ оновлює фірмовий стиль

З 8 лютого РЕН ТВ повністю міняє ефірне оформлення
і укріплює своє позиціювання як телеканалу
"з чоловічим поглядом на світ".

Ще восени 2009 років телевізійний підрозділ Національної медіагрупи (НМГ) - НМГ-ТВ затіяв масштабну реструктуризацію вхідних в нього каналів: РЕН ТБ і "П'ятого". Гендиректор компанії Володимир Ханумян тоді заявляв, що кожен з вхідних в компанію телеканалів "повинен перетворитися на сильний і впізнанний бренд, орієнтований на свою цільову аудиторію".

В зв'язку з цим сталися не лише структурні зміни і нові кадрові призначення, але і істотна зміна ефірного оформлення телеканалів.

8 лютого 2010 року РЕН ТВ представить свій новий слоган "Життя азартне!", а також оформлення: логотип, ефірний промостиль, студійне оформлення програми "Новини 24" і так далі Про це в ексклюзивному інтерв'ю для Sostav.ru повідомила директор по стратегічному маркетингу НМГ-ТВ Ольга Захарова. За її словами, аудіовізуальні зміни націлені на зміцнення позиціювання телеканалу "з чоловічим поглядом на світ" в сегменті цільової аудиторії чоловіків 25-45 років. Кажучи про головну родзинку нового оформлення, Ольга Захарова назвала її "знахідкою" і дуже "точним і лаконічним рішенням". Бюджет редизайна є комерційною таємницею.

Нагадаємо, що в 2006 році проводився ребрендинг РЕН ТБ.

Вже в понеділок, 8 лютого повна версія інтерв'ю з Ольгою Захаровою, директором по стратегічному маркетингу НМГ-ТВ, а також основні елементи нового ефірного оформлення РЕН ТВ будуть представлені на Sostav.ru.

Колишні логотипи телеканалу

Sostav.ru


RATVODДата: Вівторок, 09.02.2010, 00:12 | Повідомлення # 261
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28465
Статус: Оффлайн
Пакет телеканалів " Digi TV " перейшов

з супутника Thor-5 на Thor-6 ( промінь K2 )

і поміняв папаметри мовлення.

Нові параметри:

RATVODДата: Вівторок, 09.02.2010, 19:28 | Повідомлення # 262
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28465
Статус: Оффлайн
Суд за позовом грузинського телеканалу

до Eutelsat відкладений до 22 лютого

Арбітражний суд Парижа до понеділка не зміг винести ухвалу у справі про відключення
французьким оператором Eutelsat грузинського російськомовного каналу "Перший Кавказький",

слухання пройдуть 22 лютого, повідомив РІА Новості адвокат французької сторони Жорж Жур.

"Суспільний мовець Грузії" подав позов проти Eutelsat, вимагаючи неустойку за незаконне припинення мовлення програм "Першого Кавказького" телеканалу. Він стверджує, що оператор відключив канал із-за тиску з боку Росії, яка орендувала частину потужностей того ж супутника.

Позов був розглянутий в терміновому порядку на слуханні в минулий четвер, а в понеділок суддя по термінових справах відправив його на розгляді суду, що займається справами по суті. Основною проблемою для судді став контракт на надання послуг: за даними грузинської сторони, він існує і діє, французька ж сторона затверджує зворотне.

"Це попереднє рішення. Він як суддя по термінових питаннях не зміг, згідно своєї компетенції, винести ухвалу про те, чи існує контракт. Це рішення повинен приймати суддя по суті", - сказав адвокат.

Суд по суті, де засідають п'ять суддів, проведе слухання у цій справі 22 лютого. Як повідомив адвокат, після засідання суду буде потрібно від 15 днів до трьох тижнів на винесення ухвали.

Телеканал "Перший Кавказький" з 5 січня віщає по Інтернету, а з 15 січня вийшов на супутник. Грузинська сторона претендує на освітлення тих фактів, які нібито залишаються за кадром на інших російськомовних каналах. Програми каналу ведуть директор Центру екстремальної журналістики Олег Панфілов і Алла Дудаєва - вдова Джохара Дудаєва, лідера чеченських сепаратистів, що очолив бойові дії проти російських сил.

Eutelsat припинив транслювати програми "Першого Кавказького" через супутник W7 23 січня. За даними французької сторони, йшлося про тестове мовлення, тоді як переговори про покупку послуг продовжувалися з декількома клієнтами. В результаті частоту, на яку претендував "Суспільний мовець", отримав норвезький мовець, що зробив вигіднішу пропозицію.

Eutelsat запропонував грузинській стороні транслювати її програми через супутник W2A, який також покриває територію Грузії і західної частини Росії.

Грузинська сторона стверджує, що канал віщав на підставі підписаного контракту, а W2A не личить для "Першого кавказького" по технічних характеристиках. "Суспільний мовець" заявляє, що для прийому програм з W2A телеглядачам потрібно буде поміняти устаткування, оскільки він використовує лінійну поляризацію сигналу, тоді як в Росії поширений прийом сигналу з круговою поляризацією. Проте Eutelsat відзначає, що телеканал домовлявся про оренду того променя супутника, який віщає в лінійній поляризації.

Eutelsat категорично заперечує можливий вплив з боку Росії. За даними компанії, російський оператор "Інтерспутник" домовився про трансляцію своїх програм через W7 ще в 2008 році і орендує не ті потужності, на які претендувала грузинська сторона. Крім того, Eutelsat не може контролювати вміст телеканалів.

Володимир Добровольський

РІА Новості


лідаДата: Середа, 10.02.2010, 19:21 | Повідомлення # 263
знаток

Країна:
повідомлень: 350
Статус: Оффлайн
Новый канал пакета RTVi (13 E)

Канал «Мир сериала»

в скором времени пополнит пакет RTVi

Это новый канал от бренда RTV International .
К уже существующим каналам Наше кино, Детский мир/Телеклуби RTVIприбавится Мир сериала.
Как известно пакет кодирован в Viaccess2.6.
После начала вещания на Hot Bird - 13° East 12322 H 27500 3/4, канал «Мир сериала» должен появится у операторов "Поверхность-Плюс" и " НТВ-ПЛЮС ".

RATVODДата: Четвер, 11.02.2010, 12:52 | Повідомлення # 264
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28465
Статус: Оффлайн
Новий український супутниковий телеканал " Док - tv "

скоро почне мовлення на супутнику Amos

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 10 лютого
прийняла рішення про видачу ліцензії на супутникове мовлення ТОВ «Студія "Смена"»
(продюсерський центр «Закрита зона») пише Телекритика.

Компанія хоче запустити телеканал документальних фільмів «Док-tv».
Концепцію інформаційно-просвітницького мовця презентувала директор студії Наталія Фіцич.

Телеканал планує віщати на супутнику AMOS-2, оператор телекомунікацій - Концерн РРТ. Передачі українською мовою складуть не менше 75%. Національний продукт займатиме 72% ефірного часу в добу, 7 годин на добу буде відведено програмам власного виробництва.

За словами Наталії Фіцич, канал робитиме акцент на документальні фільми різних жанрів: публіцистичних, культурологічних, науково-просвітницьких, виробництво як сучасних українських продакшнов, так і радянських студій, а також іноземних виробників.

У ефірі заплановані щоденні півгодинні випуски новин, а також щоденна лінійка журналістських розслідувань хронометражем 30 хвилин.

Член Нацради Тетяна Лебедева нагадала, що після набуття чинності закону про ліцензійний збір в Національної поради відсутній механізм нарахування збору за супутникову ліцензію. Тому здобуття ліцензії і процес оплати відкладається, поки не будуть прийняті зміни в законі або ж Кабмін вкаже Нацраді інші способи. Наталія Фіцич виразила готовність чекати.

Згідно реєстру телерадіоорганізацій за станом на 1 січня 2010 засновниками «Студії "Смена"» були: Носів Сергій Іванович, Фіцич Наталія Степанівна, Арьев Володимир Ігоревич, ТОВ «А.П.І.Україна» (м. Київ).

www.mediasat.net.ua


RATVODДата: П`ятниця, 12.02.2010, 20:24 | Повідомлення # 265
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28465
Статус: Оффлайн
Телеканал "СГУ ТВ" почне мовлення

з супутника Intelsat 15, 85Е

Повідомляємо Вас, що 26.02.2010 р. буде здійснений переклад мовлення
телевізійного каналу
СГУ ТВ на КА "Інтелсат-15", який знаходиться в точці стояння 85,15° с. д.

Параметри налаштування:
- частота 12546,5 Мгц;
- поляризація вертикальна (без змін);
- коефіцієнт корекції помилок (FEC) 3/4 (без змін);
- символьна швидкість 6667 кс/с (без змін).

Мовлення з супутника "ЯМАЛ-200-1" (90° E) здійснюється без змін.

СГУ ТБ


лідаДата: Субота, 13.02.2010, 13:28 | Повідомлення # 266
знаток

Країна:
повідомлень: 350
Статус: Оффлайн
Первый национальныйзапускает

online-трансляцию

С15 февраля 2010 года наНТКУпоявится прямая online-трансляцияПервого национального. Об этом ТКсообщила руководитель пресс-службы телеканала ЮлияСавостина.

"Теперь все желающие с украинских ip-адресов смогут смотреть программы Первогов интернете. Раньшеможно было пересмотреть только запись отдельных программ, а теперь полностью", - сказала Юлия Савостина.

Ограничения для интернет-пользователейиз-за границы существуют в связи с тем, что Первый национальный имеет авторские права на трансляцию футбольных турниров, "Евровидения" и Олимпиады лишь на территории Украины.

лідаДата: Неділя, 14.02.2010, 02:07 | Повідомлення # 267
знаток

Країна:
повідомлень: 350
Статус: Оффлайн
Discovery Channel, Animal Planet,

Investigation Discovery і Discovery Travel

з албанськими субтитрами

Discovery Networks Europe активовано албанські субтитри на чотирьох каналах власного виробництва: DiscoveryChannel Europe, Animal Planet Europe, Investigation Discovery Europe і Discovery Travel and Living Europe. В даний час на всіх чотирьох каналах є поки що лише ідентифікація албанських субтитрів.
Субтитри з'являться на каналах Discovery на супутнику Сиріус 4 5 °східної довготи, кодованих в системі Power VU. Очікується, що всі ці програми Discovery увійдуть в пропозиції одного з албанськихплатформ DTH, які ведуть мовлення на супутник Eutelsatв позиції 16 ° В.Д: DigitAlb іTring.
Параметри:
. Супутник: Sirius 4 на 5 ° с.д.
Частота:12226 ГГц
Поляризація:H
Symbol Rate:25540
FEC:7 / 8
Стандарт: MPEG2/DVB-S
Кодування: Power Plus VU

лідаДата: Неділя, 14.02.2010, 02:15 | Повідомлення # 268
знаток

Країна:
повідомлень: 350
Статус: Оффлайн
Da Vinci Learning

тимчасово відкритий на 4,8 E

Освітній канал для всієї родини Da Vinci Learning в даний момент не кодує своє мовлення на супутникуSirius 4 (4,8E).

. Трансляція, як правило, здійснюється з tp. 11 в Conax. 11 вConax. Акції з розблокування доступу відбуваються періодично протягом декількох місяців і зазвичай тривають різні періоди часу.
У мовленні каналу присутній CAID Conax.

Технічні параметри:
Sirius 4 (4.8E)
) 11 (12.715 GHz, pol. H, SR: 3330, FEC: 3 / 4; DVB-S/QPSK)
ID: DaVinci Learning
PID V: 308
PID'u 257) PID A: 256 (Польща), 257 (оригінал), 258 (угорськоюмовою), 259 (українськоюмовою, але на практиці звуки PID'u 257)
PID PCR: 308
SID:1
PID PMT:32
Кодування: Conax(не є активним)

лідаДата: Понеділок, 15.02.2010, 00:09 | Повідомлення # 269
знаток

Країна:
повідомлень: 350
Статус: Оффлайн
Canal Digitaal відкриває

новий транспондер на Astra 1G

Компанією M7 Group, провайдером DTHплатформи Canal Digitaal, TV Vlaanderenі TéléSAT в Нідерландах, Бельгіїта Люксембурзі, введений в експлуатацію на супутникуAstra 1G (23.5 ° E)новий транспондер. Ємність буде використовуватися в основному для розширення спектру програм у форматі високої чіткості (HDTV).
Нова ємність Canal Digitaal, ймовірно, буде включена в понеділок 15 лютого 2010 року. Транспондер буде працювати в стандарті DVB-S2і принесе в високої чіткості на голландський ринок - загальний канал Nederland 3 HD, фільмові Film1 HDі спортивний Sport1 HD.
Новий транспондерCanal Digitaalмає числове позначення3222. Частота транспондера 12,129 ГГц.

Заплановані технічні параметри:
Супутник: Astra 1G (23.5 ° E)
Частота: 12.129 ГГц
Поляризація: Вертикальна
SR: 27500
FEC: 5 / 6
Стандарт:DVB-S2
Модуляція: QPSK

Передбачувані програми:
Film1.2 Film1.2
Film1.3 Film1.3
Film1 Action Film1 Action
Sport1 Sport1
Sport1.2 Sport1.2
Ecv2 Ecv2
Nederland3 HD Nederland3 HD
Film1 HD Film1 HD
Sport1 HD Sport1 HD

лідаДата: Вівторок, 16.02.2010, 10:23 | Повідомлення # 270
знаток

Країна:
повідомлень: 350
Статус: Оффлайн
В Україні розпочинає трансляцію

екологічний телеканал «ЕКО-ТВ»

Телевізійний канал ЕКО-ТВ є унікальним проектом інформаційно-аналітичного, пізнавального і певною мірою розважального телебачення в сфері екології в Україні, повідомили «Главреду» у прес-службі телеканалу.
З огляду на світові культурні традиції телетрансляції, канал «ЕКО-ТВ» буде розвивати у телеглядачів гуманітарну і екологічне мислення, почуття відповідальності кожного за справжнє, за майбутнє поколінь, за долю країни.

Завдання українського телевізійного телеканалу «ЕКО-ТВ»: формувати активну позицію українського глядача, розвивати рівноправний діалог суспільства і влади, відстоювати інтереси суспільства і громадян, інформувати про події в Україні та світі, надавати необхідні знання у сфері екології, розважати, сприяти гарному відпочинку.
Програмна політика каналу за своєю загальної філософії є культурологічній, освітній, економічній, інформативною і нейтрально-політичної.

Одним з пріоритетних завдань телеканалу зацікавити глядача ексклюзивним матеріалом, викликати бажання дізнатися більше. Головною метою ЕКО-ТВ є висвітлення таких важливих для життя сфери, як екологічний баланс планети, історія і культура, наука і техніка, новітня і народна медицина, природні та рукотворні природні багатства, туризм, традиції, економічні досягнення, життя знаменитостей.

Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024