FORUM TV-SATП`ятниця
26.04.2024, 17:16

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Новини Провайдерів платного ТБ УКРАЇНИ » Новини “ПОВЕРХНОСТЬ ТВ”
Новини “ПОВЕРХНОСТЬ ТВ”
RATVODДата: Субота, 19.12.2009, 19:51 | Повідомлення # 16
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Discovery HD в пакеті Поверхность+

15 грудня в пакеті «Поверхность+» з'явився канал Discovery HD.

Тепер список HD-каналів цього супутникового оператора виглядає так:

* Sport HD
* Eurosport HD
* Discovery HD
* National Geographic
HD

Добре збалансований вийшов набір. Програмне наповнення всіх чотирьох каналів - досить високої якості. Нарешті тепер я можу з чистою совістю рекомендувати підключення до цього пакету навіть тим, хто не дуже цікавиться спортом!

Для порівняння, НТВ+ надає своїм українським абонентам всього два HD-канала - HD Life і HD Кіно, які інакше як пустушками назвати складно. Так, в Росії через НТВ+ можна дивитися і Discovery HD, і непоганий спортивний канал їх власного виробництва, і Eurosport HD. Але українським абонентам вся ця краса недоступна, і при цьому HD-ресивер «НТВ+» стоїть майже в півтора рази дорожче аналогічного «поверхневого».

До речі, про спорт: скоро Олімпіада, так що зараз самий час підключитися, аби дивитися її в HD. Адже згідно недавнього опиту, 70% читачів цього блогу до цих пір не мають можливості дивитися у себе удома живе HDTV-вещание. Не дивно, що їм так складно розповідати про відео з частотою кадрів 50 в секунду: для них HD - це в кращому разі викачані з інтернету фільми в 1080p/24. І при цьому, що цікаво, багато хто з них вже обзавівся досить дорогими HD-телевизорами!

Так от що я вам скажу: краще купити телевізор гірше, а на заощаджені гроші підключити собі HDTV. Навіщо купувати величезних розмірів HD-телевизор, якщо дивитися на нім ви будете виключно «мутнячок» стандартної чіткості? Краще вже тоді відкладете цю покупку на пізніший час, коли за ті ж гроші ви купите вже досконалішу модель.

Отже, повернемося до «Поверхні». На жаль, англійські звукові доріжки, недавній появі яких ми так раділи, на HD-каналах відсутні. Я сподіваюся, що це прикре упущення незабаром буде виправлено.

Канал Discovery HD багато в чому компенсує відсутність тематическических каналів Discovery (Discovery Science, Discovery World, Discovery Travel & Living). Точніше сказати, Discovery HD можна сприймати як заміну Discovery Science, а останні тематичні канали Discovery просто не настільки зажадалися. Думаю, з часом «Поверхня» все ж додасть і їх, адже наявність цих каналів дуже важлива з маркетингової точки зору.

Найбільший же недолік на сьогоднішній день в тому, що з пакетом «Поверхні» (як, втім, і «НТВ+») не можна легально використовувати ресівери з функціями запису і временнуго зрушення (PVR). Ситуація парадоксальна: цільовою аудиторією недешевого HD-ресивера є люди з рівнем доходу вище середнього, але якраз у них найчастіше просто немає часу на перегляд телевізора. Цю проблему непогано вирішують ресівери з PVR, але картки «Поверхность+» можна використовувати лише в «рідних» ресіверах, що не мають функцій PVR. Хоча з технічної точки зору в даний момент прив'язка картки до ресівера і відключена, немає жодних гарантій, що її не вирішать включити у будь-який момент, адже офіційно «Поверхня» дозволяє використовувати лише «рідні» ресівери. І найсмішніше те, що ця заборона спеціально зроблена для протидії піратству, хоча якраз пірати проблем з переглядом «Поверхні» і не мають, і можуть використовувати для цього набагато зручніше устаткування.

Олександр Дзюбенко
HDTV в Україні


RATVODДата: П`ятниця, 25.12.2009, 10:36 | Повідомлення # 17
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
« СТАРТ » - нова новорічна пропозиція

від компанії " Поверхность+ "

Вартість ресівера - 1399 грн. і включає безкоштовну активацію карти доступу
і абонентську плату
за перший місяць (пакет базовий).

Послуга надається лише на території України.

Увага! Карта доступу продається лише разом з тюнером.

За детальнішою інформацією або для підключення, будь ласка, звертайтеся по телефону: 0 800 30 888 3 (безкоштовно із стаціонарних телефонів на території України);

Оптовим покупцям прохання звертатися до генерального дистриб'ютора "Укруніверком":
Лига Віталієві
Salestart@pvplus.tv
068 430 02 18


RATVODДата: П`ятниця, 15.01.2010, 14:48 | Повідомлення # 18
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Супутник Eutelsat W4. 36E

Телеканал "TTS" З'явився в пакеті "Poverkhnost Plus"

на 11727 L 27500 3/4. DVB-S2. Промінь "W4 Russia" Відкрито



RATVODДата: Середа, 20.01.2010, 11:19 | Повідомлення # 19
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Eutelsat W4. 36E

Сьогодні профілактика на "Поверхность +"

20 січня 2010 з 08:00 години до 16:00 години за Київським часом

будуть проводитися планові профілактичні роботи.



RATVODДата: Середа, 17.03.2010, 11:10 | Повідомлення # 20
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Акція від Поверхность+.

Дивіться канал Спорт 1 за 1 гривну

Підключися до супутникового телебачення Поверхня + до 31 березня і дивися канал Спорт 1 цілий рік за 1 гривну, а також 19 каналів безкоштовно без обмеження терміну перегляду. І все це без додаткових умов.

Спеціальна пропозиція поширюється на всіх нових абонентів Старт і HD.*

*Необхідні умови - купити і підключити нове устаткування (активувати контракт) і додатково заплатити 1 Грн. за канал.

pvplus.tv


RATVODДата: Понеділок, 22.03.2010, 19:41 | Повідомлення # 21
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
«Поверхность ТБ» виграла суд в НТКУ

на 20 мільйонів, але сподівається на мирову.

Суд задовольнив позов компанії «Поверхность ТБ» до Національної телекомпанії України відносно показу КВН.
Цю інформацію ТК підтвердив президент компанії Віктор Самойленко.

За його словами, «Поверхность ТБ» є представником російського продакшена Олександра Маслякова «АМіК» в Україні. Між «АМіК» і НТКУ два роки тому повинен був укладений договір про показ ігор КВН в ефірі Першого каналу.

«У нас були домовленості про трансляцію КВН. Перший канал КВН транслював, але угоду не укладав. І ми подали до суду за бездіяльність (не укладання угод)», - відзначив він.

За неофіційною інформацією, сума позову складає 20 мільйонів гривень. Проте пан Самойленко цю цифру не підтвердив і не спростував: «Ми просили укласти договір на ту суму, про яку домовлялися з Олександром Масляковим (засновник« АМіК »- ТК). Це була реальна сума... А щодо суду, то Масляков взагалі сказав хоч на 100 мільйонів подавайте, тому що це жах - пройшло два роки, а операції ще немає.

При цьому Віктор Самойленко підкреслює, що зараз сподівається почати переговори з новим керівництвом НТКУ і все-таки підписати світову угоду. «Нам ще далі працювати», - помічає він, підкреслюючи, що його цікавить лише відшкодування реальних витрат.

За неофіційною інформацією, НТКУ нібито подала апеляцію на дане судове рішення.
Проте в прес-службі Першого національного цю інформацію не коментують.


RatvodTechДата: Четвер, 01.04.2010, 11:50 | Повідомлення # 22
Зам.Адмін

Країна:
повідомлень: 227
Статус: Оффлайн
Новини "Поверхность+"

З 29 березня відсутній сигнал з транспондера 12207 R пакету Поверхность+ на супутнику Eutelsat W4, 36E


RatvodTechДата: Четвер, 01.04.2010, 12:24 | Повідомлення # 23
Зам.Адмін

Країна:
повідомлень: 227
Статус: Оффлайн
«Київстар» разом з «Поверхністю» запускає

ліцензійний контент від UEFA на WAP-порталі

Завдяки співпраці телекомоператора «Київстар» з ГК «Поверхность», яка надає ліцензійний контент від UEFA,
клієнтам «Київстар» стане доступним вся інформація про хід найважливіших футбольних матчів.

На головній сторінці wap-порталу віднині з'явився розділ «Ліга Чемпіонов/Ліга Європи», який стане справжньою знахідкою для клієнтів оператора - футбольних уболівальників. При його допомозі можна проглянути календар ігор, отримувати інформацію про найближчі матчі, а також в режимі онлайн стежити за ходом змагань. Причому уболівальникам одночасно доступна інформація про склад команд, всі заміни, жовті картки і видалення і, найважливіше, відео всіх голів. Після завершення гри можна викачати відео-звіт з найяскравішими моментами і голами. Фото, відео і звіти доступні зі всіх матчів сезону 2009-2010. Розділ оновлюється надзвичайно оперативно, що згодиться уболівальникам, які пропустили гру улюбленої команди і не хочуть декілька днів чекати повтору матчу.Весь контент, представлений на порталі wap.kyivstar.ua безкоштовний. Клієнти оператора платять лише за використаний трафік.

Директор по розвитку бізнесу «Поверхню» Борис Гріцунь відзначив: «Вже більше 12 років ми успішно співробітничаємо з UEFA: транслюємо змагання «Ліги Чемпіонів» і «Ліги Європи». Разом з нашим партнером, телекомоператором «Київстар», ми раді запропонувати уболівальникам зручний, якісний і швидкий доступ до інформації про змагання. Головною особливістю нового сервісу є повнота і оперативність».

expert.com.ua


RATVODДата: Вівторок, 27.04.2010, 11:51 | Повідомлення # 24
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
«Поверхность» вимагає заборонити кабельникам

трансляцію Першого національного

під час матчів Ліги чемпіонів

ТОВ «Поверхность СПОРТ-ТБ» просить кабельних операторів припинити поширення сигналу
Першого національного під час трансляції програм і матчів Ліги чемпіонів УЄФА і Ліги Європи УЄФА
у зв'язку з тим, що це порушує його права.

Про це говориться в повідомленні, яке отримали деякі кабельні оператори Хмельницької області.

Нагадаємо, торік в компанії «Поверхность СПОРТ-ТБ» були претензії відносно порушення прав до супутникової платформи Viasat через те, що вона ретранслювала канали ТЕТ і ТРК «Україна», що володіли субліцензією на показ матчів Ліги чемпіонів УЄФА в ефірному мовленні, але не в пакетах платного телебачення. «Поверхность» звернулася до суду, де зажадала компенсацію у розмірі 31 млн гривень, і частково виграла в суді першої інстанції, який постановив стягнути чверть позовної суми - 8 мільйонів гривень. Потім компанія програла апеляцію, але виграла касацію у Верховному Суді.

Зараз субліцензією на показ матчів Ліги чемпіонів УЄФА і Ліги Європи в ефірному мовленні цього сезону володіє Перший національний.

obkom.net.ua


RATVODДата: Вівторок, 20.07.2010, 19:33 | Повідомлення # 25
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Новини від "Поверхность+"

21 липня 2010 року з 07:00 до 15:00 годин по Київському часу
будуть проводиться планові профілактичні роботи.

В цей час не буде доступу до каналів "Поверхность Плюс"
або можливі технічні проблеми з прийомом каналів з супутника.



RATVODДата: Понеділок, 02.08.2010, 14:14 | Повідомлення # 26
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Оффлайн
Новини від "Поверхность+"

З сьогоднішнього дня, абоненти «Поверхность-плюс»

можуть сплатити послуги супутникового телебачення

за допомогою будь-якого із понад 8000 терміналів компанії «ОСМП»* в 200 містах України.



mykolakДата: Субота, 07.08.2010, 14:02 | Повідомлення # 27
V.I.P

Країна:
повідомлень: 947
Статус: Оффлайн
Перенесення каналів "Поверхность +" з технічних причин

У зв'язку з відсутністю сигналу на транспондері ТР26
з технічних причин проведені наступні зміни
у завантаженні каналів
:

З транспондера34 прибрані канали:

- ICTV
- ProPoker
- News 24
- Menu TV

Замість них запущені канали з 26 транспондера:

- Sport 2
- MGM
- RTVi
- Travel Channel

З транспондера 21 прибрані канали:

- Kino
- M2

Замість них запущені канали з 26 транспондера:

- Eurosport
- National Geographic Channel.

Джерело - pvplus

kozakuaДата: Понеділок, 16.08.2010, 08:32 | Повідомлення # 28
V.I.P

Країна:
повідомлень: 3493
Статус: Оффлайн
Відсутній сигнал на всіх трьох транподерах пакета Поверхность+
На офіційному сайті компанії інформайії не має!


Dreambox DM 7020 HD, Dreambox DM 800 HD Se HDD 2.5" 500 GB,AzBoX Elit HD HDD 3.5" 2 ТB ,DRE 4000
(90,85,80,75,66,60,53,39,36,31,19,16,13,9,4.8E - 4W)


Повідомлення відредагував kozakua - Понеділок, 16.08.2010, 09:10
kozakuaДата: Понеділок, 16.08.2010, 12:55 | Повідомлення # 29
V.I.P

Країна:
повідомлень: 3493
Статус: Оффлайн
Тільки-що мав розмову з оператором Поверхность+

- у них АВАРІЯ !!!

Відключені всі трансподери 12360 ,11727,12111 !

Обіцяють до кінця дня включити!



Dreambox DM 7020 HD, Dreambox DM 800 HD Se HDD 2.5" 500 GB,AzBoX Elit HD HDD 3.5" 2 ТB ,DRE 4000
(90,85,80,75,66,60,53,39,36,31,19,16,13,9,4.8E - 4W)
kozakuaДата: Понеділок, 16.08.2010, 23:26 | Повідомлення # 30
V.I.P

Країна:
повідомлень: 3493
Статус: Оффлайн
Временно приостановлено вещание каналов пакета "Поверхность+".
16 августа 2010

Временно приостановлено вещание каналов пакета "Поверхность+". Компания приносит свои извинения абонентам за доставленные неудобства.

временно приостановлено вещание каналов пакета "Поверхность+".
О сроках восстановления вещания будет сообщено дополнительно.
Компания приносит свои извинения абонентам за доставленные неудобства.
В связи с приостановкой вещания списание абонентской платы за август месяц осуществляться не будет.

http://pvplus.tv/news/corporate.php?c=5&id=4355


Dreambox DM 7020 HD, Dreambox DM 800 HD Se HDD 2.5" 500 GB,AzBoX Elit HD HDD 3.5" 2 ТB ,DRE 4000
(90,85,80,75,66,60,53,39,36,31,19,16,13,9,4.8E - 4W)
Форум TV-SAT » « Новини Супутникового ТБ » » Новини Провайдерів платного ТБ УКРАЇНИ » Новини “ПОВЕРХНОСТЬ ТВ”
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024