FORUM TV-SATЧетвер
03.10.2024, 20:23

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Новини SD TV ( MPEG-2 ) телеканалів
RATVODДата: Субота, 06.06.2009, 18:23 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28466
Статус: Оффлайн
Новини мовлення SD TV

( MPEG-2 ) телеканалів






Всі, хто викладає новини будь-якого роду,

повинні виставляти посилання на першоджерело !!!


Посилання повинно виглядати так: і бути активним
RATVODДата: Понеділок, 28.06.2010, 17:17 | Повідомлення # 361
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28466
Статус: Оффлайн
Відкривається перший телеканал про туризм

У вівторок 29 червня в телецентрі «Останкино» відбудеться
відкриття телеканалу
про туризм «Відкритий світ».

Його концепція має на увазі освітлення новин про подорожі і здоровий спосіб життя.
За даними сайту нового телеканалу, в ефірну сітку входитимуть новини про світовий і вітчизняний туризм,
а також програми, які будуть корисні для туристів і цікаві учасникам турбізнесу.

Кілька днів тому "Відкритий світ" почав тестове мовлення з супутника Intelsat-15 і в даний час зона мовлення каналу поширюється на всю Росію і велику частину Східної Європи. У планах нового мовця поширення сигналу через супутникових, ефірних, кабельних операторів і крупні телекомунікаційні холдинги. Основними спонсорами і рекламодавцями повинні стати турагентства, туроператори і міністерства по туризму різних країн. Як цільову аудиторію творці телеканалу розглядають молоду, активну і платоспроможну аудиторію.

Ідею запуску телеканалу про туристичну схвалили в Міністерстві спорту, туризму і молодіжної політики РФ, оскільки місією «Відкритого світу стане сприяння розвитку вітчизняної туристичної індустрії і популяризація внутрішнього і в'їзного туризму. Зокрема, основне місце в сітці мовлення телеканалу займуть пізнавальні програми про російські туристичні центри, ландшафтні, природні і культурні пам'ятники Росії.

ATORUS.RU


RATVODДата: Субота, 03.07.2010, 13:50 | Повідомлення # 362
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28466
Статус: Оффлайн
«Українське народне телебачення»

вийшло на супутник

1 липня 2010 року на супутнику Astra 4A, раніше Sirius-4,
орбітальна позиція 4.8 гр. с. д. почав тестове мовлення новий телеканал
«Українське народне телебачення» (УНТ).

На момент написання матеріалу на каналі транслюються два демо-ролика, що інформують глядачів про основну концепцію програмного наповнення. Сигнал нового телеканалу доступний на всій території України.
В найближчому майбутньому даний канал можна буде дивитися і в кабельних мережах України.

Повноцінне мовлення каналу заплановане на 1 січня 2011 року.

УНТ - телеканал інформаційного формату цілодобового мовлення. Позиціює як телеканал загального інтересу для всієї сім'ї.

Нагадаємо, вирішення про видачу ліцензії на супутникове мовлення ТОВ «Українське народне телебачення» Національна рада з питань телебачення і радіомовлення прийняла 23 грудня 2009.

Технічні параметри:
Astra 4A, 4.8°E
Частота 12073 Мгц, поляризація горизонтальна, SR 27500 Мс/с, FEC 3/4

Віталій Мосейчук

Журнал Медіасат



mykolakДата: Середа, 07.07.2010, 20:47 | Повідомлення # 363
V.I.P

Країна:
повідомлень: 947
Статус: Оффлайн
ТОНІС змінив структуру власності


Телеканал переоформив свої ліцензії на мовлення у зв'язку зі зміною організаційно-правової форми власності, власників та керівних органів. Відповідні зміни до ліцензій компанії вніс Нацрада на засіданні 2 липня.
Так, компанія зафіксувала в ліцензії зміну організаційно-правової форми з відкритого акціонерного товариства на товариство з обмеженою відповідальністю.
Що стосується структури власності, то з переліку власників вийшов акціонерний комерційний банк "Трансбанк", який у лютому 2010 року Нацрада зафіксувала як нового співвласника. Одночасно додалися два нових власників - центр "Фінансовий радник" та компанія "РБ Інвест" (частка кожної близько 21,5%).
В інших співвласників змінилися частки: майже втричі вона зменшилася в консалтинговій компанії "Партнери", яка півроку тому стала мажоритарним акціонером, і незначно зросла частка у Володимира Костеріна, Наталії жильного, компаній "ДКД 04", "Артекс-плюс" і "Наталіка" .
mykolakДата: Середа, 07.07.2010, 20:58 | Повідомлення # 364
V.I.P

Країна:
повідомлень: 947
Статус: Оффлайн
Нацтелерадіо переоформило ліцензії на мовленнятелеканалам"Тоніс", "ТЕТ", "1 +1", "Новий"

Нацтелерадіо переоформило ліцензії на мовлення телеканалам "Тоніс", "ТЕТ", "1 +1", "Новий". Про це сьогодні повідомила РБК-Україна начальник відділу зв'язків зі ЗМІ Нацтелерадіо Тамара Кравченко.

Також Нацтелерадіо переоформило ліцензії Телестудія "Служба інформації" ТРК "НВМ-радіо", ТРК Simon (Харків), і ряду інших телерадіокомпаній.

З приводу планових перевірок, Т. Кравченко зазначила, що "Нацрада зобов'язала керівництво ТРК Simon в місячний термін виправити існуючі порушення.

Нацрада на своєму засіданні також скасував санкції ТРК "Кіно ТВ", у вигляді "оголошення попередження".

Нацрада також на своєму засіданні погодив проект постанови Кабміну про затвердження положення про порядок здійснення міжнародної координації радіочастот в Україні.

satBuffonДата: Четвер, 08.07.2010, 01:46 | Повідомлення # 365
V.I.P

Країна:
повідомлень: 640
Статус: Оффлайн
"5 канал" підтвердив намір розділитися на два телеканали

"5 канал" заявив про наміри створити на своїй основі два телевізійних канали, заявив глава Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення Володимир Манжосов на брифінгу сьогодні в Києві.

"Ми ознайомилися з останніми заявами керівництва" 5 каналу ", де вони сказали, що дійсно мають намір побудувати на основі" 5 каналу "два канали, тому що цей канал створено двома телерадіоорганізаціями (ТРК" НБМ "і ТРК" Експрес-Інформ "- ІФ ). Тобто, ми отримали підтвердження того, про що ми говорили після того скандалу, який розпочався із цим каналом, що нібито хтось у нього забирає якісь частоти і нібито хтось має намір взагалі знищити мовлення "5 каналу". Такі наміри у власника чи керівництва каналу були давно, вони самі подали до Нацради (Нацрада телерадіо - ІФ) заявку про розділення цього каналу на два телевізійних канали, тому ми готові розглянути це питання і прийняти відповідне рішення ", - сказав керівник Нацради, повідомляє interfax . com.

При цьому він нагадав, що питання щодо частот телеканалу TBi розглядається в суді. "Є суд і як суд вирішить - Нацрада виконає будь-яке рішення суду. Буде рішення видати ліцензію цьому каналу або підтвердити ті документи, які він отримав на мовлення - будь ласка, якщо буде рішення про проведення повторного або нового конкурсу - ми виконаємо це рішення, якщо буде якесь інші рішення суду - ми його теж виконаємо ", - підкреслив В. Манжосов.

"5 канал" створений спільно двома телерадіоорганізаціями: ТОВ "ТРК" НБМ "та ТОВ" ТРК "Експрес-інформ" за угодою від 1 березня 2003 на виготовлення спільного продукту.

mykolakДата: Четвер, 08.07.2010, 12:02 | Повідомлення # 366
V.I.P

Країна:
повідомлень: 947
Статус: Оффлайн
Український телеканал запустить реаліті-шоу для політиків


Український телеканал "1 +1" запустить реаліті-шоу "Без мандату", в рамках якого відомі політики будуть по кілька днів жити у звичайних сім'ях, не користуючись привілеями. Про це повідомляє "Інтерфакс".

Генеральний директор групи "1 +1" Олександр Ткаченко розповів, що "це буде реальна політика у реальному житті, без гасел і прокламацій". За умовами шоу, політик і сім'я, в якій він живе, не повинні бути знайомі один з одним. У звітні два з половиною дні політичному діячу буде заборонено користуватися будь-якими службовими посвідченнями і власними коштами. На третій день він отримує все своє майно і привілеї назад.

На думку продюсера каналу Оксани Кучеренко, повернення повноважень і привілеїв дасть політику можливість з ходу вирішити проблеми, які він відчув на собі під час життя серед простих українців. "У політика з'явиться можливість продемонструвати, що він може зробити", - сказала Кучеренко.

Телеканал уже домовився зі спікером Верховної Ради Володимиром Литвином про те, що 9 липня всім парламентаріям будуть роздані запрошення на шоу. За словами Ткаченка, троє політиків вже погодилися взяти участь у проекті. Організатори чекають відповідей від Юлії Тимошенко та Арсенія Яценюка, категорично відмовилися зніматися Наталія Вітренко і Тарас Чорновіл. За словами представників телеканалу, прийняти у себе в гостях політичних діячів готові досить багато сімей.

Зйомки реаліті-шоу "Без мандата" почнуться з 12 липня. В ефірі телеканалу "1 +1" програма повинна стартувати восени.

satBuffonДата: Четвер, 08.07.2010, 19:31 | Повідомлення # 367
V.I.P

Країна:
повідомлень: 640
Статус: Оффлайн
Новинки Canal Digital: Canal + Fotball, Canal + Hockey.

Canal Digital Group, оператор скандинавської супутникової платформи Canal Digital, готує зміни до своїх пропозиціях по тематичних каналах: Canal + Fotball і Canal + Hockey. Зміни плануються до 27 серпня 2010.
Канал Canal + SPORT1 (N) буде перейменований на CANAL + FOTBALL.

Технічні параметри - CANAL + FOTBALL:

Thor 5 (0,8 ° W), 11,278 GHz, pol. V, SR 24500, FEC 7 / 8, DVB-S/QPSK, CA Conах

Канал CANAL + EXTRA буде транслювати програми каналу CANAL + SPORT EXTRA. Канал TV-biljett 4 буде замінений новим CANAL + HOCKEY, TV-biljett 5 замінений на CANAL + SPORT3.

Технічні параметри - CANAL + EXTRA, CANAL + HOCKEY, CANAL + SPORT3:

Thor 5 (0,8 ° W), 11,260 GHz, pol. H, SR 24500, FEC 7 / 8, DVB-S/QPSK, CA Conax

Канали TV-biljett 1, TV-biljett 2 і TV-biljett 3 будуть замінені на CANAL + EXTRA (3 програми).

Технічні параметри - CANAL + EXTRA (три канали):

Thor 5 (0,8 ° W), 11,341 GHz, pol. V, SR 24500, FEC 7 / 8, DVB-S/QPSK, CA Conax

До 2.8.2010 канал CANAL + SPORT 1 (F) перейде з 11,278 GHz, pol. V, SR 24500, FEC 7 / 8, DVB-S супутника Thor 5 на 10,809 GHz, pol. H, SR 24500, FEC 7 / 8, DVB-S/QPSK супутника Thor 6 (0,8 ° W). Паралельне мовлення триватиме 3 дні. До 27.8.2010 мовлення на супутнику Thor 5 буде закінчено.

satBuffonДата: Четвер, 08.07.2010, 19:43 | Повідомлення # 368
V.I.P

Країна:
повідомлень: 640
Статус: Оффлайн
Digi TV: Відключення Nagravision 2 на словацьких каналах

Компанія RCS / RDS, провайдер супутникової платформи Digi TV відключила стару систему доступу Nagravision 2 на словацьких каналах TV Doma і JOJ Plus.

Технічні параметри TV Doma:

Супутник: Intelsat 10-02 (1 ° W)
Частота: 12,531 ГГц
Поляризація: вертикальна
SR: 23340
FEC: 3 / 4
Стандарт: DVB-S
Модуляція: QPSK
Кодування: Nagra Media Access (Nagravision 3 і 4)

Технічні параметри JOJ Plus:

Супутник: Intelsat 10-02 (1 ° W)
Частота: 12,687 ГГц
Поляризація: вертикальна
SR: 27500
FEC: 3 / 4
Стандарт: DVB-S
Модуляція: QPSK
Кодування: Nagra Media Access (Nagravision 3 і 4)

mykolakДата: Четвер, 08.07.2010, 22:42 | Повідомлення # 369
V.I.P

Країна:
повідомлень: 947
Статус: Оффлайн
Савенко хоче повернення КДР ТРК на супутник, бо навіть сам не має змоги дивитись канал


Генеральний директор Київської КДР ТРК Олександр Савенко вважає, що повернення каналу на супутник є для нього чи найголовнішою проблемою на сьогодні. «Ситуація є важкою, оскільки немає коштів. Близько півмільйона заборгували за минулий рік, плюс накопичилися борги за цей рік. Ми несемо втрати, страждають і провайдери, і глядачі, які отримуюють сигнал через супутник. Що казати, навіть я в себе в кабінеті не можу подивитися, що відбувається в ефірі КДР ТРК», - сказав він.
За словами Савенка, у нього є багато цікавих ідей, яким чином можна буде здешевити подачу сигналу.
«Звичайно, на сьогодні ми хочемо повернутися на супутник, іншого виходу немає, бо за рівнем покриття ситуація на Київщині чи не найгірша. Я поки не сів у крісло гендиректора навіть не передбачав, що ситуація така погана», - поскаржився гендиректор КДР ТРК журналістам.
Голова Держкомтелерадіо Юрій Плаксюк, зауважив, що жителі Київщини залишилися обділеними, тому що ефірні передавачі є тільки в кількох районах. «Зараз жодна інша ТРК не висвітлює важливі соціально-економічні питання Київської області. Саме на це держава й буде виділяти кошти, тому що життя Білої Церкви чи Броварів наразі поза ефіром. Ми повернемося до супутника, це буде окрема програма, але тільки після того, коли буде покриття сигналом області», - сказав пан Плаксюк.
Нагадаємо, Київська державна регіональна телерадіокомпанія з 1 липня 2010 року припинила мовлення насупутнику Hellas Sat 2 у пакеті «Укркосмосу».
mykolakДата: Понеділок, 12.07.2010, 15:00 | Повідомлення # 370
V.I.P

Країна:
повідомлень: 947
Статус: Оффлайн
Digi TV відключив Nagravision 2 на чеських програмах

На супутникової платформі Digi TV триває відключення старої системи Nagravision 2: чотири програми чеською мовою переведені на Nagra Media Access. Ці програми тепер доступні на нових картах доступу.
Технічні параметри - Animal Planet CE, Óčko TV, Zone Reality:
Супутник: Intelsat 10-02 (1 ° W)
Частота: 12,643 ГГц
Поляризація: вертикальна
SR: 27500
FEC: 3 / 4
Стандарт: DVB-S
Кодування: Nagra Media Access (Nagravision 3 і 4)

Технічні параметри - Eurosport 2 North East Europe (Eurosport 2 Bundesliga):
Супутник: Intelsat 10-02 (1 ° W)
Частота: 12,717 ГГц
Поляризація: вертикальна
SR: 11840
FEC: 3 / 4
Стандарт: DVB-S
Кодування: Nagra Media Access (Nagravision 3 і 4)

mykolakДата: Понеділок, 12.07.2010, 18:45 | Повідомлення # 371
V.I.P

Країна:
повідомлень: 947
Статус: Оффлайн
У новому сезоні на Першому виходитиме новий проект "Сільрада"

В ефірі Першого національного з нового сезону, який стартує з 25 серпня, замість програми "Сільська правда" виходитиме новий проект "Сільрада", керівником якої стала Тамара Метерчук. Про це в інтерв'ю "Телекритиці" розповіла завідуюча редакцією соціально-публіцистичних проектів Людмила Островенко-Писанко.

Формат нової програми - тележурнал без ведучого. Разом з Тамарою Метерчук над програмою працюватиме 5 журналістів.

"Перед журналістами поставлено завдання: повинні бути динамичні стенд-апи, щоб в програмі не було аграрного сектору взагалі і реформ, які ми перекриваємо однією тією самою картинкою. Повинно бути більше конкретики, цікавих людей з глибинки, сільських кулібіних. Якщо буде комент профільного міністра, то або він розповідає, як вирішити конкретну проблему, або не говорить взагалі", - зазначила пані Островенко-Писанко.

mykolakДата: Понеділок, 12.07.2010, 22:41 | Повідомлення # 372
V.I.P

Країна:
повідомлень: 947
Статус: Оффлайн
Шустер залишиться на "Україні"
до грудня


"Шустер Live" буде виходити на телеканалі "Україна"до 24 грудня 2010. Відповідний контракт підписав ведучий телепрограми Савік Шустер в ефірі програми "Чорне і біле" на телеканалі ТВі. Він уточнив, що контракт підписаний не на весь наступний телесезон, тому що гендиректор каналу "Україна" Вольдемар Дзікі повідомив про те, що його особистий контракт закінчується, і він не має права або можливості підписати його на довше. Шустер також відзначив, що у нього є тривога з приводу того, що його контракт на вихід телепрограми можуть не продовжити. "Якщо він не буде продовжений, то у нас є час на те щоб, нарешті, перепрофілюватися і знайти інші способи роботи", - заявив він.
mykolakДата: Вівторок, 13.07.2010, 03:03 | Повідомлення # 373
V.I.P

Країна:
повідомлень: 947
Статус: Оффлайн
Банкрутство мовника Theme-X


Пакет з 8 еротичних каналів Theme-X, який мовив на HOT BIRD 8 (13 E), перервав мовлення 1 липня 2010. Згідно з останньою інформацією, отриманою редакцією журналу SAT Kurier, - власник TYR Ltd має серйозні фінансові труднощі, і вирішив закрити проект. SatLink Communications, оператор транспордера, знову не отримав своєчасної оплати за використання супутникового ресурсу і припинив трансляцію пакету Theme-X.
Пакет каналів Theme-X був доступний на наступних параметрах:
HOT BIRD 8 (13E) 11, 470 GHz, pol. V, SR: 27500, FEC: 5 / 6, DVB-S / QPSK
Слід відзначити, що клієнти мають можливість обміняти карти Theme-X на карти SCT (Satisfaction Channel TV). Для цього, будь ласка, звертайтеся до продавця, де була куплена карта.
Абоненти пакету 8 каналів Theme-X отримають підписку на 8 каналів SCT.
Абоненти пакета 4 каналів Theme-X (SOS) отримають підписку на 5 каналів SCT
RATVODДата: Вівторок, 13.07.2010, 13:38 | Повідомлення # 374
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28466
Статус: Оффлайн
Red Hot Sex TV змінить

частоту трансляції своїх каналів

Увага!

15 липня оператор Red Hot Sex TV змінить частоту трансляції своїх каналів.

Таким чином даний пакет буде доступний не з двох транспондерів (як зараз),

а з одного : 10.815 / H / 27500, FEC 5/6

Всім підписчикам необхідно буде пересканувати свої ресівери на оновленій частоті.



RATVODДата: Четвер, 15.07.2010, 15:19 | Повідомлення # 375
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28466
Статус: Оффлайн
"Перший Кавказький"

залишився без супутника

Паризький суд не задовольнив позов Суспільного грузинського телебачення (ОГТ)
до французької супутникової компанії Eutelsat,що відмовилася в останню мить від оформлення
контракту на трансляцію
грузинських програм на російськомовні регіони колишнього СРСР,
у тому числі Північний Кавказ і південь Росії.

За даними "'", керівництво "Першого кавказького", який повинен був вести мовлення російською мовою, зараз веде переговори про перехід на американський супутник, хоча і розуміє, що в такому разі втратить значну частину своєї аудиторії.

Позов у справі відключення "Першого кавказького" телеканалу від супутника французької компанії Eutelsat розглядався в суді Парижа більше напівроку. Нагадаємо, телеканал, перед яким ставилася мета "доносити до російської і російськомовної аудиторії колишнього Радянського Союзу і Східної Європи правду про події в Грузії", почав віщати на Північний Кавказ і значну частину європейської території Росії 16 січня. Проте за два тижні мовлення несподівано припинилося (див. "'" від 2 лютого). З тих пір канал можна знайти лише в інтернеті і в деяких кабельних мережах на території Грузії.

Представники Eutelsat стверджували, що, транслюючи сигнал по супутнику, вони проводили лише тестове мовлення каналу, а остаточний контракт з ОГТ так і не був підписаний. Проте грузинська сторона мала іншу точку зору з даного питання. "Французька компанія сама направила нам на підписання договір про постійне мовлення з її супутника в мить, коли ми вели мовлення в тестовому режимі. Ми підписали документ і відправили його назад в Париж. Згідно французькому законодавству, в цьому випадку контракт вважається таким, що набрав чинності, - пояснював тоді "'" керівник "Першого кавказького" Зураб Двалі. Представники ОГТ стверджували, що на позицію Eutelsat вплинула велика політика. Доказом цього, на їх думку, служило те, що всі потужності по трансляції на території колишнього СРСР були в терміновому порядку викуплені у французів російською компанією "Газпром-медіа".

Проте вчора паризький суд закінчив розгляд справи і у результаті не угледів в діях Eutelsat політичної підоснови. У постанові сказано, що французька компанія не несе відповідальності за відключення каналу від супутника, а керівництво "Першого кавказького" повинно компенсувати всі судові витрати.

Як заявив "'" колишній керівник телекомпанії "Руставі-2" і экс-посол Грузії в Росії Ероси Кицмарішвілі, "головна причина (програшу в суді.- "'") полягає в тому, що із самого початку в справу втрутилися деякі грузинські посередники". "Виходячи зі своїх меркантильних інтересів, вони бездарно і некомпетентно склали початковий контракт, що і дало можливість французькій стороні з легкістю його дезавуювати і розірвати", - розповів він. При цьому, на думку пана Кицмарішвілі, говорити про те, що французькі політики чинили тиск на паризький суд "просто смішно".

У ОГТ не виключають, що можуть оскаржити вирішення паризького суду. Проте, на думку пана Кицмарішвілі, Грузія програла цей процес остаточно і безповоротно. Зараз "Перший кавказький" веде переговори про відновлення мовлення до Росії з декількома іншими супутниковими телекомпаніями. Проте, на думку спостерігачів, жоден інший супутник не зможе замінити французький. "Грузинські власті намагалися використовувати "Перший кавказький" в пропагандистських цілях, саме тому він повинен був віщати з французького супутника, де розміщені всі російські телеканали. У Тбілісі прекрасно знали, що ради цього телеканалу ніхто не купуватиме додаткову тарілку або не повертатиме її з європейського супутника на американський", - вважає пан Кицмарішвілі.

Георгій Двалі, Павло Тарасенко
kommersant.ru


Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024