Дата: Понеділок, 04.08.2014, 12:21 | Повідомлення # 2
новачок
Країна:
Статус:
А як правильно залити весь софт на ресивер? Я хочу відредагувати список каналів на комп'ютері, а тоді вже залити на ресивер. То мені треба залити файл .ird в редактор каналів, відредагувати, а тоді вже заливати і .ird і .auc і ключі .irk через програму прошивальник Arion-Loader? Ці файли потрібно по черзі якось заливати? Будь-ласка, напишіть коротенькі інструкцію. Я просто хочу редагувати канали на комп'ютері і вже в моєму порядку залити. STREET WORKOUT - IT'S MY WAY. Я ЗА Здоровий Спосіб Життя
Дата: Понеділок, 04.08.2014, 12:55 | Повідомлення # 4
новачок
Країна:
Статус:
Дякую, зрозумів. А як правильно заливати, спочатку сам софт з розширенням .auc, а тоді список каналів .ird? STREET WORKOUT - IT'S MY WAY. Я ЗА Здоровий Спосіб Життя
Дата: Понеділок, 04.08.2014, 22:45 | Повідомлення # 6
новачок
Країна:
Статус:
Інструкції я прочитав, в загальному все зрозумів, але ... Завантажив весь софт для AF-2818 SE з Вашого форуму, тема - http://tv-sat.at.ua/forum/21-568-1 Там три файли (див. фото). Файли різних форматів, в .ird .irk .auc . Який з цих файлів потрібно завантажувати на даний ресивер? Просто для прикладу софт для Globo (Orton) 4060 CX, 4160 CX і т.п. з теми http://tv-sat.at.ua/forum/96-570-4 - там один файл .abs . Все зрозуміло, а от там три файли. Прошу поясніть що то за три файли і для чого вони.
Дата: Вівторок, 05.08.2014, 08:49 | Повідомлення # 10
новачок
Країна:
Статус:
Так, заливати треба .ird - список каналів. Зрозумів... А тепер навіщо файл .auc? І .irk? Ключі можна вводити через програму в файл .irk і тоді доливати в ресивер? STREET WORKOUT - IT'S MY WAY. Я ЗА Здоровий Спосіб Життя
Дата: Вівторок, 05.08.2014, 14:31 | Повідомлення # 12
новачок
Країна:
Статус:
Так, з .ird і .auc все зрозуміло. А тепер поясніть про .irk - це файл ключів, я знаю. Їх можна вводити через програму і з пульта... Якщо через програму, то окремо заливати треба на ресивер, не залежно від списку каналів, так??? Де можна знайти нові ключі БІСС для каналів, підкажіть якийсь сайт де ключі оновлюють і додають... STREET WORKOUT - IT'S MY WAY. Я ЗА Здоровий Спосіб Життя
Дата: Вівторок, 05.08.2014, 17:31 | Повідомлення # 14
новачок
Країна:
Статус:
Так і не розібрався з цими трьома файлами... І чи всі їх заливати чи тільки один... Для інших ресиверів якось легше, там один файл .abs і все. STREET WORKOUT - IT'S MY WAY. Я ЗА Здоровий Спосіб Життя
Дата: Вівторок, 05.08.2014, 17:47 | Повідомлення # 15
Адміністратор
Країна:
Статус:
ЦитатаNazwin9 ()
Так і не розібрався з цими трьома файлами... І чи всі їх заливати чи тільки один... Для інших ресиверів якось легше, там один файл .abs і все.
спочатку потрібно визначитись з софтом.Ящо у вас є можливість з пульта зайти в емулятор і редагувати бісс -ключі --тоді софт змінювати нема потреби. якщо з пульта не можливо заносити бісс -ключі --тоді редагуєте софт (якщо хочете дивитись канали кодовані в бісс) і заливаєте список каналів. *і на останнє, якщо ця вся процедура для вас вперше- краще купіть globo 4100c і ваша морока закінчиться,удачі Sat-Integral S-1237 HD Able