FORUM TV-SATНеділя
17.10.2021, 14:36

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
  • Сторінка 1 з 6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • »
Форум TV-SAT » « Ресівери SD » ( DVB-S / QPSK / MPEG-2 ) » CosmoSAT - 74хх, 78х0 » Обговорення ПЗ (Discussion) CosmoSAT (Всі запитання по даних моделях ресіверів)
Обговорення ПЗ (Discussion) CosmoSAT
RATVODДата: Субота, 29.08.2009, 19:21 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 26010
Статус: Оффлайн
Обговорення софтів, налаштувань,

файлів ключів
і проблем із завантаженням.

Всі запитання по ресіверах CosmoSAT

7400, 7405, 7410,



7800, 7810, 7820 USB PVR



3329D MINI USB PVR

w124Дата: Субота, 17.07.2010, 11:46 | Повідомлення # 2
житель форуму

Країна:
повідомлень: 267
Статус: Оффлайн
завантаження не відбувається
RATVODДата: Субота, 17.07.2010, 12:43 | Повідомлення # 3
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 26010
Статус: Оффлайн
Як я зрозумів, Ви що, намагаєтеся завантажити софт редактором каналів ChannelEditor V1.0.2 ?????

Для завантаження софта слід використовувати програму 7400_ToDvb.


w124Дата: Субота, 17.07.2010, 16:21 | Повідомлення # 4
житель форуму

Країна:
повідомлень: 267
Статус: Оффлайн
і цим пробував вона взагалі зависає
w124Дата: Неділя, 22.08.2010, 09:13 | Повідомлення # 5
житель форуму

Країна:
повідомлень: 267
Статус: Оффлайн
доброго вім дня. чи може хто поділитись Програмним забезпеченням для ресіверів COSMOSAT 7400, 7410 і 7405, щоб в емуляторі вже були введені ключі на інтера і ут1, а то з пульта не виходе ввести
Vooova_BДата: Вівторок, 24.08.2010, 09:03 | Повідомлення # 6
місцевий

Країна:
повідомлень: 21
Статус: Оффлайн
w124, а чим тобі софт не подобаеться, викладений вище за 22 жовтня.Скільки раз не заливав, обидва інтери працюють,а ключ на ут-1 добавляю,редагуючи ключ на "1+1inernational".І все працює,правда редагую назву каналу, як "PERSHY NATSIO" і прив"язую цю назву до ключа, головне - зробити все правильно.Удачі!!!
spaiderДата: Четвер, 09.09.2010, 23:03 | Повідомлення # 7
постійний користувач

Країна:
повідомлень: 78
Статус: Оффлайн
Підкажіть, а де брати прошивку (софт) на нього (cosmosat 7400), щоб працювали всі актуальні на даний час канали?
RATVODДата: Четвер, 09.09.2010, 23:34 | Повідомлення # 8
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 26010
Статус: Оффлайн
Програмне забезпечення ( софти ) для ресіверів COSMOSAT 7400, 7410 і 7405 викладено на 1 сторінці даної теми.

spaiderДата: Четвер, 09.09.2010, 23:50 | Повідомлення # 9
постійний користувач

Країна:
повідомлень: 78
Статус: Оффлайн
RATVOD, дякую за софт ca
А чому я не можу скачати жодну прораму на 1 сторінці ?
RATVODДата: П`ятниця, 10.09.2010, 00:25 | Повідомлення # 10
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 26010
Статус: Оффлайн
Quote (spaider)
А чому я не можу скачати жодну прораму на 1 сторінці ?

Софти викладено через файлообмінник. А він, не ясно по якій причині, на даний час не працює.

Це явище тимчасове і інколи трапляється. Пробуйте вивантажити софти через деякий час.


sergey1931795Дата: Неділя, 26.09.2010, 20:12 | Повідомлення # 11
місцевий

Країна:
повідомлень: 178
Статус: Оффлайн
допоможыть з CosmoSAT_7405
все роблю по вищезазначеній інструкції Оновлення софта
хочу поміняти софт на cosmosat_7405_sw_22.10.2009. rar ( 773.9 Кб ), але на тюнері немає ніяких кнопок,що робити в даній ситуації? дякую!!!
mykolakДата: Неділя, 26.09.2010, 21:02 | Повідомлення # 12
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 947
Статус: Оффлайн
sergey1931795, прошиваеш ресівер Cosmosat 7405 прогой Cosmosat Channel Editor v1.0.1 !!!!!!!

таким чином:

1 Виключаєш тюнер хвилин на 10 і залишаеш виключеним (можно і на задній панелі )
2 запускаєш Cosmosat Channel Editor v1.0.1
3 нажимаєш UPGRADE SW
4 вказуєш файл з прошивкою
5 утримуєш на пульті кнопку включення тюнера (тримаєш весь час поки він прошивається)
4 включаєш тюнер
5 Сам процес прошивки буде видно в нижньому правому куті

Програма 7400_ToDvb. неефективна!!!
Vooova_BДата: Неділя, 26.09.2010, 21:14 | Повідомлення # 13
місцевий

Країна:
повідомлень: 21
Статус: Оффлайн
Quote (mykolak)
Програма 7400_ToDvb. неефективна!!!

Чому не ефективна?Раз 12 прошивав цією програмою саме cosmosat_7405, все прошивалося на ура!!!При натисненні на кнопку відправки софта на задній панелі натискав на кнопку подачі живлення чекав десь 30 секунд, після чого починалася прошивання ресівера.Згідний, деякі ресівери прошивались з третьої а то й з п"ятої спроби.
sergey1931795Дата: Неділя, 26.09.2010, 23:25 | Повідомлення # 14
місцевий

Країна:
повідомлень: 178
Статус: Оффлайн
Cosmosat Channel Editor v1.0.1дайте будь-ласка прогу

Виклав в повідомленні №12


SIRIUS+AMOS+HOT-BIRD+ЭКСПРЕСС+ABS+ЯМАЛ

Повідомлення відредагував mykolak - Понеділок, 27.09.2010, 00:06
tesseyДата: Понеділок, 27.09.2010, 22:57 | Повідомлення # 15
новачок

Країна:
повідомлень: 5
Статус: Оффлайн
всім привіт . ніяк неможу прошити даний апарат . жоден з методів не допоміг. перепробував ноут і комп. в кого таке було може щось підкажіть
Форум TV-SAT » « Ресівери SD » ( DVB-S / QPSK / MPEG-2 ) » CosmoSAT - 74хх, 78х0 » Обговорення ПЗ (Discussion) CosmoSAT (Всі запитання по даних моделях ресіверів)
  • Сторінка 1 з 6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • »
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2021