FORUM TV-SATП`ятниця
26.04.2024, 21:37

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
  • Сторінка 2 з 4
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • »
Форум TV-SAT » « Все про Телебачення » » Телебачення INTERNET TV » Телебачення " Оn-line TV " (Без Обговорення !!!)
Телебачення " Оn-line TV "
RATVODДата: Неділя, 29.06.2014, 11:45 | Повідомлення # 1
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Онлайн
Телебачення

( Оn-line TV )




RATVODДата: Середа, 24.04.2019, 22:39 | Повідомлення # 16
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Онлайн
MEGOGO реалізував функцію

офлайн-перегляду на iOS-пристроях



Ілюстрація: MEGOGO

Онлайн-кінотеатр MEGOGO надав користувачам пристроїв
на базі операційної системи iOS можливість перегляду контенту в офлайн-режимі.


Про це кореспонденту Mediasat повідомили в прес-службі відеосервісу.

«Власники iOS-пристроїв можуть зберігати відеоконтент сервісу на свій девайс і дивитися фільми і мультфільми в автономному режимі», - уточнюється в інформаційному повідомленні.

Відзначається, що нова можливість підходить всім: хто подорожує, літає в літаку, часто переміщається в метро або іншому транспорті і не завжди знаходиться в зоні стабільного інтернет-з'єднання, при цьому із задоволенням проводить час за переглядом відео.

«Функція завантаження фільмів поширюється на більш ніж 7 000 одиниць контенту. Це - і блокбастери, і хітові фільми, і топові серіали, телевізійні шоу та багато іншого. Поступово кількість об'єктів з правом скачування на пристрій збільшується. Всі нові фільми виходять вже з цією функцією, винятків майже немає. До кінця року завантажувати можна буде 95% всіх фільмів з каталогу MEGOGO. Але, все ж, частина контенту залишиться без цієї функції, так як деякі правовласники не погоджуються з технологіями 21-го століття», - пояснює представник Тб.

Нагадаємо, в січні поточного року MEGOGO реалізував можливість завантаження і офлайн-перегляду відеоконтенту за допомогою Android-додатку.

- 24 квітня, 2019

Редакція


RATVODДата: Четвер, 09.05.2019, 17:15 | Повідомлення # 17
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Онлайн
Netflix удосконалив параметри звуку


Фото: Techaeris

Компанія знижує ступінь компресії «звуку високої якості» до рівня,
практично відповідного передачі звуку без втрат ( «nearly lossless»).


Компанія Netflix поліпшила настройки аудіодорожок на своїй платформі, забезпечивши якість аудіо, близьке до звучання оригінальної майстер-копії контенту.

У компанії заявили, що дані зміни були зроблені за порадою братів Даффер, які є продюсерами дико популярного серіалу «Дуже дивні справи». Продюсери поскаржилися на погіршення якості звуку під час трансляції другого сезону серіалу в 2017 році, що підштовхнуло компанію Netflix до перегляду всього ланцюжка передачі звуку з метою відтворення звукової доріжки в якості, максимально наближеній до задумів продюсерів.

«Звукові доріжки серіалів ставали все більш насиченими і більш кінематографічнішими, з посиленням зв'язки між діалогами, музикою і звуковими ефектами, - йдеться в блозі компанії Netflix. - Творчий задум все частіше промацує кордони якості нашої компресії. І нам необхідно відповідати на такі запити краще».

З початку своєї діяльності компанія Netflix використовувала статичну систему передачі звуку з постійним бітрейтом, при якому «бітрейт аудіо визначався в залежності від умов мережі в момент початку відтворення», заявляють в компанії. У той же час, для передачі відео в Netflix використовували адаптивну технологію, яка дозволяла оптимізувати якість картинки в залежності від умов підключення конкретного користувача.

Таким чином, в Netflix вирішили перенести принцип адаптивної передачі і на аудіо, розробивши алгоритм, який забезпечив би сумісність і сертифікацію технології на незліченній кількості пристроїв, що використовуються для доступу в мережу по всьому світу.

«Спираючись на результати наших внутрішніх тестів слухання, тестів слухання від компанії Dolby і наукових досліджень, ми встановили, що для Dolby Digital Plus при бітрейте від 640 кбіт/сек і вище якість компресії звуку є прозорою для сприйняття, - заявляють в Netflix. - Без урахування цього ми б відправляли вам файли з більш високим бітрейтом (використовуючи більше ресурсів) без будь-якої додаткової цінності».

У компанії також використовують так звані «сходи бітрейту» для 5.1-канального звуку - в межах від 192 до 640 кбіт/сек. Як заявили в Netflix, це - відстань від «хорошого» звуку до «прозорого».

Для Dolby Atmos компанія збільшила бітрейт своїх найбільш якісних в плані звуку пропозицій до 768 кбіт/сек.

«Ми сподіваємося, що з часом бітрейти будуть і далі еволюціонувати, в міру того, як ми будемо підвищувати ефективність використовуваної технології компресії», - заявили в компанії.

Додаткову інформацію можна знайти в публікації на техноблозі Netflix.

Борис Скуратівський

- 08 травня, 2019




RATVODДата: Четвер, 06.06.2019, 22:13 | Повідомлення # 18
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Онлайн
NBC News запустила

новинний
стрімінговий сервіс



Фото: NBC News

Компанія NBC News запустила в кінці травня потокову платформу,
яка пропонує блоки з восьми годин щоденних програм.


Про це повідомили в прес-службі компанії.

«Компанія NBC News Now пропонує продукт нового типу для підростаючого покоління споживачів новин, - йдеться в заяві компанії. - Служба буде пропонувати насичений оригінальний новинний контент і докладні журналістські репортажі, підготовлені NBC News і партнерами NBCU».

Контент служби буде компонуватись в телецентрі NBC News на Манхеттені і буде охоплювати новини в розвитку (рубрика «Briefly»), а також гарячі новини, докладні репортажі, інтерв'ю з лідерами громадського життя, а також «погляд з-за лаштунків на найбільш важливі події , що відбуваються в світі ».

«Для стабільного майбутнього компанії NBC News немає нічого більш важливого, ніж донесення нашого контенту до нових аудиторій, і запуск NBC News NOW є важливою складовою цієї стратегії», - говорить президент NBC News Ноа Оппенхайм.

У компанії заявили, що платформа працює на безкоштовній основі і буде отримувати фінансування за рахунок розміщуваної реклами.

Контент платформи можна буде дивитися на сайті NBC News, в додатку NBC News, а також в спеціальних додатках NBC News для Apple TV, Roku і Amazon Fire TV.

Запуск нової платформи відбувається на тлі аналогічних процесів, що охопили всю галузь, гравці якої прагнуть розширювати свою присутність в цифровому просторі.

Нагадаємо, про запуск новинного відеосервісу NBC News вперше стало відомо в березні поточного року.

Борис Скуратівський

- 06 червня, 2019



RATVODДата: П`ятниця, 14.06.2019, 21:41 | Повідомлення # 19
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Онлайн
MEGOGO покаже всі футбольні матчі

плей-офф Сегунди



Ілюстрація: Okdiario

Канал MEGOGO Футбол покаже футбольні поєдинки за вихід у вищий іспанський дивізіон
за участю клубів, за які грають два українські футболісти.


Про це кореспонденту Mediasat повідомили в прес-службі відеосервісу.

З 12 по 23 червня в Іспанії пройдуть поєдинки за право вийти у вищий дивізіон топового чемпіонату Європи. Серед чотирьох клубів - "Депортіво", "Мальорка", "Альбасете» і «Малага».

У двох з них грають двоє наших співвітчизників. Так, за футбольний клуб «Альбасете» виступає Роман Зозуля, а в приморській Малазі - Євген Селезньов, а також добре відомий по грі за ФК «Шахтар» - Густаво Бланко-Лещук.

Всі матчі плей-офф, включаючи фінали 21-го і 23-го червня, ексклюзивно будуть представлені в прямому ефірі на платформі MEGOGO. Українські фани в повній мірі зможуть насолодитися грою топових команд першого дивізіону, налаштованих стати частиною «Ла Ліги», і в той же час оцінити рівень гри українських легіонерів, співпереживаючи за їх перемогу.

Перший поєдинок відбудеться вже сьогодні - між «Депортіво» з Ла-Коруньї і футбольним клубом з Малаги. Початок о 22:00.

Коментаторами плей-офф Сегунди стануть Вадим Скічко, Роман Бебех, Роберто Моралес і Володимир Кобельков.

Нагадаємо, платформа MEGOGO має права на показ в Україні всіх матчів іспанського вищого футбольного дивізіону «Ла Ліга», а також чемпіонатів Франції і Німеччини. Крім того сервіс пропонує до перегляду футбольний і навколофутбольний спортивний контент. Відео доступні на каналі MEGOGO Футбол і в розділі Спорт.

- 12 червня, 2019

Редакція


RATVODДата: Понеділок, 24.06.2019, 19:23 | Повідомлення # 20
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Онлайн
Відеосервіс List надасть глядачам

безкоштовний контент за проходження опитувань




У Росії з'явиться безкоштовний онлайн-кінотеатр List.


Користувачі отримають вільний доступ до контенту в обмін на проходження опитувань, пише Коммерсант.

Повідомляється, що Rutube, який запустить платформу вже цього літа, не буде впроваджувати традиційну систему підписок або реклами. Замість цього Rutube List використовує інструмент Brand Lift.

Простіше кажучи, сервіс буде отримувати дохід від рекламодавців за те, що глядачі будуть переглядати проморолики і проходити опитування про них. Натомість користувачам запропонують безкоштовний доступ до контенту.

У свою чергу рекламодавці готові платити за дані про потенційних клієнтів. Глядачі допомагають оцінити вплив кампаній, впізнаваність бренду і інтерес до нього споживачів. Наприклад, таку систему вже частково використовує YouTube.

Що стосується майбутнього онлайн-кінотеатру List, думки експертів розходяться. З одного боку, така модель отримання прибутку спричинить за собою набагато менше доходів, ніж традиційна. Але в той же час багато користувачів на сьогодні все ще не готові платити за контент.

Лада Васюкова

24 червня, 2019.



RATVODДата: П`ятниця, 05.07.2019, 23:04 | Повідомлення # 21
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Онлайн
WarnerMedia розповів, як назве власний відеосервіс



WarnerMedia озвучив назву свого майбутнього стрімінгового сервісу.


Платформа буде іменуватися HBO Max, передає Телекритика.

WarnerMedia запустить HBO Max вже в наступному році і автоматично перенесе в нього всіх передплатників HBO. До слова, плата за місяць користування відеосервісом складе близько 16-17 доларів.

Нагадаємо, платформа Apple TV +, яка стане доступна вже цієї осені, робить ставку на якісний контент. За словами керівництва, сервіс буде виробляти трохи оригінального матеріалу, роблячи акцент на добре опрацьованому сюжеті і зйомці.

До того ж, відеосервіс Apple TV + має вражаючі амбіції - щорічно брати премію «Оскар», випускаючи близько шести картин з бюджетом від $ 5 млн до $ 30 млн в рік.

Лада Васюкова

05 липня, 2019.



RATVODДата: П`ятниця, 12.07.2019, 22:53 | Повідомлення # 22
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Онлайн
Українських «Козаків» покажуть

в
Латинській Америці




Amazon Prime покаже український мультсеріал «Козаки».


Відеосервіс купив права на трансляцію в країнах Латинської Америки, передає Ліга.Tech.

За словами виробників мультсеріалу, «Козаки» зможуть завоювати любов латиноамериканців своєю простотою. Класична анімація, яка так полюбилася українцям, безсумнівно зможе підкорити глядачів і за кордоном.

«Сучасні Козаки - це високоякісна 2D-анімація, яка зрозуміла без слів. Нам приємно популяризувати українських героїв, знайомити світ з класичною анімацією. Радіємо, що тепер і глядачі Латинської Америки зможуть побачити наших народних улюбленців», - прокоментував генеральний продюсер Казаків Едуард Ахрамович.

Відзначається, що жителям Аргентини, Бразилії, Мексики, Чилі, Колумбії, Перу і т.д. будуть показані найновіші сезони мультсеріалу, випущені в 2016 і 2018 роках - «Козаки. Футбол» і «Козаки. Навколо світу".

Лада Васюкова

10 липня, 2019.



RATVODДата: Вівторок, 16.07.2019, 17:14 | Повідомлення # 23
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Онлайн
Hulu повертає контент в стандарті 4K,

але без підтримки HDR




Платформа Hulu, що належить компанії Disney,
знову пропонує своїм користувачам контент в стандарті 4K.


Повідомлення про це пройшло практично непоміченим, будучи розміщеним у відповідь на питання користувача в обліковий запис Twitter команди підтримки Hulu. У розміщеному твіті підтверджувалося, що користувачі зможуть дивитися в стандарті 4K / UHD будь-які оригінальні програми Hulu - такі, зокрема, як серіали «Розповідь служниці», «Виверт-22» і «Касл-рок».

За повідомленням видання DTVE, можливість перегляду потокового контенту в стандарті UHD доступна виключно власникам пристроїв Chromecast Ultra від Google і Apple TV 4K, при цьому підтримка режиму HDR не передбачена.

Опція 4K раніше вже була доступна на платформі Hulu, проте в 2018 році компанія від неї відмовилася без пояснення причин і особливо це не афішуючи.

Платформа Hulu дещо відстає від конкурентів Netflix і Amazon Prime Video, які вже пропонують можливість дивитися в стандарті 4K / UHD / HDR окремі фільми і телешоу.

Hulu була повністю викуплена компанією Disney в травні, коли вона уклала з компанією Comcast угоду на принципах «put / call» щодо належачої компанії NBCUniversal 33% акцій платформи.

Раніше в компанії Disney озвучували наміри здійснити грандіозний прорив у сфері 4K / HDR, запустивши в листопаді платформу Disney+, і можна з високою часткою впевненості припустити, що це рішення буде перенесено і на Hulu.

Борис Скуратівський

16 липня, 2019.



RATVODДата: Четвер, 01.08.2019, 22:10 | Повідомлення # 24
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Онлайн
MEGOGO транслюватиме Setanta Sports в Україні



З'явилася інформація про перший транслятор ірландського телеканалу.


Як стало відомо Sport Arena, Setanta Sports в Україні можна буде подивитися на відеосервісі MEGOGO.

Канал буде доступний в пакетах Оптимальний (за 97 грн) і Максимальний (197 грн).

Які інші відео-сервіси та кабельні провайдери будуть показувати Setanta - поки невідомо.

Нагадаємо, 1 серпня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення включила ірландський спортивний телеканал Setanta Sports в список іноземних каналів, які дозволені для ретрансляції на території України.

Першим матчем, показаним в прямому ефірі в новому сезоні, повинен стати поєдинок за Суперкубок Англії Манчестер Сіті - Ліверпуль, який відбудеться 4 серпня. З 9 серпня стартує англійська Прем'єр-ліга.

Повідомлялося, що Setanta покаже в Україні матчі англійської Прем'єр-ліги, Кубка Англії, Кубка англійської Ліги, Чемпіоншипа, шотландської Прем'єр-ліги, НБА, НХЛ, UFC і Формулу-1.

01 серпня, 2019.

RATVODДата: Середа, 11.09.2019, 19:27 | Повідомлення # 25
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Онлайн
Відеосервіс MEGOGO розповів

про оновлення для додатку на
Apple TV




Відеосервіс MEGOGO представив оновлення для свого додатку на медіаприставці Apple TV.


Крім нових функцій, була додана підтримка відео в стандарті 4K, - повідомляє прес-служба.

«Головною відмінністю став новий плеєр, який тепер має безліч функцій, що робить перегляд контенту більш комфортним, також додана підтримка 4К, яка дозволяє дивитися відео з найбільш чітким зображенням. Крім того, оновлена ​​функція пошуку, поліпшена стабільність роботи і оптимізована робота tvOS 13», - сказано в прес-релізі.

Тепер користувачі MEGOGO на Apple TV можуть змінювати якість зображення, аудіо супроводу та субтитри, а також використовувати CatсhUp (перегляд у записі) і TimeShift (функція паузи і перемотування).

Нагадаємо, нещодавно стало відомо про плани онлайн-кінотеатру MEGOGO відкрити онлайн-магазин іграшок з героями дитячих мультфільмів.

Лада Васюкова

11 вересня, 2019.



RATVODДата: Субота, 21.09.2019, 07:51 | Повідомлення # 26
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Онлайн
Канали «Україна», «НЛО TV» і «Індиго»

почали роботу на Ланет.TV в HD-якості



Фото: Ланет

Сервіс онлайн-телебачення Ланет.TV почав ретрансляцію HD-версій телеканалів
«Україна», «НЛО TV» і «Індиго», які входять до холдингу «Медіа Група Україна».


Відтепер ці телеканали будуть доступні тільки в HD-якості всім користувачам сервісу Ланет.TV і абонентам Мережі Ланет, які вибрали платні ОТТ / IPTV-пакети: «/ PRIME», «/ BAZA», «/ CORE».

Перехід найбільших українських медіагруп на HD-мовлення відбувається в рамках зобов'язань, які вони взяли на себе перед провайдерами. Це робиться з метою диференціації якості послуг, які отримують користувачі платних сервісів.

Найближчим часом очікується запуск і інших телеканалів в HD-якості.

Відзначимо, вище згадані телеканали також здійснили міграцію на HD-мовлення в рамках супутникової платформи XtraTV.

Раніше також стало відомо, що 19 вересня оператор «Київстар» включить в усі пакетні пропозиції HD-версію національного телеканалу «1 + 1».

-----------

Ланет.TV - це сучасний український OTT-сервіс, який дозволяє легально дивитися телебачення онлайн як через браузер, так і через Android-додаток. У сервісі зібрані майже всі українські і багато закордонних телеканалів, які транслюють фільми, розважальні, дитячі, спортивні, пізнавальні передачі і новини. Дивитися канали можна в будь-який час і в будь-якому місці за наявності доступу до Інтернету.

18 вересня, 2019

Редакція


RATVODДата: П`ятниця, 27.12.2019, 10:46 | Повідомлення # 27
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Онлайн
В Україні запускають

нову стрімінгову платформу
Takflix




Запуск запланований на 31 грудня, ціна за перегляд одного фільму складе 50 гривень.


В кінці поточного року, а саме 31 грудня 2019 року о 20:20, почне роботу онлайн-кінотеатр українського кіно Takflix. Про це йдеться на офіційній сторінці в соцмережі Facebook.

Найближчі півроку сервіс буде працювати в тестовому режимі. Щомісяця в бібліотеку контенту буде надходити один новий фільм - автори проекту обіцяють зосередитися на авторському та незалежному кіно українського виробництва.

Уже відомо, що першим фільмом на Takflix стане антиутопія в стилі мок'юментарі «2020: Безлюдна країна» Корнія Грицюка.

Takflix буде працювати за моделлю, яка передбачає продаж глядачеві окремого онлайн-квитка на конкретний фільм без передплати та реєстрації. Відзначається, що 50% прибутку від продажу квитків отримають режисери і творці фільму.

Засновником стрімінгової платформи Takflix є український кінорежисер, продюсер і куратор культурних проектів Надія Парфан.

Нагадаємо, що за даними дослідження «Тенденції розвитку цифрових медіа», яке щорічно проводиться компанією Deloitte, 47% споживачів вважає, що потокових служб в світі занадто багато.

Віталій Мосейчук

26 грудня, 2019.



RATVODДата: П`ятниця, 17.01.2020, 16:11 | Повідомлення # 28
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Онлайн
MEGOGO запустив HD-версії

популярних
українських каналів




На цьому тижні на Медіасервісі MEGOGO істотно розширився
перелік українських каналів в HD-якості.


До перегляду у високій якості вже доступні такі канали медіагрупи StarLightMedia: СТБ, Новий канал, ICTV, М1, М2, і оце; серед каналів Медіа Групи Україна: Телеканал Україна, НЛО TV і Індиго TV; серед каналів 1 + 1 медіа поки доступний в HD-якості телеканал 1 + 1. Перелік поступово буде збільшуватися, відразу після появи каналів в HD.

Всі вищезгадані телеканали доступні для всіх передплатників MEGOGO в пакетах «ТВ і Кіно: Легка», «ТВ і Кіно: Оптимальна» і «ТВ і Кіно: Максимальна».

Нагадаємо, MEGOGO можна переглядати на всіх платформах на базі iOS, Android, Windows, а також на телевізорах з функцією Smart TV, ігрових консолях, популярних мультимедійних плеєрах і розширювач, таких як Apple TV, Dune HD, Aura, iNext і ін.

17 січня, 2019.

Редакція


RATVODДата: Субота, 18.01.2020, 15:59 | Повідомлення # 29
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Онлайн
Ланет.TV запустив HD-версії

СТБ, ICTV та інших каналів StarLightMedia




Телеканали медіагрупи StarLightMedia транслюються на Ланет.TV
в HD-якості і доступні користувачам платних ТВ-пакетів.


Сервіс інтернет-телебачення Ланет.TV почав трансляцію HD-версій телеканалів «СТБ», «ICTV», «Новий канал», «Оце». Нагадаємо, HD-версії каналів «М1» та «М2» почали роботу в рамках сервісу ще в листопаді минулого року.

HD-версії каналів медіахолдингу StarLightMedia доступні в наступних ОТТ-пакетах на сервісі Ланет.TV: «/ PRIME» і «/ BAZA», а користувачі пакету «/ CORE» можуть додатково замовити міні-пакет «/ COREHD», в якому ці та інші канали транслюються в HD.

Читайте також: Телевимірювання Ланет.TV: відверто про сокровенне

Нагадаємо, у вересні минулого року сервіс онлайн-телебачення Ланет.TV почав ретрансляцію HD-версій телеканалів «Україна», «НЛО TV» і «Індиго», які входять до холдингу «Медіа Група Україна». Передплатникам також доступний для перегляду телеканал «1 + 1 HD».

Ланет.TV - український OTT-сервіс, який дозволяє легально дивитися телебачення онлайн як через браузер, так і через Android-додаток.

17 січня, 2019.

Редакція


RATVODДата: Субота, 24.10.2020, 08:29 | Повідомлення # 30
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28367
Статус: Онлайн
Відеосервіс Quibi закривається

через
півроку роботи



Фото: TechZimo

Стрімімнговий сервіс Quibi припиняє роботу.


Сервіс проіснував лише півроку, передає Телекритика.

Як відомо, сервіс був розрахований тільки на мобільні пристрої. Передбачається, що такий формат якраз завадив розкрутці Quibi в період пандемії, коли користувачі знаходяться вдома і вважають за краще перегляд контенту на широкому екрані.

Серед інших можливих причин такого швидкого закриття - наявність величезної кількості конкурентів з безкоштовним доступом і широкою аудиторією. Самі ж представники Quibi вважають, що в провалі винна «недостатньо сильна» ідея і обмеженість у часі.

Той факт, що Quibi існував лише шість місяців, робить його одним з найбільш нетривких стрімінгових сервісів на сьогодні. Очікується, що в найближчі місяці платформа буде робити спроби продажу контенту і базових технологій, що використовуються в її додатках.

Нагадаємо, Quibi з'явився в квітні поточного року. Його запустили екс-топ-менеджер HP Мег Уітман і кінопродюсер Джеффрі Катценберг, який очолював раніше Walt Disney Studios.

Відеосервіс використовував технологію TurnStyle, завдяки якій можна дивитися відео як в горизонтальному, так в вертикальному форматах, з абсолютним заповненням екрану і без механічного обрізання картинки.

Лада Васюкова

23 жовтня, 2020.



Форум TV-SAT » « Все про Телебачення » » Телебачення INTERNET TV » Телебачення " Оn-line TV " (Без Обговорення !!!)
  • Сторінка 2 з 4
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • »
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024