Архів матеріалів - TV-SAT
FORUM TV-SATПонеділок
06.05.2024, 04:20

Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Пошук

Головна » Архів матеріалів
Planeta TV - документальний

відкритий канал
(FTA) з 4,8°E




Зростає пропозиція українських безкоштовних каналів за посередництва супутника ASTRA 4A (4,8 ° E).
Від серпня ц.р. для власників індивідуальних супутникових комплектів у відкритому доступі транслюється канал Планета ТБ.

Передача здійснюється з нового мультиплексу для українських мовників на частоті 12,399 GHz, pol. V (SR: 27500, FEC: 3/4).

Планета ТВ, як випливає з назви, , це документальний канал про нашу планету. Наповнення передач каналу складаються з захоплюючих репортажів та документів (в основному вітчизняного виробництва), які представлені з різних країн світу - їх культуру, традиції і звичаї. Канал розповідає також про історії із світу водного середовища, природні і і кліматичні явища.
Це канал, який наближає оточуючий нас світ. Його мовником є фірма Unika TV.

Технічні параметри:
Astra 4A (4,8 ° E)
тр. B36 (12,399 GHz, pol. V ... Читати далі »
Переглядів: 1806 | Дата: 05.08.2013 | Коментарі (0)

Львівський " Н Т А " розпочав

тестове мовлення на супутнику
Astra 4A




23 січня 2013 року львівський телеканал "НТА" у тестовому режимі почав розповсюджувати свій сигнал за допомогою супутника Astra 4A (4,8° E).

Зазначимо, що раніше телеканал "НТА" для супутникового розповсюдження свого сигналу використовував можливості космічного апарату "Hellas Sat 2", а згодом "Astra 1G".

"Супутник Astra 4A (4,8° E) є більш популярним серед власників супутникових антен, аніж Astra 1G, на якому ми виходили раніше. Розширення аудиторії дає можливість більшій кількості глядачів отримувати якісний україномовний телевізійний контент", - переконує директор телеканалу НТА Віталій Білень.

Технічні параметри телеканалу "НТА":

Супутник: Astra 4A (4,8° E)
Частота: 11 766 ГГц;
Поляризація: Н;
Швидкість цифрового потоку: 27 500;
FEC: 3/4.


Як відомо, телекомпанія НТА заснована в 199 ... Читати далі »
Переглядів: 1475 | Дата: 26.01.2013 | Коментарі (0)

Супутниковому телебаченню - 50 років!



У ці дні відзначається 50-річчя супутникового телебачення.

У липні 1962 року на орбіту був виведений американський штучний супутник Землі Телстар.


Телстар став першим активним супутником зв'язку, запущений до нього в 1960 апарат Echo був лише пасивним відбивачем радіохвиль. Телстар забезпечував двосторонній телефонний зв'язок по 60 каналах або трансляцію однієї телевізійної програми. Вийшов з ладу 21 лютого 1963, проте знаходиться на орбіті до сих пір.

Супутник Telstar був запущений 10 липня 1962 р. Пізніше назва «Телстар» було дано кільком телевізійним супутникам.
Передача пробного телевізійного сигналу відбулася вже в день запуску, 10 липня. А 23 липня через супутник були передані телефонна розмова, факс, телевізійний сигнал (як пряме мовлення, так і в записі). Трансатлантичну прес-конференцію через Телстар провів президент США Джон Кеннеді.

Відзначимо, що в Радянському Союзі система національного супутникового телебачення стала розгортатися з 1965 р., а перша система мовлення «Орбіта ... Читати далі »
Переглядів: 1855 | Дата: 28.07.2012 | Коментарі (0)

"Перший національний"

пішов по світу




Державному телеканалу "Перший національний" знадобилося два роки для того, щоб почати трансляцію за кордоном - з 1 вересня в ряді європейських країн, Росії та на Близькому Сході буде транслюватися його міжнародна версія "Перший Ukraine". На комерційний успіх канал не розраховує, називаючи своїм головним завданням популяризацію Україні за кордоном.

Міжнародна версія телеканалу "Перший національний" - "Перший Ukraine" - буде доступна на супутникових платформах з 1 вересня, розповів "Комерсант" генеральний директор Національної телекомпанії України (НТКУ) Єгор Бенкендорф. Канал буде вести мовлення на території від східних провінцій Іспанії до європейської частини Росії включно, а також на Близькому Сході. Спочатку налаштуватися на "Перший Ukraine" абоненти супутникових платформ зможуть тільки самостійно, в пакети кабельних і супутникових операторів канал поки не входить. "Це наступний етап роботи - у всіх країнах необхідно отримати ліцензію і домовитися з операторами", - пояснив пан Бенкендорф.

Супутник, обраний НТКУ, - ізраїльський Amos-2 - є найбільш доступним, але при цьому одним з найменш популярних в Європі та РФ, відзначають учасники ринку. Зараз для супутникової трансля ... Читати далі »
Переглядів: 1628 | Дата: 27.07.2012 | Коментарі (0)

«Сіті» стає дитячим каналом «Плюсплюс»



Телеканал «Сіті» змінює програмну концепцію та логотип і стає дитячим каналом «Плюсплюс». Відповідні зміни до трьох ліцензій ТОВ «Гравіс» внесла Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 23 травня.

Телекомпанія провела власний аналіз потреб глядачів і дійшла висновку, що українське телебачення міє зробити крок до збільшення кількості дитячих програм і запуску сімейно-дитячого проекту в рамках телегрупи, повідомила заступник голови Нацради Лариса Мудрак.

Формат телеканалу з розважально-просвітницького з фільмопоказом стає дитячим з фільмопоказом. Кількість дитячих програм зростає з 35 хвилин на добу до 5 годин 45 хвилин, фільмопоказу - з 1 години 30 хвилин до 9 годин 39 хвилин. Натомість власне виробництво зменшується з 9 годин до 7 годин 5 хвилин, а обсяг іноземного продукту зростає до 11 годин 49 хвилин.

Запуск «Плюсплюс» відбудеться 4 серпня, повідомила генеральний продюсер телеканалу Наталія Вашко. Відповідаючи на запитання членів Нацради, вона розповіла, що канал готує низку дитячих програм власного виробництва. Зокрема, це програма про підготовку дітей до школи. Її виробляють спільно з департаментом дошкільної о ... Читати далі »
Переглядів: 1589 | Дата: 26.05.2012 | Коментарі (0)

Дитячий канал групи « Інтер »

« Піксель » стартує 15 квітня




Канал хоче показувати проекти, «що пропагують сімейні і духовні цінності та сприяють всебічному розвитку малюка»

Телеканал медіагрупи «Інтер» «Піксель» (переформатований Enter-music) стартує 15 квітня. Про це повідомили в прес-службі каналу.

За форматом «Піксель» буде дитячим пізнавальним анімаційним каналом (хоча в Нацраді представник каналу говорив, що в групі його позиціонують не як дитячий, а як сімейний канал).

В ефірі вийдуть мультсеріали різних світових виробників, класика вітчизняної мультиплікації, а також інтерактивні проекти власного виробництва, «що пропагують сімейні і духовні цінності та сприяють всебічному розвитку малюка».

За словами директора каналу Юрія Молчанова, за основу «Пікселя» брався канал CBeebies (один з двох дитячих каналів ВВС, розрахований на аудиторію до 6 років).

«Зараз телебачення збивається з ніг, намагаючись вразити глядача. Кожен телеканал запускає розважальні проекти, реаліті-шоу, які мають на меті шокувати або розважити. У такій гонитві за показника ... Читати далі »
Переглядів: 2431 | Дата: 11.04.2012 | Коментарі (0)

«Tonis» у форматі HD стане доступним з супутника




Починаючи з 31 березня поточного року телеканал «Tonis»
стане доступним для абонентів індивідуального супутникового прийому та кабельних мереж у форматі HD.
Про це повідомив технічний директор каналу Юрій Бойчук.


Раніше «Tonis» у HD форматі був доступним лише для абонентів преміального пакету компанії «Воля». Відтепер і громадяни, які використовують індивідуальний супутниковий прийом, зможуть безоплатно дивитися «Tonis» у HD якості.
«Ми зробили ставку на популяризацію сучасних технологій. На сьогоднішній день «Tonis» – поки що єдиний вітчизняний телеканал у HD якості, який українські глядачі можуть вільно приймати з супутника, і ми зацікавлені в тому, щоб якомога більша аудиторія могла отримати доступ до т ... Читати далі »
Переглядів: 1258 | Дата: 30.03.2012 | Коментарі (0)

"ПЕРШИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ"



Національна телекомпанія України повідомляє, що доставку ефірного сигналу каналу "ПЕРШИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ" головним станціям кабельних операторів переведено на супутник Amos-2.

З 00:00 01 березня 2012 року параметри мовлення каналу "ПЕРШИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ" на супутнику Amos-2 змінено.

Параметри прийому з 01 березня 2012 року:

Amos-2. 4*West
f=10806 MHz
polarization – horizontal
symbol rate 30000
FEC=3/4

BISS


З 01 лютого 2012 року доставку ефірного сигналу каналу "ПЕРШИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ" головним станціям кабельних операторів іншими супутниковими каналами, окрім Amos-2 4* West, припинено.

Прес-служба Першого Національного
Переглядів: 2455 | Дата: 02.02.2012 | Коментарі (0)

Телеканал «Хокей» розпочне мовлення 22 січня




Український телеканал «Хокей» розпочне мовлення у неділю, 22 січня. Про це повідомляє «ТелеПростір» із посиланням на шеф-редактор телеканалу Олександра Мащенка.


Запуск «Хокея» відбудеться під час Матчу всіх зірок Професійної хокейної ліги, що проходитиме 22 січня в київському Палаці Спорту.

«Ми будемо показувати онлайн 3-4 матчі на день, будуть випуски новин, а також власний продукт. Мовлення цілодобове, робоча мова - українська», - розповів пан Мащенко. За його словами, контент каналу складуть матчі NHL, КХЛ, ВХЛ, ПХЛ, чемпіонат Швейцарії, а також, можливо, ігри чеської першості.

Також канал визначився із переліком коментаторів, сред яких Денис Босянок, Вадим Плачинда, Олександр Сукманський, Василь Полотай, Андрій Столярчук та Андрій Фоменко.

Канал має ліцензію на супутн ... Читати далі »
Переглядів: 1323 | Дата: 16.01.2012 | Коментарі (0)

ASTRA 4A. 4,8°E:

Новий транспондер для відкритих каналів з України


На супутнику ASTRA 4A (4,8 ° E) був введений до цього часу неактивний транспондер під номером B30. Mультиплекс працює на частоті12,284 GHz, pol. V, 27500 і корекція помилок FEC - 3 / 4. Tрансміссія ведеться в стандарті DVB-S і модуляції QPSK. Додатковою ємністю будуть користуватися головні мовники України. У момент старту, з'явилися два телевізійні сервіси.

Перший ідентифікується як Viasat Promo.Це рекламний канал платформи Viasat Ukraine, koпія показу з транспондера номер B35 (12,379 GHz, pol. H, SR: 27500, FEC: 3 / 4; DVB-S/QPSK).

Другий каналл з назвою Pro BCE. Це укранська станція із загальною тематикою. До цього часу можна було її знайти на супутникуEutelsat W3C (16 ° E), тп. F02 (12,545 GHz, pol. V, SR:2500, FEC: 3 / 4; DVB-S/QPSK). Мовник каналу на своїй інтернет сторінці помістив інформацію про нові параметри. Незабаром канал PRO VSE закінчить мовлення на 16 ° E. Офіційної дати закінчення
мовлення немає. Рішення про зміну орбітальної позиції для каналу Pro VSE цілком зрозуміле. Нa 16 ° E немає відкритих українських каналів, a нa 4,8 ° E і їх
багато. Додатково знаходиться і платна платформа Viasat Ukraine.

... Читати далі »
Переглядів: 1719 | Дата: 25.12.2011 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 5 ... 12 13 »
Copyright TV-SAT © 2009-2023