FORUM TV-SATП`ятниця
04.10.2024, 00:29

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Новини SD TV ( MPEG-2 ) телеканалів
RATVODДата: Субота, 06.06.2009, 18:23 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28466
Статус: Оффлайн
Новини мовлення SD TV

( MPEG-2 ) телеканалів






Всі, хто викладає новини будь-якого роду,

повинні виставляти посилання на першоджерело !!!


Посилання повинно виглядати так: і бути активним
funt3Дата: Понеділок, 11.10.2010, 19:56 | Повідомлення # 436
V.I.P

Країна:
повідомлень: 429
Статус: Оффлайн
Eutelsat W7-36*
Electronic Program Guide зявилось на каналі «НТК-ОРБИТА»


"Не відкладай на завтра те, що можна відкласти на післязавтра!"
RATVODДата: Субота, 16.10.2010, 14:16 | Повідомлення # 437
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28466
Статус: Оффлайн
Французи створили телеканал для альпіністів

З супутника Astra (19.2°E) почав тестове мовлення

французький телеканал Montagne TV.

За супутникове мовлення телеканалу Montagne TV відповідає оператор GlobeCast.
Montagne TV - це тематичний телеканал, на якому в основному транслюватимуться
документальні фільми про гірську систему світу.

Офіційне мовлення розпочалося 12 жовтня 2010 року. Сигнал телеканалу не кодований. Телеканал Montagne TV хоче направити свою програмну пропозицію любителям гірського повітря і захоплюючих пейзажів.

На телеканалі Montagne TV можна буде побачити фільми про альпінізм, про види спорту, якими можна заниматся в гірській місцевості, про гірський туризм, про тварин, що мешкають в гірських районах...

Параметри:

Супутник - Astra 1M. 19.2°E

11509 V, 22000 5/6

DVB-S / MPEG-2

Джерело: MYtv®


funt3Дата: Вівторок, 19.10.2010, 00:09 | Повідомлення # 438
V.I.P

Країна:
повідомлень: 429
Статус: Оффлайн
Discovery і Disney

запускають локальні версії.

Україна стала цікава світовим тематичним телеканалам. Минулого тижня відразу два з них - Discovery і Disney - оголосили про запуск локальних версій. Канали планують заробляти на рекламі та передплаті на пакети платного ТБ. Більшість українських нішевих каналів збиткові, говорять експерти, але міжнародні компанії мають більше можливостей закріпитися на ринку.

Минулого тижня два всесвітньо відомих тематичних телеканалу - Discovery і Disney - повідомили про початок мовлення українських версій. До цих пір в кабельних мережах була доступна російська версія Discovery і східноєвропейська Disney (до серпня - канал Jetix). Discovery збереже мовлення російською мовою, але адаптує розклад програм до київським часом. А Disney, розповідаючи англійською та російською мовами, тепер буде транслювати програми російською та українською мовами з пріоритетом останнього. "Мало хто з дітей в Україні добре знають англійську, тому віщання англійською викликало невдоволення глядачів", - відзначає видавець галузевого журналу Mediasat Олександр Глущенко.

Для отримання прибутку на українському ринку канали будуть використовувати різні бізнес-моделі. У Discovery роблять ставку на рекламні доходи і вже уклали угоду на обслуговування з сейлз-хаусом "Відео Інтернешнл Україна" (материнська компанія "Відео Інтернешнл" продає рекламу Discovery в Росії). "Зрозуміло, що доходи нішевих і великих ефірних телеканалів непорівнянні. Тим не менш нішеві канали можуть приносити доходи в кілька мільйонів гривень на рік", - вважає генеральний директор "Відео Інтернешнл Україна" Валерій Маштаков. За його словами, канал цікавий міжнародним рекламодавцям, чия цільова аудиторія - чоловіки у віці 20-50 років. "Ці компанії працювали з Discovery в інших країнах, канал їм зрозумілий", - говорить пан Маштаков.

Disney розраховує на збільшення доходів за рахунок відрахувань від операторів платного телебачення. "Основна наша бізнес-модель - платне телебачення кабельних та супутникових операторів, але в міру розвитку ми будемо розглядати і інші варіанти одержання прибутку", - заявив віце-президент і генеральний директор Disney в Центральній і Східній Європі Мачей Брав. Протягом найближчого року канал не планує продавати власну рекламу, уточнили в компанії.

Комерційний успіх каналів багато в чому буде залежати від умов угод з кабельними мережами. За оцінками Олександра Глущенка, до цих пір покриття Disney в кабельних мережах не перевищувало 30%, ціна за одного абонента (відрахування кабельних операторів телеканалам) - близько 20 центів. "Кабельних операторів не цікавив канал, який наполовину віщав англійською мовою. Поки компанія не локалізує контент, оператори будуть неохоче приймати канал у мережу, адже їх ресурс обмежений", - говорить пан Глущенко. У свою чергу Discovery може втратити частину доходів від підписки через продажі реклами. "Глядач буде незадоволений рекламою на каналі, за який він платить. Тому кабельні оператори можуть вимагати зниження плати за абонента", - відзначає Олександр Глущенко.

Зараз більшість нішевих каналів в Україні не є прибутковими, але у міжнародних компаній більше можливостей заробити. "Витрати іноземних каналів на українському ринку менше, так як контент проводиться мережею", - говорить керуючий партнер групи Maxximum (розміщує рекламу на Maxxi TV, "Меню ТБ", "Гумор ТБ", "Перший діловий", Music Box) Вікторія Семененко. За її словами, входить до групи канал Maxxi TV вийшов на беззбитковість за три роки. "Перші два роки канали будуть працювати на перспективу. При стабільному розвитку ринку через 3-4 роки доходи Discovery можуть скласти $ 5 млн на рік", - прогнозує пані Семененко.


"Не відкладай на завтра те, що можна відкласти на післязавтра!"
funt3Дата: Середа, 20.10.2010, 18:10 | Повідомлення # 439
V.I.P

Країна:
повідомлень: 429
Статус: Оффлайн
Телеканал «Звезда» розповість про спецназ


На телеканалі «Звезда» виходить проект «Спецназ Другої Світової». Глядачі дізнаються про маловідомі сторінки історії радянських спецслужб.

Особливий акцент у документальному циклі буде зроблений на розповідь про самих масштабних диверсійних завданнях. Журналісти докладно опишуть стратегію і тактику спецоперацій, які вплинули на розвиток сил спеціального призначення в Росії. Також у центрі уваги історії кращих військових розвідників і десантників.

«Спецназ Другої світової». «Геній вибуху».
Ілля Григорович Старинов - «батько» російського спецназу, теоретик, організатор і практик диверсійної роботи в тилу противника. Його ім'я носять вибухові пристрої і одна з малих планет. Він був важко поранений, але прожив сто років. Має урядові нагороди багатьох країн, але у своїй країні кілька разів був на волосок від розстрілу. Кумир російських спецназівців, він був самим «старим» полковником у нашій армії і перебував у цьому званні більше 60 років! Хто ж він - людина чи міф?

«Спецназ Другої світової». «Маестро спецоперацій».
КДБ було однією з найбільш «закритих» організацій серед спецслужб світу. Але в структурі КДБ функціонував так званий «Тринадцятий відділ», про існування якого не підозрювали навіть самі чекісти. У роки «холодної війни» співробітники цього підрозділу розробляли розвідувально-диверсійні операції проти США. За весь період існування Тринадцятого відділу КДБ тільки один його начальник був професійним розвідником. Його звали Євген Мірковскій. Він на власному досвіді збагнув специфіку таємної війни в тилу супротивника. І став маестро спецоперацій.

«Спецназ Другої світової». «Десантник Дядя Вася».
Героєм цього випуску стане генерал Василь Маркелов. Його ім'я - ціла епоха в історії ВДВ. Генерал Маргелов став справжнім військовим новатором. Саме завдяки йому десантні війська називають блакитними беретами. Головні убори блакитного кольору ввів в обіг Василь Маргелов. Тільки з подачі генерала у десантників з'явилося нове зброю зі складним прикладом, яке не заважає розкриттю парашута. Саме Маргелову належить ідея випускати броню на основі алюмінію для військової техніки. Вона значно полегшує вагу бойових машин. Хімічний склад броні досі знають тільки в Росії. Він тримається в найсуворішому секреті від іноземців. Речі Василя Маргелова і зараз цитують у військових ВНЗ.

«Спецназ Другої світової». «Бувалі йдуть на завдання»
В одну з травневих ночей 1943 року з партизанського аеродрому в Мінській області злетів радянський військово-транспортний літак. На ньому в Москву полетіли німецький підполковник Курт Глузгалс і його російська дружина Віра. У столиці з нетерпінням чекали високопоставленого офіцера Вермахту. Він знав важливі подробиці планованої Берліном у липні 1943 року військової операції «Цитадель. На аеродромі залишився людина, яку в чекістському спецзагоні «Бувалі» всі шанобливо називали «дядя Коля». Це був капітан держбезпеки Петро Лопатин - майстер віртуозного «знімання» і «ліквідації» високопоставлених чиновників окупаційної влади і офіцерів Вермахту. Його стиль в «таємній війні» - нестандартність ідей і відсутність шаблонів при розробці операцій. Противник не знав, хто буде черговою жертвою бійців Петра Лопатіна ...
Документальний цикл «Спецназ Другої світової» виходитиме на телеканалі ЗІРКА з 18 жовтня з понеділка по четвер о 19:30. У суботу о 13:15 глядачі телеканалу ЗІРКА зможуть подивитися всі чотири серії документального циклу поспіль.


"Не відкладай на завтра те, що можна відкласти на післязавтра!"
kozakuaДата: П`ятниця, 22.10.2010, 19:19 | Повідомлення # 440
V.I.P

Країна:
повідомлень: 3493
Статус: Оффлайн
Телеканал "Viasat Nature" з'явився в пакеті Raduga TV

funt3Дата: Понеділок, 25.10.2010, 21:06 | Повідомлення # 441
V.I.P

Країна:
повідомлень: 429
Статус: Оффлайн
СТБ і "Україна" показали себе у всій красі.

Найбільш динамічно серед українських телеканалів зростають показники СТБ і "Україна". Про це свідчать дані GfK Ukraine за підсумками телеперегляду за 9 місяців цього року. Втім, в цьому році зміна аудиторії телеканалів на їхніх доходах позначилося не сильно: через аномально високого попиту на ТБ-рекламу всі великі гравці змогли практично повністю розпродати свій ефірний ресурс.
Реклама на українському телебаченні зараз продається за трьома основними аудиторіями. За першою з них - всі телеглядачі в Україну старше 18 років - її розміщують, зокрема, найбільший в країні телеканал "Інтер" і канал "Україна". За підсумками перших дев'яти місяців цього року "Інтер" втрачав аудиторію, у той час як "України" поліпшила показники, що дозволило їй переміститися з четвертого на третє место.Общенаціональние канали втрачають аудиторію останні кілька років - телеглядачі все частіше вважають за краще нішеві канали, говорять учасники ринку. Але якщо "Інтер" як і раніше з великим відривом утримує лідерські позиції, то "Україна" вже практично наздогнала "1 +1". Втім, останній не розміщує рекламу по цій аудиторії.
Тим часом "1 +1" втрачає глядачів і за своєю комерційною аудиторією - люди у віці 18-54 років, але, як і раніше, утримує другу позицію в цьому сегменті. Причому останні три місяці показники каналу поліпшувалися, говорить керівник відділу продажів групи "1 +1" (телеканали "Студія 1 +1", ТЕТ, "2 +2", "Сіті") Дмитро Лисицький. За даними каналу, частка "1 +1" у липні збільшилася до 11,99% (11,94% роком раніше), в серпні - до 11,44% (10,73%), у вересні - до 11,72% (10,57%).
Єдина з трьох аудиторій, за якою канал "Інтер" не займає лідируючих позицій, - комерційна аудиторія групи StarLightMedia (SLM; телеканали "Новий канал", СТБ, ICTV, М1, М2, QTV) - люди у віці 14-49 років, які мешкають в містах з населенням більше 50 тис. чоловік. У цьому сегменті значне зростання показав канал СТБ, перемістившись з четвертого на третє місце. Примітно, що канал наростив позиції і по інших аудиторіях, хоча вони і не є для нього цільовими: по аудиторії 18-54 він перемістився з п'ятого на третє місце, а за 18 + зберігає четверте місце, збільшивши частку аудиторії з 7,75% до 9,26%.
Найбільш затребуваною аудиторією для рекламодавців є люди у віці 18-45 років, відзначає керівник відділу по ТБ-закупівель агентства Optimum Media Сергій Ходика. Краще за всіх в неї потрапляють канали групи SLM і "Студія 1 +1". За словами керуючого директора агентства AMM / Vizeum Оксани Стехін, загальнонаціональні канали, що мають найбільше технічне покриття країни, цікаві клієнтам для досягнення необхідної кількості контактів з глядачами (показник, що використовується при плануванні рекламних кампаній). "Декілька виходів на великому каналі можуть дати більше контактів, ніж безліч виходів на нішевому", - сказала вона.
У цьому році коливання чисельності аудиторії каналів мають набагато менший вплив на їхні доходи, ніж раніше, відзначають експерти. "Підвищений попит на телерекламу дозволив каналах розпродати практично весь ресурс", - говорить пан Ходика. Через значне падіння ціни на ТБ-рекламу заповненість ефіру основних каналів, крім "Інтера", протягом року трималася на позначці 90-100% і знизилася тільки восени. "Частина рекламодавців перейшла на недозаполненний 'Інтер', а на каналах SLM з'явилася можливість розміщуватися більш дешевими класами", - говорить Оксана Стехін.


"Не відкладай на завтра те, що можна відкласти на післязавтра!"
mykolakДата: Вівторок, 26.10.2010, 14:28 | Повідомлення # 442
V.I.P

Країна:
повідомлень: 947
Статус: Оффлайн
ICTV покаже бокс за титул чемпіона за версією WBA

30 жовтня в прямій трансляції на ICTV вийде поєдинок
між боксерами
Автанділом Хурцидзе (Грузія) і Хассаном Н'Дамом Н'Жікамом (Франція).
Про це повідомляє прес-служба.

Боксери відстоюватимуть титул чемпіона за версією WBA. За інформацією каналу, в останній редакції світового рейтингу середньоваговиків WBA Н'Жікам (24-0-0, 17 нокаутів) займає другу позицію, в той час як Хурцідзе (22-1-2, 13 нокаутів) третю.

Трансляція розпочнеться о 00:00

funt3Дата: Середа, 27.10.2010, 22:37 | Повідомлення # 443
V.I.P

Країна:
повідомлень: 429
Статус: Оффлайн
ABS-1. 75E

Телеканал "Справжнє Страшне Телебачення" дарує

відкрите мовлення до 16 листопада.

Телеканал «Справжнє Страшне Телебачення»

вітає з Хеллоуїном.

Компанія «АртМедіа Груп» робить подарунок глядачам. 25 жовтня починає мовлення у відкритому доступі телеканал «Справжнє Страшне Телебачення». До цього моменту канал були закодований і доступний тільки індивідуальним передплатникам і абонентам кабельних мереж. У період, з 25 жовтня по 16 листопада включно, канал буде доступний всім.У Росії і країнах СНД будь-кабельний оператор і глядач, підключений до цього оператора або має власну «тарілку», зможе зловити сигнал супутника і цілодобово дивитися «Справжнє страшне».

Дана подія приурочена до Хеллоуїну.Починаючи з переддня дня всіх святих протягом місяця глядачів телеканалу чекають прем'єри фільмів, що є визнаними шедеврами в жанрі хоррор.Серед них будуть картини, засновані на книгах і розповідях Стівена Кінга («Туман», «1408»), а також культовий фільм Роберта Родрігеса «Від заходу до світанку» і багато інших.

Трансляція здійснюється з супутника LMI-1 (ABS1), 75Е східної довготи, поляризація вертикальна, формат цифрового сигналу MPEG2, FEC цифрового сигналу 7 / 8. Частота несучої - 12548,5.


"Не відкладай на завтра те, що можна відкласти на післязавтра!"
mustaffДата: П`ятниця, 29.10.2010, 12:34 | Повідомлення # 444
V.I.P

Країна:
повідомлень: 273
Статус: Оффлайн
Телеканал "Рада" може стати спортивним


Анонсоване раніше президентом України Віктором Януковичем створення спортивного загальнонаціонального телеканалу може відбутися на базі частот телеканалу «Рада».

Про це повідомило джерело в Національному олімпійському комітеті України.

«Є ідея, що під такою канал можуть бути використані частоти парламентського телеканалу« Рада ». Це метровий канал з пристойним покриттям. Зараз це питання проробляється також з подачі Сергія Бубки (президента Національного олімпійського комітету України - ред) »- сказав він.

Нагадаємо, раніше президент Віктор Янукович запропонував створити в Україні національний загальнодоступний спортивний телевізійний канал. Він також пообіцяв збільшити частку держзамовлення на пропаганду здорового способу життя в телепрограмах соціальної спрямованості, яка допоможе прищепити українцям любов до фізкультури та спорту.

funt3Дата: П`ятниця, 29.10.2010, 18:44 | Повідомлення # 445
V.I.P

Країна:
повідомлень: 429
Статус: Оффлайн
Перший національний поверне в ефір вечірню казку

На Першому національному готується проект вечірньої дитячої програми. Цю інформацію «Телекритиці» підтвердив генеральний директор НТКУ Єгор Бенкендорф.
Як повідомив пан Бенкендорф, уже є концепція, ескізи, робочий варіант пісні програми, однак деталі проекту та його назва ще на стадії обговорення. «Оскільки дитячих казок немає, то хочеться зробити її якісно, тут найголовніше - не поспішити», - сказав він.
Передбачається, що програма матиме ведучого. За словами Єгора Бенкендорфа, одна з кандидатур на цю роль - Віктор Андрієнко.
За інформацією джерел ТК, планується, що у вечірній казці героями будуть три ляльки.
Дитяча програма виходитиме перед вечірнім випуском новин, «там де вечірня казка і повинна бути», - додав Єгор Бенкендорф.


"Не відкладай на завтра те, що можна відкласти на післязавтра!"
kozakuaДата: Понеділок, 01.11.2010, 14:12 | Повідомлення # 446
V.I.P

Країна:
повідомлень: 3493
Статус: Оффлайн
Eutelsat W7, 36.0°E
Investigation Discovery з'явився в пакеті НТВ+ на 12456, ліва, 27500, 3/4 (Viaccess).
kozakuaДата: Понеділок, 01.11.2010, 19:42 | Повідомлення # 447
V.I.P

Країна:
повідомлень: 3493
Статус: Оффлайн
Astra 4A. 4.8E

Телеканал "Viasat Ukraine Promo" З'явився на 12380 H 27500 3/4. Відкрыто

mykolakДата: Вівторок, 02.11.2010, 18:40 | Повідомлення # 448
V.I.P

Країна:
повідомлень: 947
Статус: Оффлайн
Телеканал ZIK розпочав мовлення
в Івано-Франківську та області

Сьогодні телеканал ZIK розпочав мовлення в Івано-Франківську та області. Про це повідомляє офіційний сайт телеканалу.

Відтепер щодня з 21.00 до 24.00 мешканці Прикарпаття побачать програми телеканалу ZIK в ефірі телекомпанії "Галичина", яка стала партнером телеканалу ZIK.

Співпраця передбачає і створення спільних телевізійних проектів.

За словами виконавчого директора телеканалу ZIK Андрія Кісери: "Поступово відбудуться певні концептуальні зміни і в наповненні телеканалу. Наприклад, якщо досі наші новини орієнтувалися лише на львівську аудиторію, то тепер щодня ми будемо висвітлювати ще й основні найцікавіші події та проблеми Івано-Франківської області. Щонайменше два-три сюжети в наших новинах будуть присвячені Прикарпаттю. Певних змін зазнають не лише новини. Авторські програми телеканалу ZIK також розширять географію й вийдуть за межі Львівської області. Наприклад, героями програми "Хто тут живе?" ставатимуть державні чиновники Івано-Франківська, і прямі включення під час таких програм відбуватимуться із центральної площі саме цього міста".

Таким чином, телеканал ZIK, який стартував зовсім нещодавно – 1 вересня 2010 в ефірі 12 каналу по Львову та області, успішно збільшує мережу ефірного мовлення.

Нагадаємо, телеканал ZIK цілодобово присутній у 80% кабельних операторів західного регіону України. Телеканал також веде мовлення на супутнику АМОS 2 на території всієї Європи. (4W частота – 11609.75 МГц.; FEC 3/4; 3600 Ксимв./сек, поляризація горизонтальна).

funt3Дата: Середа, 03.11.2010, 19:24 | Повідомлення # 449
V.I.P

Країна:
повідомлень: 429
Статус: Оффлайн
Wedding TV Italia з мовленням з супутника Hot Bird 9 (13 ° E)


телеканал Wedding TVТелеканал про вінчальних і весільних церемоніях Wedding TV, розширює свій вплив в Італії.

Вчора, 2 листопада поточного року, з супутника Hot Bird 9 (13 ° E) почав некодовані тестове мовлення італійська версія телеканалу Wedding TV. Офіційне мовлення телеканалу розпочнеться 8 листопада. Програми телеканалу в повному обсязі будуть доступні на італійській мові, але також буде можливість вибрати оригінальну звукову доріжку. На даний момент не відомо, чи буде канал кодуватися в майбутньому.

Цільовою аудиторією каналу Wedding TV є жінки у віці 18-34 років. Wedding TV - канал не тільки про весілля, а також можна побачити оригінальні ігрові шоу, літописи взаємин багатих і знаменитих, історії любові звичайних людей з різних кінців світу, повні несподіванок реаліті-шоу, розповіді про віртуальної любові. Також на каналі є все, що супроводжує романтичні відносини: подорожі, кухня для справжніх гурманів, гумор, екстрім, мода. Програми телеканалу Wedding TV удостоєні безлічі відомих нагород у галузі телебачення.

Мовлення для Італії реалізує англійська оператор Arqiva, використовуючи для цих цілей майданчик RRsat. Не виключається можливість кодування цього телеканалу для італійської платформи Sky Italia. Крім Італії, телеканал Wedding TV доступний також у Великобританії, Росії, Румунії, Туреччини та Польщі.

Технічні параметри:
супутник: Hot Bird 9 (13 ° E);
частота: 11.319 ГГц;
поляризація: V;
SR: 27500, FEC: 3 / 4;
стандарт: DVB-S/QPSK;
ID: WeddingTV Italia;
PID V: 1001;
PID A: 1201 (італійська), 1301 (оригінал);
SID: 17601;
кодування: немає (на даний момент).


"Не відкладай на завтра те, що можна відкласти на післязавтра!"
kozakuaДата: Середа, 03.11.2010, 21:25 | Повідомлення # 450
V.I.P

Країна:
повідомлень: 3493
Статус: Оффлайн
Мiжнародна версiя Першого нацiонального каналу з'явилась на 11766 H,
27500 FEC 3/4.

Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024