FORUM TV-SATСереда
27.10.2021, 14:52

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
  • Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Форум TV-SAT » « Ресівери HD / 4К » ( DVB-S2 / 8PSK / MPEG-4 / HD / 4К ) » Globo HD 9х00, S1 / Orto, LORTON HD » Обговорення ПЗ (Discussion) Globo / Opticum HD (Всі запитання і відповіді по даних моделях ресиверів)
Обговорення ПЗ (Discussion) Globo / Opticum HD
viskomДата: Неділя, 04.10.2009, 14:12 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 1941
Статус: Оффлайн
Обговорення софтів, дампів,

налаштувань, файлів ключів
.

Проблеми із заміною ПЗ

GLOBO HD, Opticum HD, Amiko SHD


Всі запитання і відповіді по даних моделях ресиверів
alex004Дата: Неділя, 04.10.2009, 14:13 | Повідомлення # 2
новачок

Країна:
повідомлень: 1
Статус: Оффлайн
здравствуйте. у меня один вопросик. установил себе ресивер GLOBO HD S1. картоприёмники работают отлично, но ID карты триколор сибирь показывает не правильно. вторую, трутью и четвёртую цифру. хотел через сам модуль подключить но у меня он не видит сам модули. прошивка стоит от Vantage_025701. переустанавливал родную Globo_023701 но без изменений, сам модули всё равно не видит. может кто подскажет в чём проблемма.
witalianДата: Четвер, 24.06.2010, 19:05 | Повідомлення # 3
новачок

Країна:
повідомлень: 3
Статус: Оффлайн
У кого нибудь есть исходники прошивок update_main_full_20100601_fcombo_3.26. upd и 3.07, если есть выложите пожалуйста

Виталян

Повідомлення відредагував witalian - Четвер, 24.06.2010, 19:06
witalianДата: Четвер, 24.06.2010, 20:15 | Повідомлення # 4
новачок

Країна:
повідомлень: 3
Статус: Оффлайн
Значит нужно сообщить господам программистам, что в модуле эмулятора начиная с прошивки 9600HDTS_Full_fcombo_3.09 и по 3.26 затаилась ошибка, т.к. кардшаринг триколор Сибирь не работает и ее надо исправить. А господа поляки мне ответили, что в понедельник выход новой оригинальной прошивки и вот если господа программисты постараются исправить в модуле эмулятора этой версии прошивки свои ошибки связанные с кардшарингом триколор Сибирь, было бы просто замечательно!!!

Виталян

Повідомлення відредагував witalian - П`ятниця, 25.06.2010, 22:08
witalianДата: Неділя, 27.06.2010, 18:47 | Повідомлення # 5
новачок

Країна:
повідомлень: 3
Статус: Оффлайн
И в новой update_main_full_20100624_fcombo_3.27 не работает триколор сибирь!!!

Виталян
skuterДата: Субота, 04.09.2010, 11:01 | Повідомлення # 6
новачок

Країна:
повідомлень: 1
Статус: Оффлайн
помогите какай программой прошыть через ком-порт тюнер Orton HD-TS- 9600 у меня нет флешки
RATVODДата: Субота, 04.09.2010, 11:46 | Повідомлення # 7
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 26018
Статус: Оффлайн
Всі програми викладені тут: Програми для роботи з ресиверами GLOBO HD, Opticum HD, OPTIBOX HD

ClerkДата: Четвер, 28.10.2010, 19:29 | Повідомлення # 8
новачок

Країна:
повідомлень: 13
Статус: Оффлайн
Як розкодувати Перший і інтер на ресівері Orton HD-TS- 9600
viskomДата: Четвер, 28.10.2010, 20:03 | Повідомлення # 9
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 1941
Статус: Оффлайн
Quote (Clerk)
Як розкодувати Перший і інтер на ресівері Orton HD-TS- 9600
занести при можливості з пульта БІСС-ключі.


Sat-Integral S-1237 HD Able
ClerkДата: Вівторок, 02.11.2010, 12:32 | Повідомлення # 10
новачок

Країна:
повідомлень: 13
Статус: Оффлайн
Працюють всі канали крім інтера. Появляється повідомлення немає сигналу відео. Не знаю що робити?
RATVODДата: Вівторок, 02.11.2010, 13:11 | Повідомлення # 11
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 26018
Статус: Оффлайн
Якщо інші канали з транспондера 11389 Н працюють нормально, то видаліть канал Інтер із списку каналів і пропишіть його на частоті 11391 Н і відповідно відкоригуйте ключ на цю частоту.

dalexandr57Дата: Понеділок, 13.12.2010, 15:20 | Повідомлення # 12
новачок

Країна:
повідомлень: 1
Статус: Оффлайн
У меня Orton HD TS 9600. С 11 декабря перестали показывать почти все каналы на официальной карте триколор, осталось каналов около десяти. Прошивки пробовал от 3.28 до 3.30 и ничего. Помогите пожалуйста. Заранее благодарен.
илькаДата: Понеділок, 13.12.2010, 15:20 | Повідомлення # 13
новачок

Країна:
повідомлень: 1
Статус: Оффлайн
Всіх з НОВИМ РОКОМ! Підскажіть будь-ласка, що таке ДАМПИ і Що з ним робити. Дуже дякую.
mykolakДата: П`ятниця, 14.01.2011, 11:35 | Повідомлення # 14
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 947
Статус: Оффлайн
Quote (илька)
Підскажіть будь-ласка, що таке ДАМПИ

Дамп містить в собі прошивку,ключі,посортований список каналів

Quote (илька)
Що з ним робити.

Завантажувати в ресівер
RATVODДата: Понеділок, 28.02.2011, 10:37 | Повідомлення # 15
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 26018
Статус: Оффлайн
Запитання від flement в ПП.

Доброго дня. Підскажіть будь-ласка чи підтримує OPTICUM 9500HD twin протокол?


Форум TV-SAT » « Ресівери HD / 4К » ( DVB-S2 / 8PSK / MPEG-4 / HD / 4К ) » Globo HD 9х00, S1 / Orto, LORTON HD » Обговорення ПЗ (Discussion) Globo / Opticum HD (Всі запитання і відповіді по даних моделях ресиверів)
  • Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2021