FORUM TV-SATП`ятниця
04.10.2024, 00:33

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Новини SD TV ( MPEG-2 ) телеканалів
RATVODДата: Субота, 06.06.2009, 18:23 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28466
Статус: Оффлайн
Новини мовлення SD TV

( MPEG-2 ) телеканалів






Всі, хто викладає новини будь-якого роду,

повинні виставляти посилання на першоджерело !!!


Посилання повинно виглядати так: і бути активним
mykolakДата: Четвер, 23.09.2010, 13:27 | Повідомлення # 421
V.I.P

Країна:
повідомлень: 947
Статус: Оффлайн
На весну «1+1» готує ігровий проект «Шоу на два мільйони»

«1+1» розпочинає кастинги на участь у новому проекті «Шоу на два мільйони». Про це йдеться на сайті каналу.

У прес-службі ТК наголосили, що це ігрове шоу, яке створюватиметься за міжнародним форматом. Однак назва та суть формату поки що не розголошується.
Відомо, що участь у проекті мають взяти пари: будь-які двоє людей віком від 18 до 65 років. Головний приз шоу - два мільйони гривень.
Також у прес-службі ТК розказали, що цей проект готується, імовірно, до весняного сезону.

«Телекритика»

mykolakДата: Четвер, 23.09.2010, 13:44 | Повідомлення # 422
V.I.P

Країна:
повідомлень: 947
Статус: Оффлайн
З 1 жовтня провідний канал Півдня Росії
виходить на новий рівень - супутникове телебачення.
Глядачі «НТВ-плюс» і «Триколор-ТВ» зможуть
без
особливих зусиль налаштуватися на телеканал НТК.

Чому НТК виходить на супутник?
Сьогодні переваги цифрового телебачення очевидні. Те, що ще вчора здавалося розкішшю, міцно увійшло в наше звичайне життя. Стереозвук, висока якість зображення, можливість дивитися свої улюблені програми без перешкод - ось що дає нам сьогодні супутникове телебачення. А ще - величезна можливість вибору каналів, задоволення будь-яких потреб самого вимогливого телеглядача. Безперечною перевагою супутникового телебачення є велика зона покриття. Туди, де «не дістає» ваша антена, легко доставить сигнал супутник. Використовуючи цю можливість, телеканал НТК сьогодні зайде в будинок кожного жителя найвіддаленішого хутора або станиці Кубані.

Які переваги отримують жителі Кубані?
Величезні. У супутникового телебачення, звичайно, маса плюсів. Але є один суттєвий мінус - всі пропоновані канали не дають регіональних новин. Унікальність телеканалу «НТК-Орбіта» в тому, що в нього ці новини будуть. А це так важливо для глядачів, які звикли жити в ритмі зі своїм краєм.

«НТК-Орбита» і «НТК» - це одне й те саме?
Ні, це два різних телеканалу. У кожного з них буде своя телевізійна програма. У той же час концептуально ці канали будуть йти в одному фарватері. На «НТК Орбита» будуть транслюватися програми, які вже пройшли тест на виживання, і їх встигли полюбити глядачі. У той же час «НТК Орбита» піде від містечковості і буде цікавий будь-якому жителеві Росії. Це маса нових програм: суспільно-політичних, спортивних, розважальних. Це ток-шоу і прямі трансляції найбільших спортивних змагань Півдня Росії. Це просвітницькі програми і концерти колективів багатонаціональних культур.
«НТК-Орбита» - справжній гід-путівник по Краснодарському краю, який розповість про цілющу силу унікальних курортів, дивовижною природою та історичних цінностях регіону.
Ефір НТК-Орбита - це передачі власного виробництва та ексклюзивні фільми 24 години на добу.

Чи буде канал «НТК-Орбита» цікавий рекламодавцеві?
Безперечно. У рекламодавців з'являється можливість вийти на мільйонну аудиторію і збільшити свої продажі. За рахунок реклами на різнопланову з географії та платоспроможності аудиторію бізнесмени отримують можливість вийти на більш широкий ринок збуту своїх товарів і послуг.

Чи треба платити за задоволення дивитися «НТК-Орбита»?
Ні, нічого платити не треба. Глядачі, які мають доступ до телеканалів «НТВ-плюс» і «Триколор-ТВ» зможуть без особливих труднощів налаштуватися на «НТК-Орбіта». Для цього необхідно взяти в руки пульт і зробити кілька необхідних маніпуляцій.

Увага!
Новий телеканал «НТК Орбита» буде доступний глядачам «НТВ-плюс» і «Триколор-ТВ» з 1 жовтня 2010

RATVODДата: Неділя, 26.09.2010, 10:40 | Повідомлення # 423
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28466
Статус: Оффлайн
ТБ «Маестро» має намір знайти нового

оператора для виходу на супутник

Телекомпанія «Маестро» планує відновити переговори про супутникове мовлення з оператором, якого гендиректор Каха Бекаурі називати не став. Як заявив Бекаурі Media.ge, існує загроза, що власті Грузії можуть здійснити тиск оператора до підписання угоди.

По словах Бекаурі, переговори телекомпанії з турецьким оператором «Турксат» зірвалися із-за втручання властей Грузії, після чого грузинська телекомпанія оформила контракт в телекомпанією «СВІТ».

Слід зазначити, що «Маестро» платила «Світу» 18 тис. євро за супутникове мовлення, проте зараз телекомпанія має заборгованість перед оператором, яку обіцяє покрити найближчим часом. Раніше керівництво ТБ «СВІТ» заявляло, що припинило супутникове мовлення ТБ «Маестро» саме у зв'язку із заборгованістю.

© "Грузія Online"


RATVODДата: Неділя, 26.09.2010, 10:42 | Повідомлення # 424
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28466
Статус: Оффлайн
Телеканал «ТНВ» розширив

зону свого мовлення

Восени цього року телеканал «Татарстан-Новый Век» (ТНВ), перший і єдиний супутниковий канал Республіки Татарстан з повноцінним мовленням на двох державних мовах - татарській і російській, значно розширив зону мовлення і можливості прийому для своїх телеглядачів.

На сайті телерадіокомпанії «Новый Век» за адресою www.tnv.ru почалося стабільне online-вещание телеканалу ТНВ. Також телеканал тепер доступний на таких супутникових платформах, як «НТВ-плюс» і «Триколор ТБ».

Канал став доступний в пакеті «Базовий» супутникового оператора «НТВ-плюс», і в пакеті «Оптимум» супутникового оператора «Тріколор ТБ».

Info-Islam


mykolakДата: Понеділок, 27.09.2010, 18:32 | Повідомлення # 425
V.I.P

Країна:
повідомлень: 947
Статус: Оффлайн
НТКУ представить проект
«Три дні каналу Arte в Україні»

Перший національний розпочинає співробітництво з французькими каналами Arte та CFI.
Про це розповів заступник генерального директора НТКУ Валід Арфуш.

За інформацією сайту «Медианяня», НТКУ підписує контракт з державним культурологічним каналом Arte.
Як розповів у коментарях ТК Валід Арфуш, переговори ще тривають і нині визначено один зі спільних проектів - «Три дні каналу Arte в Україні».
«В рамках проекту ми представимо німецькі і французькі документальні, художні фільми, програми власного виробництва Arte в ефірі Першого національного, кінотеатрах Києва та інших міст України - розповів заступник генерального директора НТКУ. - Залучимо до роботи французький та німецький культурні центри. Насамперед нас цікавить кіно, що було зняте в Україні і про Україну. Такі фільми в Arte точно є, і нам цікаво дізнатися, як вони бачать різні аспекти життя в Україні».

За його словами, також розглядається можливість проведення в рамках «Трьох днів каналу Arte в Україні» фестивалю українського короткометражного кіно на базі одного з київських кінотеатрів. Якщо цю ідею буде вітлено в життя, фільм-переможець покажуть в ефірі Arte для французьких та німецьких глядачів.
Попередню дату проведення заходу заплановано на кінець лютого 2011 року. «Щодо подальшого співробітництва визначаємося. Наприклад, хотілося б співпрацювати щодо зйомок документальних фільмів про Україну», - сказав Валід Арфуш. Він відзначив, що сам є великим шанувальником цього каналу протягом 15-ти років.

Також Арфуш розповів, що НТКУ зацікавлена в налагодженні стосунків і з іншими європейськими каналами для обміну програмами і досвідом. «Я зустрічався з представниками французької організації, яка представляє канали країни. Ми зробили запит щодо співробітництва, і вони нам рекомендуватимуть телекомпанії. У листопаді плануємо відрядити кількох журналістів Першого національного на стажування на французький канал CFI - для підвищення кваліфікації», - сказав Валід Арфуш.

«Телекритика»

mykolakДата: Вівторок, 28.09.2010, 13:17 | Повідомлення # 426
V.I.P

Країна:
повідомлень: 947
Статус: Оффлайн
Новий канал покаже «антиснідівський» марафон,
у якому візьме участь Білл Клінтон

3 жовтня Новий канал транслюватиме концерт-марафон «Битва за майбутнє», організований Фондом Олени Пінчук «Антиснід»

Трансляція вийде о 16.30.
Під час марафону виступить екс-президент США Білл Клінтон.

Концерт вестиме Оксана Гутцайт, у включеннях з площі працюватиме Андрій Доманський, який спілкуватиметься з глядачами та зірками.
У концерті візьмуть участь Наталія Могилевска, Ані Лорак, Тіна Кароль, Джамала, Олександр Пономарьов, Ірина Білик та учасники третьої «Фабрики зірок».

Проте марафон не зводитиметься до трансляції концерту з Майдану.

«Це і флеш-моби (наприклад 200 чоловік одночасно станцюють). Інтерв'ю з зірками. Сюжети про проблему наркотиків та ВІЧ, які будуть межуватись концертні номери. Це короткі, але дуже яскраві історії про людей, які зіткнулись з цією проблемою», - зазначає генеральний продюсер Нового каналу Оксана Панасівська.

mykolakДата: Середа, 29.09.2010, 16:14 | Повідомлення # 427
V.I.P

Країна:
повідомлень: 947
Статус: Оффлайн
ТРК «Донбас» запустить талант-шоу
та проект про світське життя Донецька і Луганська

Регіональний каналу групи «Україна» ТРК «Донбас» розпочинає новий сезон - його керівники обіцяють до кінця року щомісяця запускати 2-3 нові проекти. Про це повідомляє пре-служба.

Акцент канал робитиме на розважальних програмах. Зокрема, канал розпочав виробництво талант-шоу «Могьом» - це інтерактивний розважальний проект, де глядачі зможуть виступити у будь-якому жанрі. Для участі у шоу потенційні герої повинні надіслати відео, що демонструє їхні здібності. Упродовж тижня це відео транслюватиметься на каналі, а автори найцікавіших сюжетів візьмуть участь у прямому ефірі. У студії учасників оцінюватиме журі. Вестиме програму Рашит Романов.
Також на каналі вийде молодіжний розважальний проект про світське життя регіону - Parad. Проект транслюватиметься у нічному ефірі і розповідатиме про нічне життя Донецька та Луганська.

Ще одне розважальне інтерактивне шоу для сімейної аудиторії «Презент» надаватиме можливість всім бажаючим привітати своїх близьких в оригінальний спосіб. А саме, глядачі зможуть замовити розіграші з прихованою камерою, приготування незвичної страви тощо.

Окрім цього «Донбас» запустить спортивно-розважальний проект «Жизнь Forever» про цікаві факти з життя людей, які займаються екстремальними видами спорту або використовують традиційне спортивне спорядження у незвичний спосіб.

«Телекритика»

kozakuaДата: Середа, 29.09.2010, 23:59 | Повідомлення # 428
V.I.P

Країна:
повідомлень: 3493
Статус: Оффлайн
Телеканал LVOV зявився

на 12728 V 3333

funt3Дата: Четвер, 30.09.2010, 12:14 | Повідомлення # 429
V.I.P

Країна:
повідомлень: 429
Статус: Оффлайн
Discovery Communications

запускає в Росії телеканал TLC

Девід Заславши, Президент і Генеральний директор Discovery Communications, оголосив про те,
що
в січні 2011 року в Росії буде запущений телеканал TLC.

Він адресований жіночої аудиторії у віці від 25 до 49 років і представить
розважальні
lifestyle-програми зі всього світу.

Передачі TLC охоплюють такі теми, як мода і стиль життя, кулінарія, виховання дітей, подорожі, весілля і багато іншого. Запуск каналу буде також сприяти реалізації масштабних планів Discovery Communications, пов'язаних зі значними інвестиціями в російський ринок і співпрацею з російськими продюсерськими компаніями.

«Запуск TLC - це важливий етап розвитку портфоліо наших каналів на російському ринку. Телеканал заповнить нову нішу і запропонує глядачкам широкий спектр високоякісних розважальних програм, які відображають усі аспекти життя сучасної російської жінки », - коментує Девід Заслав. - Ми раді представити російським глядачам і рекламодавцям яскраві шоу TLC, які були зняті в різних країнах світу, в тому числі і в Росії ».

На початку 2011 року на TLC вийдуть в ефір одразу дві програми російського виробництва. Перша з цих програм - «Like Mother, Like Daughter» - шоу, створене московською компанією Mastiff, підрозділом холдингу Zodiak Entertainment. У кожній з півгодинних серій в центрі уваги опиняться дві жінки, мати і дочка, які потребують зміни іміджу, а глядачі будуть спостерігати за їх перетворенням. Виконавчий продюсер - Антон Гореславскій, який працював над такими популярними російськими телепроектами, як «Останній герой», «Хвилина слави» і «Король рингу». Ведучими програми стануть зірки російського шоу-бізнесу. Більш детальна інформація про наповнення російського ефіру TLC з'явиться в найближчому майбутньому.

Як і програми Discovery Channel, передачі TLC будуть йти російською мовою, а також нададуть ефірний час російським рекламодавцям. Тепер можливостей для розміщення реклами на каналах сімейства Discovery стане ще більше: в якості майданчика до Discovery Channel і Animal Planet додається не тільки канал TLC, але і вебсайт Discovery Channel http://discovery.rambler.ru/, запущений на базі порталу Rambler. ru. У січні 2011 року в мережі також з'явиться спеціалізований вебсайт TLC.

У США телеканал TLC охоплює більше 99 мільйонів домогосподарств і входить до десятки найбільш популярних каналів для жінок різних вікових груп (від 25 до 54, від 18 до 49 та від 18 до 34). У 2009 році в США телеканал отримав найвищі за останні п'ять років рейтинги, а число глядачок, що відносяться до ключової аудиторії, зросло на 13%.

Міжнародне мовлення TLC почалося в березні цього року: канал був запущений в Норвегії. Незабаром його програми стали дивитися глядачі 21 країни в азіатсько-тихоокеанському регіоні, а в 2011 канал буде представлений в 75 країнах світу, що зробить його одним з найбільш поширених тематичних lifestyle-каналів. Канал входить до портфоліо Discovery Communications поряд з такими флагманами, як Discovery Channel, який дивляться в більш ніж 180 країнах, Animal Planet, доступний більш ніж на 170 ринках, Discovery Science, представлений в більш ніж 100 країнах, Discovery HD Showcase, чиє мовлення йде в більш ніж 80 країнах, і ID Investigation Discovery, доступний більш ніж на 20 ринках

www.advertology.ru

Communications.kiev.ua


"Не відкладай на завтра те, що можна відкласти на післязавтра!"
mykolakДата: Четвер, 30.09.2010, 22:08 | Повідомлення # 430
V.I.P

Країна:
повідомлень: 947
Статус: Оффлайн
Футобольне скетч-шоу на ICTV разом з Олександром Цекалом вестимуть
Віктор Цекало та Віктор Андрієнко

Ведучими нового скетч-шоу телеканалу ICTV «Євро-2012» будуть Віктор та Олександр Цекало. Про це повідомила прес-служба каналу.
Як вже писала ТК, проект розповідатиме про європейський чемпіонат з футболу.

За умовами шоу, герої Олександра та Віктора Цекало - директор Футболу України Марк Аркадійович і міністр Футболу України Аркадій Маркович - будуть відповідати на запитання журналістів щодо підготовки до чемпіонату Європи з футболу. Зокрема, герої з'ясовуватимуть, куди ділися гроші, виділені на будівництво об'єктів до Євро-2012? Чому підготовка відстає на 5 місяців від графіку, і чи існує взагалі цей графік? Чи правда, що в українському футболі все вирішують гроші олігархів? Чи використовують тренери гравців в особистих цілях?

Ще одного героя програми - футбольного тренера - виконуватиме Віктор Андрієнко.

Зазначимо, що над сценаріями проекту «Євро-2012» працює та ж команда акторів та авторів, яка створює шоу пародій «Велика різниця по-українськи». Режисер програми - Андрій Нестеров.

Також участь у шоу візьмуть: Ольга Полякова, Анастасія Коротка, Ольга Голдіс, Кирило Андрєєв, Андрій Бедняков, Євген Лунченко, Назар Задніпровський, Ігор Арнаутов, Геннадій Гуриненко.

mykolakДата: П`ятниця, 01.10.2010, 17:01 | Повідомлення # 431
V.I.P

Країна:
повідомлень: 947
Статус: Оффлайн
Європейський VH1 з новим логотипом

З 1 жовтня 2010 року міжнародний канал VH1 European оновив графічний дизайн, придбав новий логотип і зміни в програмному наповненні. Новий логотип VH1 European витриманий в рожевих і білих кольорах. Зміниться і оформлення деяких програм - "Top 10", "VH1 Hits" і "Aerobic". Нові програми на каналі: "VH1 Loves", "Guess The Year", "VH1 Super Chart". Крім того, канал розширить свою музичну тему у вихідні дні - з 1 жовтня вони почнуть виходити в другій половині дня п'ятниці і будуть закінчуватися в неділю ввечері.
VH1 European присутній на 40 ринках, охоплення складає 27 мільйонів сімей у Європі, Африці і на Близькому Сході. Трансляція здійснюється 24 години на добу і пропонує глядачам найкращі відеокліпи жанрів поп, рок та соул музики останніх 10 років. Серед них такі, як Alicia Keys, Depeche Mode, Kylie Minogue, Amy Winehouse, Katy Perry, Beyonce і Robbie Williams. Найпопулярніші програми, пропоновані каналом: "The Album Chart Show", "100 Greatest Hard Rock Songs", "Cover Power", "Pop Chart", "Final Countdown".
wizardfox.ne

mykolakДата: П`ятниця, 01.10.2010, 17:09 | Повідомлення # 432
V.I.P

Країна:
повідомлень: 947
Статус: Оффлайн
Новий канал планує показати «Телетріумф» 16 жовтня

Новий канал планує показати телевізійну версію церемонії вручення премії «Телетріумф» 16 жовтня.
Про це розказала головний продюсер каналу Оксана Панасівська.

За її словами, за попередньою інформацією, трансляція вийде о 23.00.

Режисер телеверсії премії - Михайло Комаровський, режисер-постановник Олег Бондарчук та продюсер Оксана Панасівська.

Нагадаємо, церемонія нагородження 10-ї Національної телевізійної премії «Телетріумф» відбудеться 14 жовтня 2010 року. Нагородження лауреатів відбудеться в Жовтневому палаці, продюсером святкової програми буде Оксана Панасівська, телевізійну трансляцію здійснить Новий канал.

kozakuaДата: П`ятниця, 01.10.2010, 22:33 | Повідомлення # 433
V.I.P

Країна:
повідомлень: 3493
Статус: Оффлайн
Eutelsat W7, 36.0°E
'НТК-Орбита' почав регулярне мовлення на 12054R відкрито, SR 27500, FEC 3/4

viskomДата: Субота, 09.10.2010, 20:04 | Повідомлення # 434
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 1946
Статус: Оффлайн
Перший національний купив радянські фільми та кінопакет від Film.ua

Національний підписав угоду про купівлю двох пакетів художніх фільмів. Про це повідомляє прес-служба НТКУ.
Перший пакет - кінокласика («Здрастуйте, я ваша тітка!», «Шалений день, або одруження Фігаро», «Біг», «У серпні 44-го», «Безіменна зірка», «Дорога Олена Сергіївна», «Жорстокий романс», «Забута мелодія для флейти», «Калина червона», «На Дерибасівській гарна погода, на Брайт-Біч дощить», «Кін-дза-дза», «Мій лагідний і ніжний звір», «Раба кохання», «Табір іде в небо» тощо).

У другій пакет входять фільми компанії Film.ua Лінійку радянського кіно заплановано до показу в будні дні о 19:30, а у вихідні канал показуватиме нове кіно виробництва Film.ua.

Нагадаємо, що Film.UA Group є власним бізнесом Сергія Созановського, голови правління АТЗТ «Українська незалежна ТБ-корпорація» («Інтер»), де до недавнього часу і протягом 12 років працював нинішній керівник НТКУ Єгор Бенкендорф
, а саме - «Повернути Віру», «Бомж», «Міський пейзаж», «Ми одружимось! У крайньому разі стелефонуємось», «Сьома пелюстка», «Квартет на двох», «Летюча миша», «Ігри в солдатиків», «Ігри дорослих дівчаток», «Полювання на тінь», «Ван Гог не винен», «Тривожна відпустка адвоката Ларіної», «Хімія почуттів»

«Нас дуже здивував той факт, що Перший Національний не мав в своєму кінофонді достатньої кількості хороших фільмів. Мова не йде про світові блокбастери. Не було, навіть, найвідоміших фільмів, на яких виросло не одне покоління, фрази з яких давно стали цитатами. Ті картини, які нам вдалося купити, без сумніву, сподобаються нашим глядачам. Адже іноді хочеться подивитися фільм, навіть, якщо ти його бачив вже разів п'ять. І, звичайно ж, нові картини будуть цікаві глядачам Першого», - прокоментував генеральний директор НТКУ Єгор Бенкендорф

Лінійку радянського кіно заплановано до показу в будні дні о 19:30, а у вихідні канал показуватиме нове кіно виробництва Film.ua - http://www.telekritika.ua/news/2010-06-24/53861
========================================
На «Першому національному» з’явиться лінійка італійського кіно

13 жовтня в ефірі «Першого Національного» з’явиться лінійка італійського кіно. Про це повідомляє прес-служба каналу.

Італійські фільми та серіали, які Перший транслюватиме у своїму ефірі – продукти Пакету програм «Солідарність», до якого раніше приєдналася НТКУ, як член Європейської мовної спілки.

НТКУ отримала каталоги і вибрала 19 програм італійського мовника RAI. Це художні фільми (комедії, драми), комедійні серіали, кримінальні серіали, художні серіали, програми для дітей).

«Усього в договорі, який уже підписав Перший Національний, зазначено надання НТКУ 19 пунктів продукції RAI TRADE. Це велика кількість годин ефірного часу, адже деякі серіали мають обсяг понад 200 серій», – йдеться в релізі каналу.

З 13 жовтня глядачі Першого зможуть переглянути 4-серійний серіал для родинного перегляду – «Таксистка

http://www.mediabusiness.com.ua/content/view/20398/42/lang,ru/


Sat-Integral S-1237 HD Able
mykolakДата: Понеділок, 11.10.2010, 13:25 | Повідомлення # 435
V.I.P

Країна:
повідомлень: 947
Статус: Оффлайн
Андрій Доманський переходить на «1+1»

Ведучий Андрій Доманський залишає Новий канал і переходить на «1+1». Цю інформацію «Телекритиці» підтвердили у прес-службі Нового каналу.

За словами керівника департаменту зі зв'язків з громадськістю Нового каналу Ольги Балабан, до кінця року в ефірі будуть виходити проекти «Інтуїція» та «Світлі голови», які веде Андрій Доманський. Усі епізоди цих шоу вже відзняті. А надалі канал шукатиме нові обличчя.

«Ми давно хотіли шукати нові обличчя. Це для нас такий шанс», - зазначила Ольга Балабан.
За інформацією сайту «Медіаняня», Андрій Доманський на «1+1» вестиме «Шоу на два мільйони». ТК чекає на коментар прес-служби «1+1».
Андрій Доманський пообіцяв ТК прокоментувати ситуацію після того, як повернеться з-за кордону.
«Телекритика»

Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024