Архів матеріалів - TV-SAT
FORUM TV-SATПонеділок
06.05.2024, 03:12

Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Пошук

Головна » Архів матеріалів
Телеканали ТЕТ і 2+2 виходять

на супутник
Amos-3




З 1 червня телеканали ТЕТ і 2+2 додатково починають мовлення на супутнику Amos-3 (4⁰ з. д.).

Раніше мовлення телеканалів ТЕТ і 2 + 2 здійснювалося з супутника Astra 4А (4,8⁰ в. Д.), Який продовжує залишатися основним джерелом телевізійного сигналу для мереж ефірного та кабельного мовлення, а також абонентів супутникового прийому.

Дублювання сигналу телеканалів ТЕТ і 2 + 2 на супутнику Amos-3 дозволить більш ефективно протидіяти глушіння сигналу зазначених телеканалів на супутнику Astra 4А, а також забезпечить поетапну міграцію телеканалів групи «1 + 1 media» на новий супутник Amos-6.

«Надійність доставки якісного сигналу до глядачів є однією з фундаментальних завдань дистрибуції телеканалів. У зв'язку з регулярними сторонніми втручаннями в супутникові сигнали українських телеканалів, в тому числі в канали групи «1 + 1 media», така реплікація сигналів є одним із заходів додаткового резервування. У той же час, ми з нетерпінням чекаємо запуску нового супутника Amos-6, на ... Читати далі »
Переглядів: 1614 | Дата: 02.06.2016 | Коментарі (0)

Дніпропетровський 34 канал

отримав супутникову ліцензію



27 листопада Національна рада з питань телебачення і радіомовлення прийняла рішення про видачу супутникової ліцензії ПрАТ «Телевізійна служба Дніпропетровська» (34 канал), що входить до складу «Регіональної медіагрупи» - підрозділу медіахолдингу Ріната Ахметова «Медіа Група Україна».

Канал мовитиме із супутника Astra 4A у кодованому вигляді. Територію розповсюдження програм канал вказав Дніпропетровську область. На це член Нацради Олег Черниш зауважив, що територія покриття супутника Astra набагато більша - це не лише вся Україна, а й значна частина Європи. Юрист 34-го каналу пояснила, що мовник купує права на телепродукт лише на територію Дніпропетровської області, тому має вказувати територією лише Дніпропетровську область і кодувати сигнал.

На запитання, для чого регіональному телеканалу потрібна супутникова ліцензія, юрист відповіла, що для розширення аудиторії. Олег Черниш заперечив, що з кодуванням Viaccess розширити аудиторію навряд чи вдасться. Він припустив, що супутник буде використовуватися каналом як транспорт для доставки сигналу до передавачів і кабельних операторів.

Нагадаємо, що напередодні парламентських виборів 34 канал заявляв про ... Читати далі »
Переглядів: 2289 | Дата: 02.12.2014 | Коментарі (0)

«Індиго tv» - новий

супутниковий канал
в Україні




Як повідомляли раніше у прес-службі Національної ради, 4 вересня ТРК «Україна»
отримала ліцензію на новий супутниковий телеканал «Індиго tv».
Обсяг мовлення каналу - 24 години на добу. Формат - науково-просвітницький з фільмопоказом.
Ліцензія видана строком на 10 років.


За словами директора департаменту з розвитку нових каналів компанії Івана Букрєєва, «Індиго tv» буде призначений, в першу чергу, для жінок, «які є центром сім'ї». Канал буде висвітлювати питання про відносини в родині, про дітей. «Плануємо розкривати людини, насамперед особистість, через світ, який навколо нього, розвивати її внутрішній світ», - зазначив І. Букрєєв.

Ефірну сітку каналу складуть науково-популярні програми, шоу про хобі, передачі про внутрішній світ, відносинах, догляді за дитиною та інше. Відповідаючи на питання за назвою телеканалу, представник компанії назвав два чинники, які були закладені в назві: поняття «покоління дітей індиго», а також колірне рішення в оформленні каналу.

Також на засіданні розглядалося питання про переоформлення ліцензії телерадіокомпанії «Україна» на багатоканальне мовлення в телем ... Читати далі »
Переглядів: 1874 | Дата: 27.11.2014 | Коментарі (0)

Телеканал «Возрождение ТВ»



Розпочало супутникове мовлення ТОВ «ТРК "Відродження ТБ"» з міста Дніпропетровська.


Телеканал мовить під логотипом «Возрождение ТВ» із супутника Amos 2, 4.0°W на 11646 Н, 7500 7/8,
DVB-S/MPEG-2 відкрито.


Формат каналу - просвітницько-інформаційний з фільмопоказом. Національний продукт становитиме 22,5 години на добу, у тому числі власне виробництво - 20,5 годин на добу; іноземний продукт становитиме 1,5 години.

В ефірі переважатимуть науково-просвітницькі програми (14 годин на добу), також плануються інформаційно-аналітичні та публіцистичні (3 години 45 хвилин на добу), розважальні та музичні програми (54 хвилини на добу), фільмопоказ (1,5 години на добу), реклама, телеторгівля та інше.

Телерадіокомпанія зареєстрована в Дніпропетровську за адресою: вул. Робоча, 23-в. студія розташована в селі Лютіж Київс ... Читати далі »
Переглядів: 1396 | Дата: 11.11.2014 | Коментарі (0)

На супутнику Hot Bird 13D (13°E) розпочав

тестове мовлення телеканал Ukraine Today


.

7 серпня на супутнику EUTELSAT HOT BIRD 13D (13°E) на частоті 11,623 ГГц, пол. V (SR: 27500, FEC: 3/4) відкрито почав попереднє тестове мовлення новий інформаційний канал для міжнародної аудиторії Ukraine Today. Початок свого регулярного мовлення Ukraine Today планує 24 серпня 2014 року. Наібольшая цінність каналу - свобода слова і журналістські стандарти. Цим жертвувати команда Ukraine Today не буде, навіть, щоб зберегти Україні лице.

Головна задача команди Ukraine Today - вийти на міжнародний телевізійний ринок і мати можливість доносити позицію країни міжнародному співтовариству, а також об'єднати навколо себе ліберально налаштовані кола колишнього Радянського Союзу.
Мовлення ведеться 24 години на добу, 7 днів на тиждень англійською мовою. Інформація буде оновлюватися протягом усіх 24-х годин.

Телеканал у відкритому доступі віщає через супутник Hotbird на території Європи, і вже з 2015 року - на території США.

Генеральний продюс ... Читати далі »
Переглядів: 889 | Дата: 08.08.2014 | Коментарі (0)

На супутнику ASTRA 4A (4,8°E) розпочав мовлення

новинний телеканал
Rabinovich ТV




31 липня поточного року розпочалася емісія нового телеканалу інформаційної спрямованості Rabinovich ТV.

Телеканал почав мовлення на супутнику ASTRA 4A (4,8 ° E) на частоті 12,284 GHz, pol. V (SR: 27500, FEC: 3/4)

Rabinovich ТV надає новинну інформацію з усього світу, в тому числі що стосується нинішньої ситуації на Україні. Проект, що проводиться під прізвищем його головного засновника, олігарха Вадима Рабиновича є відповіддю на пропаганду російських змі щодо подій в Украіні. Вадім Рабинович вже має досвід роботи з міжнародним інформаційним каналом Jewish News One, який розпочав мовлення восени 2011 року і був закритий у червні поточного року. З нього ж Rabinovich ТV і запозичив подібну екранну графіку.

Технічні параметри:
Astra 4A (4,8°E)
tp. В30 (12,284 GHz, pol. V, SR: 27500, FEC: 3/4; DVB-S / QP ... Читати далі »
Переглядів: 1005 | Дата: 08.08.2014 | Коментарі (0)

Телеканал «Львів-ТБ» розпочав мовлення

на супутнику
AMOS 2




Український телеканал «Львів-ТБ» розпочав мовлення у відкритому доступі з супутника AMOS 2 (4.0°з.д.)


«Життя - як воно є» - це близьке для кожного жителя висловлювання, є ключовим для творців «Львів-ТБ».

"Разом з нами глядачі дізнаватимуться першими про найважливіше, вивчать, як захистити свої права, співпереживати нашим героям і найважливіше - отримувати позитивні емоції."

Телеканал має намір пройти шлях від невеликої локальної студії до авторитетного національного мовника, міцно закріпивши за собою статус найбільш динамічного телеканалу Львовщіни.Также телеканал доступний і на супутнику AzerSpace-1 46 ° східної довготи

Технічні параметри тестового мовлення:

Супутник: AMOS-2
Орбітальна позиція: 4.0 ° з.д.
... Читати далі »
Переглядів: 1626 | Дата: 02.07.2014 | Коментарі (0)

Телеканал для мислівців та рибалок

на супутнику Amos 3, 4.0°W




Телеканал для тих, чиє життя не мислиме без полювання, прогулянок по лісу і рибалки.


Для тих хто міцно стоїть на ногах і бере від життя максимум! На телеканалі програми Українського виробництва! Тільки національні ТРОФЕЇ!

Створений для тих , чиє життя немислиме без полювання і рибалки , збору та заготівлі гибів , лікарських рослин і ягід. Канал « Трофей » покликаний об'єднати всіх , для кого це не просто приємне проведення часу , а стиль і філософія життя. Наша мета - створити справжній клуб соратників по захопленню, розширити коло Вашого спілкування і зібрати найбільш повну інформацію для мисливців і рибалок на нашому каналі.

Тут знайдуть цікаві та корисні відомості ті , хто тільки знайомиться зі світом дикої природи і хоче більше дізнатися про особливості дивовижного життя тварин і рослин. Багато нового і важливого знайдуть для себе запеклі мисливці та рибалки , які можуть познайомитися з новими , ще неосвоєними способами рибного лову й полювання на дикого звіра і птицю.

Для Вас ми зі ... Читати далі »
Переглядів: 2479 | Дата: 05.04.2014 | Коментарі (0)

Канал Travel Channel запущений на одній

з найбільших
DTH платформ України




Scripps Networks International оголосив , що з 1 березня 2014 канал TravelChannel став

доступний українським абонентам DTH платформи XtraTV в пакеті Універсальний .


XtraTV стала першою супутниковою платформою , яка запустила в Україні послугу на умовах передплаченого доступу . У 2012 і 2013 рр. . проект був удостоєний премії Media & SatLeaders в номінації "Краща платформа платного супутникового телебачення" .

Travel Channel - провідний світовий телеканал про подорожі , який пропонує високоякісний , свіжий і захоплюючий контент. Створений у 1994 році, Travel Channel віщає цілодобово , на 23 мовах . Його дивляться більш ніж в 130 країнах Європи , Близького сходу , Африки та Азіатсько-тихоокеанського регіону.

Найпопулярніші програми Travel Channel - Мисливці за Міжнародною Нерухомістю , Всесвітній мандрівник , Розкіш без прикрас , Людина проти миру , Готель . Місія нездійсненна , Аеропорт 24 / 7 : Майамі , Багажні битви .

Флагманське шоу каналу Travel Channel - "Кращі в сві ... Читати далі »
Переглядів: 1101 | Дата: 15.03.2014 | Коментарі (0)

НТА офіційно став 2-м каналом



Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 5 лютого переоформила ліцензії ПП «НТА - Незалежне телевізійне агентство» у зв'язку зі зміною логотипа, програмної концепції, адреси студії, керівника, редакційної ради, а також параметрів супутника.

Ці зміни відбулися в компанії протягом літа-осені 2013 року, однак тільки в листопаді-грудні НТА подав заяву про переоформлення ліцензії.

Нацрада затвердила новий логотип каналу - «2» (замість НТА). Програмна концепція змінилася з інформаційно-розважальної на інформаційно-розважальну з фільмопоказом. Зменшилися обсяги власного виробництва з 8 годин до 6 год 24 хв на добу, водночас збільшилися обсяги національного продукту - з 12 до 14 год на добу. Зросла кількість інформаційно-аналітичних програм з 3,5 годин до 5 год 20 хв, зникли культурно-мистецькі і науково-просвітницькі програми, зменшилася кількість розважально-музичних програм з 4 год до 30 хв, зросла кількість дитячих програм з 2 год до 2 год 40 хв і фільмопоказу із 7 год до 7 год 20 хв. Також побільшало реклами з 2,5 годин до 3 год 36 хв.

Компанія переїхала до Києва. Адреса студії змінилася з вулиці Винниченка, 6 у Львові на вул. ... Читати далі »
Переглядів: 988 | Дата: 09.02.2014 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 ... 12 13 »
Copyright TV-SAT © 2009-2023