FORUM TV-SATЧетвер
03.10.2024, 20:23

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Новини SD TV ( MPEG-2 ) телеканалів
RATVODДата: Субота, 06.06.2009, 18:23 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28466
Статус: Оффлайн
Новини мовлення SD TV

( MPEG-2 ) телеканалів






Всі, хто викладає новини будь-якого роду,

повинні виставляти посилання на першоджерело !!!


Посилання повинно виглядати так: і бути активним
mykolakДата: Четвер, 15.07.2010, 23:11 | Повідомлення # 376
V.I.P

Країна:
повідомлень: 947
Статус: Оффлайн
КДР ТРК відновила мовлення на супутнику Hellas Sat 2

12 липня Київська державна регіональна телерадіокомпанія відновила трансляцію сигналу на супутнику Hellas Sat 2 у пакеті "Укркосмосу". Цю інформацію підтвердив генеральний директор КДР ТРК Олександр Савенко.

За його словами, вдалося домовитися про поновлення співпраці з "Укркосмосом" до 15 серпня. "Ми вдячні нашим партнерам з "Укркосмосу", які пішли нам на зустріч, запропонували свою схему", - сказав він, не уточнюючи, про яку схему йдеться.

Водночас у КДР ТРК залишаються борги перед супутниковим оператором у сумі близько 900 тисяч гривень за четвертий квартал 2009 року і перше півріччя 2010-го. На друге півріччя, за словами пана Савенка, потрібно близько 1,5 млн гривень, оскільки зростають тарифи. "Що стосується бюджетного фінансування на трансляцію наших програм на друге півріччя, ми боїмося, що можемо опинитися в ситуації, коли на ці потреби взагалі з бюджету не буде фінансування. Доводиться розраховувати тільки на власні сили, і ми як можемо зараз ці кошти концентруємо", - додав він.

На запитання, як КДР ТРК планує після 15 серпня вирішувати питання із супутниковим мовленням, Олександр Савенко відповів: "Ми разом з партнерами з "Укркосмосу" розробляємо декілька технічних варіантів, яким чином можна доставляти сигнал не лише через космос, а й по землі, щоб це було ефективніше з точки зору якості та фінансової вигоди".

Нагадаємо, голова Держкомтелерадіо Юрій Плаксюк розраховує, що в державному бюджеті буде передбачене окреме фінансування на супутникове мовлення КДР ТРК.

Відзначимо, що КДР ТРК з 1 липня припинила мовлення на супутнику Hellas Sat 2 у пакеті "Укркосмосу". Новий генеральний директор компанії Олександр Савенко на прес-конференції 8 липня заявив, що повернення каналу на супутник є для нього одним із найголовніших питань.

mykolakДата: Понеділок, 19.07.2010, 19:56 | Повідомлення # 377
V.I.P

Країна:
повідомлень: 947
Статус: Оффлайн
CYFRA +: 25 серпня зміна FEC



25 серпня 2010 відбудеться остаточне зміна значення FEC з3 / 4 на 5 / 6 на транспордерах CYFRY +: tr. № 15, 114, 110на супутнику HOT BIRD 9 (13E).
Зміни торкнуться каналів CYFRA +:
HOT BIRD (13E)
tp. 15 (11,488 GHz, pol. H, SR: 27500, FEC: 5 / 6)
TV Polonia, TVS, Kino Polska, Trace TV, CYFRA + VOD Info, ITV Polska, TVP INFO, Cinemax, TV Puls, TVP Kultura, Animal Planet, Zone Club, Zone Reality

tp. 114 (10, 796 GHz, pol. V, SR: 27500, FEC: 5 / 6)
Discovery Science, Discovery World, Tele 5, Polonia 1, Edusat, MTV Rocks, National Geographic, Orange sport info, Filmbox, Filmbox Extra, Filmbox Family, MusicChoice

tp. 110 (10,719 GHz, pol. V, SR: 27500, FEC: 5 / 6)
Movies24, 4fun.TV, Orange sport, Planete, Mini Mini, History, CANAL + Sport 2/CYFRA + Info, CANAL + Sport 3 test, HBO, HBO 2, HBO Comedy Central, Hallmark
wizardfox.net

mykolakДата: Вівторок, 20.07.2010, 11:20 | Повідомлення # 378
V.I.P

Країна:
повідомлень: 947
Статус: Оффлайн
"Міжнародний Слов'янський канал"


З 19 по 26 липня 2010 року «Міжнародний«Слов'янський канал»з метою забезпечення більш високої якості трансляції переходить до нових параметрів мовлення(від співвідношення сторін у кадрі4:3 до співвідношення 16:9). Параметри характерні для телебачення високої чіткості (ТВЧ). Таким чином, «Міжнародний« Слов'янський канал »стає другим після« English Club »каналом, що транслює програми з території України зі 100%

RATVODДата: Середа, 21.07.2010, 09:53 | Повідомлення # 379
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28466
Статус: Оффлайн
«Міжнародний Слов'янський канал»

починає мовлення в широкоекранному форматі

З 19 по 26 липня 2010 року «Міжнародний Слов'янський канал» з метою забезпечення
вищої якості трансляції переходить до нових параметрів мовлення

(від співвідношення сторін в кадрі 4:3до широкоекранного формату кадру 16:9).

Такі параметри характерні для телебачення високої чіткості (HDTV). Таким чином, «Міжнародний Слов'янський канал» стає другим після «English Club» каналом, що транслює програми на території України з 100% заповненням широкоекранних ТБ-панелей.

Нагадаємо, що першим українським телеканалом, що почав мовлення в широкоекранному форматі на початку 2010 року, став дніпропетровський канал English Club TV.

«Міжнародний Слов'янський канал» («Slavonic «Channel International» - SCI) - орієнтований на усесвітню телевізійну аудиторію. Його основною метою є формування єдиного світового слов'янського телепростору. Канал ставить перед собою завдання інформувати світову спільноту про різні аспекти життєдіяльності слов'янства, унікальну слов'янську історію, багаті традиції, культуру, досягнення і ваговитий вклад слов'ян в розвиток світової цивілізації.

У найближчі два роки канал планує розширити кількість мов мовлення: тринадцять слов'янських, а також, англійська, німецька, французька, іспанська, португальська, арабська і китайська мови.

Віталій Мосейчук
Журнал Медіасат


mykolakДата: Четвер, 22.07.2010, 20:19 | Повідомлення # 380
V.I.P

Країна:
повідомлень: 947
Статус: Оффлайн
НТН готує кілька нових проектів,
а "Самооборону" переформатовує

На телеканалі НТН готується кілька нових проектів до нового сезону. Про це повідомив виконавчий продюсер телеканалу НТН Олександр Мельничук.

"Планується кілька нових проектів приблизно однакової спрямованості, яка відповідає концепції всього каналу і стосується переважно детективних розслідувань. Знімаються пілоти, доводяться до кінця, після чого вони будуть затверджуватися" - сказав він.

Також пан Мельничук додав, що телеканал хоче змістити акценти, наприклад, готується проект з робочою назвою "Легенди карного розшуку", який відрізнятиметься від попередніх "Легенд бандитського Києва", чи "... бандитської Одеси".

"Ми будемо більше зупинятися на роботі слідчих, правоохоронних органів, менше звертатимемо увагу на діяльність бандитів, банд. В «Легендах карного розшуку» ми виходимо на період 40 - 50 - х років, війни і повоєнних часів,тож висвітлюватиметься боротьба зі злочинністю, корупцією, розкраданням тощо. Але там політичних речей точно не буде, тому боротьбу НКВС з УПА глядачі не побачать, це не наша сфера" - додав він.

Окрім цього, виконавчий продюсер розповів, що команда "кримінальних легенд" розглядає період 70-80-х років, останніх десятиліть Радянського союзу на предмет створення нового проекту: "ми над цим періодом працювали уже давно і зібрали достатньо матеріалу, щоб виходити на досить потужний цикл".

Тимчасом проект "Самооборона", за словами Олександра Мельничука, зазнає переформатування. Однією з робочих версій змін є те, що тепер програма орієнтуватиметься не на "людей, які почували себе незахищеними", а залучатиме до своєї аудиторії активних людей, які займаються спортом, хочуть бути "справжніми чоловіками", проте через певні обставини не можуть отримувати необхідної інформації. Через це до програми планують запрошувати професіоналів.

"Тому ми хотіли залучити до цієї справи професіоналів: військовослужбовців спецпідрозділів, до прикладу, "Омеги", "Альфи". Бо вони займаються боротьбою зі злочинністю, це люди, які працюють у вільних умовах і крім цього знають межу, межу необхідності самооборони, за яку якщо переступаєш -починається відповідальність" - зазначив пан Мельничук.

Незначних форматних змін зазнають проекти "Правда життя", "Агенти впливу", "Речові докази".

Олександр Мельничук сказав, що телеканал працюватиме в новому сезоні згідно з обраною концепцією: "Нам найпростіше зараз. Ми поза політикою. В господарські справи не втручаємося, ми показуємо кримінал", - резюмував він.

RATVODДата: П`ятниця, 23.07.2010, 11:35 | Повідомлення # 381
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28466
Статус: Оффлайн
Фірташ купує телеканал "Інтер" ?

Народний депутат від БЮТ Сергій Власенко заявив, що співвласник компанії RosUkrEnergo
Дмитро Фірташ має намір викупити частину телеканалу "Інтер" за гроші,
які
НАК "Нафтогаз" повинен сплатити RUE за рішенням Стокгольмського суду.

По словах Власенко, нинішній глава СБУ Валерій Хорошковський, який до вступу на цей пост очолював телеканал "Інтер", раніше заявляв, що ніхто у нього не зможе придбати частину телеканалу "Інтер", окрім Фірташа.

Станіслав Дощицин, DELFI, ЛІГАБізнесІнформ


mykolakДата: Субота, 24.07.2010, 02:10 | Повідомлення # 382
V.I.P

Країна:
повідомлень: 947
Статус: Оффлайн
Контрольний пакет акцій "Міжнародного "Слов`янського каналу"
виставлено на продаж

Контрольний пакет акцій "Міжнародного "Слов'янського каналу" виставлено на продаж. Про це повідомляє сайт Медіаняня з посиланням на власницю каналу Валерію Іваненко.

"Ми плануємо залучити інвестора. У мене завдання як раз не продати канал, хоча пропозиції були, а зробити канал" - говорить Валерія.

"Мова йде про 51%. Але є одна з груп, яка наполягає на більшому відсотку. Я за собою залишаю базовий пакет. Я могла б продати 75% і вже давним-давно вирішила б усі негайні питання, але я не хочу продавати більше. Я все прекрасно розумію" - додала Іваненко.

mykolakДата: Понеділок, 26.07.2010, 15:37 | Повідомлення # 383
V.I.P

Країна:
повідомлень: 947
Статус: Оффлайн
У серпні ВГТРК запустить платний футбольний канал

У серпні ВГТРК дасть старт новому проекту -
платного футбольного телеканалу.

На початковому етапі телеканал транслюватиме матчі чемпіонату Англії, намагаючись показувати максимальну кількість ігор в прямому ефірі.

У тих випадках, коли матчі починатимуться одночасно, один з них буде транслюватися в прямому ефірі, решта - у запису. Телеканал, назва якого поки не визначена, на даній стадії не буде цілодобовим. З часом планується, що в його сітці з'являться передачі власного виробництва, в тому числі футбольні ток-шоу.

Як стало відомо "Чемпіонат.ру" з достовірних джерел, у зв'язку з відкриттям нового телеканалу в ВГТРК з'явилася нова пропозиція до РФС і клубам Прем'єр-Ліги щодо купівлі прав на телетрансляції матчів чемпіонату Росії починаючи з сезону-2011. У ВДТРК впевнені, що воно буде цікаве російським клубам.

KiberKДата: Понеділок, 26.07.2010, 21:00 | Повідомлення # 384
житель форуму

Країна:
повідомлень: 170
Статус: Оффлайн
Канал «Кіно» у новому сезоні перейменують на «2+2»

Програмний директор групи «1+1» Вікторія Шульженко у коментарях ТК підтвердила інформацію про те, що «Кіно» і справді змінює назву, однак на яку саме - пані Шульженко поки воліє не розголошувати. При цьому Вікторія зазначила, що незабаром з'явиться офіційний прес-реліз з цього приводу.

Нагадаємо, «Кіно» розпочав мовлення у липні 2006 року. Канал розрахований на чоловічу аудиторію 18-35 років.

Нещодавно окрім кінопоказу канал розпочав транслювати і спорт - Чемпіонат України з футболу та Баскетбольну суперлігу України.

Як відомо, мовник, що мав намір мовити із логотипом «2+2», брав участь у конкурсі на місця в цифровому мультиплексі МХ-4, як гумористичний канал. Тоді за ним стояла юридична особа ТОВ «МЕДІА СЕРВІСЕЗ Україна», м. Київ, споріднена із СМЕ, тодішннім власником «Плюсів».

За матеріалами: Телекритика


Всё может быть и быть всё может, но лишь того не может быть, чего уж точно быть не может, а всё, что может, может быть....

Повідомлення відредагував KiberK - Понеділок, 26.07.2010, 21:03
RATVODДата: Четвер, 29.07.2010, 17:02 | Повідомлення # 385
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28466
Статус: Оффлайн
Телеканал "УНІАН-ТБ" почав

супутникове мовлення

28 липня 2010 року на супутнику Amos 2, (4 градуси західної довготи) почалося
тестове мовлення телеканалу "УНІАН-ТБ" - Українське незалежне інформаційне агентство новин.

Сигнал телеканалу доступний на всій території України, трансляція здійснюється у відкритому вигляді 24 години в добу. За попередніми даними інформаційний канал "УНІАН-ТБ" планує виробляти 70% програм власного виробництва. 100% ефірного мовлення здійснюватиметься українською мовою, інколи дублюючи деякі передачі англійською мовою. Телеканал "УНІАН-ТБ" входить до групи каналів "1+1".

Нагадаємо, що на засіданні Національної поради 14 липня 2010 р. було прийнято рішення надати можливість каналу "УНІАН-ТБ" протягом місяця почати мовлення в цифровому форматі.

Ефірне наповнення каналу представлене програмами інформаційного, культурологічного, просвітницького і розважального характеру, а також програмами для дітей.

Параметри мовлення:

Супутник - Amos 2 (4 гр.з.д.)
Частота 10722 Мгц,
поляризація горизонтальна,
швидкість потоку 27500 Мс/с,
FEC 3/4

Віталій Мосейчук
Журнал Mediasat

Відеоролик про телеканал:



KiberKДата: П`ятниця, 30.07.2010, 13:25 | Повідомлення # 386
житель форуму

Країна:
повідомлень: 170
Статус: Оффлайн
1 серпня RusongTV починає мовлення на 36E


В неділю, 1 серпня, розпочне мовлення новий телеканал RusongTV. Інформацію про канал можна знайти на його офіційному сайті - http://rusongtv.ru

9 липня на сторінці з'явилася інформація про підготовку до введення в дію, а в подальших коментарях повідомляється, що регулярне мовлення телеканалу розпочнеться 1 серпня.

RusongTV - це цілодобовий музичний канал, який транслює російськомовну музику. На каналі працюють DJ з BRIDGE Media.

Технічні параметри:
Супутник: Eutelsat W4 (36E)
Частота: 12303
Поляризація: Горизонтальна (H)
Швидкість потоку: 27500
Корекція помилок (FEC): 3/4


Всё может быть и быть всё может, но лишь того не может быть, чего уж точно быть не может, а всё, что может, может быть....
RATVODДата: П`ятниця, 30.07.2010, 21:30 | Повідомлення # 387
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28466
Статус: Оффлайн
Нацрада затвердила перейменування

телеканалу "Кіно" на "2+2"

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення України затвердила зміни в ліцензіях
телеканалу
"Кіно", згідно яким логотип мовця міняється на "2+2", повідомляє "Телекритика".

Телеканал "Кіно" почав мовлення в липні 2006 року. Канал розрахований на чоловічу аудиторію 18-35 років. Окрім кінопоказів канал став транслювати спортивні події - матчі Чемпіонату України по футболу і Баскетбольної суперліги України.

Моніторинг ЗМІ


RATVODДата: П`ятниця, 30.07.2010, 23:19 | Повідомлення # 388
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28466
Статус: Оффлайн
ICTV з 4 серпня припиняє

кодування сигналу

30.07.2010 16:49:11

Закінчивши показ Чемпіонату світу з футболу 2010,
телеканал підготував приємний сюрприз для своїх глядачів.

У ніч з 3 на 4 серпня ICTV припиняє
кодування сигналу програм через супутник.

Таким чином, українці матимуть змогу дивитися улюблені телепроекти у будь-якій точці країни.

Під час розкодування сигналу параметри супутника «Амос 2» залишаться незміннними.

А саме:

позиція 4° West, f=10759 MHz, S/R — 30000 Mb/s, polarisation — horizontal, FEC — 3/4, V pid97, A pid98.

Сьогодні ICTV володіє однією з найбільших недержавних мереж ефірного мовлення в Україні. Дивитись програми телеканалу має змогу 95% населення України, а це майже 41 мільйон людей.

Відтепер ICTV стає ще ближчим до своїх глядачів. Вмикай і виставляй на пульті під кнопкою № 1 канал ICTV, щоб не прогавити найцікавіше!

Новини каналу ICTV


KiberKДата: Понеділок, 02.08.2010, 21:21 | Повідомлення # 389
житель форуму

Країна:
повідомлень: 170
Статус: Оффлайн
Дитячий канал Jetix Play припиняє мовлення з 1 серпня.

Walt Disney Company вимикає дитячий канал Jetix Play у всіх країнах Центральної, Південно-Східної та Східної Європи починаючи з 1 серпня.

Jetix Play запущений в 2003 році під назвою Fox Kids Play, потім у результаті ребредінга змінив назву на Jetix Play. Закриття програми не раптове рішення - власники цього каналу кілька місяців тому оголосила про своє рішення. Першою країною, в якій Jetix Play припинив мовлення з 1.1.2010,-стали Нідерланди.

Канал Jetix Play, крім Голландії, був доступний в наступних країнах: Болгарія, Ізраїль, Польща, Румунія, Туреччина, Греція, Угорщина, Сербія, Хорватія, Естонія, Латвія, Словаччина, Латвія, Росія, Україна.

Тим не менше, закриття програми не означає, що Walt Disney Company відмовляється від розповсюдження своїх програм, так що вже у вересні починає віщання новий дитячий канал Playhouse Disney, який повинен бути доступний в усіх країнах, в яких раніше був присутній Jetix Play.

Починаючи з вересня цього року в Хорватії, Сербії, Словенії та інших країнах будуть доступні три канали виробництва Walt Disney Company: Disney Channel, Disney XD, і Playhouse Disney.


Всё может быть и быть всё может, но лишь того не может быть, чего уж точно быть не может, а всё, что может, может быть....
mykolakДата: Вівторок, 03.08.2010, 02:03 | Повідомлення # 390
V.I.P

Країна:
повідомлень: 947
Статус: Оффлайн
Digi TV: HBO2, Spektrum, Private Spice
і ще 6 програм без Nagravision 2

У загальній складності на дев'яти програмах сьогодні відключена стара системаNagravision 2 (CAID 1801) супутникової платформи Digi TV: AXN CE, HBO2, Spektrum, TVR Cultural, Viasat Explorer, B1, Prima TV Romania, CNN International і Private Spice. Всі ці програми тепер кодуються тільки в Nagra Media Access (Nagravision 3 / 4).
Технічні параметри - AXN CE:
* Intelsat 10-02 (1 ° W), 12,531 GHz, pol. V, SR 23340, FEC 3 / 4, DVB-S/QPSK

Технічні параметри - HBO2, Spektrum:
* Intelsat 10-02 (1 ° W), 12,563 GHz, pol. H, SR 27500, FEC 3 / 4, DVB-S/QPSK

Технічні параметри - TVR Cultural:
* Intelsat 10-02 (1 ° W), 12,563 GHz, pol. V, SR 27500, FEC 3 / 4, DVB-S/QPSK

Технічні параметри - [color=blue]Viasat Explorer:
* Intelsat 10-02 (1 ° W), 12,643 GHz, pol. H, SR 27500, FEC 3 / 4, DVB-S/QPSK

Технічні параметри - B1, Prima TV Romania:
* Intelsat 10-02 (1 ° W), 12,687 GHz, pol. H, SR 27500, FEC 3 / 4, DVB-S/QPSK

Технічні параметри - CNN International:
* Intelsat 10-02 (1 ° W), 12,717 GHz, pol. V, SR 18400, FEC 3 / 4, DVB-S/QPSK

Технічні параметри -Private Spice:
* Intelsat 10-02 (1 ° W), 12,723 GHz, pol. H, SR 27500, FEC 3 / 4, DVB-S/QPSK

Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024