FORUM TV-SATП`ятниця
29.03.2024, 09:46

Вітаю Вас Гість | RSS

[ ] · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS · Load-SP · Load-AS· · Перекладач translate ]
  • Сторінка 2 з 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Форум TV-SAT » « Все про Телебачення » » Tелевізори LCD, LED, OLED, SED » Огляд телевізорів LG
Огляд телевізорів LG
RATVODДата: Понеділок, 25.11.2013, 11:42 | Повідомлення # 16
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Розумні телевізори LG викрили в стеженні за власниками



Пристрої передають на сервери компанії інформацію про перегляді телеканалів, а також про підключені носії незалежно від бажання користувача.

Як повідомив у своєму особистому блозі британський дослідник безпеки, відомий під псевдонімом «DoctorBeet’s», так звані «розумні» телевізори від компанії LG, шпигують за власними власниками з метою підвищення ефективності контекстної реклами.

У рамках імпровізованого розслідування «DoctorBeet’s» з’ясував, що служба LG Smart Ad (встановлена ​​в телевізорі за замовчуванням) збирає дані про перегляд користувачем телеканалів, його перевагах і т.п. Більш того, пристрій передає на сервери компанії дані про файли, що утримуються на підключених до телевізора знімних носіях.



Цікаво, що в меню телевізора присутня можливість відключити функцію «Збору інформації про перегляди», проте інформація при цьому продовжить передаватися на сервери LG в колишньому обсязі. Дослідник підкреслює, що це єдина опція, у якої відсутній будь-який опис або пояснення.

В LG відмовилися докладно коментувати ситуацію і повідомили досліднику, що він погодився з передачею даних, прийнявши Правила та Умови використання телевізора LG і, відповідно, його скарги повинні бути спрямовані продавцям пристрою.



RATVODДата: Четвер, 16.01.2014, 15:14 | Повідомлення # 17
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Зігнути телевізор тепер можна за допомогою пульта



Компанія LG Electronics (LG ) на виставці CES 2014 в Лас -Вегасі представила , за її заявою , перший у світі гнучкий OLED -телевізор з діагоналлю 77 дюймів. Головною особливістю цього пристрою є можливість змінювати ступінь кривизни екрана за допомогою пульта ДУ.

Діапазон доступних ступенів кривизни телевізора був вивірений з урахуванням двох ключових факторів, що впливають на враження від перегляду. Це розмір екрану і відстань до нього. Завдяки цій особливості користувач зможе підлаштовувати кривизну поверхні дисплея кожен раз , коли змінює своє положення при перегляді.

Заявлено, що гнучкий OLED- телевізор пройшов десятки тисяч годин випробувань для того , щоб гарантувати надійність і довговічність його екрану .



«Гнучкий OLED- телевізор LG - це продукт , в існування якого неможливо повірити , поки не побачиш його своїми очима - сказав Хьюн - хвой Ха ( Hyun - hwoi Ha ) , президент і головний виконавчий директор LG Home Entertainment . - Вигнуте стає плоским , гнучке стає зігнутим . А компанія LG все також веде еволюцію у виробництві телевізорів ».



viskomДата: Субота, 24.05.2014, 19:33 | Повідомлення # 18
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 1940
Статус: Оффлайн
Телевізор LG 32LB563V



Опис Телевізор LG 32LB563V
LG 32LB563V - це РК-телевізор з діагоналлю екрана 32 дюйми і роздільною здатністю 1920 x 1080. Він поєднує в собі ультрасучасний дизайн і високу якість зображення. Модель обладнана LED-підсвічуванням і меню російською мовою. Найбільш привабливою особливістю даної моделі є наявність USB-порту, який підтримує відтворення основних форматів аудіо, відео, тексту і фотографій. Завдяки можливості кріплення на стіні ви зможете розташувати його в будь-якому куточку вашого будинку.

Ця модель телевізора оснащена не тільки різними видами сучасних тюнерів і може приймати сигнал безпосередньо від аналогового, цифрового чи супутникового антени (без приставки), але і має підтверджену сумісність з провідними телевізійними операторами. У вас в смартфоні є відео чи фото? Підключіть смартфон на операційній системі Android за допомогою спеціального MHL кабелю (пасивного типу) до телевізора (використовуйте HDMI вхід з позначкою MHL) і дивіться ваші відео - ролики і слухайте аудіо-запису через телевізор! Досконалий зовнішній вигляд даного телевізора повністю впишеться навіть в самий що ні на є першокласний інтер'єр приміщення, так і вкрай невисокий рівень енергоспоживання є принциповим параметром при виборі такого апарату як LED телевізор LG 32LB563V.

Цей LED телевізор у будь-якому випадку більш екологічний, ніж його 'молодші брати' - LCD ТВ з ламповою підсвічуванням, так як в напівпровідникових світлодіодах не застосовується такий токсичний хімічний елемент як ртуть, що міститься в CCFL-лампах. Ну а що стосується терміну служби напівпровідникових діодів, то він багатьом більш вище, ніж у ламп і практично не лімітований. Корпус РК ТВ виконаного на основі LED елементів, має набагато меншу товщину, такий телевізор досить легкий і без проблем впишеться в інтер'єр будь-якої кімнати. Важливо відзначити ще одне цікаве перевага підсвічування діодами (LED) перед лампової (CCFL) - набагато менше витрачання електричної енергії.



Підтримка медіафайлів JPEG, JPS, MPO, .asf, .wmv, .3gp, .3gp2, .divx, .avi, .mp4, .m4v, .mov, .mkv, .ts, .trp, .tp, .mts, .m2ts, .vob, .mpg, .mpeg, .mpe, .mp3, .аас, .m4a, .ogg, .wma

My WebPage
========================================================
32LB563V:
32-діагональ
L-LCD-матриця з Direct Led підсвіткою
B-модель 2014р
5-серія
6-модифікація
3-відмінність в дизайні
V-Full HD 1920x1080p
(U-HD Ready 1366x768)
viskomДата: Понеділок, 02.06.2014, 10:29 | Повідомлення # 19
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 1940
Статус: Оффлайн
Телевізор LG SMART 32LB572V
Опис LG 32LB572V LG 32LB572V - новий тонкий LED -телевізор з діагоналлю екрана 32 дюйми і роздільною здатністю 1920 x 1080 ( Full HD). Він має сучасний дизайн , якісну передачу кольору і знижене енергоспоживання. Запропонована модель - це новий рівень і нові можливості телевізора.Відмінна якість зображення Оновлений процесор зображення Triple XD Engine забезпечує більш природну і насичену передачу кольору , контрастність і чіткість при перегляді динамічних сцен.
Технологія Dynamic Scanning істотно покращує різкість картинки , зменшуючи час відгуку і усуваючи розмитість при передачі навіть найшвидших рухів.Можливості Smart TV Сьогодні телевізор використовується не тільки для перегляду телепередач або фільмів . Домашній кінотеатр , доступ в інтернет , занурення у світ комп'ютерних ігор - все це і багато іншого роблять його важливою частиною сучасного будинку . І все це завдяки підтримці Smart TV. Спілкуйтеся з друзями через Skype або в популярних соціальних мережах , слухайте музику , дивіться відео , серіали та багато іншого. Підтримка Wi -Fi ( в цій моделі ще потрібен USB Wi- Fi модуль AN- WF100 ) забезпечить безпосередній обмін інформацією між ТБ та іншою технікою , без підключення до мережі. Так само є можливість записувати улюблені програми , телепередачі і фільми на зовнішній USB - носій. Цей сучасний телевізор може стати повноцінним мультимедійним розважальним центром.



USB Wi- Fi модуль AN- WF100-Wi-Fi-Модуль Дозволяє Під’єднувати Телевізор LG До Бездротового Інтернету Або Домашньої DLNA-Мережі AN-WF100


My WebPage

------------------------------------------------------------------------------------
slavasamДата: Вівторок, 11.11.2014, 17:56 | Повідомлення # 20
Супер Модератор

Країна:
повідомлень: 1944
Статус: Оффлайн
LG планує випуск нових OLED телевізорів, включаючи гнучкі




LG, на відміну від своїх конкурентів, твердо вірить в те, що час телевізійної OLED технології
вже прийшов і насправді компанія випускає дивовижні новинки.


Нещодавно LG представила свій перспективний план виробництва OLED техніки, починаючи з 2013 по 2017 рік. Він передбачає випуск таких що згортаються дисплеїв вже з 2017 року.

LG вже випускає вигнуті OLED телевізори і в даний час намагається наростити виробництво гнучких OLED панелей для переносних пристроїв. Починаючи з 2015 року LG почне виробляти згинальні OLED телевізори і сподівається почати поставки таких OLED дисплеїв для планшетів. LG раніше заявляла, що компанія збирається почати виробництво 60-дюймових прозорих і гнучких дисплеїв на основі органічних світлодіодів до 2017 року.



Поряд з планами по випуску гнучких портативних і домашніх екранів, компанія відкрила завісу і над своїми технологічними намірами. Замість скла, яке сьогодні широко використовується в сучасних ЖК і OLED-дисплеях, LG прагне використовувати при виробництві OLED панелей пластмаси.
В даний час OLED панель складається з органічних світлодіодів, розміщених між скляною лицьовою панеллю і підкладкою зі скла. У разі пластикових OLED панелей, обидва скла будуть замінені на гнучкі пластикові плівки.
джерело
RATVODДата: Середа, 20.05.2015, 10:10 | Повідомлення # 21
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
LG показала телевізор товщиною 1 мм



Компанія LG на один крок наблизила той момент, коли в кімнатах можна буде
використовувати шпалери, які вміють виводити картинку прямо на стінах.


В якості proof-of-concept був продемонстрований OLED дисплей з діагоналлю 55 дюймів і товщиною менше 1 мм, що майже в п'ять разів тонше, ніж остання модель 55 дюймового OLED екрану компанії (4.3 мм). Вага такого телевізора складає всього 1.9 кг, і завдяки магнітній підкладці на стінці, його можна вішати на вертикальну поверхню без додаткового кріплення.



Створення настільки тонкого телевізора стало можливо завдяки OLED технології, яку в LG вважають найбільш перспективною в найближчому майбутньому. Вона дозволяє робити не тільки виключно тонкі, але й гнучкі екрани, що скоро буде затребуване навіть не стільки в телевізорах, як в інших пристроях.

Андрій Белокриницький



RATVODДата: Середа, 21.12.2016, 09:11 | Повідомлення # 22
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
LG буде виробляти OLED-панелі

для Apple, Microsoft і Google




Провідні корпорації будуть замовляти OLED-панелі у LG Display, повідомляє РБК з посиланням на 3dnews.


Серійне виробництво має стартувати в 2018 році. Apple почне використовувати OLED-дисплеї в традиційній серії iPhone, Google - у флагманських смартфонах Pixel нового покоління, а Microsoft планує експлуатувати панелі в планшетах Surface.

LG Display розробила дисплеї, здатні гнутися, розтягуватися, а також експлуатуватися в розкладних пристроях, які зможуть трансформуватися з смартфона в планшет і навпаки.

Микита Наумов

- 20 грудня, 2016




RATVODДата: П`ятниця, 29.12.2017, 23:40 | Повідомлення # 23
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
LG визнаний одним з кращих виробників телевізорів:

5 причин купити брендовий продукт




Поточний рік для південнокорейського гіганта LG став дуже плідним - бренд фігурує в офіційному рейтингу
кращих телевізорів на Rtings.cоm, а також в ТОПі кращих телевізорів 2017 по думку аналітиків EISA.


Що характерно, останні вже в шостий раз називають LG найкращим розробником телевізорів на органічних світлодіодах завдяки гідній якості продукції, гнучкій ціновій політиці, функціональності розробок і інших переваг.

Чому варто зупинити вибір на розробках LG Electronics ?


1. Якість передачі зображення. На перший погляд ця перевага здасться банальним, адже знайти телевізор з хорошою графікою не так і складно. Однак компанія LG зробила все можливе, щоб її розробки максимально яскраво, чітко, контрастно і реалістично передавали події, що відбуваються на екрані. До того ж, LG випускає IPS матриці і для багатьох інших брендів (наприклад, для продукції ТМ Apple).

2. Вартість. LG виробляє телевізори для всіх сегментів покупців: є в арсеналі корейського виробника недорогі моделі 24MT49S-PZ, 32LJ510U, а також оснащені безліччю додаткових функцій SUHD і OLED панелі.

3. Зовнішній вигляд. Телевізори LG вписуються практично в будь-який інтер'єр завдяки ергономічному форм-фактору, невеликим габаритам і колірним рішенням. Нейтральні кольори корпусів пристроїв роблять їх привабливими для цінителів оригінального і в той же час мінімалістичного дизайну.

4. Якість звуку. Продукція LG надає своїм власникам шанс назавжди забути про громіздкі колонки, які займають велику кількість вільного місця. Об'ємне звучання, просторовий звуковий ефект - функція, яка не залишить байдужим жодного шанувальника стереофонії.

5. Доступ до мережі Internet. Управляти телевізорами LG можна за допомогою смартфонів - вони прекрасно справляються з роллю пультів управління при підключенні по Bluetooth або Wi-Fi. Вихід в Інтернет також можливий завдяки цим технологіям.

LG вважається одним з кращих розробників телевізорів - репутація і рейтинги компанії стрімко ростуть. Бренд докладає максимум зусиль, щоб завжди йти в ногу з часом, розвиватися, вдосконалюватися, реалізовувати на практиці оригінальні ідеї та сміливі рішення. Продовжувати список «плюсів» брендових телевізорів можна дуже довго - об'єктивно, функціональні можливості продуктів LG дозволяють називати їх одними з кращих на ринку технологій.

- 22 грудня, 2017

Редакція


RATVODДата: Субота, 13.01.2018, 10:32 | Повідомлення # 24
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
LG включить в нові моделі смарт-телевізорів

підтримку технології
ThinQ AI




Компанія LG включить функцію штучного інтелекту (AI) в лінійку моделей смарт-телевізорів
2018 року випуску, що дозволить споживачам перетворювати їх в інтелектуальні домашні хаби.


Компанія LG укомплектує лінійку нових телевізорів LG OLED і LG Super UHD вдосконаленим процесором обробки зображень, а також включить в них підтримку технології ThinQ AI.

Технологія ThinQ дозволить власникам телевізорів говорити в мікрофон, встановлений в пульті дистанційного керування, задіявши, таким чином, функцію голосового помічника. Дана технологія також дасть користувачам можливість доступу до управління іншими інтелектуальними побутовими продуктами - таким, як роботизовані пилососи, кондиціонери, очисники повітря, інтелектуальні системи освітлення, смарт-колонки та інші пристрої, які підключаються.

Останній процесор LG - α (Alpha) 9 - також буде встановлюватися в моделі телевізорів нової лінійки, які будуть представлені на виставці споживчої електроніки. Даний захід пройде в Лас-Вегасі на наступному тижні.

«Відома своїми інноваційними рішеннями для ТВ-індустрії компанія LG рада представити технологію LG ThinQ і процесор α (Alpha) 9, які дозволять забезпечити картинку неперевершеної якості, - говорить глава відділу маркетингу продуктів в LG Electronics USA Тім Олесі. - Компанія LG спеціалізується на впровадженні новітніх технологій, що дозволяють поліпшити якість життя користувачів і забезпечувати максимальний рівень зручності у користуванні. У 2018 році наш «кращий телевізор всіх часів і народів» стане ще кращим»».

Борис Скуратівський

- 12 січня, 2018



RATVODДата: П`ятниця, 08.03.2019, 23:25 | Повідомлення # 25
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Новітні телевізори LG днями

надійдуть у продаж



LG ThinQ AI TV

LG Electronics оголосила про початок продажів фірмових телевізорів лінійки 2019 року.


Компанія-розробник має намір випустити на ринок свої моделі з технологією OLED і NanoCell вже на цьому тижні, повідомляє прес-служба LG.

«У цьому році компанія LG представила нову серію LCD телевізорів з технологією OLED і NanoCell. Нові телевізори гарантують покращену якість зображення і звуку завдяки прогресивному процесору другого покоління α (Alpha) 9 Gen 2 і технології поглибленого навчання. Більш того, у другому кварталі вийде оновлення, за допомогою якого нові телевізори будуть підтримувати Apple AirPlay 2 і Apple HomeKi», - йдеться в прес-релізі.

Повідомляється, що першими купити новітні пристрої від LG зможуть жителі Південної Кореї і США. Через деякий час, компанія планує розгорнути продажі на ринках Азії, Європи і Південної Америки.

За прогнозами самої LG Electronics, попит на OLED-телевізори в поточному році повинен вирости до 3,6 мільйона одиниць, в наступному - до 7 мільйонів одиниць, а в 2021 - до 10 мільйонів.

Лада Васюкова

- 06 березня, 2019



RATVODДата: Четвер, 06.06.2019, 20:59 | Повідомлення # 26
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
LG почне продаж 8К OLED-телевізорів

вже днями



LG 8К OLED

LG анонсувала продажу свого 8К OLED-телевізора.


Перший в світі пристрій з таким дозволом вийде на ринок вже на цьому тижні, повідомляє прес-служба корейської компанії.

Згідно з даними, модель, представлена ​​LG, на сьогодні є найбільшою серед всіх OLED-телевізорів. Його панель складається з більш ніж 33 мільйонів пікселів, що забезпечують високу якість зображення.

«Зображення надзвичайно чітке на 88-дюймовому телевізорі завдяки вирішенню 8K Ultra HD (7680 x 4320), що еквівалентно 16-кратному числу пікселів в повному HD і в чотири рази більше, ніж в UHD», - сказано в прес-релізі.

Крім того, 8К OLED TV оснащений потужним інтелектуальним процесором, який аналізує візуальну інформацію, надаючи користувачу чітку картинку і звук.

Також телевізор підтримує ряд функцій для максимального задоволення потреб глядача. Серед них - «автоматичний режим з низькою затримкою (ALLM), змінна частота оновлення (VRR) і вдосконалений зворотний канал відтворення аудіо (eARC)». Зокрема, підтримка HDMI 2.1 «дозволяє глядачам насолоджуватися 8К контентом зі швидкістю 60 кадрів на секунду».



Відзначається, що продажі пристрою в Південній Кореї стартують вже на цьому тижні, а до кінця літа телевізор можна буде придбати в Північній Америці і Європі.

Нагадаємо, в березні LG Electronics оголосила про початок продажів фірмових телевізорів лінійки 2019 року. Компанія-розробник випустила на ринок свої моделі з технологією OLED і NanoCell.

Лада Васюкова

06 червня, 2019



RATVODДата: Середа, 07.08.2019, 22:01 | Повідомлення # 27
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
LG Display інвестує $ 2,5 млрд. у виробництво

великогабаритних
OLED-панелей




LG Display заявила про намір розширити виробництво
великогабаритних OLED-панелей для телевізорів.


Зокрема, компанія інвестує 2,5 мільярда доларів у розробку лінії Gen 10.5 на заводі в Кореї, повідомляє прес-служба. Згідно з даними, що LG Display націлена на виробництво, перш за все, панелей з діагоналлю від 65 дюймів і більше. Це пов'язано зі зростанням попиту на ці дисплеї та визнанням таких моделей в преміальному секторі. Уже з першої половини 2022 року компанія почне виробляти 30 000 панелей лінії Gen 10.5 на місяць. Через рік обсяги виробництва планується збільшити ще на 15 000 одиниць.

«Компанія LG Display почала з інвестицій на суму 1,84 трлн. вон в будівництво свого нового заводу P10 і в частину його виробничих потужностей в листопаді 2015 року. У липні 2017 року було прийнято рішення про додаткові авансові інвестиції в розмірі 2,8 трлн. вон, щоб довести обсяги виробництва OLED панелей до 30 000 шт. на місяць», - сказано в прес-релізі.

Завдяки цьому LG Display сподівається зміцнити свої конкурентні позиції на ринку великогабаритних телевізорів. Нагадаємо, в кінці минулого місяця LG Display повідомила про намір інвестувати 1,75 мільярда доларів в сектор виробництв гнучких панелей на органічних світлодіодах для смартфонів.

Лада Васюкова

07 серпня, 2019.



RATVODДата: Середа, 14.08.2019, 12:59 | Повідомлення # 28
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
LG Electronics почала продаж в Україні телевізорів

польської збірки замість російської



Фото: LG Electronics

Компанія LG Electronics (LG) змінила країну-виробника нових телевізорів для України.


Відтепер нові моделі телевізорів LG, які з цього місяця поставляються на вітчизняний ринок, збирають в Польщі. Підприємство знаходиться в місті Млава, де налагоджено виробництво техніки LG для всієї Європи.

Перш за все мова йде про лінійку телевізорів з передовими технологіями OLED, NanoCell і UHD. Таким чином, LG став першим південнокорейським брендом, який змінив «прописку» модельного ряду 2019 року з російської на європейську, залишивши за російським виробником випуск торішньої лінійки.

Майже всі моделі телевізорів LG 2019 підтримують технологію штучного інтелекту (AI). Вони розуміють і обробляють сотні голосових команд, а також дають рекомендації аналізуючи те, що переглянуто за добу. Телевізори з штучним інтелектом є частиною системи Smart Home. Наприклад, за допомогою «домашньої панелі» Home Dashboard можна керувати іншою побутовою технікою з підтримкою LG ThinQ і не тільки.

Нова лінійка телевізорів LG 2019 року оснащена оновленими інтелектуальними процесорами другого покоління α7 і α9 з алгоритмом поглибленого навчання. Завдяки цим новим чіпам телевізори LG отримали поліпшене зображення і звук, велику динаміку і деталізацію, акустику звукових ефектів тощо. Процесори самостійно підлаштовують яскравість екрану залежно від освітлення кімнати.

Крім того завдяки вдосконаленому процесору α9 телевізори OLED стали ідеальними для відеоігор. Адже затримка відгуку складає всього 1 мс, що забезпечує максимально плавну гру.

Флагманські телевізори LG оснащені технологіями Dolby Vision, яка забезпечує кінематографічну якість і Dolby Atmos для реалістичного звуку з ефектом «занурення», який поширюється в усіх напрямках, навіть над головою.

Моделі телевізорів OLED і NanoCell серії 2019 року підтримують HDMI 2.1 для перегляду 4K контенту зі швидкістю 120 кадрів в секунду. Стандарт 4К передбачає найвищу якість і чотириразове збільшення кількості елементів зображення. Тому навіть зображення меншого розміру телевізори UHD 4К показують краще, оскільки на їх екрані воно складається з більшого числа пікселів, що дозволяє розглянути найдрібніші деталі. Всі телевізори LG даної серії підтримують багатофункціональний Smart TV.

12 серпня, 2019

Редакція


RATVODДата: Субота, 21.09.2019, 08:03 | Повідомлення # 29
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
Мрія геймера: LG додала в свої OLED-телевізори

підтримку
NVIDIA G-SYNC



Фото: LG Electronics

LG додала підтримку NVIDIA G-SYNC в деякі моделі OLED-телевізорів випуску 2019 року.


Зміни допоможуть поліпшити якість гри на великому екрані, повідомляє прес-служба компанії.

«Нові OLED продукти від LG відрізняє блискавична швидкість і надзвичайне відтворення кольорів. А їх неперевершені характеристики і якість зображення, підтверджені тестуванням на сумісність з NVIDIA G-SYNC Compatible, гарантують можливість повного занурення в гру, без мерехтіння, розривів зображення і підвисань», - йдеться в прес-релізі.

Відмінною рисою таких телевізорів є висока якість зображення і швидкість роботи. Низька затримка введення і швидкий відгук дозволяють зробити гру більш комфортною і приємною.

«Крім нескінченної контрастності і високої точності відтворення кольорів телевізори забезпечують надшвидкий відгук з частотою оновлення до 120 Гц. Затримка введення, ціною якої може стати перемога чи поразка, практично невидима - 6 мс для контенту з роздільною здатністю 1440p при частоті оновлення 120 Гц і 13 мс для 4К контенту при частоті оновлення 60 Гц», - повідомляють в LG.

Більш того, оновлені телевізори підтримують сучасні формати відтворення аудіо та відео, зокрема - технології Dolby Atmos і інноваційну технологію Dolby TrueHD. Це дозволяє гравцям чути і бачити гру такою, якою її задумали розробники.

Відзначається, що підтримка G-SYNC Compatible від NVIDIA в LG OLED телевізорах 2019 року стане доступною на окремих ринках через оновлення прошивки в наступні кілька тижнів.

Лада Васюкова

18 вересня, 2019.



RATVODДата: Понеділок, 16.12.2019, 20:48 | Повідомлення # 30
Адміністратор

Країна:
повідомлень: 28343
Статус: Оффлайн
В LG заявили, що 8K-телевізори компанії

перевершили за технічними параметрами галузеві вимоги



LGE CTA 8K Certification

Компанія LG Electronics (LG) оголосила, що її телевізори першими в світі перевершили строгі вимоги
Асоціації споживчих технологій (CTA) по новому поколінню продуктів і послуг з технологією «8K Ultra HD»,
адже вони забезпечують деталізацію в 8 разів вище, ніж 4KTV і в 16 раз, ніж HDTV.


Асоціація споживчих технологій США, розробила офіційні галузеві специфікації і логотип 8K Ultra HD, з метою дати чітке визначення стандарту і забезпечити продавцям і споживачам можливість краще ідентифікувати продукти, які відповідають основним вимогам. Телевізори Real 8K від LG, які дебютують на CES 2020 року, першими в світі відповідають всім необхідним вимогам CTA, включаючи ті, що стосуються дозволу, цифрових вхідних сигналів, розширеного динамічного діапазону, масштабування, глибини кольору та методики вимірювання.

Визначення 8K від CTA грунтується на пороговому значенні, встановленому Міжнародним комітетом метрології дисплеїв *. У керівництві по вимірюванню на основі контрастної модуляції (КМ) говориться, що в дисплеях 8K UHD дозвіл має становити не менше 50% порогового значення контрастної модуляції, а мінімальне число активних пікселів - 33 млн. Інші органи, що встановлюють стандарти в галузі, зокрема Міжнародна організація по стандартизації, також використовують контрастну модуляцію як один зі стандартів галузі.

Вже з січня 2020 року на кожному 8К телевізорі LG з'явиться логотип CTA 8K UHD. Нові моделі 2020 продовжують зміцнювати провідні позиції LG як єдиного виробника, який пропонує Real 8K телевізори в двох категоріях: OLED (LG SIGNATURE OLED 8K) і LCD (LG 8K NanoCell TV). Адже показник контрастної модуляції в цих моделях знаходиться в межах 90%, тоді як деякі інші моделі в області застрягли на значенні нижче 50%.

Незалежне тестування Міжнародної організації з тестування та сертифікації Intertek підтвердило, що 75-дюймовий телевізор LG NanoCell 8K значно перевершує встановлені ICDM вимоги за показниками КМ, адже телевізор видає вражаючі 90% КМ по горизонталі і 91% КМ по вертикалі. Інша провідна міжнародна фірма з тестування, VDE (Verband Deutscher Elektrotechniker), доповіла про практично ідентичних результатах КМ.

«CTA - авторитет в області споживчих технологій, і використання компанією LG логотипу CTA 8K UHD чітко дає споживачам зрозуміти, що Real 8K TV від LG гарантує їм задоволення від перегляду, якого вони очікують, - сказав Nam Ho-jun, старший віце-президент відділу наукових досліджень і конструкторських розробок в компанії LG Home Entertainment. - Ми впевнені, що лінійка телевізорів LG 8K 2020 встановить новий стандарт в телевізійній індустрії».

Лада Васюкова

16 грудня, 2019.



Форум TV-SAT » « Все про Телебачення » » Tелевізори LCD, LED, OLED, SED » Огляд телевізорів LG
  • Сторінка 2 з 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Пошук:

Copyright TV-SAT © 2009-2024